Τι σκέφτεστε; - Page 1158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1158 of 1532 FirstFirst ... 15865810581108114811561157115811591160116812081258 ... LastLast
Results 17,356 to 17,370 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Νομίζω ότι όοολα αυτά τα προβλήματα πηγάζουν από τον εγωισμό. Δεν θέλουμε να δώσουμε, να ξεδιπλωθούμε, να ανοιχτούμε, να ανακαλύψουμε. Κοιτάζουμε μόνο το "εγώ" μας.
    Δεν είμαι σίγουρη...
    οκ, ίσως ισχύει για ένα κομμάτι του κόσμου το θέμα "εγωισμός" (που κι εκεί νομίζω πως άλλα προβλήματα κρύβονται από πίσω...)
    κυρίως όμως βλέπω έναν παράλογο φόβο...
    μη μάθει ο κόσμος τι έχουμε μέσα μας...
    μη μας κακολογήσουν...
    μη σκεφτούν το ένα, μη σκεφτούν το άλλο...
    τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά αν εμείς είμαστε καλά με τον εαυτό μας;;;

άρα, άντε πάλι απ την αρχή...
    "bucket list: Love myself"

ουφ πολλή δουλειά.....
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ηρθε επιτελους η ωρα να αποβαλλω απο τη ζωη μου ατομα που δεν τους αξιζω.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Σκεφτομαι οτι ηρθε επιτελους η ωρα να αποβαλλω απο τη ζωη μου ατομα που δεν τους αξιζω.
    Και πολυ καλα θα κανεις . How , how haθηκες ετσι ? μουλειψαν τα καλημερουδια . ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοπον......ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ πλεον.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ για αυριο....ουφ...
    Last edited by Macgyver; 03-09-2013 at 22:35.

Quote Originally Posted by Leda View Post
    ......
    κυρίως όμως βλέπω έναν παράλογο φόβο...
    μη μάθει ο κόσμος τι έχουμε μέσα μας...
    μη μας κακολογήσουν...
    μη σκεφτούν το ένα, μη σκεφτούν το άλλο...
    .....
    Νομίζω ειναι θεμα αξιοπρέπειας. Αυτο που πραγματικα νιωθεις το αποκαλύπτεις μονο σε ατομα που εμπιστευεσαι που συναμα ξερεις πως μπορουν τουλαχιστο να σε καταλαβουν αν δε μπορουν να βοηθησουν. Φοβος ειναι το ότι δεν εξωτερικευσαμε σε πράξεις τα θελω μας λόγω αρρωστημενης ψυχολογιας στην οποια περιλαμβανεται κι αυτο που ονομαζεις παραλογος φοβος, και τωρα ζουμε με απογοητευσεις και απωθημενα γι αυτα που δεν καναμε πραξεις. Προσποιουμαστε ωστοσο ότι όλα μας πάνε καλα για να μην χασουμε την καλη πλαστη εικονα που εχουν οι αλλοι για μας. Οι διαπροσωπικες σχεσεις σημερα όμως ειναι τετοιες που δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως εκτος κι αν εχουμε μπροστα μας αυτους τους λιγους... Οι υπολοιποι μην αναμενεις να σταθουν καλοπροαιρετα μπρος στον πονο σου.
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη δεν περιμενα να το πω αυτο για αντρα, αλλα τα λες πολυ ωραια και πολυ σωστα!!!! Αυτο που παρατηρω απο πολλους εδω ειναι οτι ειναι των ακρων τυπου εκδηλωνομαι συναισθηματικα, ψυχικα, σωματικα φορα παρτιδα σε οποιον να ναι και οτι γινει γιατι ετσι ειμαι εγω! δεν ζουμε σε εναν ιδανικο κοσμο δυστυχως! βεβαια δεν θεωρω οτι πρεπει να προσποιουμαστε μια πλαστη εικονα αλλα οφειλουμε στον εαυτο μας πραγματικα να ειμαστε δυνατοι και να μην μας τσακιζει κανενας και τιποτα! Α και επισης και το να προσποιουμαστε δεν το θεωρω πια και τοσο κακο αφου ολοι αυτο κανουν προσποιουνται! το εχω πει απειρες φορες οι καλοι ανθρωποι τελος...οσο για την τελευταια προταση του ποστ σου δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο

Banned
    ολοι εχουν καταπιει το αμιλητο νερο τελευταια στο φορουμ

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Ιωαννη δεν περιμενα να το πω αυτο για αντρα, αλλα τα λες πολυ ωραια και πολυ σωστα!!!! Αυτο που παρατηρω απο πολλους εδω ειναι οτι ειναι των ακρων τυπου εκδηλωνομαι συναισθηματικα, ψυχικα, σωματικα φορα παρτιδα σε οποιον να ναι και οτι γινει γιατι ετσι ειμαι εγω! δεν ζουμε σε εναν ιδανικο κοσμο δυστυχως! βεβαια δεν θεωρω οτι πρεπει να προσποιουμαστε μια πλαστη εικονα αλλα οφειλουμε στον εαυτο μας πραγματικα να ειμαστε δυνατοι και να μην μας τσακιζει κανενας και τιποτα! Α και επισης και το να προσποιουμαστε δεν το θεωρω πια και τοσο κακο αφου ολοι αυτο κανουν προσποιουνται! το εχω πει απειρες φορες οι καλοι ανθρωποι τελος...οσο για την τελευταια προταση του ποστ σου δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο
    Η γνωμη των αλλων για εμας και η όλη σταση τους εναντι μας ειναι αναλογα της εικονας που τους εκπέμπουμε. Αμα δωσεις εικονα αγαθου με την πρωτη ευκαιρια θα σε εκμεταλλευτεί, αμα του δωσεις εικονα αδυναμου θα σου ριχνει την αυτοεκτιμηση ότι δεν θα τα καταφερεις, ότι εισαι ακαταλληλος γι αυτα που θες να πετυχεις, αν για λιγες εστω στιγμες του δωσεις εικονα δυναμικου κι αποφασιστικου θα σε περιβαλει με εγκωμιαστικα σχόλια και τουλαχιστο θα δειχνει πως τα πιστευει και θα σε θεωρει ικανο στο να τα καταφερεις, αμα σε παρει για ανεκτικο θα σε στηνει, θα σε εκμεταλλευεται και θα σου παρουσιαζει χιλιες δυο δικαιολογιες τις οποιες θα εχει και την απαιτηση να δεχτεις κλπ κλπ κλπ.
    Η δικη μου εμπειρια λεει οτι μπορουμε να μεταβαλουμε τη σταση των αλλων εναντι μας αμα τους δειξουμε στα ισια, χωρις να κολωσουμε, σαφως τι απαιτουμε απ αυτους. Εστω μια φορα να το κανεις αυτο θα το σκεφτουν και θα το ξανασκεφτουν πολύ καλα για να κανουν ξανα το ίδιο, σιγουρα θα δυσκολευτουν να το τολμησουν. Αυτο θα το δεις στην πραξη κι ετσι ειναι!
    Δημιουργησε μεσα σου αντιστασεις ωστε να μη λαμβανεις υποψη λογια που σε θίγουν ή σε μειωνουν και μαθε ότι η ζηλια και η ειρωνία είναι μορφες αναγνωρισης.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η γνωμη των αλλων για εμας και η όλη σταση τους εναντι μας ειναι αναλογα της εικονας που τους εκπέμπουμε. Αμα δωσεις εικονα αγαθου με την πρωτη ευκαιρια θα σε εκμεταλλευτεί, αμα του δωσεις εικονα αδυναμου θα σου ριχνει την αυτοεκτιμηση ότι δεν θα τα καταφερεις, ότι εισαι ακαταλληλος γι αυτα που θες να πετυχεις,
    και τι προτεινεις για αυτο δε μπωρω να καταλαβω να κανεις παρεα με ενα διεφθαρμενο για να ειναι καλυτερος? κανεις δε μπωρει να σου ριξει τιποτα αν δε το θελησεις εγω πχ υπαρχουν μερικοι που για αυτους ειμαι κουφος και τυφλος και οτι και να ακουσω το ακουω βερεσε. ενω αυτοι νομιζουν οτι μπωρουν να σπασουν πλακα μαζι μου εγω σκεφτομαι στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    και τι προτεινεις για αυτο δε μπωρω να καταλαβω να κανεις παρεα με ενα διεφθαρμενο για να ειναι καλυτερος? κανεις δε μπωρει να σου ριξει τιποτα αν δε το θελησεις εγω πχ υπαρχουν μερικοι που για αυτους ειμαι κουφος και τυφλος και οτι και να ακουσω το ακουω βερεσε. ενω αυτοι νομιζουν οτι μπωρουν να σπασουν πλακα μαζι μου εγω σκεφτομαι στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα.
    Δεν σου ειπα να πας να κανεις παρεα με ενα διεφθαρμενο ή να τον τρεχεις ξωπισω μπας και επιτελους βελτιωθεις από το πως θα τον αντιμετωπισεις, αλλο ειπα κι αλλιως το καταλαβες..... Τετοιους και γενικα χαρακτηρες που δε γουσταρουμε κόβουμε δρομο αμα τους αντικρισουμε.
    Εγω μιλαω για το ενδεχομενο που κατα κακη σου τυχη εχεις τετοιους ή άλλους που δε γουσταρεις ή ατομα που σου σπανε τα νευρα μεσα στα πόδια σου που λενε. Αμα με τετοιους εισαι αγαθιαρης ή φοβιτσιαρης ή ντροπαλος ή επιπολαιος ή κανεις χατιρια, αυτοι θα σου ανταποδωσουν με αναλογο νομισμα, ητοι, θα σου κοβουν διαταγες, θα σπανε την πλακα τους μαζι σου, θα σου ζητανε δανεικα κι αγυριστα και λοιπα συναφη... Αμα σκληρυνεις καπως τη σταση σου (βαζεις τα δυνατα σου γι αυτο) και τους δωσεις να καταλαβουν πως δε σηκωνεις, δεν ανεχεσαι πια θα εχεις καλες ελπίδες να αλλάξουν σταση απεναντι σου, θα σε σεβονται και λιγακι. Ελπίζω να σου το κανα πιο λιανα και να το καταλαβες. Το στου κουφου την πορτα αμα μπορεις να το εφαρμόσεις και να παραμενεις μεσα σου ηρεμος καλώς.
    γιάννης

Senior Member
    Καλημερα αλανια του φορουμ! Να εχουμε ενα καλο σαββατοκυριακο...

Σημερα ανοιγει η ΔΕΘ, κι εκει που ημουν ετοιμη να κατεβω στο κεντρο, να παρω εφημεριδουλα και να πιω καφε....εμεινα τελικα σπιτι, για να αποφυγω τον χαμο! Καλημερα λοιπον απο το σπιτι μου!

Senior Member
    Καλημερα Howto... στο επικεντρο η Θεσσαλονικη... εδω στην Αθηνα φθινοπωρινη συννεφια! μου αρεσει :-))))

Senior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Καλημερα Howto... στο επικεντρο η Θεσσαλονικη... εδω στην Αθηνα φθινοπωρινη συννεφια! μου αρεσει :-))))
    Εχετε συννεφια; Απο τον Οκτωβριο θα πρεπει να ερχομαι στην πολη σας δυο Σαββατοκυριακα καθε μηνα, οποτε θα εχω την ευκαιρια να την ανακαλυψω καλυτερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλημερα αλανια του φορουμ! Να εχουμε ενα καλο σαββατοκυριακο...

Σημερα ανοιγει η ΔΕΘ, κι εκει που ημουν ετοιμη να κατεβω στο κεντρο, να παρω εφημεριδουλα και να πιω καφε....εμεινα τελικα σπιτι, για να αποφυγω τον χαμο! Καλημερα λοιπον απο το σπιτι μου!
    Καλησπέρα σε όλους από ΄μένα! Ξέχασα πως ανοίγει σήμερα η ΔΕΘ...θέλω να πάω αλλά μια απ΄τις επόμενες μέρες που δεν θα γίνεται χαμός...εσύ θα πας howtodream;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι!! θεσσαλονικη εχετε ηλιο??
    Ετυχε να ερθω στα 18 μου, ηταν δεκαπενταυγουστος και η πολη εντελως αδεια.. τα βασικα μονο ειδα αριστοτελους, λευκο πυργο, νεα κρηνη που μου αρεσε παρα πολυ! Δεν διανυκτερευσαμε ομως...μειναμε Καβαλα η οποια μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σαν πολη και απο αποψη φαγητου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα σε όλους από ΄μένα! Ξέχασα πως ανοίγει σήμερα η ΔΕΘ...θέλω να πάω αλλά μια απ΄τις επόμενες μέρες που δεν θα γίνεται χαμός...εσύ θα πας howtodream;
    Ναι κυκνε, σκεφτομουν να παω αλλα κι εγω σε πιο ηρεμη κατασταση. Εαν θες παρεα, μη διστασεις να μου πεις.