Τι σκέφτεστε; - Page 1147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1147 of 1532 FirstFirst ... 14764710471097113711451146114711481149115711971247 ... LastLast
Results 17,191 to 17,205 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι αυτοκτονιες σε κεντρικες πλατειες. να πεθαινει ο κοσμος για ανουσιες αφορμες κι αιτιες. σαν να μην υπαρχει αυριο. αφου του καταστρεψαν τη πραγματικοτητα του. ειναι χωρις ελπιδα. δε ζει απλα επιβιωνει. μονο ζωη δεν το λες αυτο.

http://4.bp.blogspot.com/-VK8d26kj0H...esahucios6.JPG
    http://resources1.news.com.au/images...de-protest.jpg
    http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.ne...90288442_n.jpg

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο πολύ θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, να του πω πως τον αγαπώ κ μου λείπει, σκέφτομαι πόσο πολύ έχω ανάγκη την αγκαλιά του, σκέφτομαι πόσα λάθη έκανα, πόσα λάθη έκανε, σκέφτομαι πόσο πονάει που δεν είναι εδώ, σκέφτομαι... σκέφτομαι... σκέφτομαι...
    Αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι πόσο πονάει που δε μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, σκέφτομαι όλα αυτά που μου έλεγε κ έκανε, κ που τώρα τα λέει σε κάποια άλλη, σκέφτομαι... σκέφτομαι... σκέφτομαι...
    Every morning we are born again

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Σκέφτομαι πόσο πολύ θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, να του πω πως τον αγαπώ κ μου λείπει, σκέφτομαι πόσο πολύ έχω ανάγκη την αγκαλιά του, σκέφτομαι πόσα λάθη έκανα, πόσα λάθη έκανε, σκέφτομαι πόσο πονάει που δεν είναι εδώ, σκέφτομαι... σκέφτομαι... σκέφτομαι...
    Αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι πόσο πονάει που δε μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, σκέφτομαι όλα αυτά που μου έλεγε κ έκανε, κ που τώρα τα λέει σε κάποια άλλη, σκέφτομαι... σκέφτομαι... σκέφτομαι...

Γλυκια μου μανταμιτσα......μην πεφτεις σε αυτο το τρυπακι.....μη......

Πριν λιγο με πηρε τηλ η μητερα μου, να παω μαζι τους στη θαλασσα, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη.....αντι να παω με κανεναν τυπο ή με παρεα της ηλικιας μου, τι καταντια θεε μου...
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    how έχω πέσει εδώ και καιρό κ δε ξέρω πώς να βγω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Πριν λιγο με πηρε τηλ η μητερα μου, να παω μαζι τους στη θαλασσα, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη.....αντι να παω με κανεναν τυπο ή με παρεα της ηλικιας μου, τι καταντια θεε μου...
    μη το σκέφτεσαι έτσι, δεν είναι κακό. εγώ ζηλεύω που δεν έχω άδεια να πήγαινα μαζί με τους γονείς μου στη θάσο. ακριβώς γιατί αν πήγαινα με παρέα θα κάναμε όλα αυτά που δε με εκφράζουν αυτή τη στιγμή (ποτά, τσιγάρα, ξενύχτια, γκομενιάσματα...)

Banned
    how έχω πέσει εδώ και καιρό κ δε ξέρω πώς να βγω.....
    Σκέψου το δεύτερο, το ότι δεν σου έδωσε μια ευκαιρία, και μετουσίωσε τον πόνο όχι σε οργή, αλλά σε αδιαφορία. Όσο αδιάφορος είναι αυτός, άλλο τόσο γίνε κι εσύ. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε ίχνος από την σκέψη μας, πόσο μάλλον πόνο...

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Γιατί κατάντια; Αφού έχεις παρέα να πας, μια χαρά είναι! Γιατί να μην είμαστε ευτυχισμένοι με όσα έχουμε; Ελπίζω να πήγες και να πέρασες όμορφα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Σκέψου το δεύτερο, το ότι δεν σου έδωσε μια ευκαιρία, και μετουσίωσε τον πόνο όχι σε οργή, αλλά σε αδιαφορία. Όσο αδιάφορος είναι αυτός, άλλο τόσο γίνε κι εσύ. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν ούτε ίχνος από την σκέψη μας, πόσο μάλλον πόνο...
    αυτή η σκέψη είναι που με κρατάει να μην τον πάρω κ του πω όλα τα παραπάνω... κ παράλληλα αυτή η σκέψη είναι που με τρώει καθημερινά εδώ κ μήνες...

Banned
    αυτή η σκέψη είναι που με κρατάει να μην τον πάρω κ του πω όλα τα παραπάνω... κ παράλληλα αυτή η σκέψη είναι που με τρώει καθημερινά εδώ κ μήνες...
    Αυτός ήδη έχει προχωρήσει απ'ό,τι λες. Γιατί δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο; Είναι άδικο για σένα!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι δεν μπορω αλλο πια...

Banned
    Γαμω τους προβληματισμους μου, βαρεθηκα εδω και 10 χρονια να υποφερω απο εφιαλτες στον υπνο μου. Σιχαθηκα το να σηκωνομαι χαλασμενος το πρωι ....

αυτη ειναι η αξια μου δηλαδη?

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αυτοκτονιες σε κεντρικες πλατειες. να πεθαινει ο κοσμος για ανουσιες αφορμες κι αιτιες. σαν να μην υπαρχει αυριο. αφου του καταστρεψαν τη πραγματικοτητα του. ειναι χωρις ελπιδα. δε ζει απλα επιβιωνει. μονο ζωη δεν το λες αυτο.

http://4.bp.blogspot.com/-VK8d26kj0H...esahucios6.JPG
    http://resources1.news.com.au/images...de-protest.jpg
    http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.ne...90288442_n.jpg
    τη ζωη δε τη ζεις οταν καθεσε στα αυγα σου και κλαψομουνιζεις. απλα πρεπει να προσπαθησεις για οτι θες και εγω δεν ειμουν ποτε ματσο ουτε τα λεφτα επεφταν απο τα μπατζακια μου απλα εκανα οικονομιες μηνες μαζευα λεφτα πολους μηνες και ετσι εκανα ταξιδια αγορασα φωτ μηχανες και εκανα τελοσπαντον οτι ηθελα.υπαρχουν ενα σωρο τελεια μερη για να ταξιδεψεις και να ξεχαστεις ειναι απλο μαζευεις λεφτα μηνες (πχ 10 μηνες ) και τελικα πας.

Banned
    τι να μαζεψεις οταν δεν υπαρχει καν εισοδημα ? η ανεργια εφτασε το 65%, το θεμα πλεον δεν ειναι οι διακοπες και η καλοπεραση, ειναι οτι δε βγαινει ο χειμωνας.

το σκατο στη κωλλαδα δε τελειωνει, και ξερουμε ποιοι τρωγαν τοσα χρονια, και τρωνε ακομα. τα φαντασματα οσων αυτοκτονισαν εξαιτιας τους θα τους στοιχειωνουν αιωνια!

γαμησε τα ειδα κι αυτη τη ταινια τη κυριακη http://www.imdb.com/title/tt1457767 κι ακομα τη θυμαμαι.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    τι να μαζεψεις οταν δεν υπαρχει καν εισοδημα ? η ανεργια εφτασε το 65%, το θεμα πλεον δεν ειναι οι διακοπες και η καλοπεραση, ειναι οτι δε βγαινει ο χειμωνας.

το σκατο στη κωλλαδα δε τελειωνει, και ξερουμε ποιοι τρωγαν τοσα χρονια, και τρωνε ακομα. τα φαντασματα οσων αυτοκτονισαν εξαιτιας τους θα τους στοιχειωνουν αιωνια!

γαμησε τα ειδα κι αυτη τη ταινια τη κυριακη http://www.imdb.com/title/tt1457767 κι ακομα τη θυμαμαι.
    και εισοδημα να μην υπαρχει προσπαθησε να πετυχεις καπιο γκομενο/γκομενα αναλωγα αν εισαι αντρας η γυναικα (γυναικα εισαι νομιζω αν θυμαμαι καλα) αφου δεν υπαρχει αλλη λυση να ξεχαστεις εγω τη τηλεωραση τη ξαποστειλα απο το δωματιο μου αφου εκτος του οτι δεν εχει πια τπτ της προκοπης αυτοι θα μας βγαλουν κλαρινο με αυτα που λενε...

Banned
    λες να ειμαι γυναικα και να βριζω ελλεηνιδες, χριστοπαναγιες, μανες πατερες και τα λοιπα ? καλο, γελασα.
    τα μουνια τα εχω χεσμενα πλεον. μονο επιπλεον βαρος ειναι και χασιμο χρονου. εκτος αν θελουν απο μονα τους να ειναι μαζι μου, οποτε τοτε δε θα μου σκορπανε λεφτα και θα δειχνουν κατανοηση αντι να μου τα κανουν μπαλονια.