Τι σκέφτεστε; - Page 1209
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1209 of 1532 FirstFirst ... 20970911091159119912071208120912101211121912591309 ... LastLast
Results 18,121 to 18,135 of 22967
    Banned
    Πάρε τώρα εδώ σοβαρό άνθρωπο και απάντηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Πάρε τώρα εδώ σοβαρό άνθρωπο και απάντηση.
    χαχαχαχαχαχαχα

:P

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    χαχαχαχαχαχαχα

:P
    σε αλλο ποστ ελεγες στον μαγκαιβερ κ τον κοστο30 καλα στεφανα ετσι ξεκαρφοτα επιδη σου ηρθε εμνευση χωρις κανεις να μπορει να καταλαβει πως σου ηρθε αυτο κ σε αλλο την ελεγες στους ομοφυλοφυλους σοβαρες απαντησεις δινω μονο σε ατομα που υπολογιζω αν καπιον δεν τον υπολογιζω να περιμενει αστειες απαντησεις

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να περιμενει αστειες απαντησεις
    http://1.bp.blogspot.com/-dLlmYnOCPm...E%9B%CE%91.gif

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σε αλλο ποστ ελεγες στον μαγκαιβερ κ τον κοστο30 καλα στεφανα ετσι ξεκαρφοτα επιδη σου ηρθε εμνευση χωρις κανεις να μπορει να καταλαβει πως σου ηρθε αυτο κ σε αλλο την ελεγες στους ομοφυλοφυλους σοβαρες απαντησεις δινω μονο σε ατομα που υπολογιζω αν καπιον δεν τον υπολογιζω
    Ό, τι δεν καταλαβαίνεις εσύ Αλέξανδρε, δεν σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνει κανένας άλλος.
    Αν θέλεις, μπορώ να σου εξηγήσω...

Senior Member

ΡΕ!!!! ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΑΑ!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΡΕ!!!! ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΑΑ!!!
    αμα φερω αυτη τη μεγαλη γατουλα θα το κανει μια χαψια το κατσικακι της γραρρρρρ! http://dev.mypspwallpapers.com/uploa...1228379506.jpg

......οτι οταν γεννήθηκα οι (καλο)μοιρες ειχαν παει διακοπες.....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Άντε να με πιάσει το ηρεμιστικό γρήγορα...δεν αντέχω τόση ένταση κι άγχος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    εγω σκεφτομαι πολυ συχνα τα χαλια μου

Senior Member
    Αναρωτιεμαι, για ποιον λογο η απιστια θεωρειται τοσο δεδομενη στις μερες μας; Ειναι τελειως σεναριο επιστημονικης φαντασιας να εχεις σχεση χωρις να απιστησεις; Μου κανει εντυπωση ποσο πολυ εχω αντικρουστει γι αυτο το θεμα σε συζητησεις που κανω με διαφορους γνωστους, καθως ολοι υποστηριζουν οτι αργα ή γρηγορα θα σε απατησουν ή θα απατησεις.....και οτι οκ, δεν τρεχει κσι τιποτα......δεν τρεχει τιποτα;;;; Μα καλα, σε ποια εποχη ζω εγω και με πειραζει παρα πολυ ολο αυτο το σκηνικο;
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ό, τι δεν καταλαβαίνεις εσύ Αλέξανδρε, δεν σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνει κανένας άλλος.
    Αν θέλεις, μπορώ να σου εξηγήσω...

μαριον , μια κ εγω καταλαβαινω , διαφωνεις οτι η nocash προσεβαλλε το φιλαρακι μου κ εμενα ? μπορεις λοιπον να μου εξηγησεις ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Αναρωτιεμαι, για ποιον λογο η απιστια θεωρειται τοσο δεδομενη στις μερες μας; Ειναι τελειως σεναριο επιστημονικης φαντασιας να εχεις σχεση χωρις να απιστησεις; Μου κανει εντυπωση ποσο πολυ εχω αντικρουστει γι αυτο το θεμα σε συζητησεις που κανω με διαφορους γνωστους, καθως ολοι υποστηριζουν οτι αργα ή γρηγορα θα σε απατησουν ή θα απατησεις.....και οτι οκ, δεν τρεχει κσι τιποτα......δεν τρεχει τιποτα;;;; Μα καλα, σε ποια εποχη ζω εγω και με πειραζει παρα πολυ ολο αυτο το σκηνικο;
    Μαρια , τι κανεις ? αυτο που λες περι απιστιας , στο δικο μου τον κυκλο δεν ισχυει , κ εγω ΠΟΤΕ δεν εχω απιστησει........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Αστον φιλε οταν πρωτομπηκε ελεγε οτι σπουδασε ψυχολογια και ηταν παντελως ανορθογραφος...
    Την καλημερα μ φιλε :-)
    Εσυ nocash , επειδη μεχεις ξαναπροσβαλλει , αν δεν ησουν γυναικα ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μαρια , τι κανεις ? αυτο που λες περι απιστιας , στο δικο μου τον κυκλο δεν ισχυει , κ εγω ΠΟΤΕ δεν εχω απιστησει........
    Εγω μια χαρα ειμαι, οι γυρω μου τα χουν παιξει! Ξερεις Αγγελε, εγω να το δεχτω οτι θελεις να απιστησεις, οκ. Βαρεθηκες, κουραστηκες, ξενερωσες, θες επιβεβαιωση, οκ. Να το δεχτω. Αλλα γιατι να διατηρεις παραλληλα και σχεση; Χωρισε. Ή τουλαχιστον, εαν σου αρεσει ο ποδογυρος, μη δεσμευεσαι. Δεν το βρισκω κακο ούτε κατακριτεο. Οταν ομως η γενια των 30 με 40, και οι πιο μικροι της δικης μου γενιας, το θεωρουν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ισοπεδωνουν τα παντα, τα συναισθηματα, τον ρομαντισμο, την πιθανοτητα να εισαι με καποιον ποθ υα σε σεβεται πραγματικα, κτλ κτλ. Με αυτη τη λογικη, καλυτερα να ειμαστε ολοι ελευθεροι και να περναμε απλα καλα, ουτε συγκατοικησεις, ουτε παραπανω ιστοριες. Ειλικρινα, δεν μπορω να συλλαβω κατι που ειναι τοσο απλο, να γινεται τοσο μπερδεμενο. Σημειωτεον οτι δεν εχω μαθει ποτε εαν με εχουν απατησει, αλλα μαλλον θα εχει συμβει και απο την πλευρα μου δεν το εκανα ποτε. Ναι, εχω μπει σε πειρασμο, και τοτε διερωτηθηκα μηπως δεν παει κατι καλα με τη σχεση μου. Χωρισα και επειτα συνεχισα. Αλλα οχι πριν. Και σε κυκλους παρεων και γνωστων, το θεωρουν ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ. Τον πονο της απιστιας, αυτης της εκθεσης, της προδωσιας, δεν τον σκεφτεται κανεις!; Εχουμε γινει ολοι τοσο τερατα αναισθησιας και ειναι ολα fast food? τί συμβαινει;
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.