Τι σκέφτεστε; - Page 1181
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1181 of 1532 FirstFirst ... 18168110811131117111791180118111821183119112311281 ... LastLast
Results 17,701 to 17,715 of 22967
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Λυκειου ειναι το προβλημα? Γραφτο εδω να το λυσει ο πανος απο κυπρο.
    Αν τα θέματα στα οποία γινεται αναφορά ήταν σεξουαλικού περιεχομένου πάνω χαρά σου να τα διαβάζεις και να λες και άποψη. Προφανώς λόγω επιπέδου.

Θεοφανία, πες μας με τι κριτήρια βγαζεις ποια θεματα ειναι άχρηστα και ποια όχι? ...μονο που το απόλυτο της άποψης σου αυτης το αλλαξες με την παρεμβαση του Κεπ. Για να μη σου θυμισω τις προσβολες που εφαγες απο θεματοθέτες σχετικων (με βαση την παρουσα αποψη σου) θεματων για αστοχες απαντησεις που τους έδινες.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Θεοφανία, πες μας με τι κριτήρια βγαζεις ποια θεματα ειναι άχρηστα και ποια όχι? ...μονο που το απόλυτο της άποψης σου αυτης το αλλαξες με την παρεμβαση του Κεπ. Για να μη σου θυμισω τις προσβολες που εφαγες απο θεματοθέτες σχετικων (με βαση την παρουσα αποψη σου) θεματων για αστοχες απαντησεις που τους έδινες.
    ...αυτό με τη διαστρέβλωση να το κοιτάξεις γιάννη
    Μήπως μπορείς να μου επισηνάψεις την αλλαγή στην άποψη μου όσο αφορά στο θέμα του Μακ και την απαντηση μου στον κηπ?
    Για τις προσβολές στο επιστρέφω, (όπως παααααρα πολλές φορές, εξ ου και το μένος σου για μένα), οπότε δεν κάθομαι να ασχοληθώ καν.

Banned
    Eνω ο Ιωαννης ειναι ο παντα ευστοχος στις απαντησεις του,δεν εχει αφησει και τιποτα αναπαντητο επισης ειναι το σοβαρο παιδι του φορουμ που ενοχληθηκε γιατι η Θεοφανια εκανε κριτικη στα θεματα του vag "Παστιτσιο ή μακαρονια με κιμα"?

Δεν εχω καμια διαθεση υπερασπισης,αλλα αυτο το υποτιθεμενο Δημοκρατικοευγενικο στυλακι πολυ μου την δινει..Παω να φαω τα χορτα μου.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Eνω ο Ιωαννης ειναι ο παντα ευστοχος στις απαντησεις του,δεν εχει αφησει και τιποτα αναπαντητο επισης ειναι το σοβαρο παιδι του φορουμ που ενοχληθηκε γιατι η Θεοφανια εκανε κριτικη στα θεματα του vag "Παστιτσιο ή μακαρονια με κιμα"?

Δεν εχω καμια διαθεση υπερασπισης,αλλα αυτο το υποτιθεμενο Δημοκρατικοευγενικο στυλακι πολυ μου την δινει..Παω να φαω τα χορτα μου.
    .....τα σέβη μου για τη στάση σου.
    Εγώ και συ, (αντε και μερικοί ακόμη), καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Senior Member
    Ας μου εξηγήσει κάποιος λοιπόν με ποιον τρόπο θέματα όπως "ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό", "ποιος είναι ο αγαπημένος σας ηθοποιός" και άλλα έξυπνα παρεμφερή "μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για επωφελή για σκοπούς αυτοβελτiωσης συζήτηση".
    Γιατί δυστυχώς, δεν το βλέπω να συμβαίνει. Μήπως δεν τα δώσαμε την πρέπουσα σημασία;
    Άντε βρε, γελάσαμε και σήμερα!

Βρε βρε βρε τι βλέπω σήμερα.............
    Τρία πουλλάκια, Θεοφανία και Μαριαν απ τα παλια κι ενα νέο πουλλάκι το Μνημόνιο (πίκρα για απαντησεις που του εδωσα που το πειραξανε κι ευκαιριας δοθεισης η πικρια επρεπε να εκδηλωθει) βρηκανε την ευκαρία να μου κανουν την επιθεση τους. Στη σειρα τα μηνυματα σας όπως τα στρατιωτάκια.
    Όπως γουστάρω και όποτε γουστάρω και σε όποιον γουστάρω θα απαντώ και ότι θα μου βγαίνει θα λέω! Το Δημοκρατικοευγενικό και το καλο παιδί με τιμάνε, όντως αυτο ειναι το στιλάκι μου κι όποιος δεν γουσταρει τον τροπο που γραφω και τα όσα λέω ας με βαλει στη λίστα αγνόησης. Εμένα απλα με αρκεί το ευχαριστω από ατομα που μπαινουν στο φορουμ και η ικανοποίηση ότι προσφερα κατι και η θετικη ανατροφοδοτηση μεσα απ αυτο. Εσας τους τρεις τι να σας κάνω?
    Εκανα μια περιδιαβαση στα θεματα στην ενοτητα γενικα, ουτε για αγαπημενο φαγητο βρήκα ουτε για αγαπημενο ηθοποιο, κι αν τυχον υπάρχουν απλα τα απομονωσατε από το όλο για σκοπους επίθεσης, ηταν η καλη ευκαιρια. Μονο που οταν παλια ο Κεπ εγγραφε ενα κατεβατο μηνυματα δεν ειχε προβλημα.
    Μα για ποιο "εναυσμα για επωφελη συζητηση για σκοπους αυτοβελτιωση σας" μιλαμε? Εκει που ησασταν και περσι και προπερσι εκει ακριβως εισαστε απ όλες τις πλευρες της ζωης. Μαριαν, ... ύπαρξη που εμπέδωσες μέσα σου τη ψευδαισθηση ότι εισαι καλα. Σε λυπαμαι αν η δυστυχια που - ευτυχως μεχρι τωρα κατορθωσες να κρυψεις βαθια μεσα σου - βγει στην επιφανεια. Θεοφανια, μου αρεσε αυτο το "επισυνάψεις", φραση που συνηθιζω να χρησιμοποιω σε μηνυματα μου. Γιατι με διαβαζεις?
    Επικοινωνηστε με την Κερασι να μου απαντησει κι αυτη.
    Γνωρισα και στην καθημερινη μου ζωη κι αλλους που με πολέμησαν κι ετσι εμαθα τον τροπο να τους αντιμετωπιζω. Αμα εξαιρεσουμε την πικρία, την ειρωνία και την καικια που υπαρχει μεσα σας, εισαστε πολύ λάιτ άτομα.
    Εν κατακλείδι, θα συνεχισω όπως και πριν να εκφραζομαι στο φορουμ με αυτον τον ωραιο τροπο που με περιγραψατε (Μνημόνιο θες κι αλλο εκπαιδευση στην ειρωνια και την πικρια, δεν τα καταφερνεις καλα) επειδη ετσι γουσταρω.
    Κι αν ακομα κι απ αυτην μου την παρεμβαση έχετε πρόβλημα, να πάτε να πιείτε ξύδι να σας περάσει. Εφεξής σας αγνοώ πλήρως. Εισαστε στη λίστα αγνόησης από τωρα.
    Last edited by ioannis2; 13-11-2013 at 07:52.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Βρε βρε βρε τι βλέπω σήμερα.............
    Τρία πουλλάκια, Θεοφανία και Μαριαν απ τα παλια κι ενα νέο πουλλάκι το Μνημόνιο (πίκρα για απαντησεις που του εδωσα που το πειραξανε κι ευκαιριας δοθεισης η πικρια επρεπε να εκδηλωθει) βρηκανε την ευκαρία να μου κανουν την επιθεση τους. Στη σειρα τα μηνυματα σας όπως τα στρατιωτάκια.
    Όπως γουστάρω και όποτε γουστάρω και σε όποιον γουστάρω θα απαντώ και ότι θα μου βγαίνει θα λέω! Το Δημοκρατικοευγενικό και το καλο παιδί με τιμάνε, όντως αυτο ειναι το στιλάκι μου κι όποιος δεν γουσταρει τον τροπο που γραφω και τα όσα λέω ας με βαλει στη λίστα αγνόησης. Εμένα απλα με αρκεί το ευχαριστω από ατομα που μπαινουν στο φορουμ και η ικανοποίηση ότι προσφερα κατι και η θετικη ανατροφοδοτηση μεσα απ αυτο. Εσας τους τρεις τι να σας κάνω?
    Εκανα μια περιδιαβαση στα θεματα στην ενοτητα γενικα, ουτε για αγαπημενο φαγητο βρήκα ουτε για αγαπημενο ηθοποιο, κι αν τυχον υπάρχουν απλα τα απομονωσατε από το όλο για σκοπους επίθεσης, ηταν η καλη ευκαιρια. Μονο που οταν παλια ο Κεπ εγγραφε ενα κατεβατο μηνυματα δεν ειχε προβλημα.
    Μα για ποιο "εναυσμα για επωφελη συζητηση για σκοπους αυτοβελτιωση σας" μιλαμε? Εκει που ησασταν και περσι και προπερσι εκει ακριβως εισαστε απ όλες τις πλευρες της ζωης. Μαριαν, αποτυχημένη ύπαρξη που εμπέδωσες μέσα σου τη ψευδαισθηση ότι εισαι καλα. Σε λυπαμαι αν η δυστυχια που - ευτυχως μεχρι τωρα κατορθωσες να κρυψεις βαθια μεσα σου - βγει στην επιφανεια. Θεοφανια, μου αρεσε αυτο το "επισυνάψεις", φραση που συνηθιζω να χρησιμοποιω σε μηνυματα μου. Γιατι με διαβαζεις?
    Επικοινωνηστε με την Κερασι να μου απαντησει κι αυτη.

Γνωρισα και στην καθημερινη μου ζωη κι αλλους που με πολέμησαν κι ετσι εμαθα τον τροπο να τους αντιμετωπιζω. Αμα εξαιρεσουμε την πικρία, την ειρωνία και την καικια που υπαρχει μεσα σας, εισαστε πολύ λάιτ άτομα.
    Εν κατακλείδι, θα συνεχισω όπως και πριν να εκφραζομαι στο φορουμ με αυτον τον ωραιο τροπο που με περιγραψατε (Μνημόνιο θες κι αλλο εκπαιδευση στην ειρωνια και την πικρια, δεν τα καταφερνεις καλα) επειδη ετσι γουσταρω.
    Κι αν ακομα κι απ αυτην μου την παρεμβαση έχετε πρόβλημα, να πάτε να πιείτε ξύδι να σας περάσει. Εφεξής σας αγνοώ πλήρως. Εισαστε στη λίστα αγνόησης από τωρα.

Μόνο εσύ και ο Μπαμπινιώτης χρησιμοποιείτε αυτή τη σπάνια λέξη και είναι αλήθεια όιτι όχι μόνο διαβάζω ευλαβικά τα κείμενα σου, αλλά πολλές φορές βουρκώνω μπροστά τους.
    Κάθισα λοιπόν και διάβασα το σεντόνι σου, αλλά ξέρεις κάτι?
    Πουθενά δεν σε είδα να μου απαντάς για "την αλλαγή στην άποψη μου όσο αφορά στο θέμα του Μακ και την απαντηση μου στον κηπ?" για το οποίο με κατηγόρησες αλλά δεν προκύπτει από πουθενά.
    Περιμένω λοιπόν.
    Αν προσθέσω ότι δεν είδες ΕΠΙΣΗΣ πουθενά θέμα τύπου "ο αγαπημένος σας ηθοποιός" ΑΛΛΑ πρόσεξες αλλαγή στην άποψη μου.... βαριέμαι και να το σχολιάσω, βγάζει μάτι από μόνη της η εμπάθεια σου.

Senior Member
    Θα επεμβω μονο κ μονο για να ξεκαθαρισω οτι ανεβασα 1) το ανοητο θεμα ' ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ' καθαρα απο αντιδραση στην ειρωνια της Remedy ( που ειπε οτι περιμενενει να δη το ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ) κ 2 ) για τον ιδιο λογο ανεβασα το εξισου ανοητο ποιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητο , σαν αντιδραση κ παλι στην ειρωνια του mnimonio .
    Δεν επιθυμω ναπαντησω σε καμμια ερωτηση , ουτε σχολιο .

Banned
    Παιδι του λαου ακουει??Βασιλακης Καιλας παρων?Ακουσε να δεις παλικαριν μου απο την Τσυπρον την Μαρτυρικην,καμια πικρα δεν εχω απεναντι σου διοτι δεν σε ξερω..Λες να μην κοιμαμαι τα βραδια επειδη μου την ειχες πει μια φορα πριν κατι μηνες?Εισαι σοβαρος?ή επειδη εσυ κοβεις και ενσημα εδω μεσα,παιρνεις θετικες ανατροφοδοτησεις(υπαρχει ακομα αυτο ρε παιδια?) και εισαι το σουπερ μελος,νομιζεις οτι εχουμε ολοι το ιδιο ονειρο?Ελα συνελθε σε παρακαλω..Αυτα!

vag Περιμενω με αγωνια το επομενο αντιδραστικο σου θεμα..Εχεις φουλ ελευθερο χρονο αγορινα μου,ευγε.

Banned
    Οχιιιιι μη!!Μη θα φαρμακωθω Ιωαννη!!Μολις ειδα οτι θα με βαλεις στην λιστα αγνοησης!!

Τελειωσε η ζωη μου..Το δακρυ μου δεν εχει τελειωμο..Η καρδια μου επαψε να χτυπα..Και αυτος ο κρυος αερας που διαπερνα τα σωθικα μου,τα φυλλα που τα σκορπα ο αερας μπροστα απο τα ματια μου..θα μου θυμιζουν τις στιγμες μας Ιωαννη.Σ'αγαπω!

Ξανασκεψου το..Ωωω Ιωαννη ω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα επεμβω μονο κ μονο για να ξεκαθαρισω οτι ανεβασα 1) το ανοητο θεμα ' ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ' καθαρα απο αντιδραση στην ειρωνια της Remedy ( που ειπε οτι περιμενενει να δη το ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ) κ 2 ) για τον ιδιο λογο ανεβασα το εξισου ανοητο ποιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητο , σαν αντιδραση κ παλι στην ειρωνια του mnimonio .
    Δεν επιθυμω ναπαντησω σε καμμια ερωτηση , ουτε σχολιο .
    θα επεμβω μονο για να αποκαταστησω την αληθεια που δεν φαινεται να ειναι η αγαπημενη σου ιδιοτητα....βαγγ...
    ποτε δεν ειπα οτι περιμενω να δω το θεμα "ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος", ουτε καν κατι περιπου σαν αυτο και σε προκαλω να φερεις το μηνυμα στο οποιο αναφερεσαι...

Senior Member
    Ότι δεν περίμενα να γελάσω ποτέ σ' ένα φόρουμ ψυχολογίας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Junior Member
    Σκέφτομαι ότι όσο πάει όλο και περισσότερο λατρεύω την βροχή

Senior Member
    Οτι κ να γραψετε , δεν θα μπορεσω να το διαβασω , διοτι εισστε στην λιστα αποκλεισμου μου .
    Last edited by Macgyver; 13-11-2013 at 04:11.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οτι κ να γραψετε , δεν θα μπορεσω να το διαβασω , διοτι εισστε στην λιστα αποκλεισμου μου ( Remedy , μνιμονιο , Θεοφανια ), διοτι ειστε αρρωστες . Παρ ολα αυτα κραταω μια πισινη για την Θεοφανια , διοτι μου δινει την εντυπωση οτι μπορει ναναι ΟΚ , μουχει δωσει συμβουλες , κ αχαριστος δεν ειμαι .
    αν κ θα μπορουσα να τις ειχα βαλει κ εγω αυτες δεν εχω βαλει καμια στη λιστα αποκλεισμου αλλα εχω το καταληλο αξεσουαρ για ειδικες περιπτωσεις..... http://www.mpairaktaris.com/uploads/...23930_orig.jpg