Τι σκέφτεστε; - Page 1144
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1144 of 1532 FirstFirst ... 14464410441094113411421143114411451146115411941244 ... LastLast
Results 17,146 to 17,160 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι δεν ειναι και τοσο ευχαριστο να βλεπεις ανθρωπους που λεγατε και μια κουβεντα, να φευγουν κακην κακως στο εξωτερικο, ειτε επειδη επηρεαστηκαν με τη μιζερια κι αδικια εδω, ειτε επειδη ενιωσαν πως κινδυνευουν κι ολας. δε ξερω τι θα απογινουμε οσοι παραμεινουμε στο ελλαδισταν, προσωπικα με βλεπω με κομμενες φλεβες συντομα, αν βρω θαρρος και το κανω, γιατι η κενονια δεν εχει φροντισει ουτε για την αυτοκτονια.

Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Αναρωτιέμαι γιατί μένω στάσιμος στο ίδιο σημείο,ενώ μπορώ να πάω σχεδόν παντού.
    Φοβία και χαμηλη αυτοπεποιθηση ή έλλειψη σιγουριας ως προς το τι θες?
    γιάννης

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Δε μου έφταναν οι έξω απογοητεύσεις, έχω και τις εδώ! Τελικά πρέπει να είμαι πολύ κακός άνθρωπος...

...
    Δεν εισαι κακος άνθρωπος, εισαι ευιασθητος άνθρωπος Αλκμηνη.
    Το φορουμ ειναι πως εσυ το χειριζεσαι για σενα ώστε να ωφεληθεις, όπως ωφελήθηκαν κι αλλοι. Υπάρχει πολλής χώρος και για σενα!
    Όπως οπουδηποτε αλλου ετσι και εδω πρεπει να μαστε λίγο προσεκτικοι όσον αφορα τους κανονες λειτουργιας του χωρου. Γενικά μην παίρνεις την παρατηρηση που σου κανει καποιος κατακαρδα! Ολοι καπου πεφτουμε έξω κανοντας λάθη τα οποια δεν ειναι σκοπιμα. Ειναι κι αυτο μερος του παιχνιδιού!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Φοβία και χαμηλη αυτοπεποιθηση ή έλλειψη σιγουριας ως προς το τι θες?
    3 στα 3.
    Δύσκολος άνθρωπος.

Senior Member
    Περιμενω να ερθει το βραδυ του σαββατου..... :-)

Banned
    σκεφτομαι κομμενες φλεβες λογο παρατηρησεως στο φορουμ του epsychology (μελλοντικος τιτλος εφημεριδων και ειδησεων). η ευαισθησια προερχεται απ'τη παθητικη ζωη που μας εχουν επιβαλει, που δεν εχουμε πλεον επιλογες να εξελιχθουμε και να νιωσουμε ολοκληρωμενοι ανθρωποι. ετσι ζουμε μισοι κι αδυναμοι, ξεφευγωντας στον κυβερνοχωρο. οταν προδοθουμε κι απ'αυτον τοτε ειναι σαν να χανουμε τη γη κατω απ'τα ποδια μας και να μην εχουμε που να παμε.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι κομμενες φλεβες λογο παρατηρησεως στο φορουμ του epsychology (μελλοντικος τιτλος εφημεριδων και ειδησεων). η ευαισθησια προερχεται απ'τη παθητικη ζωη που μας εχουν επιβαλει, που δεν εχουμε πλεον επιλογες να εξελιχθουμε και να νιωσουμε ολοκληρωμενοι ανθρωποι. ετσι ζουμε μισοι κι αδυναμοι, ξεφευγωντας στον κυβερνοχωρο. οταν προδοθουμε κι απ'αυτον τοτε ειναι σαν να χανουμε τη γη κατω απ'τα ποδια μας και να μην εχουμε που να παμε.
    Σε μένα αναφέρεσαι, ε? Μην ανησυχείς θα ζήσω :Ρ
    Έχω τόσες απογοητεύσεις στο δυναμικό μου που αυτή είναι σταγόνα στον ωκεανό...Απλά με εκνευρίζει να με βάζουν "τιμωρία" για ένα μήνα. Είναι ηλίθιο πιστεύω...

Senior Member
    ααααααααααααααααντε να δουμε....

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν εισαι κακος άνθρωπος, εισαι ευιασθητος άνθρωπος Αλκμηνη.
    Το φορουμ ειναι πως εσυ το χειριζεσαι για σενα ώστε να ωφεληθεις, όπως ωφελήθηκαν κι αλλοι. Υπάρχει πολλής χώρος και για σενα!
    Όπως οπουδηποτε αλλου ετσι και εδω πρεπει να μαστε λίγο προσεκτικοι όσον αφορα τους κανονες λειτουργιας του χωρου. Γενικά μην παίρνεις την παρατηρηση που σου κανει καποιος κατακαρδα! Ολοι καπου πεφτουμε έξω κανοντας λάθη τα οποια δεν ειναι σκοπιμα. Ειναι κι αυτο μερος του παιχνιδιού!
    Άσε Ιωάννη, ούτε εδώ χωράω, ούτε πουθενά, αλλά μπορώ να συνεχίσω να ζω εκεί που ζω πάντα, στο περιθώριο... Δε βαριέσαι, θα συνεχίσω να μπαίνω εδώ και να ξεχνάω τη μοναξιά μου, να έχω μια επικοινωνία με τον έξω κόσμο, μέσω των ποστς. Να είσαι καλά :)

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Σε μένα αναφέρεσαι, ε? Μην ανησυχείς θα ζήσω :Ρ
    Έχω τόσες απογοητεύσεις στο δυναμικό μου που αυτή είναι σταγόνα στον ωκεανό...Απλά με εκνευρίζει να με βάζουν "τιμωρία" για ένα μήνα. Είναι ηλίθιο πιστεύω...
    δοξα το θεο γιατι νομιζα οτι αυτο το φορουμ ειναι ικανο να προκαλεσει μεχρι και την αυτοκτονια σε μελος του μ'αυτο το συστημα τιμωριας.
    εγω που εχω 5 ολοκληρες σελιδες με παρατηρησεις και με κρατανε με το ζορι εδω μεσα τι να πω ?

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δοξα το θεο γιατι νομιζα οτι αυτο το φορουμ ειναι ικανο να προκαλεσει μεχρι και την αυτοκτονια σε μελος του μ'αυτο το συστημα τιμωριας.
    εγω που εχω 5 ολοκληρες σελιδες με παρατηρησεις και με κρατανε με το ζορι εδω μεσα τι να πω ?
    Όντως είναι λίγο επικίνδυνο... Γιατί λίγο έως πολύ δεν είμαστε και στα καλά μας πολλοί από εδώ...
    Έλα ντε, τι να πεις κι εσύ. Συνήθεια είναι μάλλον!! :)

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Αλκμήνη αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα θα σου πω οτι μου έχουν στείλει και εμένα προειδοποίηση στο παρελθόν, όχι όμως περι προτροπής για φαρμακευτική αγωγή...
    Ναι! ξέρω οτι ειναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος....ποιος? εγω!
    Όχι πες μου τώρα ποιος εδω μέσα θα ήθελε να αναφέρει κάποιο μήνυμα μου γιατί τον τσάντισα? υπάρχει τέτοιος άνθρωπος εδω μέσα?
    Ναι ναι Αλκμήνη...και εγώ σοκάρομαι το ίδιο με εσένα.... θα ζήσω όμως :P είναι απλά ένα φόρουμ... σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.
    Στο κάτω κάτω δεν ξεχνώ ότι ο κάθε φύσης νόμος σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει για να νιώθει ο αδύναμος κάποιου είδους προστασία όταν πιστευει οτι απειλείται και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
    Γενικά όμως περι φαρμακευτικής αγωγής πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει και πως θα ερμηνευσει αυτό που θα του πεις.
    Να 'σαι καλά Tomhet! Ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σου λόγια! :) Ναι, βλακεία μου που ανακατεύτηκα, αν και -το λέω ειλικρινά- δεν προέτρεψα για κάτι, παρερμηνεύθηκε το ποστ προφανώς, αλλά δε με απασχολεί πια.

Banned
    γι'αυτους που δε πιστευουν:
    http://i42.tinypic.com/j5ctqx.jpg
    παιζει να ειμαι το πιο τιμωρημενο μελος εδω μεσα.
    ολες μου οι παρατηρησεις ειναι για αναρμοστη συμπεριφορα, επειδη συνηθιζα να τσακωνομαι και βριζω ασχημα.
    ΑΛΛΑ τουλαχιστον δεν εχω γραψει ποτε μου για φαρμακα, γιατι πολυ απλα δεν εχω εμπειρια με αυτα.

Banned
    Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, πραγματικά...
    Μα ούτε κι εγώ είπα κάτι για τα φάρμακα, της είπα συμπληρωματικά να πάει σε ψυχολόγο, αφού απ'ό,τι λέει τα φάρμακα δεν τη βοηθούν. Γι'αυτό και μου φαίνεται χαζός ο λόγος της προειδοποίησης. Τελοσπάντων, δικαίωμά τους να θεωρούν ό,τι θέλουν καλό ή κακό, δικό τους είναι το φορουμ, αυτοί έχουν την εξουσία, αυτοί αποφασίζουν.

Senior Member
    Κοίτα Αλκμήνη και γω έχω φάει παρατηρήσεις σε άλλα φόρουμ που με έκαναν να νιώσω σκατά.
    Αλλά όταν κάθησα και το σκέφτηκα πιο ψύχραιμος είδα ότι όντως είχα παραβεί κάποιο κανόνα.
    Δηλαδή οι διαχειριστές δεν εβγάλαν ποτέ κάτι απ'το κεφάλι τους!!!

Επίσης κατάλαβα ότι το να το σκέφτομαι τόσο πολύ έχει να κάνει με δική μου ανασφάλεια και εγωισμό.
    Οκ έφαγα προειδοποίηση, και τι έγινε; Ακόμα και αν έκανα λάθος, δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι
    λάθος γιατί ως άνθρωπος ορίζομαι από πολλά παραπάνω από ένα και μόνο ποστ σε κάποιο φόρουμ...

Τέλος, να σου επισημάνω ότι ο κανόνας για τα φάρμακα έχει λόγο που εφαρμόζεται άτεγκτα και αυτό
    είναι ότι η διακοπή κάποιων φαρμάκων μπορεί να είναι καταστροφική για τον ασθενή! Αυτά.