Results 17,506 to 17,520 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
08-10-2013, 14:10 #17506
τους 5000+ που οδηγησαν στην αυτοκτονια δε τους σκεφτεσαι ? που αρρωστησαν σχεδον ολη την ελλαδα με τα μετρα που παιρνουν, συν αυτα που ψεκαζουν ? καρκινο και λιγο τους ειναι, γιατι να τον παθουμε εμεις που δεν ευθυνομαστε κι οχι αυτοι που τα δημιουργησαν ολα ?
κι επειδη τελευταια στη γειτονια που μενω γινονται συλληψεις για πλακα, υπαρχει κινδυνος να μπουκαρουν και στο δικο μου σπιτι και να με συλλαβουν για τα κουζινομαχαιρα, δυο λαπτοπς, ενα κινητο, κι επειδη μοιαζω με μελος της Χ.Α. αν αυτο δεν ειναι χουντα και τρομοκρατια τι ειναι ?
τι να πουν και οι ψυχολογοι μετα, οταν το νομιμο κρατος φερετε ετσι παρανομα κι απανθρωπα ?
- 08-10-2013, 15:44 #17507
Τελικα ΚΕΝΟ πιστευεις η οχι στη θεια δικη ( με αφορμη αυτο που λες να βγαλουν καρκινο οι πολιτικοι) γιατι αλλα ελεγες παλιοτερα αν θυμαμαι καλα οταν εγω υποστηριζα οτι καποτε τιμωρουνται οσοι μας βλαπτουν..
Προσωπικα πιστευω σαν πολιτες και σαν νοημονες ανθρωποι οτι ευθυνομαστε γιατι την περιοδο προ κρισης, της αναπτυξης, των δανειων, των επιδοτησεων κτλ δεν ειχαμε το μυαλο να κανουμε σωστες κινησεις. βγαζαμε πιστωτικες, δανεια καομη και για διακοπες και ζουσαμε και ξοδευαμε τα παντα με δανεικα αρκετοι απο εμας...μας "κοροιδεψαν" , παρεσυραν καλυτερα τελεια μεσω της προωθησης του lifestyle και της υλικης καλοπερασης!
Υπηρχε μια επιδειξη νεοπλουτισμου..αν δεν πηγαινες μπουζουκια- club μια φορα την εβδομαδα τουλαχιστον ησουν παρακμιακος ή αν δεν ντυνοσουν με την τελευταια λεξη της μοδας burberry,longchamp και louis vuitton. Θυμαμαι το τραγικο οτι ολοι συναγωνιζοντουσαν αν θα βρουν τραπεζι σε μπουζουξιδικο να κανουν ρεβεγιον και σημερα δεν εχουμε ουτε γαλοπουλα να φαμε!
πηγαιναμε διακοπες και κοροιδευαμε τους ξενους που την εβγαζαν με μια σαλατα και επαιρναν μια φετουλα καρπουζι! Και σημερα φτασαμε στο μηδεν..
Επισης θελω να πω οτι η αληθεια ειναι οτι δοθηκαν παρα πολλες επιδοτησεις για αναπτυξη απο ευρωπαικη ενωση ( ειναι και το αντικειμενο σπουδων μου) οι οποιες αντι να επενδυθουν , φαγωθηκαν σε πορσε και ακινητα. Οχι οτι οι πολιτικοι ειναι αγιοι αλλα στη χωρα αυτη υπαρχει, υπηρχε και θα υπαρχει μεγαλη διαφθορα και απο τους πολιτες!
08-10-2013, 17:01 #17508
εξαρταται πως εχεις τη θεια δικη στο μυαλο σου. αν το μεταφραζεις σαν χριστιανισμο, οχι ειμαι κατα της συγκεκριμενης θρησκειας και θα συνεχισω να ειμαι γιατι βλεπω τη ζημια που προκαλεσε. αν θελεις να πεις οτι τιμωρουνται γενικα οσοι μας βλαπτουν, υπαρχει κατι που το λενε καρμα, ολοι πληρωνουμε το τιμημα σ'αυτη και στην επομενη ζωη, με το ζορι καπου εκει θα μπορουσαμε να πουμε μπορεις να με ενταξεις.
αυτα που αναφερεις ριχνωντας ευθυνες στους πολιτες, ειναι πραγματικα λεπτομεριες σε συγκριση με τα εκατομμυρια που εχουν φαει οι πολιτικοι. συγκεκριμενα περισσοτερο αυτοι του Πασοκ, ακομα κι ο Βενιζελος που συνεχιζει να ειναι ελευθερος. το βλεπουμε κι ολας, ποιοι κυκλοφορουν με θωρακισμενες μερσεντες και ζουν σε βιλλαρες, και ποιοι οχι.
αν θελεις απαραιτητα να κατηγορισεις τον λαο, τοτε αυτοι που φταινε ειναι οι γονεις μας. η προηγουμενη γενια που σκαρφιστηκε τη παραμυθα του πολυτεχνειου για να πλασαρει τον εαυτο της σαν αγωνιστη και να στραφει φασιστικα υπερ της αριστερας. αυτοι ψηφιζαν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
η δικη μας η γενια τι προλαβε να ζησει ? πολλοι απο εμας ουτε οικογενεια δε καταφεραν να φτιαξουν, ενω ζουν ακομα στο πατρικο. εκτος αν πεις για τα παιδικα μας χρονια, που κι εκει παλι σιγα τα εξοδα. γι'αυτο πιστευω οτι πιο πολυ μας εχουν περασει αυτη την ιδεα, οτι καλοπερνουσαμε, ευθυνομαστε, και πρεπει τωρα να αυτομαστιγωθουμε και να υποφερουμε.
προσωπικα μια ζωη μηδενιστης ημουν, απερριπτα σχεδον τα παντα, οτι προσφερει η ελληνικη κοινωνια. η ψευτοτουρκικη κουλτουρα με τα μπουζουκια, τα γαρυφαλα κι οτι αλλο με αφηνε αδιαφορο. λογο αντικοινωνικοτητας και μισανθρωπιας, ποτε δε συχναζα σε κλαμπακια-μπαρακια κλπ. εκτος του δεν ακουω καν τετοια μουσικη (σαν μεταλλας ξεκινησα). το ιδιο ισχυει και με τον κινηματογραφο, σνομπαρω τους ελληνες σκηνοθετες, ηθοποιους, ταινιες. παρολο που το μονο ενδιαφερον που βρισκω σ'αυτη τη ζωη ειναι η τεχνη.
ειναι λες και γεννηθηκα σε λαθος χωρα, απ'το ξεκινημα ενιωθα οτι δεν ανηκω εδω. γι'αυτο δε μπορεις να πεις οτι εχω καλοπερασει κι ευχαριστηθει και τοσο, μονιμως απειχα.
08-10-2013, 21:55 #17509
συμφωνω οτι μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι παλαιοτερες γενιες...Καλα αυτα περι Πολυτεχνειου τοσα χρονια τα ακουγα απο τον "πατερα" μου σε καθημερινη βαση στο σπιτι χρονια τωρα, για το ποιες ειναι οι αληθειες, ποια τα ψεμματα, ποιος ηθελε το καλο της Ελλαδας κτλ τα εχω μαθει απεξω θελοντας και μη..
Οσο για αυτα που λες περι Πασοκ εχουν βαση και ειναι τοις πασοι γνωστα αλλα ηταν και το μονο κομμα ρε συ που εδινε δουλειες σε κοσμο! Ενω οι αλλοι τα τρωνε μονοι τους!!!
Αυτο που με απογητευει εμενα κυριως ειναι η ελλειψη αξιοκρατιας σε αυτη τη χωρα, η διαφθορα που υπαρχει παντου, η αποδοχη αυτου του φαινομενου ως κατι το φυσιολογικο και οι συμβιβασμοι που πρεπει να κανεις προκειμενου καπως να ζησεις.
08-10-2013, 22:52 #17510
γαμησε τα, ολοι ηταν αγωνιστες, αντιχουντικοι, επαναστατες, παρον οταν μπηκε το τανκ, αλλα αμα τους ρωτησεις ποσοι πεθαναν τοτε, δε ξερουν να σου πουν.
εκτος απ'το Πασοκ και τη ΝΔ δε κυβερνησε αλλος κανεις. δουλειες εδινε μαλλον για δυο λογους: πρωτον γιατι υπηρχαν αφου δεν ειχαμε τοσους αλλοδαπους οπως σημερα, και δευτερον γιατι τοτε δε χρωστουσαμε, μπορουσαν να δανειζονται απ'το εξωτερικο και να σκορπανε αφοβα.
αυτο που με απογοητευει εμενα ειναι ολοκληρη η χωρα που ειναι εμετικη. κι απο μια τετοια χωρα που με κανει να ξερναω καθε φορα που κυκλοφοραω, δε θελω τιποτα. ελπιζω να μετακομισω συντομα εκτος Αθηνων, αν και οσο παραμενουμε σ'αυτη τη μιζερη κατασταση δε βλεπω να αλλαζει και η διαθεση.
08-10-2013, 23:52 #17511
Σκεφτομαι ενα project που θελω να δημιουργησω και ειναι καπως μοναδικο , αλλα σκεφτομαι και τη σκληρη εργασια που θελει ... πρεπει να χαθω απο προσωπου γης για ενα διαστημα για να επιτευχθει... αλλα εχω και το μυρηκαζω πανω απο χρονο , εντελει θα το κανω:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-10-2013, 00:19 #17512
Και γω το ιδιο νιωθω αλλα προσπαθω να μην ασχολουμαι και να μην δινω σημασια πια οσο γινεται!
Παρομοιως, θα ηθελα πολυ να φυγω εκτος Αθηνας αλλα επειδη ειμαι και κοπελα φοβαμαι να παω σε ενα ξενο μερος μονη μου και μακρια απο το σπιτι μου και τη μαμα μου που ειναι ο μονος ανθρωπος που θεωρω οτι με αγαπαει και νοιαζεται..
09-10-2013, 00:22 #17513
09-10-2013, 06:44 #17514
09-10-2013, 06:45 #17515
09-10-2013, 07:24 #17516
Καλημερα κοσμε..... Να εχουμε ολοι μια ομορφη μερα και ας μην σκεφτομαστε τοσο πολυ το μελλον....
11-10-2013, 05:45 #17517
11-10-2013, 09:29 #17518
Καλημέρα και απο μένα!! undetermined όπως τα λές, Ας είναι ημέρα μας γεμάτη χαμόγελα!
11-10-2013, 09:47 #17519
οπιοδηποτε οχημα πρικειμενου να μετακινηθει καει καυσιμα θυμαμαι λοιπον οταν ειχα παει στο ροτενμπουργκ που ειναι αρκετα τουριστικο μερος που ο ουρανος ηταν γεματος καυσιμα απο τα αεροπλανα που πηγεναν κ ερχοντουσαν αυτο συμβαινει παντου εκτος αν υπαρχουν κ καπιοι που πιστευουν οτι το αεροπλανο πεταει οπος οι υπταμενοι δισκοι
11-10-2013, 10:28 #17520
Καλημέρα σε όλο τον κάλο κόσμο
Το κεφάλι μου θα σπάσει σήμερα και όταν τρέχεις και δεν φτάνεις είναι δύσκολο να μην έχεις επιπτώσεις.
Btw να έχουμε μια όμορφη μέρα εύχομαι και όλα τα υπόλοιπα έρχονται.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία