Τι σκέφτεστε; - Page 1221
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1221 of 1532 FirstFirst ... 22172111211171121112191220122112221223123112711321 ... LastLast
Results 18,301 to 18,315 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι δεν δοκιμαζεις να περνας τα βραδια σου με καποιους φιλους η την αγαπημενη σου αν εχεις και να βγεις λιγο απ το ιντερνετ?

Remedy , αστειευομουν για το τσατ , δεν μου αρεσει καθολου να τσαταρω , παντως σευχαρισστω για το ενδιαφερον , κ ας διακεισαι ουδετερως προς εμε , αλλα αγαπητη μου , πασχω απο καταθλιψη , σοβαρουτσικη , κ εχω χρονια να βγω με φιλο ,εστω για ενα καφε , οσο για αγαπημενη , δεν εχω καμμια , μα καμμια διαθεση ναποκτησω ( κτθλψη γαρ ) . Αυτο που με κραταει ειναι η ψυχραιμια κ η αισιοδοξια μου . Φιλικα remedy .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα που εκλεισε το τσατ , πως θα περνανε τα βραδια ? φριττω που το σκεφτομαι.......

...το τσατ δεν έκλεισε, αλλά όπως ξέρεις είσαι ανεπιθύμητος εκεί.
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...το τσατ δεν έκλεισε, αλλά όπως ξέρεις είσαι ανεπιθύμητος εκεί.
    Ευχαριστώ

το ευχαριστω τι το ηθελες ?
    Last edited by Macgyver; 14-02-2014 at 15:47.

Senior Member
    το τσατ της θεοφανιας εχει κοσμο ολη τη μερα σχεδόν ,εχει καινουρια μελη καθημερινα και εκτος από πολύ γελιο ,γινοντε και σοβαρες συζητήσεις κυριως τα βραδια(που εχει κ την περισσοτερη συμμετοχη τοτε) και όλα τα μελη προσπαθουν φιλικα να βοηθησουν οποιον τυχει να εχει καποιο -προσκαιρο ή μη - μικρο ή μεγαλυτερο πρόβλημα

Quote Originally Posted by diogenis View Post
    το τσατ της θεοφανιας εχει κοσμο ολη τη μερα σχεδόν ,εχει καινουρια μελη καθημερινα και εκτος από πολύ γελιο ,γινοντε και σοβαρες συζητήσεις κυριως τα βραδια(που εχει κ την περισσοτερη συμμετοχη τοτε) και όλα τα μελη προσπαθουν φιλικα να βοηθησουν οποιον τυχει να εχει καποιο -προσκαιρο ή μη - μικρο ή μεγαλυτερο πρόβλημα

θενκς διογένη :)
    το καλό με αυτό το τσατ είναι ότι δεν αποτελείται μόνο από άτομα του φόρουμ αλλά και εκτός αυτού.
    Το ακόμη καλύτερο είναι ότι στόχος τους είναι να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε!

Banned
    Είστε όλοι υπέροχοι..φοβεροί!τρομεροί! ανυπερβλητοι..

(Μια δοκιμουλα εκσνσ να δω πως γραφεί το ταμπλετ μου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Είστε όλοι υπέροχοι..φοβεροί!τρομεροί! ανυπερβλητοι..

(Μια δοκιμουλα εκσνσ να δω πως γραφεί το ταμπλετ μου)
    Έστω κι έτσι, ευχαριστούμε :p
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    [QUOTE=mnimonio;471489]Είστε όλοι υπέροχοι..φοβεροί!τρομεροί! ανυπερβλητοι..

Σευχαριστω mnimonio για τα καλα σου λογια ( τι τον θες τον πληθυντικο ? ) . Το ηξερα οτι αισθανεσαι ετσι για μενα .

Banned
    Καλημέρα σε όλους :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    ..................................
    Last edited by Macgyver; 16-02-2014 at 16:36.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα που αν δαγκώσουν τη γλώσσα τους θα πεθάνουν απ' το δηλητήριο και τους δικαιολογούμε κιόλας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι αν καποιος εδω μεσα ανεβασει ενα θεμα να "εξομολογηθει" ενα λαθος του την εχει βαψει για τα καλα καλυτερα να παει να το φωναξει στη πλατεια !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    σκεφτομαι οτι αν καποιος εδω μεσα ανεβασει ενα θεμα να "εξομολογηθει" ενα λαθος του την εχει βαψει για τα καλα καλυτερα να παει να το φωναξει στη πλατεια !!!!
    ftatl , παρα πολυ εξυπνο-ευστοχο . Ευγε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα που αν δαγκώσουν τη γλώσσα τους θα πεθάνουν απ' το δηλητήριο και τους δικαιολογούμε κιόλας...
    Κυκνακο , καταπληκτικη παρατηρηση , τοχεις , τοχεις.....

Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Εκτος κι αν ειναι τυπου "one stop shop", ητοι το εξομολογηθηκε και μάλιστα με καθε λεπτομέρεια, χωρις να αφησει το παραμικρο μυστικο πίσω, πήρε απαντησεις/ιδεες κι ασχετως αν αυτες τον καλυψαν ή όχι αμέσως μετα εξαφανίστηκε. Ούτε συζήτηση όμως για τετοιες εξομολογήσεις αν σκοπεύει να "μείνει μόνιμα".

Για όσους άλλαξαν γνωμη και εμειναν μόνιμα, η συνέχεια είναι χωρίς το παραμικρό που να συνιστα εξομολόγηση, ασχέτως αν τους συμβαίνουν πολλα και εχουν αναγκη βοήθειας οπως τοτε που πρωτομπήκαν στο χώρο. Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις ανατρεχοντας στα μελη με πιο μακρα παρουσία στο χωρο. Κι αν καποια φορα θιελησουν να μιλησουν, παρουσιαζουν αυτο που τους απασχολει κατα τροπο που να μην αφηνεται να νοηθει οτι αφορα τους ιδιους, πχ μια φίλη ή περιγραφη συμβαντος κατα τροπο ωστε να μην χαλα την καλη τους εικονα στο χώρο.
    γιάννης