Τι σκέφτεστε; - Page 1229
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1229 of 1532 FirstFirst ... 22972911291179121912271228122912301231123912791329 ... LastLast
Results 18,421 to 18,435 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Ti trome simera?
    ψωμοτυρι ευκολο και χορταινει χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    σκεφτομαι και τα πιτσιρικακια που δε πρεπει να τους χαλας το ονειρο. δωστους να σπουδασουν κοπανιστο αερα, νιωθωντας πως κατι κανουν και ΘΑ γινουν σπουδαιοι, μπας κι ευχαριστηθουν φοιτητιλικι και ζησουν λιγο, γιατι αργοτερα δεν εχει. πιξαμε στους πτυχιουχους ανεργους. κοιμασαι-ξυπνας με το αγχος να προσθεσεις και το ταδε σεμιναριο στο βιογραφικο σου, μηπως και σε λυπηθει κανενας και σου δωσει μεροκαματο. ομως ετσι κι αλλιως θα φιλησεις κατουρημενες ποδιες. ο εργοδοτης πρωτου σε επιλεξει θελει και μια πιπα να του παρεις. σκυψε λοιπον το κεφαλι σου αγορι μου και κανε τη δουλεια σου, γιατι παραπανω δεν εχει θα βρεις. κοινωνια της πουστιας, με δουλακια περηφανα για τον ματωμενο κωλο τους.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι και τα πιτσιρικακια που δε πρεπει να τους χαλας το ονειρο. δωστους να σπουδασουν κοπανιστο αερα, νιωθωντας πως κατι κανουν και ΘΑ γινουν σπουδαιοι, μπας κι ευχαριστηθουν φοιτητιλικι και ζησουν λιγο, γιατι αργοτερα δεν εχει. πιξαμε στους πτυχιουχους ανεργους. κοιμασαι-ξυπνας με το αγχος να προσθεσεις και το ταδε σεμιναριο στο βιογραφικο σου, μηπως και σε λυπηθει κανενας και σου δωσει μεροκαματο. ομως ετσι κι αλλιως θα φιλησεις κατουρημενες ποδιες. ο εργοδοτης πρωτου σε επιλεξει θελει και μια πιπα να του παρεις. σκυψε λοιπον το κεφαλι σου αγορι μου και κανε τη δουλεια σου, γιατι παραπανω δεν εχει θα βρεις. κοινωνια της πουστιας, με δουλακια περηφανα για τον ματωμενο κωλο τους.
    γιατί έτσι; γιατί νιώθεις και μιλάς τόσο άσχημα.κάτι θα υπάρχει,κάτι κακό θα έχεις ζήσει για να βγάζεις κάτι τέτοιο!

Banned
    πολλα κακα αλλα νομιζω οτι πλεον πιο κακος εγινα εγω απ'αυτα, αφου οποιος παλευει με τερατα γινεται κι αυτος τερας οπως λεει κι ο Νιτσε. ειμαι απλα ενας αντικοινωνικος που ξερνα τις σκεψεις του ειδικα για τη βρωμοχωρα που λεγεται κωλλαδα. ενα χαμενο κορμι, ενα τιποτα οπως ολοι, με τη διαφορα οτι εγω δεν εχω ψευδαισθησεις πως διαφερω. καποιοι με σχετιζουν λιγο και με τον κινηματογραφο, cinema junkie λενε εθισμενο στο celluloid, ενω αλλοι μου κολλαν κλισε ταμπελες τυπου χρυσαυγιτης, μαχαιροβγαλτης, πρεζεμπορας, ναρκομανης κ.α.

Banned
    πολλα κακα αλλα νομιζω οτι πλεον πιο κακος εγινα εγω απ'αυτα, αφου οποιος παλευει με τερατα γινεται κι αυτος τερας οπως λεει κι ο Νιτσε. ειμαι απλα ενας αντικοινωνικος που ξερνα τις σκεψεις του ειδικα για τη βρωμοχωρα που λεγεται κωλλαδα. ενα χαμενο κορμι, ενα τιποτα οπως ολοι, με τη διαφορα οτι εγω δεν εχω ψευδαισθησεις πως διαφερω. καποιοι με σχετιζουν λιγο και με τον κινηματογραφο, cinema junkie λενε εθισμενο στο celluloid, ενω αλλοι μου κολλαν κλισε ταμπελες τυπου χρυσαυγιτης, μαχαιροβγαλτης, πρεζεμπορας, ναρκομανης κ.α.
    ασε τις ταμπελες χεστους ολους!
    εσυ να εισαι καλα κοιτα και να μη μιλας ασχημα οσο μπορεις γιατι σε φθειρει.
    κατα αλλα καλα .

Banned
    σκεφτομαι μηπως κανω καμια πατατα παλι!
    θα δειξει!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μερικοί καλά θα κάνουν να μιλάνε μόνο για τον εαυτό τους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    KENO , ετσι ειναι , συμφωνω απολυτως , κ ας ειμαι πολυ μεγαλυτερος , καταλαβαινω

...σκέφτομαι ότι τελικά η ιδέα να φτάνουν κάποιο αριθμό ποστ τα νέα μέλη για να μπορούν να στείλουν πμ, δεν ήταν καθόλου καλή.
    Προκειμένου να ξεπεράσει κάποιος το όριο σκορπά σε όλο το φόρουμ μονολεκτικές απαντήσεις χωρίς νόημα με αποτέλεσμα να γεμίζουν σελίδες χωρίς λόγο και η αναζήτηση από ένα νέο χρήστη να γίνεται χαώδης.
    Στα εκατό νέα μέλη δηλαδή θα γραφτούν 5.000 άκυρα ποστ... λολ

Banned
    για αυτο ολοι αρχισαν να ανεβαζουν θεματα οτι να ναι ωχ το ματι μου..

Banned
    μετα την κοκκινοσκουφιτσα να υποθεσω οτι σε λιγο θα δω κ username κακος λυκος

Senior Member
    Σκεφτομαι σε τι σημειο εχουμε φτασει , αφου χθες , μια κοπελα πλησιασε την θεια μου , μερα μεσημερι ,
    σε κεντρικο σημειο , κ ζητωντας της πληροφοριες , της αρπαξε με δυναμη την χρυση αλυσιδα ( λεπτη ) απ το λαιμο ,
    και ετραπη σε φυγη.........................

Banned
    το σιγουρο ειναι οτι θα μπορουσα να βαλω το μυαλο μου να δουλεψει κ πολυ μαλιστα οταν ο αλλος μου δινει την αισθηση οτι με υπολογιζει κ δε με γραφει κανονικα κ αυτο συμβαινει σε θεματα που εχουν καπια ουσια κ δεν ειναι 1+1=2 η πως θα ξεπερασω το τικ στο ματι μου η πως θα πουλησω μια φριτεζα εχω κατσει κ εχω σκεφτει ωρες το πως θα λυσω ενα θεμα γιατι απλα εβλεπα οτι ο αλλος με επερνε στα σοβαρα κ με ακουγε αλλα κ το οτι μου ειχε εμπιστοσυνη κ ηξερε οτι εχω δικιο

το σιγουρο ειναι οτι εγω λειτουργω αναλογα με αυτο που μου βγαζει ο αλλος δεν εχω μαθει να καταναλωνω το μυαλο μου οταν αυτο δεν ειναι απαραιτητο αντιθετως οταν δε βλεπω κατι το σοβαρο η διαβαζω πραγματα που ειναι επιφανειακα η τους λειπει η βαθυτερη ουσια λεω οτι να ναι αναλωγα κ με το συνομιλητη.

λειτουργω οπως ακριβως το φεγγαρι οταν φωτιζετε λαμπει κ οταν δε φωτιζετε γινετε σκοτεινο αορατο κ απομακρο.

Senior Member
    Καλημερα,καλη βδομαδα να εχουμε!Σκεφτομαι ποσο μαλακας ειμαι στην ζωη μου...Αντε πρωινιατικα :P

Senior Member
    υπαρχει καποιος εδω μεσα που εχει προβλημα με τα ματια του!! Συμβουλη να παει σε οφθαλμιατρο!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!