Results 18,271 to 18,285 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
24-01-2014, 18:55 #18271
Σκέφτομαι ότι ήθελα όλοι να με θυμόνται σαν πυροτέχνημα αλλά δεν κατάφερα να σκάσω και με θυμόνται τώρα όλοι σαν βλήμα!
- 24-01-2014, 19:31 #18272
Αν πάψεις να πιστεύεις πως δεν είσαι πυροτέχνημα αλλά βλήμα, θα μπορέσεις να γίνεις το πυροτέχνημα που πάντα ήθελες να ήσουν. Έχεις πείσει τον εαυτό σου
πως όλα τέλειωσαν για σένα και πως η ζωή σου ήταν αυτή και ήταν μία αποτυχία. Εσύ την ορίζεις την αποτυχία, αλλά με τα κριτήρια του περιβάλλοντός σου.
Έχεις εσωτερικεύσει τις παρασιτικές φωνές.Be warned. My shite detector is on high alert.
24-01-2014, 20:09 #18273
Μακαρι μια μερα να μπορουσα να πω ανοιχτα αυτα που ηθελα απεναντι στον ανθρωπο που αποκαλειται πατερας μου. Να μπορω ομως να μιλωασταματητα, χωρις να με διακοψει και να του τα χωνω. Να μην τον λυπηθω λεπτο. Θελουν να λεγονται και γονεις μερικοι μερικοι....αισχος....να μην κανατε παιδια ρε....να μην με κανατε ποτε....γιατι να πρεπει εγω να τραβαω την δικη σας ανικανοτητα στον ρολο του γονεα?
Ειχα πει καποτε, οτι εαν δεν υπηρχε μεσα στο σπιτι, εφευγε, χωριζε με την μητερα μου, μας εγκατελειπε, μεταναστευε....οτιδηποτε....δ ε θα με ενοιαζε....ακομη και αν δεν τον εβλεπα ποτε ξανα. Καποιοι με λεγανε σκληρη και ακαρδη.
Σημερα, δεκα χρονια μετα, εξακολουθω να πιστευω ακριβως τα ιδια.But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
24-01-2014, 20:26 #18274
- In this old house where every door is open
σκεφτομαι οτι ενα κομματι μουσακας, στο 99% των περιπτωσεων ειναι καλυτερος απο εναν γκομενο.
25-01-2014, 09:34 #18275
Καλημέρα απο Αθήνα!! Και παλι εδω, στα μερη σας (καποιων μελων του φορουμ!).
Θα μας εβρεχε ελεγε, αλλα μεχρι στιγμης εχει ηλιο κορυφαιο!!! Αντε και καλη μας ανοιξη, as soon as possible!!
Καλημερα αλανια μου, καλο σαββατοκυριακο να εχετε, πιειτε και εναν ακομη καφε για μενα, δε βαριεσαι, σκ ειναι, ξεδωστε και λιγο :-Ρ
Τα φιλια μου!But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
25-01-2014, 12:31 #18276
τελικα η μοιρα ειναι ενα συνολο ασυνειδητων πραξεων του παρελθοντος
τι σκεφτηκα παλι πρωι πρωι
25-01-2014, 14:10 #18277
Θελω να φαω ενα τεραστιο μοσχαρισιο μπιφτεκι και 3 πιατα πατατες τηγανιτες.
25-01-2014, 14:27 #18278
25-01-2014, 19:39 #18279
σκεφτομαι οτι βαρεθηκα να προσπαθω εγώ παντα και οτι τα πραγματα γυρω μας αλλαζουν αξια τοσο γρηγορα οπως οταν ανοιγοκλεινουμε τα ματια μας ματαιοτης ματαιοτητων....
26-01-2014, 17:52 #18280
27-01-2014, 01:18 #18281
Μετα τη συγκλονιστικη 'μικρα Αγγλια' που ειδα σημερα, θς κανω καμια βδομαδα να συνελθω.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
27-01-2014, 03:57 #18282
Έχετε χαθεί ποτέ σε ερωτήματα; Σε ανώφελα ερωτήματα του τύπου “πως”, “που”, “γιατί”; Νομίζω πως λίγο πολύ μια δεδομένη στιγμή της ζωής μας όλοι το κάναμε. Αυτή η ανάρτηση είναι η πιο αυθόρμητη που έχω κάνει ever .
Τι Φοβάμαι; Πως ο κόσμος δεν θα βρει χρώματα για να ζωγραφίσει το μέλλον. Που σε μια εποχή όπως αυτή, είναι πνιγμένοι στα προβλήματα, δεν βρίσκουν το κουράγιο να πιάσουν την παλέτα και συμβιβάζονται με το γκρίζο, γιατί κάποιοι άλλοι αδιαφόρησαν για το τι θα γίνει μετά.
Τι λατρεύω; Τον γιό μου, που είναι το πιο γλυκό, πανέμορφο, ζουζουνιάρικο, πανέξυπνο παιδί αυτής της πλάσης. Λατρεύω το πως μπορεί να είναι χαρούμενος, μόνο με δυο μπαλόνια που για εμάς είναι ένα τίποτα, μα για εκείνον μια αφορμή για να περάσει καλά παίζοντας. Γιατί τα παιδιά έχουν το μοναδικό ταλέντο ακόμα και κάτι που έχει φθηνή τιμή να το κάνουν να μοιάζει με κάτι που έχει τεράστια αξία.
Τι μου αρέσει; Η σοκολάτα. Μου αρέσει το πως σε παρασέρνει στην βελούδινη αίσθηση της και που έρχεται να σε γλυκάνει και τις πιο πικρές στιγμές, γιατί η σοκολάτα είναι μια “φίλη” που ποτέ δεν σε αφήνει μόνο και θα κάτσει όπου την αφήσεις, στην τσάντα, στην τσέπη, στο ράφι του ψυγείου, μέχρι να την χρειαστείς. Χωρίς ενοχές και λοιπές συναισθηματικές τιμωρίες. Άσε που βγαίνει και σε πολλές γεύσεις για να μην την βαριέσαι ποτέ. Αχ!
Τι αγαπώ; Το αγόρι μου που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος (εκτός απ’ τις στιγμές που με λέει γκρίνια), που μακάρι όλοι οι άνθρωποι να του έμοιαζαν έστω και λίγο και να είχαν την καλοσύνη του, την εξυπνάδα του, την ομορφιά του (σε εμφάνιση και ψυχή). Και αγαπώ το πως μπορεί να κάνει τον άλλο να χαμογελάσει όσο άσχημα και αν νιώθει.Τον αγαπώ γιατί κατανοεί την έννοια της σχέσης και στέκεται πάντα δίπλα μου σε άσχημα και καλά.
Τι με μελαγχολεί, Η βροχή. Που έρχεται ξαφνικά να παίξει με το μολυβί χρώμα του ουρανού. Με μελαγχολεί το πως μπορεί να σε κάνει να αφεθείς στις σκέψεις σου και να ενδίδεις την δεδομένη στιγμή στους πιο κρυφούς σου φόβους. Γιατί η βροχή έχει το ταλέντο να σε κάνει να ανοίγεσαι στον εαυτό σου και να αποζητάς και εσύ λύτρωση σαν χώμα διψασμένο.
Τι χρειάζομαι; Ένα χαμόγελο. Που θα αλλάξει το κλίμα γενικά και θα το κάνει χαρωπό. Γιατί μόνο ένα χαμόγελο ξέρει πως να κάνει έναν άνθρωπο να αλλάξει διάθεση. Ένα χαμόγελο αληθινό που ξεπηδά από μια καρδιά σε μία άλλη. Γιατί τα χαμόγελα καταλήγουν στα χείλη μα γεννιούνται στην καρδιά.
27-01-2014, 13:49 #18283
Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να χαλαρώσω και να κοιμηθώ εύκολα και ήρεμα χωρίς να φοβάμαι...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
27-01-2014, 15:45 #18284
Σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ύπνο....
28-01-2014, 09:39 #18285
Για ρίξτε μια ματια στα πιο κάτω θεματα στην ενοτητα "οικογενεια, σχεσεις, σεξουαλικοτητα", τουλαχιστον στα πρωτα μηνυματα του υποτιθεται θεματοθετη με τα οποια ξετιλήγεται η ιστορια...:
1. Δεν έχουμε κάνει ακόμα Σεξ
2. Απετυχα με την κοπελα μου και τα χω χαμενα
3. Προσπαθεια επανασυνδεσης με κοπελα.
Θεματα που ανοιξαν σε συντομο χρονικο διαστημα μεταξύ τους από υποτιθεται νέα μέλη. Αμα τα διαβασετε προσεκτικά στην ουσία επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία! Τυχαίο? Εκτος αυτου λείπει το πηγαιο και ο αυθορμητισμος στο λόγο που κανονικα θα χαρακτηριζε τετοια μηνυματα καθως και η ιδιαιτεροτητα για το χαρακτηρα καποιου που βγαινει μεσα απο το γραφειν του.
Πόσο θα μπορουσα να πέφτω έξω ότι προκειται περι τρολ και πολλαπλών προφιλ? Μαλλο θα συμφωνησω με τις συχνες αναφορες αλλων συμφορουμιτων περι τρολ και πολλαπλων προφιλ.
Μαρινα38, καπου εχεις δικαιο.. κανει ωραιο καιρο σημερα. Καποια μελη πιθανον δεν εχουν κατι αλλο αξιολογο να κανουν (ισως και γενικα στη ζωη τους) και σκοτωνουν ετσι την ωρα τους σε ενα δωματιο πίσω απο μια οθονη εχοντας βρει το φορουμ μεσα στην απραξια τους ως χώρο καταξίωσης, και τι καταξίωσης δλδ.... π.χ. η αναμονη της επομενης απαντησης)γιάννης
Φιλικές Σχέσεις - Απογοήτευση
30-06-2025, 22:09 in Σχέσεις και Επικοινωνία