Τι σκέφτεστε; - Page 1195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1195 of 1532 FirstFirst ... 19569510951145118511931194119511961197120512451295 ... LastLast
Results 17,911 to 17,925 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κουμπαρα με θες?
    Eσυ θες για κουμπαρο τον Μαγκ??
    Mε τρομαζεις μνημονιο...

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Mε τρομαζεις μνημονιο...
    Α τον συμπαθω τον Μαγκ,αλλο που δεν το ξερει!

Junior Member
    Το μέλλον σκέφτομαι και είναι κάτι που με αγχώνει πάρα πολύ....

Quote Originally Posted by Καρανίκος Ιωάννης View Post
    Το μέλλον σκέφτομαι και είναι κάτι που με αγχώνει πάρα πολύ....
    Το ίδιο ! Μη το σκέπτεσαι καθόλου ! Όπως λέει και η Κυριακή Προσευχή.Δώσ υμίν ΣΗΜΕΡΟΝ ! Δεν λέει δώσε μας στο μέλλον.Σχέδια κάνε για αύριο μεθαύριο.Τα άλλα άστα για τους γελοίους που νομίζουν ότι ελέγχουν τα πράγματα.Ένα 0 να πληκτρολογήσει ένας υπάλληλος της Γουόλ Στρητ σε κάθε μετοχή μένει χωρίς ηλεκτρικό η μισή υφήλιος.Όπως είπε και ο Ιησούς τι φοβάστε ρε ? Δε βλέπετε τα πετεινά και τα ζώα πως τα θρέφω χωρίς να αγχώνονται αφού θρέφω τα πετεινά και τα ζώα δε θα θρέψω όσους πιστεύετε στον Πατέρα μου ? Είδαμε και τους μεγαλοκαθηγητάδες του μνημονίου που κάθε μήνα έχουν τρύπες δισεκατομμυρίων ευρώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κουμπαρα με θες?
    Γιατι οχι mnimonio , k εγω σε συμπαθω , αληθεια λεω . Πιστευω οτι πισω απο τις ειρωνιες , κρυβεται μια ευαισθητη ψυχη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Mε τρομαζεις μνημονιο...
    Γιατι βρε betel , τοσο αντιπαθης σου ειμαι ?. ενταξει , ειμαι λιιιγο ευεξαπτος , αλλα παντα ειμαι ο πρωτος που ζηταει συγγνωμη .

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ισως να ειμαι ο πιο αχρηστος και πιο αποτυχημενος στην ελλαδα αυτη τη στιγμη.................

Senior Member
    Σκεφτομαι τον ξεροκεφαλο τον γερο μου .... μια φορα ρε πουστη κανε πισω .. να βγουμε εμεις μπροστα ... μια φορα .. το κερατο μου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Σκεφτομαι οτι ισως να ειμαι ο πιο αχρηστος και πιο αποτυχημενος στην ελλαδα αυτη τη στιγμη.................
    μαλλον ετσι αλλοι σε κανουν να νιώθεις nocash..πιστεψε με υπαρχουν πολλα "τιποτα" που δεν ξερουν που να παρκαρουν τα καλαμια τους!

Senior Member
    Αλανια μου, τις καληνυχτες απο την Αθηνα, υστερα απο μια κουραστικη μερα, περιμενω το αυριο να ειναι καλυτερο!

Greetings! :-D
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Δεν αντέχω άλλο τη φασαρία εδώ μέσα!!! :( :( :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν αντέχω άλλο τη φασαρία εδώ μέσα!!! :( :( :(
    Γιατι γινεται φασαρια , Κυκνακο ?

Quote Originally Posted by unlucky View Post
    μαλλον ετσι αλλοι σε κανουν να νιώθεις nocash..πιστεψε με υπαρχουν πολλα "τιποτα" που δεν ξερουν που να παρκαρουν τα καλαμια τους!
    Συμφωνώ! Nocash, μου φαινεται πως ξανασυζητησαμε το θεμα αυτο παλια...
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Remedy , θελω να σου πω οτι δεν εχω κατι εναντιον σου . Διακειμαι φιλικως .
    ευχαριστω για την δηλωση μαγγ.
    εγω διακειμαι ουδετέρως απεναντι σου, αλλα επισης δεν εχω κατι μαζι σου, ειλικρινως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μου έστειλε μηνυμα μετα από τρεις μηνες που σε γενικες γραμμες ελεγε ότι ' παρόλα τα όσα έγιναν σου ευχομαι καλές γιορτες". Πρόκειται για το ατομο (κοπέλα) για το οποιο ειχα ξαναγραψει πριν λίγο καιρο ότι με παρενοχλουσε με μηνυματα με τα οποια μου ζητουσε να ξαναβρεθουμε.
    Ειχα βγει παλια μαζι της πεντεξι φορες, λαθος μου δλδ και για τελευταια φορα τον Φεβρ/Μαρτιο δυο φορες, και παλι λαθος μου κι απο τοτε εστελνε που και που κανα μηνυμα για να κρατησει επαφη μεχρι που το καλοκαιρι οταν ειδε πως σε καποια καλεσματα της να βρεθουμε δεν ανατποκρινομουν άρχισε να στελνει μηνυματα ολο αγανακτηση στα οποια δεν απαντουσα, εκτος με το που τους εστειλα μην οτι δεν ενδιαφερομαι και να μην με ξαναενοχλησει οποτε σταματησε.
    Σκέφτομαι να εφαρμοσω το 'στου κουφου την πορτα οσο θες βροντα', οπως με εχουν συμβουλεψει παλια ατομα που ξερουν, διοτι τετοια μηνυματα ξερω πως δεν ειναι απλα ευχες αλλα η ευκαιρια που ψαχνει κανεις για κουβεντα.
    Δεν ξερω αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο....
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τίποτα άλλο, αδιαφορία. "Στου κουφού την πόρτα" όπως λες. Δοκιμασμένο και απόλυτα επιτυχημένο.
    Οτιδήποτε άλλο παρερμηνεύεται σύμφωνα με τις προσδοκίες του άλλου. Και σίγουρα είναι ευκαιρία για κουβέντα.
    Πλησιάζουν γιορτές και κάποιοι νοσταλγούν και αρπάζουν την ευκαιρία των (δήθεν) ευχών.
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ή κλείνουμε την πόρτα εντελώς ή δεν την κλείνουμε. Τα προβλήματα δημιουργούνται επειδή οι περισσότεροι την αφήνουν μισάνοιχτη,
    με το σκεπτικό της καβάντζας στο πίσω μέρος του μυαλού τους.
    Το να δίνουμε ελπίδες αναιρεί το ότι θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους.
    Εγώ νομίζω ότι ο Ιωάννης είναι αποφασισμένος και δεν θέλει να τον ξαναενοχλήσει η συγκεκριμένη κοπέλα.
    Άρα, για ποιο λόγο να δίνει ελπίδες; Για να εξακολουθεί να δέχεται ενοχλήσεις;
    θα συμφωνησω απολυτα με την μαριον, Ιωαννη.
    η τακτικη που ακολουθησες ειναι η μοναδικη που σταματαει εμμονικους ανθρωπους. οτιδηποτε αλλο βρισκουν τροπους να το μεταλλασουν στο μυαλο τουςσαν επιθυμια και να συνεχιζουν.

υπαρχουν ομως πολλα ατομα που αποφευγουν να ξεκαθαρισουν τοσο βιαια εξ αρχης, οτι δεν ενδιαφερονται, οχι απαραιτητα γιατι κολακευονται η γιατι αντιμετωπιζουν τους θαυμαστες τους σαν "καβαντζες" για την περιπτωση που θα μεινουν μονοι, αλλα γιατι αποφευγουν τις εντασεις γενικοτερα και νοιωθουν ασχημα να δυσαρεστουν τους αλλους.
    θυμαμαι εναν φιλο που ειχε βρεθει παλια στην θεση του ιωαννη κι οταν τον ρωτησα "μα αφου απο την αρχη δεν σου αρεσε η κοπελα και εβλεπες οτι επεμενε, γιατι δεν το ειπες ξεκαθαρα οτι δεν θελεις και την αφησες με τις ηπιες αρνησεις σου, να σε κυνηγα κι επρεπε να φτασεις στο αμην και να την βρισεις για να φυγει?? ενοχλεισαι κι εσυ, ασχολειται κι εκεινη αδικα!", μου απαντησε, "γιατι ειμαι καλο παιδι"...
    μερικοι νοιωθουν σαν κακία το να ειναι ξεκαθαροι. δεν καταλαβαινουν οτι περα απο την δυσαρεσκεια τους, κανουν κακο και στον "ανεπιθυμητο", αντι να τον απαλλαξουν απο την ανεδαφικη προσμονη.
    Last edited by Remedy; 16-12-2013 at 16:12.