Τι σκέφτεστε; - Page 1182
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1182 of 1532 FirstFirst ... 18268210821132117211801181118211831184119212321282 ... LastLast
Results 17,716 to 17,730 of 22967
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν κ θα μπορουσα να τις ειχα βαλει κ εγω αυτες δεν εχω βαλει καμια στη λιστα αποκλεισμου αλλα εχω το καταληλο αξεσουαρ για ειδικες περιπτωσεις..... http://www.mpairaktaris.com/uploads/...23930_orig.jpg
    Ειναι κι αυτο μια πολύ καλή μέθοδος. ....Προστατεύει το κεφάλι.
    γιάννης

Senior Member
    Aλεξανδρε , ωραιος . Θα μας βαλουν κ αυτες στη λιστα αγνοησης , κ θα παρει τελος το σηριαλ .
    Last edited by Macgyver; 13-11-2013 at 10:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
    χαιρομαι που δειχνεις φανερα πλεον το ποιόν σου μαγκαιβερ η βαγγπαπ. θα εχουν ετσι το νου τους με ποιον συνομιλουν, μερικες αφελεις

Banned
    Αφηστε ησυχο το Τριο Μπελκαντο του "μονος ανδρας ψαχνει"

Νισαφι πια!! :P

Senior Member
    Να δουμε τωρα σε ποιον θα ριχνεις δηλητηριο κ θα ειρωνευεσαι μνημονιο ( αφου δεν μπορω να διαβασω ) κ συ Remedy ποιον θα αποκαλεις ψευτη , ΧΑΧΑ !!

Senior Member
    Ήτανε δυο, έγιναν τρεις, μόνο μη γίνουν χίλιοι δεκατρείς!
    Ο Θεός να μας φυλάει!

...σκέφτομαι ότι το τρολάρισμα πάει σύννεφο σήμερα :ΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ο Θεός να μας φυλάει!
    maria_m , αν εννοεις εμενα , τον Γιαννη κ το Αλεξανδρο , ας μιλησω για μενα , επειδη μισω τις λογομαχιες , κ δεν ανεχομαι προσβολες κ ειρωνιες απο ατομα που δεν τα εχω προσβαλλει , ουτε τα εχω χαρακτηρισει , κ φερομαι παντα με σεβασμο ,, βαζω οσο καιρο θα παραμεινω στο φορουμ τα εν λογω ατομα στην λιστα αγνοησης και τ ε λ ε ι ω σ ε . Τι πιο απλο ?

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ο Θεός να μας φυλάει!
    μια κ το ανερφερες να μη σου χαλασω χατηρι.. http://www.youtube.com/watch?v=_sf8lirAJoE

Senior Member
    Remedy , θα κανω μια εξαιρεση , κ θα σου αποδειξωι δεν ειμαι ψευτης , στην παραγραφο # 17663 , αναφερεις ( αντιγραφω τα λογια σ ) ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ?? ( τσα ; p ) Αν δεν ειναι αυτο ειρωνια , τοτε τι ειναι ? για να θυμηθω κ κατι αλλο , σε καποια παραγραφο αναφερεις , ' Μπαρδον , ποτε σε προσεβαλλα , αν σε προσεβαλλα φερε μου το εγγραφο να το πρωτοκολλησω , κ καλε ποτε πηγες σχολειο , οκταταξιο πηγες σαν τον πατερα μου ( απο ποτε η ηλικια ειναι αντικειμενο ειρωνιας ? ) . Ειναι προφανεις οι ειρωνειες , κ θα παραμεινεις εσαει στην λιστα αποκλεισμου μ , βεβαια σκασιλα σου , αλλα ευτυχως δεν θα μπορω να διαβαζω τις μπουρδες σου .
    Παρ ολα αυτα , για την Θεοφανια , δεν εχω να πω κατι ασχημο , πλην του εγωισμου της , οτι επειδη ειναι η παλαιοτερη στο φορουμ , θεωρει οτι η γνωμη της ειναι κ κανονας . Αλλα το mnimonio , τετοια κακια , ειλικρινως , δεν εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου . Οσο κ η ζωη της να πηγαινει στραβα , δεν υπαρχει δικαιολογια για τετοια συμπεριφορα ,Παρολο αυτα το γαλλικο κομματι που ανεβασες ,μαρεσε κ εμενα .
    Last edited by Macgyver; 14-11-2013 at 14:26.

Senior Member
    Remedy , θα κανω μια εξαιρεση , κ θα σου αποδειξωι δεν ειμαι ψευτης , στην παραγραφο # 17663 , αναφερεις ( αντιγραφω τα λογια σ ) ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηθοποιος ?? ( τσα ; p ) Αν δεν ειναι αυτο ειρωνια , τοτε τι ειναι ? για να θυμηθω κ κατι αλλο , σε καποια παραγραφο αναφερεις , ' Μπαρδον , ποτε σε προσεβαλλα , αν σε προσεβαλλα φερε μου το εγγραφο να το πρωτοκολλησω , κ καλε ποτε πηγες σχολειο , οκταταξιο πηγες σαν τον πατερα μου . Ειναι προφανεις οι ειρωνειες , το επιπεδο σου ειναι πολυ χαμηλο , κ θα παραμεινεις εσαει στην λιστα αποκλεισμου μ , βεβαια σκασιλα σου , αλλα ευτυχως δεν θα μπορω να διαβαζω τις μπουρδες σου .
    Παρ ολα αυτα , για την Θεοφανια , δεν εχω να πω κατι ασχημο , πλην του εγωισμου της , οτι επειδη ειναι η παλαιοτερη στο φορουμ , θεωρει οτι η γνωμη της ειναι κ κανονας .
    λοιπον βαγγ, η μαγγ η οτιδηποτε αλλο... για να τελειωνουμε...
    αν και απο καιρο αγνοω την συμπεριφορα σου και κυριως τα πμ σου, θα ασχοληθω (ελπιζω για τελευταια φορα μαζι σου), γιατι εισαι και θρασυς.

το σημειωμα που με χαρα ανεσυρες, το απηυθυνα στην μαριον και οχι σε εσενα και η ειρωνια ηταν για την εντονη ενοχληση της απο τα ασχετα θεματα που πραγματι συνεχως ανοιγες στο φορουμ. θα προσεξες φανταζομαι το "τσα"....
    προσωπικα δεν ειχα ενοχληθει απο τα θεματα αυτα, σε μερικα που δεν ηταν τελειως ακυρα μαλιστα ειχα συμμετασχει με καποια μικρα σχολια και αλλα μου φαινονταν αστεια και απλα δεν απαντουσα.καμια ενοχληση δεν μου ειχαν προκαλεσει και γι αυτο την περιγελασα (την μαριον).
    μονο οταν το ξεφτιλισες τελειως ρωτωντας οτι ασχετο σου κατεβαινε ,σε προετρεψα να κανεις ενα συγκεκριμενο θεμα να ρωτας ολα αυτα αντι να τρολαρεις το φορουμ.

στην συνεχεια και κατα την προσφιλη σου συνηθεια ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ και να πετας λασπη, ανεφερες το νικ μου σε ενα (ως συνηθως) ασχετο ποστ οτι σου γινονται επιθεσεις κλπ... εκει πηγαινε και το ποστ μου περι πρωτοκολλησης κλπ γιατι πραγματικα ειναι απαραδεκτος ο τροπος που προσπαθεις να θολωνεις τα νερα, η ισως και πραγματι να μην καταλαβαινεις τι λεγεται και απο ποιον.
    δεν φταιω εγω γι αυτο... εκει σαφως και σ ειρωνευτηκα για την αθλιοτητα σου να πιανεις στο στομα σου το ονομα μου με ψεματα (ειπες και παλι οτι παραπονεθηκα για τα θεματα σου).

η αληθεια που και οι δυο ξερουμε πολυ καλα, ειναι οτι το μενος σου μαζι μου εχει να κανει με το γεγονος οτι απεδειξα δημοσιως το διπλο προφιλ που κατα παραβαση των ορων του φορουμ διατηρεις εδω μεσα (ακομα και σημερα) και με τιποτε αλλο.

οσο για τις λιστες αγνοησης που εδω και δεκα σελιδες πιπιλιζεις αλλα φαινεται οτι ειναι χαλασμενες στο πισι σου, θα σου προτεινα να τις ενεργοποιησεις επιτελους .
    επειδη ομως εγω δεν σκοπευω να σε βαλω σε λιστα αγνοησης και τα πμ θα ερχονται κανονικα, θα σε παρακαλεσω να σταματησεις να μου στελνεις προσωπικα μηνυματα γιατι θα εξακολουθησω να μην απανταω και με ενοχλουν.

Senior Member
    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Remedy , δεν ξερω αν απαντας σε μενα ,αλλα μην μπαινεις στον κοπο γιατι δεν μπορω να το διαβασω . Παρολα αυτα , το γαλλικο κομματι που ανεβασες , μαρεσε κ εμενα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
    Τι εγινε Κυκνακο , δεν αισθανεσαι καλα ?

Senior Member
    Remedy , δεν ξερω αν απαντας σε μενα ,αλλα μην μπαινεις στον κοπο γιατι δεν μπορω να το διαβασω . Παρολα αυτα , το γαλλικο κομματι που ανεβασες , μαρεσε κ εμενα .
    στο καλο κι απ το πεζοδρομιο...