Τι σκέφτεστε; - Page 1201
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1201 of 1532 FirstFirst ... 20170111011151119111991200120112021203121112511301 ... LastLast
Results 18,001 to 18,015 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ο φτασμενος ανθρωπος του αρεσει να προσφερει κ ειναι γεναιοδωρος με τους αλλους
    ο ............... ανθρωπος κανει οτι μπορει για να εξολοθρευσει ψυχολογικα οπιον πιστευει οτι περνα καλα αφου σκεφτεται αν εγω δε θα καταφερω να δω καλο απο τη ζωη τοτε να μη δει κανενας.
    Πολύ καλό φίλε μου...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ενω βρισκομουν σε ενα παγοδρομιο διαβασα μια αρκετα καλη ατακα
    "αν δε πεσεις στο παγο δε προκειται να μαθεις πατιναζ διασκεδαστε πεφτοντας"
    και η ζωη ετσι ακριβως ειναι για να μαθεις να ζεις πρεπεις να ξερεις πως να πεφτεις χωρις να σακατευτεις
    Φίλε Αλέξανδρε,γράφεις...!

Οτι.. ειμαι μια γελοια φαντασιοπληκτη
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι.. ειμαι μια γελοια φαντασιοπληκτη
    Γιατι εισαι φαντασιοπληκτη ? ( αν δεν το πεις σεμενα , θα περασεις ανακριση απ τον Αλεξανδρο77! )

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=4SGZOuxrCks

"you don't know what i know
    you can't see the spreading stake (state)
    of deception
    I am cruel to myself
    Things will never be the same

Oh, this will all fall down around you
    In a house of cards
    It's just too hard not to touch it
    So it all falls down"

Senior Member
    Δεν θέλω να πάω...κι από την άλλη θέλω αλλά θα γυρίσω χειρότερα νομίζω...τουλάχιστον ελπίζω να μην έρθει μετά κανένας σπίτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν θέλω να πάω...κι από την άλλη θέλω αλλά θα γυρίσω χειρότερα νομίζω...τουλάχιστον ελπίζω να μην έρθει μετά κανένας σπίτι...
    Τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημα...και για την ώρα στο σπίτι έχουμε ηρεμία, ας ελπίσω να κρατήσει...
    Σκέφτομαι επίσης ότι είναι μια παρηγοριά να ξέρω ότι κάποτε θα συγχωρεθούν όλες μου οι αμαρτίες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Στον έρωτα και την αγάπη δεν υπάρχουν εγγυήσεις.....αν θες εγγύηση πάρε ΦΡΙΤΕΖΑ !!!!!!!

Banned
    Σκεφτομαι οτι συμμετεχω εδω λογω ατελειωτης βαρεμαρας!!Εδω μεσα εχει γινει φωλια απο τρολλακια και γαμπρους,απο ατομα που διατηρουν 4-5 προφιλ και κοροιδευουν ανοιγοντας θεματα..Παντα ηταν για γελια εδω μεσα,αλλα τωρα παραγινε το κακο..

Καλη χρονια σε ολους!Και προσοχη στα νεα μελη που ερχονται..θα δουν πολλα πμ απο τους γαμπρους εδω και διαφορους επιτηδειους,προσοχη λοιπον ΠΟΛΥ!

(Aeon που βγηκες απο την ναφθαλινη σου σβηνοντας ολοκληρα κειμενα,δεν εβρισα κυριος ενταξει?Οταν θα το κανω θα το καταλαβεις..)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    παντα ετσι ηταν!

Καλή χρονιά σε όλους!

Μια απώλεια τις προηγουμενες μέρες στιγμάτισε την χαρά των ημερών, εριξε οσο να ναι τη διαθεση. Οταν φευγει καποιος δικος σου ανθρωπος, έστω σε αρκετά μεγάλη ηλικία και ειρηνικά. Θα μπορουσα να την εβλεπα πιο συχνα, οι χωρις τελικα αποτελεσμα υποτιθεται προτεραιοτητες μας και οι πολλες μας σκέψεις, αρνητικες σε σημαντικο βαθμο, μας αποπροσανατολίζουν τελικα, μας κρατανε, μεταξυ αλλων, μακρια απο δικους μας ανθρωπους τους οποιους θα μπορουσαμε μεσα απο τη διαυγεια που τους διεκρινε να τους χαιρομαστε πιο συχνα, ως εαν να τους ειχαμε στο περιθωριο της ζωης μας. Κραταω όμως τις καλες θύμισες, όπως την αντικριζα να καθεται απεναντι μου, κι ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μαλλον καλύτερο τροπο που θα μπορουσε να τυχει σε καποιον, φευγοντας ευτυχής και ήσυχα.
    γιάννης

Senior Member
    Πρωτοχρονια σημερα με χαλια διαθεση...Παλι στη ζεστασια του κρεβατιου μου θα την βγαλω.... :-(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Πρωτοχρονια σημερα με χαλια διαθεση...Παλι στη ζεστασια του κρεβατιου μου θα την βγαλω.... :-(
    Δεν είσαι μόνος/η κάνε κουράγιο και αγάπα τον εαυτό σου....
    Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν κ καλύτερες μέρες!

Σκεφτομαι οτι σημερα θα ειμαι με κοσμο.. θα περνανε καλα λογο μερας και εγω θα ειμαι τοσο μονη μεσα μου... ενα κενο που δεν μπορει να αναπληρωθει με τιποτα και κανεναν...ευχομαι το 2014 να φερει σε ολους αγαπη κ υγεια..καλη χρονια!!

ioanni συλλυπητήρια.

μνημόνιο, η μόνη λύση για να μη σπάνε τα νεύρα σου με το φόρουμ, είναι να μην ασχολείσαι περισσότερο απ όσο πραγματικά χρειάζεται και επηρεάζει την ψυχολογια σου. Ξερεις οτι μιλω εκ πειρας ;)

Ευχομαι χρόνια πολλά σε όλους.
    Το 2013 να μη ξανάρθει. Πάλι καλά που στο τέλος μας έδωσε μερικές ανάσες αισιοδοξίας γιατί θα έμπαινε στη μαύρη λίστα με τις χειρότερες χρονιές έβερ..
    Το 2014 να μας φέρει πάνω απ όλα υγεία και αγάπη. Είναι αρκετά για να είμαστε ευτυχισμένοι :)