Τι σκέφτεστε; - Page 1233
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1233 of 1532 FirstFirst ... 23373311331183122312311232123312341235124312831333 ... LastLast
Results 18,481 to 18,495 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    αυτο π εχω γραψει κατω απο τις παυλες δεν εχει ν κανει με τον udetermined.
    αφορα στο θεμα και γιαυτο το διαχωρισα.
    εγω ειπα γι αυτο που εγραψες πανω απ τις παυλες...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω ειπα γι αυτο που εγραψες πανω απ τις παυλες...
    εβαλε πληθυντικο κ φυσιολογικα θεωρησα πως δεν μιλα μονο γ τν εαυτο τ ετσι ωστε ν μην τ παρω προσωπικα.
    π κ παλι δε με νοιαζει κ ν εβαζε κ μενα μεσα δλδ το ιδιο μ κανει εφοσον εγω ξερω οτι δεν ισχυει.
    δεν επιτεθηκα παντως ουτε με πειραξε απλως ξεκαθαρισα τη θεση μου

Senior Member
    εβαλε πληθυντικο κ φυσιολογικα θεωρησα πως δεν μιλα μονο γ τν εαυτο τ ετσι ωστε ν μην τ παρω προσωπικα.
    π κ παλι δε με νοιαζει κ ν εβαζε κ μενα μεσα δλδ το ιδιο μ κανει εφοσον εγω ξερω οτι δεν ισχυει.
    δεν επιτεθηκα παντως ουτε με πειραξε απλως ξεκαθαρισα τη θεση μου
    εγω στο ειπα για να μην στεναχωριεσαι, οχι επειδη του επιτεθηκες.
    πιθανον να εννοουσε κι αλλους, το εκλογικο σωμα για παραδειγμα... επομενως, ναι ολους... ευστοχο το βρισκω :)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πριν λίγο καιρό ήμουν ξέγνοιαστος, εντάξει όχι ακριβώς, αλλά ήμουν πολύ καλύτερα ή έτσι νόμιζα.. είχα και τότε άγχος, δυσκολίες, πονούσα, έκλαιγα, θύμωνα... αλλά ένιωθα ακόμα και στην βαθύτερη θλίψη μου ότι υπάρχει ένα τέλος κι αν δεν υπήρχε το έβαζα εγώ... με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεπερνούσα τις δυσκολίες μου.. ή τις άφηνα πίσω μου..
    Υπήρχαν όμως και πολλές στιγμές με γέλιο, με καλή διάθεση... με παρέα, με χωρίς παρέα που ήμουν καλά... μπορεί κάποιες στιγμές να βαριόμουνα, να κλεινόμουν στον εαυτό μου.. να έκλαιγα βουβά μόνος.. (κι ας μην είμαι)... Τώρα δεν είμαι έτσι.. νιώθω ένα βάρος, όχι μόνιμο.. δεν θέλω τίποτα..δεν ξέρω αν θέλω να υπάρξει τέλος και σίγουρα δεν το ψάχνω..(κακός, αλλά δεν το κάνω)... είμαι σε μια περίεργη αναμονή.. τρομάζω όταν ηρεμώ.. νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά.. κι όμως αυτό θα έπρεπε να αναζητώ...
    Κάνω προσπάθειες.. με το μυαλό μου βγάζω κάποια άκρη...αλλά το σώμα η ψυχή με πάνε πίσω..
    Σαν τον δρομέα που κάνει λάθος στη εκκίνηση.. δεν ξεκινώ.. αντί να τρέξω προς το τέρμα της διαδρομής κάνω βήματα πίσω...
    Αλλά πίσω δεν υπάρχει τίποτα πια για μένα.....

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο υπεροχα ειναι αυτα τα τατουαζ και ποτε θα παρω την αποφαση να χτυπησω ενα .
    http://www.tattoobox.gr/article/328/...llo-para-Trash

Banned
    εγω δεν ειμαι.αν μιλας για τον εαυτο σ κ τ αναγνωριζεις οκ.....
    --------------------
    ποσο αγαμητος ειναι ο κοσμος θεε μου
    κ τι κρυοκωλες ατακες
    την ηθελε την παπαρα του
    καλα εσυ γραφεις ότι γουστάρεις!!! χιχιχι κι μονο μπραβω δεν σου λενε, εμενα ακομα κι το "όχι" να γραψω θα μου σβησουν τα μηνυματα, θα μου στειλουν παρατηρτηση!! θα μου στειλουν την αστυνομια!! μπορει κι να παω αυτοφορο!! χιχιχι,

Banned
    Πανου απο που εισαι αν επιτρεπεται?Μην μου πεις συγκεκριμενα..Αθηναιος? Νησιωτης?

Banned
    αθηνα ,
    αν θες πες μου γτ. ρωτας?
    αν εχει να κανει με την ορθογραφιαμου είναι 3 λογοι, πρωτων είμαι δυσκελτικος, δευτερον από τωτες που ειχα καποια προβλήματα με τον εγκεφαλομου, κι η μαγνιτικη εδειξε διαφορες φλεγμονες κι μια πολύ μικρη "σκια" κανω πολλα λαθοι κι δυσκολεύομαι να συγκεντροθω σαν διαβαζω κατι,οπως βιβλια- κι τριτων - δεν ξερω γτ. κι ακούγετε κι χαζο αλλα είναι δεν λεω ψεματα- από τωτες που επαθα ατύχημα, ακροτιριασμος ακρας αριστερας χηρας, από τωτες δηλ που αναγκάζομαι να γραφω με το δεξι χερι δε ξερω γτ. αλλα τα λαθοι μου εχουν αυξιθει παρα πολύ!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    αθηνα ,
    αν θες πες μου γτ. ρωτας?
    αν εχει να κανει με την ορθωγραφιαμου είναι 2 λογοι, πρωτων είμαι δυσκελτικος, κι δευτερον - δεν ξερω γτ. κι ακούγετε κι χαζο αλλα είναι δεν λεω ψεματα- από τωτες που επαθα ατύχημα, ακροτιριασμος ακρας αριστερας χηρας, από τωτες δηλ που αναγκάζομαι να γραφω με το δεξι χερι δε ξερω γτ. αλλα τα λαθοι μου εχουν αυξιθει παρα πολύ!!
    Οχι οχι χεσε την ορθογραφια..Απλα μου εκανες για νησιωτης!Προσπερνα την ερωτηση ηταν εκ βαθεων ηλιθια :P

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οχι οχι χεσε την ορθογραφια..Απλα μου εκανες για νησιωτης!Προσπερνα την ερωτηση ηταν εκ βαθεων ηλιθια :P
    δεν είναι ηλιθια, εξαλου η καταγωγή της μητεραςμου είναι από νησι, κι αν βαλεις ότι οι τελευταιες 4 σχεσειςμου ηταν με κοπελες από νησια, ειδικα οι 3 από αυτές ειχαν γεννηθεί στα νησια τους, ειχαν ερθει εδώ μεγαλες, φοιτητριες κι η προφορα τους ηταν κι είναι αρκετα νησιοτικη.

Banned
    ελποιζω καποιες από τις "φιλες"μου εδώ μεσα, να μην κοροιδεψουν ακομα κι αυτά, βεβαια για τον ακροτιριασμο νιωθω ότι θα υπαρξει καποιο χαμογελο σαν θα διαβασουν το συγκεκριμενο

Banned
    Ξεκολλα μωρε Πανου..Οι καβγαδες παντα θα υπαρχουν,εγω και αν ειμαι καβγατζου!!Κανεις ομως δεν χαιρεται με τον πονο του αλλου..Και πιστεψε με εσυ εχεις το δικο σου προβλημα,αλλος εχει το δικο του..Πιο βαρυ,πιο ελαφρυ δεν εχει σημασια..Δεν χρειαζεται να το συνεχιζεις ολο αυτο.Πηγαινε στο αλλο θεμα γιατι και εγω διαφωνω ΠΛΗΡΩΣ μαζι σου :)

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ξεκολλα μωρε Πανου..Οι καβγαδες παντα θα υπαρχουν,εγω και αν ειμαι καβγατζου!!Κανεις ομως δεν χαιρεται με τον πονο του αλλου..Και πιστεψε με εσυ εχεις το δικο σου προβλημα,αλλος εχει το δικο του..Πιο βαρυ,πιο ελαφρυ δεν εχει σημασια..Δεν χρειαζεται να το συνεχιζεις ολο αυτο.Πηγαινε στο αλλο θεμα γιατι και εγω διαφωνω ΠΛΗΡΩΣ μαζι σου :)
    εχεις δικιο, απλα με στεναχωρησαν παρα πολύ καποια πραματα, εχω χασει κοπελα από ουσιες!! παρα το ότι δεν ηταν στο χεριμου να την σωσω νιωθω καπω΅΅ετσι λοιπον δεν μπορω να ακουω ότι παρασερνω κοπελες στις ουσιες!! η ότι την πεφτω σε κοπελες!!!
    αλλα εχεις δικιο, πρεπει να ξεκολησω, εγραψα πολλα , ειπα πολλα, λογια που δεν θα επρεπε να πω!!!
    κι δεν περημενω πλεον να γραψει καποιος ότι δεν ειμουν μονο εγω λαθος!! δεν περημενω δικαιωση κανενα!! ουτε απο τον θεο αν υπηρχε δεν θα περημενα να με δικαιωση!!
    εχεις δικιο πρεπει ναπαψω να γραφω πανω στο θεμα της κατερινας 666 χιχιχχιχι

Banned
    εγω δεν ειμαι.αν μιλας για τον εαυτο σ κ τ αναγνωριζεις οκ.....
    --------------------
    ποσο αγαμητος ειναι ο κοσμος θεε μου
    κ τι κρυοκωλες ατακες
    την ηθελε την παπαρα του
    Συγνώμη εμενα λες αγάμητο και κρυοκωλο; Γιατι αν το λες να ξέρω πως να σου απαντήσω......

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Συγνώμη εμενα λες αγάμητο και κρυοκωλο; Γιατι αν το λες να ξέρω πως να σου απαντήσω......
    Γράψε άκυρο στο ποστ αυτό... Είδα μετά τι έγραψες πιο κάτω... Οσο για το πρωτότυπο που λέω οτι είμαστε κορόιδα , το είπα οτι γενικώς μας πιάνουν κορόιδα... Η remedy έπιασε το νόημα ... if you know what i mean