Τι σκέφτεστε; - Page 1189
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1189 of 1532 FirstFirst ... 18968910891139117911871188118911901191119912391289 ... LastLast
Results 17,821 to 17,835 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χρυσόστομη :Ρ
    Το πλεον σύνηθες είναι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση αδιαφορία, απαξίωση και απομάκρυνση απο τοξικους ανθρώπους.
    (δεν ειναι προσωπικό το παρακάτω θεοφανία αλλά απλά χρησιμοποιώ σαν αφορμή αυτό που είπες)
    Σωστά!
    Εμπρός λοιπόν μικρά στρουμφάκια πίσω στο περιβάλλον που ταίζει το εγώ σας γιατί οτιδήποτε πέρα απο την αγκαλιά αυτή δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Και δεν εννοώ να βγάλει κάποιος ξίφος αλλά απλά να τα βγάλει πέρα με το μυαλό και την λογική.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο βέβαια πως στο φόρουμ εδώ είναι συνέχεια οι ίδιες και οι ίδιες γυναίκες που εκφράζετε τις ίδιες και τις ίδιες απόψεις ενώ έχετε εκτροχιάσει το φόρουμ απο χώρο ψυχολογίας σε χώρο κουτσομπολιού.
    Δεν σας αδικώ βέβαια...εφόσον σας παίρνει να το κάνετε και το ένα και το άλλο καλά κάνετε. Πάντα θα υπάρχει κάποιος να σας δέχεται και να σας επιβεβαιώνει την κατα τα άλλα επίπεδη ύπαρξη σας.
    "Σε αυτή την περίπτωση αδιαφορία, απαξίωση και απομάκρυνση απο τοξικους ανθρώπους." = ότι φάμε ότι πιουμε και οτι αρπάξει ο κώλος μας. Αρκεί να μην μας πειράξουν την φουσκίτσα ασφαλείας μας.

Banned
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 04-12-2013 at 17:21.

Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    (δεν ειναι προσωπικό το παρακάτω θεοφανία αλλά απλά χρησιμοποιώ σαν αφορμή αυτό που είπες)
    Σωστά!
    Εμπρός λοιπόν μικρά στρουμφάκια πίσω στο περιβάλλον που ταίζει το εγώ σας γιατί οτιδήποτε πέρα απο την αγκαλιά αυτή δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Και δεν εννοώ να βγάλει κάποιος ξίφος αλλά απλά να τα βγάλει πέρα με το μυαλό και την λογική.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο βέβαια πως στο φόρουμ εδώ είναι συνέχεια οι ίδιες και οι ίδιες γυναίκες που εκφράζετε τις ίδιες και τις ίδιες απόψεις ενώ έχετε εκτροχιάσει το φόρουμ απο χώρο ψυχολογίας σε χώρο κουτσομπολιού.
    Δεν σας αδικώ βέβαια...εφόσον σας παίρνει να το κάνετε και το ένα και το άλλο καλά κάνετε. Πάντα θα υπάρχει κάποιος να σας δέχεται και να σας επιβεβαιώνει την κατα τα άλλα επίπεδη ύπαρξη σας.
    "Σε αυτή την περίπτωση αδιαφορία, απαξίωση και απομάκρυνση απο τοξικους ανθρώπους." = ότι φάμε ότι πιουμε και οτι αρπάξει ο κώλος μας. Αρκεί να μην μας πειράξουν την φουσκίτσα ασφαλείας μας.
    ...τομχετμ έχω πάψει εδώ και πολυυυυυ καιρό να σου απαντώ σε απανωτές επιθέσεις, (στο νικ μου, γιατί εμένα δεν με ξέρεις και ούτε πρόκειται ποτε να με γνωρίσεις).
    Αλλά μιας που δεν είναι προσωπικό το θέμα, να σου κάνω και γω μια ερώτηση?
    Εσυ γιατί κάθεσαι σε αυτό το φόρουμ αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ?
    Μη μου απαντήσεις, ξερω: δεν έχεις που αλλού να γκρινιάξεις και η γκρινια δεν παίρνει μπαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Φταινε που ασχοληθηκαν μαζι σου οι κουτσομπολες κακιασμενε τζιτζιφιογκο..
    χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα χα......α ρε μνημονιο!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Πες την αληθεια marian_m ... οταν το διαβαζες δεν ειχες την αισθηση οτι " κατι ηξερε" και οτι οντως υπηρχαν οι σκοτεινες πηγες που ανεφερε? Τοτε που το διαβαζα δεν υπηρχε και ιντερνετ και η πληροφορηση μου ηταν μια σκονισμενη εγκυκλοπαιδεια , οπως ολων αλλωστε. Ειχαν την μαγεια τους και εκεινες οι εποχες :)
    Τωρα πλεον πιο ορθολογιστης , αλλα ακομα παρασυρομαι απο τη μαγεια του φανταστικου σαν ενα παιδι που δεν θελει να μεγαλωσει ( και μη σωσει και μεγαλωσει:p)
    Ναι, πραγματικά σ' έπειθε γι' αυτό. Και υπήρχαν κι άλλοι συγγραφείς που αναφέρονταν στα βιβλία τους σ' αυτές τις πηγές.
    Κι εγώ ήμουνα και είμαι λάτρης του φανταστικού. Επιστημονική φαντασία, μυστήρια, παραψυχολογία. Και ψυχολογία βεβαίως.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αλλά μιας που δεν είναι προσωπικό το θέμα, να σου κάνω και γω μια ερώτηση?
    Εσυ γιατί κάθεσαι σε αυτό το φόρουμ αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ?
    Μη μου απαντήσεις, ξερω: δεν έχεις που αλλού να γκρινιάξεις και η γκρινια δεν παίρνει μπαν.
    Εχεις μαντικες ικανοτητες αν μη τι αλλο!
    Ξερεις τι ειναι να καθεσαι ηρεμα και ωραια να εχεις καλη διαθεση και χωρις να εχεις προκαλεσει, να σου στελνουν στο ασχετο, στα καλα του καθουμενου προσωπικο μηνυμα, με σκοπο να μπεις στο παιχνιδακι του καθενος των αιωνιων αντιπαραθεσεων και του σπασιματος νευρων, γιατι αν εχεις την καλοσυνη να απαντησεις, αντι να εκτιμαται αυτο, δεχεσαι προσωπικη επιθεση ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ? Καθαρη κακια ειναι. Get a life! Ουτε ζητησα να ασχοληθει κανεις μαζι μου, ουτε ανακοινωσα οτι απανταω στον καθενα ασχετο σε ερωτησεις μεσω πμ. Εδειξα καλη διαθεση ομως, και αντι να γινει σεβαστο, εγινε το αντιθετο. Θα μου πεις τι περιμενες απο ατομα με τοσο εγωισμο. Ακομα και χωρις να αναφερω το ονομα του στο νημα αυτο, εσπευσε να απαντησει, καρφωνοντας τον εαυτο του. Ευτυχως μπηκε λιστα αγνοησης :p
    Παντως, αφου ηθελε να με προκαλεσει ο λεγαμενος, ας ειχε τα @@ να το εκανε δημοσια, να δουνε αλλη μια φορα κι οι αλλοι τι σπαστικος που ειναι. Γιατι να το κρυψει αλλωστε? Το εχουν καταλαβει κι οι πετρες εδω μεσα. Δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει στη μιζερη ζωη του να τσακωνεται με αγνωστους με πμ, προσπαθωντας να αναδειξει τον τεραστιο εγωισμο του και την ακατασχετη παρλα του νικητες. Κριμα.

Senior Member
    Μερικοί κοιτάζονται στον καθρέφτη και νομίζουν ότι βλέπουν τους άλλους.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εχεις μαντικες ικανοτητες αν μη τι αλλο!
    Ξερεις τι ειναι να καθεσαι ηρεμα και ωραια να εχεις καλη διαθεση και χωρις να εχεις προκαλεσει, να σου στελνουν στο ασχετο, στα καλα του καθουμενου προσωπικο μηνυμα, με σκοπο να μπεις στο παιχνιδακι του καθενος των αιωνιων αντιπαραθεσεων και του σπασιματος νευρων, γιατι αν εχεις την καλοσυνη να απαντησεις, αντι να εκτιμαται αυτο, δεχεσαι προσωπικη επιθεση ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ? Καθαρη κακια ειναι. Get a life! Ουτε ζητησα να ασχοληθει κανεις μαζι μου, ουτε ανακοινωσα οτι απανταω στον καθενα ασχετο σε ερωτησεις μεσω πμ. Εδειξα καλη διαθεση ομως, και αντι να γινει σεβαστο, εγινε το αντιθετο. Θα μου πεις τι περιμενες απο ατομα με τοσο εγωισμο. Ακομα και χωρις να αναφερω το ονομα του στο νημα αυτο, εσπευσε να απαντησει, καρφωνοντας τον εαυτο του. Ευτυχως μπηκε λιστα αγνοησης :p
    Παντως, αφου ηθελε να με προκαλεσει ο λεγαμενος, ας ειχε τα @@ να το εκανε δημοσια, να δουνε αλλη μια φορα κι οι αλλοι τι σπαστικος που ειναι. Γιατι να το κρυψει αλλωστε? Το εχουν καταλαβει κι οι πετρες εδω μεσα. Δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει στη μιζερη ζωη του να τσακωνεται με αγνωστους με πμ, προσπαθωντας να αναδειξει τον τεραστιο εγωισμο του και την ακατασχετη παρλα του νικητες. Κριμα.

...μη γίνεσαι εγωίστρια κοπελια :ΡΡΡΡ
    την ίδια τυχη με τα πμ την είχα και γω πριν καιρό. Απάντησα μια, απαντησα δυο.... μόλις ειδα ότι μιλάω σε άνθρωπο που δεν θελει να ακούσει αλλά μονο να πει, (γιατί προφανως δεν υπάρχει κανένας στην πραγματικη ζωή να τον αντέξει), ξεκίνησε η επίθεση στο φόρουμ.
    Ευτυχώς (και το προτεινω σε όλους ανεπιφυλακτα), εχω υιοθετησει τελευταίως μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και ιδιαιτερως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ μεθοδο: παντελης αδιαφορια και γραψιμο.
    Κανε το ίδιο Λιλυ, δεν ξέρεις τι χαλαρωτικό και αστειο είναι να βλεπεις τον άλλο να χτυπιέται να σου τραβηξει την προσοχη και να μη το πετυχαινει με τιποτα.
    (Γιατι εχω την εντυπωση εως βεβαιότητα πως τα πμ απευθυνονταν μονο σε ...γυναικεια νικ?)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ...μη γίνεσαι εγωίστρια κοπελια :ΡΡΡΡ
    την ίδια τυχη με τα πμ την είχα και γω πριν καιρό. Απάντησα μια, απαντησα δυο....
    Αντεξες δυο?? Βρε μπραβο, με ξεπερασες!! :D

Ευτυχώς (και το προτεινω σε όλους ανεπιφυλακτα), εχω υιοθετησει τελευταίως μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και ιδιαιτερως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ μεθοδο: παντελης αδιαφορια και γραψιμο.
    Κανε το ίδιο Λιλυ, δεν ξέρεις τι χαλαρωτικό και αστειο είναι να βλεπεις τον άλλο να χτυπιέται να σου τραβηξει την προσοχη και να μη το πετυχαινει με τιποτα.
    Εγω το ξερω αυτο, εσυ το ξερεις, αλλος δε μπορει να το καταλαβει, οτι οταν τον ενοχλει κατι μπορει και να μην του δινει σημασια!

Senior Member
    Ωραία τα λέτε και ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ότι έγραψα στο προηγούμενο μου post περί κατινιάς εφόσον μονο 3-4 γυναίκες όπως βλέπετε βρίσκεστε στο πηγαδάκι σας αλλά θα απαντήσω σίγουρα στην (σχεδόν) ριτορική σου ερώτηση Θεοφανία...
    Γιατί βρίσκομαι στο φόρουμ εδώ.
    Γιατί έχω επιλέξει να ειναι ένας χώρος όπου θα εκφράζω τους προβληματισμούς μου. Δεν περιμένω να μου δώσει κάποια απάντηση κανείς απο εσάς που παρουσιάζει τον εαυτό του σαν "καλύτερο" γιατί σιγουρα έχει βαθυά μεσάνυχτα.
    Θα ρωτήσω όμως και εσένα και την λιλιουμ και την mnimonio την miss despoina και την απίστευτα κατινα howtodream....
    Δεν εκθέτετε ποτέ τον εαυτό σας, δεν εκφράζεται ποτέ καμία άποψη εκτός και αν έχει να κάνει με γκομενικά, και πάντα παρουσιάζεται μια εικόνα "ζεν". Ψευτικη φυσικά....όλες λοιπόν εσείς με την ισορροπημένη φύση και ζωή, τι κάνετε εδώ? Μπήκατε σε ένα νοσοκομειό για να μιλήσετε με τους αρρώστους απο χομπυ? Αφου ειναι τόσο τέλεια η ζωή σας γιατί ασχολείστε με ασθενείς και δεν πάτε να την ζήσετε?
    Έχω ήδη πει αρκετές φορές πως την παρούσα φάση στη ζωή μου έχω αρκετούς προβληματισμούς και μόλις τους λύσω δεν θα ξαναπατήσω εδώ γιατί ειναι χώρος ασθενείας. Εσείς λοιπόν που προσπαθείτε να πείσετε τους πάντες για την ζεν ζωή σας και την ισορροπία σας...τι κάνετε εδώ?
    Μπαίνετε σε ένα "φορουμ ψυχολογίας" μονο και μονο για να σχολιάσετε τα γκομενικά κάποιου τυχαίου που θα ποστάρει το "προβλημα" του ή σαν την howtodream μονο για να πειτε "καλημέρα αλάνια απο την θεσσαλονίκη!" και αυτή είναι όλη και όλη η συμμετοχή σας.
    Ξέρω πως δεν θα απαντήσετε όμως.

Έστειλα το μηνυμα "τι κάνεις όταν κάτι σε ενοχλεί" στην λιλιουμ. Μονο αυτό δεν είχε καμία άλλη λέξη το κείμενο μου. Απάντησε "το αγνοώ" και της είπα "τότε να υποθέσω οτι δεν έχεις κανέναν προβληματισμό στην ζωή σου?" ..και πάλι μια πρόταση. Εκείνη απάντησε λέγοντας οτι πάω γυρευοντας και με μπλοκάρει.
    Η "συζήτηση" μας δεν είχε άλλο κείμενο καν.
    Τόσο κομπλεξ έχει στο μυαλό της λοιπόν και τώρα το παίζει και θιγμένη. Μια ερώτηση έκανα χωρίς ύφος, παρα μόνο με διάθεση για διάλογο γιατί ουδέποτε της "επιτέθηκα" όπως ισχυρίζεται. Γιατί έκανα το λάθος να υποθέσω οτι δεν ειναι τόσο κομπλεξική και μπορούσε να μιλήσει σαν άνθρωπος. Έκανα λάθος οκ, αλλα μην μας το παίζεις και θιγμένη.
    Αυτά γιατι δεν γουστάρω να νομίζουν κάποιοι ότι κερδίζουν κάποιον πόλεμο εντυπωσεων διαδίδοντας ψέμματα.

Λογικό δεν είναι όμως όταν είστε μια ομάδα απο κατινες και είμαι ένας? Σαν κοπάδι κινείστε εναντίων οτιδήποτε νιώθετε να μην ταιριάζει με το μυαλό σας.

ΥΓ:τα "δεν θα με γνωρίσεις ποτέ" κλπκλπ θεοφανία μονο και πάλι σαν κατινιά μπορώ να τα πάρω... λες και είσαι 5χρονο και κάνεις ζηλια-ψώρα με το χεράκι σου. Εξέφρασα ποτέ την επιθυμία να σε γνωρίσω και χρειαζόταν η διευκρίνηση?
    Πάρε λοιπόν και την δική μου "κατινιά" εφόσον όλες σας φαίνεται να καταλαβαίνετε καλά με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω πως όλοι μας είμαστε το ίδιο κακοί και το ίδιο καλοί δεδομένων των συνθηκών. Εσείς λοιπόν όντας βολεμένες δεν θα αναγκαστείτε ποτέ να χάσετε την φουσκίτσα προστασίας σας και να τα βγάλετε πέρα μόνες σας, αντί αυτού έχετε τον τρόπο να εξαγοράζετε την προστασία απο το περιβάλλον σας. Μια θέση στην οποία δεν θα βρεθώ ποτέ. Γιαυτό λοιπόν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Όσο κακό με θεωρείτε και "δεν θα σας γνωρίσω ποτέ" τόσο κατίνες σας θεωρώ και εγω και δεν θα ήθελα να σας γνωρίσω ποτέ.
    Πρώτον γιατί σιχαίνομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να πουν, γιατί όπως είπαμε ουδέποτε έχετε εκφράσει κάποια προσωπική άποψη στο φόρουμ εδω, και σιχαίνομαι και τους ανθρώπους που εξαγοράζουν το περιβάλλον τους με ψέμματα.

Senior Member
    Είναι δε αρκετά αστείο το να γράφεις κάποιο μήνυμα στοχεύοντας σε κάποιον με τον οποιο "δεν θες να ασχοληθείς" και να ακολουθούν 10 μηνύματα για εμένα με τον οποιο καμία σας δεν θέλει να ασχοληθεί αλλά ασχολείται.
    Κατινιές όπως είπα...

Ωραία τα λέτε και ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ότι έγραψα στο προηγούμενο μου post περί κατινιάς εφόσον μονο 3-4 γυναίκες όπως βλέπετε βρίσκεστε στο πηγαδάκι σας αλλά θα απαντήσω σίγουρα στην (σχεδόν) ριτορική σου ερώτηση Θεοφανία...
    Γιατί βρίσκομαι στο φόρουμ εδώ.
    Γιατί έχω επιλέξει να ειναι ένας χώρος όπου θα εκφράζω τους προβληματισμούς μου. Δεν περιμένω να μου δώσει κάποια απάντηση κανείς απο εσάς που παρουσιάζει τον εαυτό του σαν "καλύτερο" γιατί σιγουρα έχει βαθυά μεσάνυχτα.
    Θα ρωτήσω όμως και εσένα και την λιλιουμ και την mnimonio την miss despoina και την απίστευτα κατινα howtodream....
    Δεν εκθέτετε ποτέ τον εαυτό σας, δεν εκφράζεται ποτέ καμία άποψη εκτός και αν έχει να κάνει με γκομενικά, και πάντα παρουσιάζεται μια εικόνα "ζεν". Ψευτικη φυσικά....όλες λοιπόν εσείς με την ισορροπημένη φύση και ζωή, τι κάνετε εδώ? Μπήκατε σε ένα νοσοκομειό για να μιλήσετε με τους αρρώστους απο χομπυ? Αφου ειναι τόσο τέλεια η ζωή σας γιατί ασχολείστε με ασθενείς και δεν πάτε να την ζήσετε?
    Έχω ήδη πει αρκετές φορές πως την παρούσα φάση στη ζωή μου έχω αρκετούς προβληματισμούς και μόλις τους λύσω δεν θα ξαναπατήσω εδώ γιατί ειναι χώρος ασθενείας. Εσείς λοιπόν που προσπαθείτε να πείσετε τους πάντες για την ζεν ζωή σας και την ισορροπία σας...τι κάνετε εδώ?
    Μπαίνετε σε ένα "φορουμ ψυχολογίας" μονο και μονο για να σχολιάσετε τα γκομενικά κάποιου τυχαίου που θα ποστάρει το "προβλημα" του ή σαν την howtodream μονο για να πειτε "καλημέρα αλάνια απο την θεσσαλονίκη!" και αυτή είναι όλη και όλη η συμμετοχή σας.
    Ξέρω πως δεν θα απαντήσετε όμως
    .

Έστειλα το μηνυμα "τι κάνεις όταν κάτι σε ενοχλεί" στην λιλιουμ. Μονο αυτό δεν είχε καμία άλλη λέξη το κείμενο μου. Απάντησε "το αγνοώ" και της είπα "τότε να υποθέσω οτι δεν έχεις κανέναν προβληματισμό στην ζωή σου?" ..και πάλι μια πρόταση. Εκείνη απάντησε λέγοντας οτι πάω γυρευοντας και με μπλοκάρει.
    Η "συζήτηση" μας δεν είχε άλλο κείμενο καν.
    Τόσο κομπλεξ έχει στο μυαλό της λοιπόν και τώρα το παίζει και θιγμένη. Μια ερώτηση έκανα χωρίς ύφος, παρα μόνο με διάθεση για διάλογο γιατί ουδέποτε της "επιτέθηκα" όπως ισχυρίζεται. Γιατί έκανα το λάθος να υποθέσω οτι δεν ειναι τόσο κομπλεξική και μπορούσε να μιλήσει σαν άνθρωπος. Έκανα λάθος οκ, αλλα μην μας το παίζεις και θιγμένη.
    Αυτά γιατι δεν γουστάρω να νομίζουν κάποιοι ότι κερδίζουν κάποιον πόλεμο εντυπωσεων διαδίδοντας ψέμματα.

Λογικό δεν είναι όμως όταν είστε μια ομάδα απο κατινες και είμαι ένας? Σαν κοπάδι κινείστε εναντίων οτιδήποτε νιώθετε να μην ταιριάζει με το μυαλό σας.

ΥΓ:τα "δεν θα με γνωρίσεις ποτέ" κλπκλπ θεοφανία μονο και πάλι σαν κατινιά μπορώ να τα πάρω... λες και είσαι 5χρονο και κάνεις ζηλια-ψώρα με το χεράκι σου. Εξέφρασα ποτέ την επιθυμία να σε γνωρίσω και χρειαζόταν η διευκρίνηση?
    Πάρε λοιπόν και την δική μου "κατινιά" εφόσον όλες σας φαίνεται να καταλαβαίνετε καλά με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω πως όλοι μας είμαστε το ίδιο κακοί και το ίδιο καλοί δεδομένων των συνθηκών. Εσείς λοιπόν όντας βολεμένες δεν θα αναγκαστείτε ποτέ να χάσετε την φουσκίτσα προστασίας σας και να τα βγάλετε πέρα μόνες σας, αντί αυτού έχετε τον τρόπο να εξαγοράζετε την προστασία απο το περιβάλλον σας. Μια θέση στην οποία δεν θα βρεθώ ποτέ. Γιαυτό λοιπόν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Όσο κακό με θεωρείτε και "δεν θα σας γνωρίσω ποτέ" τόσο κατίνες σας θεωρώ και εγω και δεν θα ήθελα να σας γνωρίσω ποτέ.
    Πρώτον γιατί σιχαίνομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να πουν, γιατί όπως είπαμε ουδέποτε έχετε εκφράσει κάποια προσωπική άποψη στο φόρουμ εδω, και σιχαίνομαι και τους ανθρώπους που εξαγοράζουν το περιβάλλον τους με ψέμματα.
    ...Επειδή εκτός των άλλων είσαι και αδιάβαστος, γιατί δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις πως ξεκίνησε κάποιος στο φόρουμ, (λογικό αφού το μόνο που σε νοιάζει είναι να φορτώσεις τη μαυρίλα σου, που προκύπτει από συνεχής απόρριψη λόγω χαρακτήρα), να σε πληροφορήσω πως εδώ μέσα μπήκα γιατί έχασα ξαφνικά τη μητέρα μου και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ, (ναι, ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο σημαντικό όπως το να τρως συνεχής χυλόπιτες, αλλα δεν έχω καλύτερο).
    Βρήκα ένα χώρο που με αγκάλιασε, με στήριξε, με ξεμπέρδεψε και απέκτησα, εκτός των άλλων, ανθρώπους που έχω ακόμη στη ζωή μου.
    Από κει και πέρα, λυπάμαι που δεν είμαι από τα άτομα που τους σκίζεται το καλσον και ανοίγουν θέμα για να γκρινιάξουν, ή που δεν συμπαραστέκονται σε τέτοιου είδους επιφανειακές καταστάσεις και ανθρώπους που τους έχει βαρεθεί το περιβάλλον τους και μπαίνουν εδώ για να εκτονώθούν, και όταν δεν το καταφέρνουν, κατηγορούν όποιον δεν συμμετεχει στο δικό του τίποτα, (στο πλαίσιο-φυσικα- της ανωνυμίας ενός φόρουμ.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι ήταν και έτσι θα είναι η αντίδραση μου, όσο και να χτυπιέσαι εσύ ή ο καθένας που δεν χορευω στο σκοπό που μου βαράει.

Senior Member
    Κάνεις λάθος γιατί δεν είμαι καθόλου αδιάβαστος...ειδικά για εσένα και το είχα κοιτάξει απο την πρώτη στιγμή που μου απευθύνθηκες.
    Στην προσπάθεια σου να αμυνθείς βέβαια δεν διάβασες ΕΣΥ τι έγραψα. Δεν ρώτησα πουθενά "τι σε έφερε εδω" ...ρώτησα "τι κάνεις εδω". Ενεστώτας.
    Το οτι ήρθες εδώ το 2008 που έχασες την μητέρα σου δεν έχει καμία σχέση με το οτι συνεχίζεις να βρίσκεσαι εδώ 5 χρόνια μετά, εκτός αν υπονοείς οτι επι 5 χρόνια τώρα γράφεις εδώ για την απώλεια σου.
    Οπότε το ερώτημα παραμένει αναπάντητο.

Όσο για τις κατηγορίες που γράφεις περι σκισίματα καλσόν κλπ....με τέτοια θέματα ασχολείσαι...δεν καταλαβαίνω προς τι η αποστροφή σου σε αυτά και το "λυπάμαι που δεν ειμαι απο τα άτομα εκείνα". Δύσκολα νομίζω θα βρεθεί στο φόρουμ thread για γκομενικά με το να μην έχεις ασχοληθεί. Και πάντα ασχολείσαι με "διορθωτική" διάθεση....δηλάδη "κακως του είπες αυτό, επρεπε να ειχες πει το άλλο", "δεν σου απαντησε γιατι, αύτο, οι άντρες αυτοί θέλουν εκείνο" κλπκλπ. Αυτά που λένε δηλαδή οι νοικοκυρές στο απογευματινό καφεδάκι. Δεν είσαι η μόνη φυσικά. Πολλές παρόμοιες "κυρίες" κάνουν το ίδιο. Φυσικά όλο αυτό ανα πάσα στιγμή έχετε την δυνατότητα να το συγκαλύψετε με την πρόφαση "θέμα ψυχολογικού ενδιαφέροντος" για να συνεχίσετε ανενόχλητες το έργο σας ενώ στην πραγματικότητα τέτοιου είδους θέματα θα βρείτε σε αρκετά άλλα forum, σε περιοδικά όπως κοσμοπόλιταν κλπ.
    Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος απο το τελευταίο σου post.

Επίσης, εγώ αποδέχομαι ότι χαζό υποκειμενικό χαρακτηρισμό θέλεις, γκρινιάρης, κακός, κυνικός κλπκλπκλπ. Γιατί πάντα έχει να κάνει με το ποιον έχω απέναντι μου. Δεν ξέρω όμως γιατί εσύ και οι λοιπές "κυρίες" γκρινιάζουν όταν τις λέω κατίνες και κουτσομπόλες αφού ειναι γεγονός και μάλιστα όχι υποκειμενικό αφού είναι κάτι που το κάνετε απο μόνες σας ανεξάρτητα απο το ποιον έχετε απεναντι σας.
    Εγώ γκρινιάρης, εσείς κατίνες λοιπον? δεν βλεπω το κακό. Εγώ θα γελάσω και θα πάιξω και θα χαμογελάσω με αυτον που μου ταιριάζει και εσείς θα πάτε να κάνετε αντίστοιχα ότι τραβάει η όρεξη σας....η miss despoina με το μοντελο γκομενο της και τα σκυλιά της (σε αρκετές χώρες νομίζω οτι ειναι παράνομες τέτοιες δραστηριότητες αλλά οκ, περι ορέξεως...) και όποια άλλη θέλει με οτι ασχολείται στην μίζερη ζωή της που δεν την καλύπτει και έρχεται εδώ για να κουτσομπολέψει...Δεν βλέπω κάτι κακό σε όλο αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτεστε όλες.

Κάνεις λάθος γιατί δεν είμαι καθόλου αδιάβαστος...ειδικά για εσένα και το είχα κοιτάξει απο την πρώτη στιγμή που μου απευθύνθηκες.
    Στην προσπάθεια σου να αμυνθείς βέβαια δεν διάβασες ΕΣΥ τι έγραψα. Δεν ρώτησα πουθενά "τι σε έφερε εδω" ...ρώτησα "τι κάνεις εδω". Ενεστώτας.
    Το οτι ήρθες εδώ το 2008 που έχασες την μητέρα σου δεν έχει καμία σχέση με το οτι συνεχίζεις να βρίσκεσαι εδώ 5 χρόνια μετά, εκτός αν υπονοείς οτι επι 5 χρόνια τώρα γράφεις εδώ για την απώλεια σου.
    Οπότε το ερώτημα παραμένει αναπάντητο.

Όσο για τις κατηγορίες που γράφεις περι σκισίματα καλσόν κλπ....με τέτοια θέματα ασχολείσαι...δεν καταλαβαίνω προς τι η αποστροφή σου σε αυτά και το "λυπάμαι που δεν ειμαι απο τα άτομα εκείνα". Δύσκολα νομίζω θα βρεθεί στο φόρουμ thread για γκομενικά με το να μην έχεις ασχοληθεί. Και πάντα ασχολείσαι με "διορθωτική" διάθεση....δηλάδη "κακως του είπες αυτό, επρεπε να ειχες πει το άλλο", "δεν σου απαντησε γιατι, αύτο, οι άντρες αυτοί θέλουν εκείνο" κλπκλπ. Αυτά που λένε δηλαδή οι νοικοκυρές στο απογευματινό καφεδάκι. Δεν είσαι η μόνη φυσικά. Πολλές παρόμοιες "κυρίες" κάνουν το ίδιο. Φυσικά όλο αυτό ανα πάσα στιγμή έχετε την δυνατότητα να το συγκαλύψετε με την πρόφαση "θέμα ψυχολογικού ενδιαφέροντος" για να συνεχίσετε ανενόχλητες το έργο σας ενώ στην πραγματικότητα τέτοιου είδους θέματα θα βρείτε σε αρκετά άλλα forum, σε περιοδικά όπως κοσμοπόλιταν κλπ.
    Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος απο το τελευταίο σου post.
    Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από διαστρέβλωση, οπότε δεν ξαφνιάστηκα απ την απάντηση σου.
    Για να το κλείσουμε, ας σου το μασήσω καλύτερα.
    Μπήκα εδώ για κάτι πολύ σοβαρό, βρήκα τη βοήθεια που ΔΕΝ περίμενα, αγάπησα το χώρο και πολλούς ανθρώπους από εδώ μέσα και δεν λειτούργησα όπως προφανώς θα έκανες εσύ, "δεν έχει να μου δώσει τίποτε άλλο αυτό, φευγω".
    Το γεγονός ότι θεωρώ σοβαρές τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα προβλήματα ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια για να ξεμπλοκάρουν πάνω σε μια σημαντική γι αυτούς στιγμή της ζωής τους, φαντάζομαι πως είναι δικαιωμα μου.
    Τώρα, αν εσύ δεν το βλέπεις έτσι, (γιατί προφανώς δεν έχεις μπει σε ουσιαστική σχέση, και ούτε πρόκειται με τον χαρακτήρα που έχεις), είναι επίσης δικαιωμα σου,.
    Αυτό που δεν είναι όμως, είναι να απαξιώνεις έναν χώρο και τα μέλη του, αλλά να μη ξεκολλάς από εδώ γιατί στην πραγματικότητα τίποτε απ όλα αυτά που λες δεν τα πιστευεις. Το μονο που σε απασχολει είναι ότι δεν τραβας την προσοχή που σου χρειάζεται για να νιώσεις ότι τελικά -ειχες δικιο-φταιει το δεντρο και όχι το δάσος, γι αυτό και μετά τα ατελείωτα σεντόνια αμπελοφιλοσοφίας και τα πμ, μπήκες σε μια συντονισμένη επίθεση, (μόνο σε θηλυκα νικ), με μοναδικό σκοπό να ανοίξεις κουβέντα και να βγαλεις τα απωθημένα που κουβαλάς απ΄τον έξω κόσμο.
    Θα ήσουν πιο πειστικός αν συμμετείχες σε σοβαρά, (κατά την άποψη σου) θέματα και δεν έδινες καμία σημασία στις (κατά τη γνώμη σου) κατίνες και κατινιές του φόρουμ.

Senior Member
    Γεγονοτα:
    1)Δεν συμμετέχεις σε θέματα "ατομων που αγάπησες" καθότι κανείς απο την κλίκα σου δεν ανοίγει θέματα παρα μόνο σχολιάζετε θέματα άλλων τυχαίων βεγγαλικών που γράφουν το φωτορομάντζο τους στο φορουμ.
    2)Δεν παρέχεις βοήθεια, απλά αρκετά εγωιστρια ώστε να πιστεύεις οτι το κάνεις. Γιαυτό το κάνεις πάντα με διορθωτικό ύφος όπως ανέφερα πιο πάνω. Καλύτερα να κατέβεις απο το δεντράκι σου και να καταλάβεις πως απλά λες την γνώμη σου και τίποτα παραπάνω. Το οτι εσύ το περιγράφεις σαν "βοήθεια σε αυτους που την χρειάζονται" κλπ δεν ευσταθεί καθότι δεν έχεις καποιο δίπλωμα που να πιστοποιεί ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
    3)"προφανώς δεν έχεις μπει σε ουσιαστική σχέση, και ούτε πρόκειται με τον χαρακτήρα που έχεις". Πωπω κακία.....το στηρίζεις κάπου αυτό? το χαρακτηρίζεις και "προφανές" μάλιστα :P Η αλήθεια όμως είναι πως κάλλιστα μπορώ να είμαι κάποιος γνωστός σου έξω και λόγω ανωνυμίας εδώ δεν το ξέρεις. :P Αλλά λόγω εγωισμού για σένα αυτό που γράφεις είναι το "γεγονός" και το "προφανές". Χωρίς αποδεικτικά βέβαια, μόνο απο χολή.
    4)Γράφεις πως ότι λέω το λέω γιατί δεν ασχολείται κανείς μαζί μου....θα σου προτεινα και πάλι να δεις την ψευτικη πρόταση σου και την εξίσου ψευτικη συμφωνία των υπολοίπων οτι μπορείτε να με αγνοήσετε ενώ στην πραγματικότητα ασχολείστε ΕΣΕΙΣ μαζί μου όπως κάνεις και εσύ τώρα.
    5)Δεν απαξιώνω κανέναν χώρο. Του συμπεριφέρομαι ακριβώς σαν αυτό που διαφημίζεται. Ένας χώρος ψυχολογίας. Ξέρεις πολλους που πηγαίνουν πχ σε ψυχολόγο γιατί ειναι πολύ χαρούμενοι? Οπότε εκφράζω τον προβληματισμό μου και δεν σχολιάζω τις γκομενοδουλιές των άλλων.
    6)Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε thread με τον τρόπο που κάνεις εσύ..δηλαδή να διορθώνω τους άλλους στις γκομενοδουλιές τους ή να ειρωνεύομαι και να φευγω. Οπότε ότι έχω γράψει είναι άποψη μου και την έχω στηρίξει με γραπτό λόγο τον οποίο εσύ θεωρείς περιττό.
    7)Έχεις απόδειξη οτι δεν πιστεύω αυτά που γράφω? μάλλον όχι οπότε χολή και κακία απλά ψάχνοντας κάτι να πιαστείς.

Και μετά μιλας για δική μου διαστρέβλωση? :P