Τι σκέφτεστε; - Page 1190
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1190 of 1532 FirstFirst ... 19069010901140118011881189119011911192120012401290 ... LastLast
Results 17,836 to 17,850 of 22967
    ...τομχετ, εδώ είναι το σημείο που σταματώ να απαντώ, γιατι ότι ειχα να πω το ειπα.
    Ντιλ γουιθ ιτ.

Senior Member
    Εγώ δεν χρειάζεται να ντιλ γουιθ ιτ καθότι δεν ασχολούμαι εγώ με εσένα αλλά εσύ με εμένα.
    Η αγαπητή σου λιλιουμ έγραψε κάτι για ΕΜΕΝΑ εδω και όχι το αντίθετο...οι υπόλοιπες επίσης έγραψαν για εμένα και οχι το αντίθετο...
    Μπορείς ανα πάσα στιγμή να με αγνοήσεις αλλά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να μην το κάνεις...
    τραβάτε με και ας κλαίω?
    δεν σου ζήτησα κάτι όπως πολύ λάθος διαφημίζεις για τις εντυπώσεις...απλά συζητάτε μεταξύ σας σαν καλές νοικοκυρές για το πως "δεν ασχολείται καμία σας με εμένα" επι 15 πλέον περίπου μηνύματα.

ΥΓ: Λόγω δουλειάς μου και εμπειρίας με ανθρώπους έχω πλέον πολύ μικρή ανοχή στην βλακία και σε συμπεριφορές κιτσαρίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα απολογηθώ για αυτό σε κανέναν και αν πχ εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ζει στην ασφάλεια του συντρόφου του, της οικογένειας του, και των φίλων του και δεν έχει χρειαστεί ποτέ του να βγει απο αυτό οπότε κατ'επεκταση δεν εχει κουραστεί απο συμπεριφορά που περιλαμβάνει αερολογίες, ειρωνία, κουτσομπολιά, τα δήθεν "ειμαι ανεξαρτητος", τα δήθεν "σε αγνοώ" (ενώ παράλληλα νιώθω την αστείρευτη ανάγκη να το λέω αυτό προς τα έξω τρέφοντας το εγώ μου με την επιβεβαίωση που παίρνω μονο και μονο με την δυνατότητα να το εκφράζω αυτό), τα "έχω την ζωή μου, σε έχω γραμμένο" (ενω παράλληλα και εδώ υπάρχει η προηγούμενη ανάγκη), να παραμυθιάζω τους άλλους με το πόσο "γαμάτος" ειμαι, κλπκλπ...
    Ξέρω ήδη απο την εμπειρια μου πως όλοι τα ίδια "σκατά" και όλοι τα ίδια καλά είμαστε. Απλά δεν νιώθω την ανάγκη να το εκφράζω συνέχεια όπως εσείς για να επιβεβαιώνομαι ενώ εσεις φυσικά τρελαίνεστε στην ιδέα κάποιος να σχολιάζει το εγώ σας.
    Last edited by Tomhet; 04-12-2013 at 13:02.

Banned
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 04-12-2013 at 17:14.

Senior Member
    Καλησπερα αγαπητα μου μελη!!!

Καλησπερα ΑΛΑΝΙΑ!!!!!!

Μπορει να εχει λιγο κρυο, αλλα ο ηλιακος βγηκε! :D

Τελεια ημερα για λιγο τρεξιμο στο γηπεδο! Δεν πτοουμαστε με τιποτα! Greetings!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    Μνημονιο μου μην εξαπτεσαι παντως για το ψυχολογικα ασταθεις, αυτο που ειπε δεν πηγαινε σε εσενα ή σε αλλους, αλλα σε μενα, κατα την συνηθη μικροπρεπη, λιγοψυχη και αποκρουστικη τακτικη του συγκεκριμενου μελους να αναφερει τα προσωπικα προβληματα του καθενος με στοχο να χτυπησει το εκαστοτε μελος στο σημειο που ποναει και να υποβαθμισει την προσωπικοτητα του αρα και την ισχυ των λογων του. Ειναι παλια ρητοτικη τακτικη αυτη, τα μαθαιναμε και στο λυκειο. Εκμεταλλευτηκε λοιπον κατα την προσφιλη του τακτικη το οτι ειχα ανοιξει θεμα για την κυκλοθυμια μου, για να το αναφερει και να με χτυπησει σαν προσωπο, οτι ειμαι ψυχικα ασταθης αρα δε μετραει η γνωμη μου, οπως χτυπησε στην howtodream τα δικα της προβληματα με σκοπο να την υποβαθμισει. Μονο που εχω εκατο μοναδες iq πανω απο το συγκεκριμενο ατομο και τα καταλαβαινω αυτα τα παιχνιδακια, και περα απο αυτο δεν περιμενω κανεναν ασχετο να μου πει ποια ειμαι και τι ειμαι, και δεν επηρεαζομαι απο τη γνωμη του. Κριμα ομως να εχει καποιος τοσο μικρη και κακια ψυχη.
    Last edited by Aeon; 04-12-2013 at 17:15.

Senior Member
    Οπότε απλά συνεχίζετε να μην ασχολείστε μαζί μου ενώ ασχολείστε μαζί μου.
    Αν δεν είχες κάποιο ψυχολογικό θέμα λιλιουμ και mnimonio δεν θα ησουν εδω θα ησουν έξω να ζεις την ζωάρα σου. Δεν ξέρω γιατί τρελαίνεσαι με το να σου λένε πως έχεις όταν βρίσκεσαι εδω.
    Ίσως πιστευετε πως είστε κάποια θεότητα και προσφέρετε απλοχερα την βοηήθεια σας σε άλλους (που αυτόματα τους υποβαθμίζετε ΕΣΕΙΣ με το σκεπτικό οτι μπορείτε να τους βοηθήσετε) είτε είστε κακοί ηθοποιοί και προσπαθείτε να πείσετε πως όλα ειναι καλά σε εσάς αλλά παράλληλα κρίνεται τους άλλους σαν προβληματικούς (οπότε και πάλι τους υποβαθμίζετε με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης δεν μπήκα καν στον κόπο να ασχοληθώ με το θέμα της κυκλοθυμίας σου λιλιουμ και ουτε που το γνωρίζω...απλά έχω αρκετό νιονιο για να ξέρω πως δεν βρέθηκες στο φορουμ εδω ψάχνοντας στο google "περνάω απίστευτα και θελω να το μοιραστώ".
    Σαν να λέμε εσύ είσαι ψυχολογικά ασταθής και εγώ είμαι κακός που το αναφέρω. Οκ το δέχομαι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με όλο αυτό.

Επίσης πρώτη απρόσκλητη χτύπησε η howtodream που αδυνατεί να μαζέψει την γλωσσα της αλλά φυσικά δεν σε βλέπω να ασχολείσαι καθόλου με αυτό φυσικά για ευνόητους λόγους.

Έπειτα mnimonio μου αρέσει να ασχολούνται μαζί μου όπως φαινεται να κάνεις άλλωστε...και εξάλλου και σε εσένα αρέσει να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου όπως και σε όλο τον κόσμο. Επίσης όμως τρελαίνεσαι όταν στο αναφέρουν αυτό για άγνωστο λόγο...

Τα πικρόχολα σχόλια "ανθρωπακι" κλπκλπ τα ακούω και απλά θα αναφέρω συνέχεια το πόσο "ανωτερο ανθρωπάκι" εισαι εσύ που κάθεσαι και σχολιάζεις τις ζωές και τα προβλήματα των άλλων σε ένα φορουμ.
    Πολύ ανωτερότητα παίζει εδω γύρω.

Βλέπω επίσης πως συνεχίζετε τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα με bold σε μια προσπάθεια να ακουστεί οπωσδήποτε η γνώμη σας γιατί θα σκάσετε αλλιώς αν το εγώ σας εξισωθεί με κάποιου άλλου.
    Όπως πχ για το iq μου κλπκλπ θεατρινισμοί για τις εντυπώσεις που δείχνει την προσπάθεια σας να γατζωθείτε απο οπουδήποτε για να βγείτε απο πάνω...
    Αλήθεια μου έχεις κάνει iq τεστ λιλιουμ και δεν το ξέρω? προφανώς όχι γιατί δεν θυμάμαι να έχω συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο αλλά οκ, βγάλε και άλλη χολή με παιχνιδάκια για να παίζετε τα κοριτσάκια μεταξύ σας.

Senior Member
    Δεν μίλησα ποτέ για την προσωπική ζωή ή τον χαρακτήρα κανενός σας, πέρα απο τα πράγματα που έχετε αναφέρει ΕΣΕΙΣ πρώτες στο παρόν φόρουμ
    H miss despoina με τα σκυλιά της....
    Η howtodream με τους γκομενους της...
    Η mnimonio που παντα καταφευγει σε αποπειρες χιουμορ και ειρωνιας καθότι η πλειοψηφία των post της ειναι τέτοια.
    κλπκλπκλπ...

Εσέις παρόλαυτα οι ανώτερες έχετε πεί για εμένα πως έχω χαμηλό iq, πως είμαι μικροπρεπής ενώ σας μιλάω πάντα τυπικά, πως δεν είχα ποτέ μου ουσιαστική σχέση, πως πως πως...
    Όλα αυτά και άλλα τόσα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη απλά και μονο για να πείτε κάτι απο χολή.
    Τόση ανωτερότητα πια?

Banned
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 04-12-2013 at 17:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ...ολοι εχουμε τα προβληματα μας στην ζωη μας,δεν ηρθαμε εδω για να το παιξουμε καμποσες,αλλα τι σου λεω εισαι τυφλωμενος απο τα κομπλεξ σου που μας βλεπεις ολες ολους ως "απροβληματιστους" και οτι το παιζουμε μουρες εδω μεσα.
    Α...οπότε είστε όλες προβληματισμένες...αυτό είπα και εγώ στο πρώτο μου post σε απάντηση προς εσένα και την λιλιουμ... Ότι έχετε προβλήματα και εσείς όπως και εγώ αλλά εγώ πετάχτηκα ποτέ να πω "εχεις πρόβλημα", "εισαι απαράδεκτη", "είσαι αποκρουστικη" κλπ...
    ΕΣΕΙΣ το κάνατε αυτό. η λίλιουμ με είπε γκρινιάρη και της είπα ευγενικά πως και εκείνη αντίστοιχα σίγουρα θα γκρινιάζει για πράγματα στην ζωή της.
    Έπειτα εσύ είπες πως ειναι καθημερινότητα η γκρίνια μου (χωρίς βέβαια στοιχεία για αυτό) και σου απάντησα επίσης ευγενικά πως και εσύ αντίστοιχα έχεις τις καλές αλλά και τις ΚΑΚΕΣ στιγμές σου απλά δεν το εκφράζεις εδω΄..εγώ το κάνω.
    Και εσύ βιάστηκες να βγάλεις νύχια για να υπερασπιστείς το οτι είπα πως έχεις και εσύ προβλήματα. Τώρα μου λες το αντίθετο? Σύυυυνελθεεεε....

Senior Member
    Συνεχίζεις βλέπω τους παιδικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς σου χωρίς βάση.... :P
    Αν έχεις κάποια απόδειξη σε προκαλώ να την παραθέσεις...αλλιώς στην γωνιά σου.
    Αφού όμως αυτό μπορείς να κάνεις μόνο....χαρακτηρισμούς, χολή κλπ, ας το κάνεις ...φαίνεται το φόρουμ βρήκε για σένα την χρήση του... κάδος χολής που βγάζεις για τους άλλους.

Εμένα η "δουλειά" μου εδώ ειναι να παραθέτω τους προβληματισμούς μου, όχι να ψάχνω απαντήσεις απο ψυχικά ασταθής ανθρώπους όπως ο εαυτός μου.
    Εσύ μάλλον έχεις μπερδέψει την δική σου "δουλειά". Δεν σου ζήτησα καποια απάντηση αλλά εσύ επιμένεις να προσπαθείς να την προβάλεις. Εγωισμός βλέπεις.

Banned
    Εσυ να συνελθεις Τζιτζιφιογκο..Αντε γεια :)

Senior Member
    Έχω χάσει το μέτρημα στο πόσες φορές έχεις πει "αντίο" μέχρι στιγμής αλλά πάντα ξανάρχεσαι πίσω...
    Όπως βλέπεις εγώ δεν λέω ποτέ "δεν θα ξαναασχοληθώ" αλλά θα το κάνω απλά χωρίς προειδοποιηση όταν το θέλω.
    Δεν νιώθω ούτε την ανάγκη να σε ενημερώσω για την έλλειψη ενδιαφέροντος μου, ούτε φυσικά να παραμυθιάζω τον εαυτό μου και τους άλλους οτι δεν απολαμβάνω το ενδιαφέρον εφόσον ναι δεν έχω κάτι άλλο να κάνω τώρα....εσύ προφασίζεσαι το αντίθετο βέβαια αλλά πάντα εισαι εδώ.

Banned
    Συνεχίζεις βλέπω τους παιδικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς σου χωρίς βάση.... :P
    αυτο το κανει συνεχεια 24 ωρες το 24ωρο δε προκειται να βγαλεις ακρη τζαμπα το παλευεις

Senior Member
    Άντε να δούμε πόσα ηρεμιστικά θα πάρω σήμερα ως το βράδυ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άντε να δούμε πόσα ηρεμιστικά θα πάρω σήμερα ως το βράδυ...
    Mηπως διαβασες πολυ Tomhet?