Τι σκέφτεστε; - Page 1117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1117 of 1532 FirstFirst ... 11761710171067110711151116111711181119112711671217 ... LastLast
Results 16,741 to 16,755 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Μπράβοοο!!! :) Με 'γεια!! Τι χρώμα??
    ευχαριστω πολυ! :) γαλαζιο τιρκουαζ σκουρο.
    επισης ελεγα να βαψω και κανα δυο ξυλινες επιφανειες μωβ, αλλα μπορει να γινει πολυ σκοτεινο.
    ισως το κανω το αλλο σαββατο ή οποτε βαριεμαι.

Banned
    Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα... Σε πόσο κόσμο ακόμη θα αγκιστρωθώ και μετά θα φύγω απογοητευμένη... Αυτά που κοροϊδεύω κάνω κι εγώ... Ενεργώ χωρίς να σκέφτομαι λογικά...
    Σε οσο κοσμο χρειαστει εως οτου καταληξεις σε κατι που σου ταιριαζει και εχει αυτο που ζητας. Θα αγαπησεις , θα ερωτευτεις και θα πληγωθεις πολλες φορες. Μεσα απο ολα αυτα θα συλλεξεις εμπειριες και σε καθε επομενο βημα θα γνωριζεις και κατι παραπανω.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ευχαριστω πολυ! :) γαλαζιο τιρκουαζ σκουρο.
    επισης ελεγα να βαψω και κανα δυο ξυλινες επιφανειες μωβ, αλλα μπορει να γινει πολυ σκοτεινο.
    ισως το κανω το αλλο σαββατο ή οποτε βαριεμαι.
    Τέλειο χρωματάκι!! Ε αν δε σου αρέσει και σου φαίνεται σκοτεινό, το ξαναβάφεις άλλο χρώμα! Κάνεις μια δοκιμή. Όχι τίποτα άλλο, να περνάει και η ώρα! :Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Σε οσο κοσμο χρειαστει εως οτου καταληξεις σε κατι που σου ταιριαζει και εχει αυτο που ζητας. Θα αγαπησεις , θα ερωτευτεις και θα πληγωθεις πολλες φορες. Μεσα απο ολα αυτα θα συλλεξεις εμπειριες και σε καθε επομενο βημα θα γνωριζεις και κατι παραπανω.
    Αναφέρομαι σε φιλικές σχέσεις βέβαια. Αλλά φαντάζομαι αυτό που λες ισχύει και γι' αυτές.
    Μακάρι να είναι έτσι, γιατί πολύ φοβάμαι...

Banned
    Αναφέρομαι σε φιλικές σχέσεις βέβαια. Αλλά φαντάζομαι αυτό που λες ισχύει και γι' αυτές.
    Μακάρι να είναι έτσι, γιατί πολύ φοβάμαι...
    Δε θα πρεπει να φοβασαι , ετσι ειναι η ζωη , εχει τα πανω της και τα κατω της. Εαν φοβασαι δε μπορεις να ανοιξεις τα ματια σου.

Και οπως λεει και ενα βιβλιο που διαβασα προσφατα , να βλεπεις στον ερωτα με τα ματια ανοιχτα.

Banned
    "να βλεπεις στον ερωτα με τα ματια ανοιχτα" τι θέλει να πει ο ποιητής??
    Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω καν να ασχοληθώ με το θέμα του έρωτα..Μόνο πίσω με κρατάει όλο αυτό, προτιμώ να απέχω. Ο έρωτας δεν είναι για όλους τελικά...
    Εδώ και καιρό με απασχολεί η φιλία. Και κάνοντας έναν απολογισμό και αυτοκριτική, οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι κάθε λάθος βήμα μου οφείλεται στην έλλειψη φίλων. Αγκιστρωνόμουν συνεχώς σε λάθος ανθρώπους και ονειρευόμουν ότι ίσως βρήκα τους φίλους που έψαχνα. Πραγματικά, τώρα σκέφτομαι πόσο ανώριμα φερόμουν και σκεφτόμουν πριν από λίγο καιρό μάλιστα. Εύχομαι να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη. Προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις από όλους πια, χωρίς να δείχνω την "αδυναμία" μου αυτή.

Banned
    Καλησπέρεςςς :)

Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω καν να ασχοληθώ με το θέμα του έρωτα..Μόνο πίσω με κρατάει όλο αυτό, προτιμώ να απέχω. Ο έρωτας δεν είναι για όλους τελικά...
    Εδώ και καιρό με απασχολεί η φιλία. Και κάνοντας έναν απολογισμό και αυτοκριτική, οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι κάθε λάθος βήμα μου οφείλεται στην έλλειψη φίλων. Αγκιστρωνόμουν συνεχώς σε λάθος ανθρώπους και ονειρευόμουν ότι ίσως βρήκα τους φίλους που έψαχνα. Πραγματικά, τώρα σκέφτομαι πόσο ανώριμα φερόμουν και σκεφτόμουν πριν από λίγο καιρό μάλιστα. Εύχομαι να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη. Προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις από όλους πια, χωρίς να δείχνω την "αδυναμία" μου αυτή.
    Συμφωνω ότι δεν ειναι για όλους τελικα ο ερωτας, αμα αργησες πολύ και μεχρι τωρα δεν τον εζησες ποτε.
    Αγκιστρωνοσουν σε λαθος ανθρωπους γιατι σε ηλκυαν σαν ατομα που ηταν, αυτο σε ενθουσιαζε και σου προκαλουσε την ψευδαισθηση ότι σε αγαπουν κι οτι τους εχεις εμπιστοσυνη, μεχρι που ειχες χειροπιαστες περι του αντιθετου αποδειξεις διοτι τα αισθηματα που ετρεφες γι αυτους δεν ειχαν καμια σχεση με αυτα που ετρεφαν εκεινοι για σενα, ηταν δλδ πολύ κατωτερα των δικων σου.
    γιάννης

Senior Member

Αντιφατικο θα ελεγα το "με απασχολει η φιλια" και το προτιμω να κρατω αποστασεις. Εαν ειναι ωριμοτητα να λες δεν ειναι για ολους ο ερωτας , ψαχνω φιλια αλλα κραταω αποστασεις , τις προηγουμενες σχεσεις σου ως λαθη και οχι σαν σταδια που απλα περασαν κλπ. , δεν ξερω δεν μοιαζει και πολυ σοφο θα ελεγα.

Σιγουρα το "αγγιστρωνομαι" δεν ειναι καλο , ειμαι δυνατος στεκομαι στα ποδια μου και ψαχνω ενα συντροφο που θα με συμπληρωνει , οχι να ειναι το δεκανικι μου , απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιο και ειναι ωριμοτητα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σήμερα ξύπνησα κακοδιάθετη και νυσταγμένη αλλά λέω να προσπαθήσω να σκεφτώ θετικά, ότι δηλαδή είναι απλώς μια άσχημη μέρα και θα περάσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Καλησπέρεςςς :)

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Το "μια ιστορία" και "ένα παραμύθι" ήταν μεταφορά..δεν κυριολεκτούσα καθώς δεν ήμουν εκεί. Αναφερόμουν σε αυτό που είπε και ο Γιάννης έπειτα, πως αυτό που σου είπαν δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια. Απλό παράδειγμα? Και για μένα αν ρωτήσεις όλους όσους με ήξεραν ή με ξέρουν στην δουλειά μου είναι βέβαιο πως θα απαντήσουν ότι είμαι μια χαρά μόνος μου. Γιατί απλά δεν είμαι μίζερος άνθρωπος στην καθημερινή μου ζωή. Τι σημασία έχει όμως όταν γυρνάω σπιτι 7 μέρες τη βδομάδα και δεν έχω ποτέ κανέναν να ανταλλάξω μια μου σκέψη και αν όλες μου οι ώρες εκτός δουλειά είναι βουβές?
    Όσο για το πως το ξέρω εγώ για τα άτομα που γνώρισα εδώ μέσα στο φορουμ...ε....ήταν το ανάποδο απο την δική σου περίπτωση. Γνώρισα ανθρώπους που μιλούσαν για την μοναξιά και πρώτον απέδειξαν οι ίδιο οτι δεν είναι και τόσο μόνοι τελικά (εδω έρχεται το οτι η μοναξιά είναι υποκειμενική) και μετά απο λίγο απλά εξαφανίστηκαν. Αρκετοί δε όταν πέρασαν την φάση εκείνη που ανέφερα εγώ (μην φανταστείς οτι μιλάω καν για μήνες ε...για 1-2 βδομάδες το πολυ) ενώ είχαμε επικοινωνία μου είπαν για το πως γνώρισαν κάποιον/κάποια και πλέον το μυαλό τους έχει γεμίσει με άλλα πράγματα. Οπότε ούτε το οτι ήταν μόνοι ήταν κάτι που έβγαλα εγώ απο το μυαλό μου καθώς εκείνοι το παρουσίασαν, όπως επίσης εκείνοι ήταν αυτοί που παρουσίασαν και τις διαψεύσεις αυτού στην πορεία έπειτα.
    Μπορώ πχ να αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα και συγκεκριμένες ιστορίες που οι ίδιοι έζησαν και έζησα και εγώ μαζί τους μέσα απο τα δικά τους λεγόμενα.
    Κοινώς γράφω εδώ για το πως δεν αντέχω να είμαι μόνος, για το πως δεν έχω κανέναν, για το πως όλοι με έχουν κάνει στην άκρη....και με γνωρίζεις και σου λέω ΕΓΩ πως έχω 3-4 φίλους με τους οποίους βρίσκομαι καθημερινά, και μετά απο 1-2 βδομάδες γνωρίζω και κάποιον με τον οποιο καταλήγω να έχω σχέση...οπότε σου λέω πως έχω και φίλους και σχέση...
    Ε συγγνώμη αλλά αν είναι να το πούμε μοναξιά αυτό τότε θα πρέπει μάλλον να βρούμε καινούριες λέξεις γιατί μπερδευόμαστε.
    Αν κάτι από αυτά ήταν δική μου εντύπωση και δεν βασίζονταν σε γεγονότα θα το διευκρίνιζα.
    Φυσικά κάτι που απλώς λέει ένας άνθρωπος δεν είναι απαραίτητα η 'αλήθεια', αλλά όσο να 'ναι, δεν είναι το ίδιο μια εξ' αποστάσεως σύντομη γνωριμία με μια βαθιά και διαρκή δια ζώσης συναναστροφή, έτσι δεν είναι? Οι άνθρωποι στη δουλειά σου (όπως αντίστοιχα και αυτοί στη δική μου δουλειά) συνήθως έχουν επαφή μόνο (ή κυρίως) με το δημόσιο εαυτό μας κι όχι με τις πιο αυθεντικές όψεις του ή με το σύνολο του.

Τώρα τα άτομα του φόρουμ, παρουσίασαν μια χ κατάσταση αρχικά και μια ψ μετέπειτα. Οκ θα συμφωνήσω ότι αυτό είναι αν μη τι άλλο απογοητευτικό. Αλλά γενικά μιλώντας περί μοναξιάς, μπορεί να είσαι με 100 παρέα και να νιώθεις μόνος, μπορεί να μην έχεις και κανέναν γύρω σου και να νιώθεις καλά. Τώρα πιο ειδικά σχετικά με τους ανθρώπους που γνώρισες, η ουσία είναι πως μετά από λίγο εξαφανίστηκαν... και ναι είναι απογοητευτικό, αλλά γνώμη μου είναι να συνεχίζουμε να ψάχνουμε ανθρώπους που θα συντονιστούμε.

Οι αποστάσεις και η αποχή δεν μας φέρνουν κοντά με τους (κατάλληλους για εμάς) ανθρώπους. Όμως αν είχες την τάση να αγκιστρώνεσαι (κάτι που σχεδόν αναπόφευκτα οδηγεί σε απογοητεύσεις), ίσως βοηθήσει να απέχεις για λίγο, με την προϋπόθεση ότι ταυτόχρονα δουλεύεις λίγο τις σκέψεις και τις προσδοκίες που έχεις για τις ανθρώπινες σχέσεις :)

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνω ότι δεν ειναι για όλους τελικα ο ερωτας, αμα αργησες πολύ και μεχρι τωρα δεν τον εζησες ποτε.
    Αγκιστρωνοσουν σε λαθος ανθρωπους γιατι σε ηλκυαν σαν ατομα που ηταν, αυτο σε ενθουσιαζε και σου προκαλουσε την ψευδαισθηση ότι σε αγαπουν κι οτι τους εχεις εμπιστοσυνη, μεχρι που ειχες χειροπιαστες περι του αντιθετου αποδειξεις διοτι τα αισθηματα που ετρεφες γι αυτους δεν ειχαν καμια σχεση με αυτα που ετρεφαν εκεινοι για σενα, ηταν δλδ πολύ κατωτερα των δικων σου.
    Αυτό όμως οφείλεται μάλλον στις ανασφάλειες μου... Θα τη βρω την άκρη, πού θα πάει...

Banned
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Οι αποστάσεις και η αποχή δεν μας φέρνουν κοντά με τους (κατάλληλους για εμάς) ανθρώπους. Όμως αν είχες την τάση να αγκιστρώνεσαι (κάτι που σχεδόν αναπόφευκτα οδηγεί σε απογοητεύσεις), ίσως βοηθήσει να απέχεις για λίγο, με την προϋπόθεση ότι ταυτόχρονα δουλεύεις λίγο τις σκέψεις και τις προσδοκίες που έχεις για τις ανθρώπινες σχέσεις :)
    Μαρίνα, όπως πάντα πιάνεις το πνεύμα μου και μου δίνεις μια σωστή συμβουλή :) Ναι, μάλλον θα μου κάνει καλό, ώστε να επαναπροσδιορίσω το τι ψάχνω.

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αντιφατικο θα ελεγα το "με απασχολει η φιλια" και το προτιμω να κρατω αποστασεις. Εαν ειναι ωριμοτητα να λες δεν ειναι για ολους ο ερωτας , ψαχνω φιλια αλλα κραταω αποστασεις , τις προηγουμενες σχεσεις σου ως λαθη και οχι σαν σταδια που απλα περασαν κλπ. , δεν ξερω δεν μοιαζει και πολυ σοφο θα ελεγα.

Σιγουρα το "αγγιστρωνομαι" δεν ειναι καλο , ειμαι δυνατος στεκομαι στα ποδια μου και ψαχνω ενα συντροφο που θα με συμπληρωνει , οχι να ειναι το δεκανικι μου , απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιο και ειναι ωριμοτητα.
    Γιατί σου φαίνεται αντιφατικό? Το ότι απασχολεί το μυαλό μου αυτό το θέμα, δε σημαίνει ότι αυτόματα μου απαγορεύει να κρατάω αποστάσεις από τους γύρω μου. Εξάλλου είπα ότι προσπαθώ!
    Δεν είπα ότι είναι δείγμα ωριμότητας όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά πόσο ανώριμα έχω φερθεί ως τώρα.
    Και προσοχή, δε μιλάω μόνο για ερωτικές σχέσεις, αλλά κυρίως για φιλικές. Το τόνισα και πριν.