Τι σκέφτεστε; - Page 1238
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1238 of 1532 FirstFirst ... 23873811381188122812361237123812391240124812881338 ... LastLast
Results 18,556 to 18,570 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Γιωργο, σαν να τα παραλες καπως. Μια πλακα σου εκανε, που την καταλαβαμε ολοι οσοι διαβασαμε το ποστ του μνημονιου, και επεσες αμεσως στην επιθεση. Δεν με νοιαζουν τα προηγουμενα σας, εγω μιλαω καθαρα για αυτο που εγινε λιγα ποστ πιο πανω. Και χαλαρωσε, σε ρωτησε αν εισαι απο νησι, δεν σου εκανε και προταση γαμου.
    διαβασες πουθενα να ειπα ότι μου την επεσε ερωτηκα????????????????? πας καλα?? ειπα κατι τετοιο??????
    μαλον φιλαρακο εχεις μπερδευτεί !η στην καλητερη δεν βλέπεις καλα!! ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ !!!! πριν μηλησεις ξανα δςε!! εγω της εκανα πλακα!!!!!
    δες!!! κι μετα γραψε!!!

Banned
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΡΕΜΕΝΤΥ, ΚΟΠΕΛΕΣ92-82 ,, ΝΙΝΑ456, ΘΕΟΦΑΝΙΑ,,ΜΑΡΙΑ,Μ,,, ΜΝΙΜΟΝΙΑ,!Κ.Α -σορρυ αν ξεχασα καποιο- δεν με νοιαζει τι λετε!!!!
    δεν με νοιαζει κι αν με σβησετε από το φορουμ σας!!!
    δε με νοιαζει τι λετε για μενα!!! ειστε κομπλεξικα ατομα!! το μονο που σας ενδιαφερει είναι πως να με κνευρισετε!! το μονο που σας ενδιαφερει είναι πως θα με πικρανετε!!
    γουστάρετε να ξανα αρρωστήσω!! γουστάρετε να είμαι χαλια κι να στεναχοριεμαι!!!!!!!
    κοιταξτε την ζωουλασας!! κι αφήστε την δικιαμου!!!! στην τελικη το μονο που μου κανατε είναι να μου φευγουν οι τυψεις για οποιο κακο ,οποια παρανομια ειχα κανει στο παρελθον σε ανθρωπάκια σαν εσας!!!
    για το μονο που ξενερώνω είναι για το ότι υπαρχουν εδώ μεσα αξιολογα ατομα, εχω μηλησει με παιδια που είναι διαμαντια!!! κι πικρενομαι μονο για αυτά τα παιδια που με βλεπυν να αντιδρω ετσι κι πεφτω στα ματια τους!! μονο για αυτά!!
    υ/γ/ παύ αργησα στην δουλεια με αυτό το πραμα, να σε παρει μνιμονιο !!το μονο κακο που εχεις μπορεσει να μου κανεις ηταν αυτό, ότι αργησα στην δουλεια!!

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    υ/γ/ παύ αργησα στην δουλεια με αυτό το πραμα, να σε παρει μνιμονιο !!το μονο κακο που εχεις μπορεσει να μου κανεις ηταν αυτό, ότι αργησα στην δουλεια!!

Ποσα παιρνεις να στα στειλω?Λεφτα υπαρχουν..!! :P

Super Moderator
    Δεν ξέρω αν έχει νόημα να περάσω να σκουπίσω τα μηνύματα. Σίγουρα έχει νόημα να λήξει αυτή η συζήτηση που δεν οδηγεί κάπου.

Banned
    Σκεφτομαι τους ανθρωπους που τους λειπει η αγαπη, και προσπαθουν να παρασυρουν κι αλλους στη μιζερια τους. Ξυπνηστε!! Το θεμα δεν ειναι να σπασετε τα νευρα των αλλων και να τους κανετε σαν τα μουτρα σας, το θεμα ειναι να βγειτε εσεις απο αυτη την κατασταση!
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...χρυσόστομη :Ρ
    Το πλεον σύνηθες είναι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση αδιαφορία, απαξίωση και απομάκρυνση απο τοξικους ανθρώπους.
    αυτο ακριβως εχει μεγαλυτερη σημασια απο ολα

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Δεν ξέρω αν έχει νόημα να περάσω να σκουπίσω τα μηνύματα. Σίγουρα έχει νόημα να λήξει αυτή η συζήτηση που δεν οδηγεί κάπου.
    Ναι Αεον οπου υπαρχουν συκοφαντιες και υπονοουμενα εχει νοημα η σκουπα..Δεν με νοιαζουν οι προειδοποιησεις,δεν σου ζητω αυτο.

Η καταπρασινη χλοη ομως οταν υπαρχει συκοφαντια αλλα κυριως αυτοξεφτιλα χρειαζεται.Μην βιαστεις να μου πεις οτι σου λεω πως να κανεις την δουλεια σου,την γνωμη μου σου λεω.

Banned
    σταματηστε να ακολουθητε την 11δεκατη εντολη σπασε τα νευρα στον πλησιον σου κ αν εχει συκοφαντιες ανεφερε της απλα.

Junior Member
    παιδια καταρχασ καλησπερα και κατα δευτερον συγνωμη που μπαινω ετσι σφηνα αλλα μολισ χτεσ εγινα μελοσ και εδω και μια ωρα προσπαθω να βρω την ακρη ωστε να μπορεσω να γραψω ενα προσωπικο μου θεμα που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σασ και δεν μπορω...μηπωσ θα μπορουσε καποιοσ να μου δωση τα φωτα του...ευχαριτω.

Senior Member
    τι να πει κανεις για τους ανθρωπους που τρεφονται ,χαιρονται και να ζουν μεσα απο την ιντριγγα,τους τσακωμους κ,α
    υπαρχει καποιος ιατρικος ορος για αυτος τους χαρακτηρες ανθρωπων;
    ξερει να μου πει καποιος;
    γιατι μη μου πειτε οτι δεν ειναι καποια ψυχικη διαταραχη και αυτη!

Senior Member
    Εδώ και κάποιο καιρό έχω κάποια αισθήματα για μια κοπέλα που τυχαίνει να είναι και φίλη μου. Ξερω όμως στα σ'ιγουρα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ μας. Δεν είμαι του στυλ της. Τώρα τι στο καλό να κάνω; να της πω πώς νιώθω και να προσπαθήσω να την κερδίσω ή να το αφήσω καλύτερα μην την χάσω και από φίλη;

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω και αν πραγματικά θέλω να είμαστε φίλοι γιατί τελικά πιστέυω οτι με τη "φιλία" πιο πολύ βολεύομαι εγώ γιατί είναι ένας τρόπος να τη βλέπω. Και γιαυτο φοβαμαι μην τη χάσω από φίλη

Και με τα τόσα αποθυμένα και τα ψυχολογικά που κουβαλάω με πιανουν συχνα πυκνά και τα τικ μου... Είμαι για γέλια τελικά!

Senior Member
    Το στυλ της ποιο ειναι δηλαδη? παντως θα σου προτεινα να διατηρησεις τη φιλια καλυτερα γιατι αν κανεις κινηση και κατι στραβωσει, μετα δε θα ξαναμιλησετε.

Με ένα καυγά πόσα βγαίνουν στη φόρα. Ιδιως σ' αυτο το χωρο όπου υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με πμ. Αμα ακουω να σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι (πχ δεν επιδιωκω γνωριμιες απο το φορουμ) πόσο βεβαιος γίνομαι ότι ειναι αυτο που επιδιωκουν. Γιώργο, φαινεται πως το στυλάκι σου ελκύει, δεν προϋποθέτει να κανεις πέσιμο.
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι τις μπαλες του Κασιδιαρη να προσγειωνονται στο στομα του Σαμαρα. γκλουπ γκλουπ καλε πνιγεται ο ανθρωπος γι'αυτο δεν απαντα. γκλουπ γκλουπ ο φυρερισκος πρακτορισκος πιεροτος του εβραιοσιωνισμου, των ασκεναζι, των χαζαρων και λοιπων μνιεφ μνιεφ μιασματων ανθρωποειδων. ειχες κι εσυ πανω απ'το κωλο σου ουρα ? τα τσουτσουνακια της αριστερας τι λενε για ολα αυτα ? τους ρουφηξανε το αιμα στη περιτομη ? κι εσυ Τσιπραλεξη αγορι μου, του φαινεσθαι και των χρυσ(τ)αφικων καθως εισαι, μη λες τοσα μπορει να χαθει κανα ψηφαλακι και θα διαλυθει το παγκοσμιο κουκλοθεατρο μετα.

Banned
    Τα βλεπεις Αεον??Επειδη βαριοσουν χτες να σβησεις τις συκοφαντιες και τα υπονοουμενα ενος ανθρωπου με ανισορροπες στιγμες λογω ουσιων,πεταγεται τωρα η καθε πορδη να αφηνει απο ενα εξτρα υπονοουμενο ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ μιας και χρησιμοποιησε φραση που ειπα εγω "οτι δεν μπηκα για γνωριμιες εδω"
    Αν εγω τωρα βγαλω τα πμ που εχω δεχτει απο τον Γιωργο στην φορα θα φαω μπαν εε??Εαν θα αρχισω να απανταω καταλληλως θα σπευσεις να τα πρασινησεις ολα!!

Ιωαννη 2 πραγματα σας διεπουν εσας τους Κυπριους..Η κουτοπονηρια και το ενωμενο φρυδι!

Senior Member
    και μην ξεχνατε κοριτσια..

http://s30.postimg.org/tzx5om49t/149...95751294_n.jpg