Τι σκέφτεστε; - Page 1212
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1212 of 1532 FirstFirst ... 21271211121162120212101211121212131214122212621312 ... LastLast
Results 18,166 to 18,180 of 22967
    Senior Member
    Ελα και ξεμεινα απο λευτα οπως λεει και το νικνειμ μου και απο καπου πρεπει να βγαλω μπας και παρω το panigale να σου κανω μια μυνηση να με πληρωνεις ρε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Ελα και ξεμεινα απο λευτα οπως λεει και το νικνειμ μου και απο καπου πρεπει να βγαλω μπας και παρω το panigale να σου κανω μια μυνηση να με πληρωνεις ρε....
    Αντε ρε θρασυδειλε , ασε τις δικαιολογιες , φοβασαι εναν 50αρη . Κοψε λοιπον τις μ@ΛΑΚΙΕς αφου εισαι κοτα . Το panigale ειναι για αντρες , οχι για σενα .

Senior Member
    XAXAXAXAXAXAAAXAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA

Γελαμε , γελαμε , θα σου βγαλω το γελιο ξυνο , καραγκιοζακο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το panigale ειναι για αντρες , οχι για σενα .
    Μπα το πανιγκαλε με τοσες φλωριες ηλεκτρονικα π εχει μαλλον για παππουδια σαν κι εσενα θα ειναι π δεν μπορουνε να στριψουνε... :P
    Εγω ειμαι της supermoto φασης :)

Banned
    Ρε συ Mac είσαι 50 χρονών και κάθεσαι και τα βάζεις με τον Νοcash που έχει τα μισά σου χρόνια. Χαλαρώστε ρεεεεεεεε, γιατί αρπάζεστε με το παραμικρό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ρε συ Mac είσαι 50 χρονών και κάθεσαι και τα βάζεις με τον Νοcash που έχει τα μισά σου χρόνια. Χαλαρώστε ρεεεεεεεε, γιατί αρπάζεστε με το παραμικρό...
    πολυ ευκολα αρπαζονται μερικοι...ο nocash τον τρολαρε ο mac το πηρε αλλιως,, μετα ειπε μια παπαντζα ο nocash μετα ειπε μια ο mac και δεν εχει τελειωμο!
    ελαααα...peace λεμε!

Senior Member
    Μπα το πανιγκαλε με τοσες φλωριες ηλεκτρονικα π εχει μαλλον για παππουδια σαν κι εσενα θα ειναι π δεν μπορουνε να στριψουνε... :P
    Εγω ειμαι της supermoto φασης :)
    nocash , εχει δικιο ο undetermined , ας κανουμε ανακωχη . Παρεπιπτοντως , εχεις δει πολλους παππουδες με bmw s1000rr ? αντε με το καλο να το παρεις το panigale , αν και το βρισκω ακριβο . Μεταξυ μηχανοβιων αλληλεγγυη .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    nocash , εχει δικιο ο undetermined , ας κανουμε ανακωχη . Παρεπιπτοντως , εχεις δει πολλους παππουδες με bmw s1000rr ? αντε με το καλο να το παρεις το panigale , αν και το βρισκω ακριβο . Μεταξυ μηχανοβιων αλληλεγγυη .
    Τώρα μάλιστα, ας κάνει ο ένας την αρχή και μετά ο άλλος να ακολουθήσει, άντε και να με πάτε και μια γύρα με τα 2τροχα σας...

Banned
    Quote Originally Posted by cherrybanana View Post
    πολυ ευκολα αρπαζονται μερικοι...ο nocash τον τρολαρε ο mac το πηρε αλλιως,, μετα ειπε μια παπαντζα ο nocash μετα ειπε μια ο mac και δεν εχει τελειωμο!
    ελαααα...peace λεμε!
    Εντάξει αυτό είναι σχετικό, ποτέ δεν ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται ο άλλος και σε τι μέρα τον πετυχαίνεις. Απο το πουθενά γίνονται οι μεγαλύτερες παρεξηγήσεις... Αλλά όπως βλέπεις το θέμα πάει για ανακωχή, οπότε όλα καλά.

Senior Member
    Πώς ξεχωρίζουμε τον αθώο από τον ένοχο;
    Ο ένοχος απολογείται. Και προσπαθεί να μας πείσει για την αθωότητά του.
    Ο αθώος συνήθως απλά μένει έκπληκτος.

Καμία σχέση με τα παραπάνω σχόλια. Για να μην παρεξηγούμαστε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πώς ξεχωρίζουμε τον αθώο από τον ένοχο;
    Ο ένοχος απολογείται. Και προσπαθεί να μας πείσει για την αθωότητά του.
    Ο αθώος συνήθως απλά μένει έκπληκτος.

Καμία σχέση με τα παραπάνω σχόλια. Για να μην παρεξηγούμαστε!
    Ναι αλλα συμφωνα με τον αλεξανδρο77 και τον δικο του ορισμο της αντιθετικοτητας ολα αυτα π λες αντιστρεφονται...

Banned
    εγω εχω γνωρισει στη ζωη μου ανθρωπους που ηταν τοσο καλοι ηθοποιοι που αν ηταν αθωοι η ενοχοι δε μπορουσες να το διακρινεις ουτε αν ρωταγες το μαντειο των δελφων

για παραδειγμα εγω ξερω αθωους που μεταχιρηστηκαν τη ζωη τους με τοσο ασχημο τροπο που τα εκαναν θαλασσα κ τελικα επιασαν πατο
    κ ξερω ενοχους που αναγνωρισαν που την πατησαν κ μεταχιρηστικαν τη ζωη τους με τοσο καλο τροπο που εγιναν δημοφιλης

πολες φωρες ομως ο αθωος κ ο ενοχος ειναι το ιδιο προσωπο αφου αυτοι που ειναι οι πιο αθωοι απο ολους ειναι αυτοι που εχουν τι πιο σκοτεινη πλευρα

αρα αφου ολοι οι ανθρωποι εχουν μια σκοτινη πλευρα ετσι ολοι μπορουν να παραδοθουν σε αυτη για να τους καταστρεψει

αρα αυτο που εχει σημασια ειναι το ποσο ικανοι ειναι να διατηρισουν τον αυτοελεγχο τους να κουμανταρουν το καλο τους προσωπο κ τη σκια του εαυτου τους.

ολα αρχιζουν κ τελιωνουν απο τη λεξη αυτοελεγχος ανεξαρτητα απο το τι χαρακτηρας ειναι καπιος

Banned
    για παραδειγμα αν υπαρχει ανθρωπος που ειναι ικανος να ακουσει απολυτα καπιον αυτο σημαινει οτι αν θυμωσει θα μετατραπει σε ντουβαρι που δε θα ακουει τιποτα

τα ακρα ειναι πολυ κοντα αφου το ενα ακρο ευκολα σε πεταει στο αλλο

Senior Member
    Ναι αλλα συμφωνα με τον αλεξανδρο77 και τον δικο του ορισμο της αντιθετικοτητας ολα αυτα π λες αντιστρεφονται...
    Αυτόν τον ορισμό της αντιθετικότητας τον επινόησε ο ίδιος; Γιατί απ' όσο ξέρω τέτοια λέξη δεν υπάρχει.
    Εν πάση περιπτώσει, καλή κι η πλάκα, αλλά αν κάποιος καταλαβαίνει τι λέει ο αλέξανδρος, νομίζω ότι θα έπρεπε να ανησυχεί.

Banned
    καταρχην εγω ξεπερασα κρισεις πανικου σχεδον μονος μου κ σε αυτο κανενας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην αναγνωρισει την αξια μου αρα τα καλα σου λογια απλα δε τα χρειαζομαι εχω ακουσει τοσα καλα λογια στη ζωη μου κ τοσα μπραβο που δε ξερω που να χωρεσω αλλα...

αρα οπιος δε με νιωθει η κανει οτι δε με νιοθει αυτο δε με αφορα δε με ενδιαφερει κ δε με απασχολει