Τι σκέφτεστε; - Page 1253
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1253 of 1532 FirstFirst ... 25375311531203124312511252125312541255126313031353 ... LastLast
Results 18,781 to 18,795 of 22967
    Super Moderator
    Γιώργο, συμμαζέψου σε παρακαλώ γιατί έχω δεκάδες μηνύματα σου που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση. Μόλις τώρα διέγραψα άλλα 2 τέτοια.
    Να χαρείς, έχω μια αλλεργία στις χειριστικές συμπεριφορές.

ΥΓ. Φιλικά: σέβομαι το πρόβλημα σου, μην το κάνεις σημαία και άλλοθι.

Banned
    από δευτερα θα περημενω τον υπευθυνο σας ψυχολογο η γιατρο!-αφου πρεπει σε ένα σαιτ ιατρικης - να εχετε καποιον με αδεια επαγγέλματος θα περημενω να μου στειλει μην.!!
    θα περημενω επονυμα κι όχι με ψευδονημα να με παρει τηλεφωνο η να βρεθουμε από κοντα κι να μου εξηγηση πως επητρεπετε παρα την ειδοποιηση που σας εχω γραψει!! ότι πασχω από ψυχιατρικο πρόβλημα!! κι παρα ταυτα αφήνετε κι μαλιστα επικροτητε την ειρψνια προς εμενα!! με αποτελλεσμα να εχει προκληθεί πρόβλημα σε εμενα!!! ετσι λοιπον από δευτερα θα πρεπει να μου εξηγήσετε πως το επιτρεψατε αυτό.
    όπως λεει κι η ΕΕΤΤ. προσωπικα σας εχω ενημερωσει για κάθε ποροβλημαμου!! επισης εχω κανει κάθε ενεργεια που προβλεπετε, εχω ζητησει συγνωμη κι εχω αναφερει πως επυθημω το να σταματηση κάθε προσωπικη επιθεση!! τελος εκανα κι το προβλεπομενο από μερος μου να εχω αναφερει με γραπτο μηνυμα σε εσας- στο φορουμ δλδη- κάθε παρενοχληση που εχω δεχτει!! περασαν οι μερες- λενε ότι πρεπει να περασουν 12 εργασημες μερες- περασαν οι μερες, την δευτερα δλδη κι μεχρι τωρα τυποτα!! επειδή όμως όπως γνωρίζεις αυτές οι υπηρεσσιες συνηθως είναι κλειστα τις γιορτες μαλον από την άλλη βδομαδα! θα τα ξανα πουμε

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αεον, εχεις τα δικια σου, δεν λεω, αλλα λαβε υποψη σου και την καθυστερηση των επεμβασεων σας..
    επιτρεπετε συκοφαντιες να βρισκονται ακομα και τωρα που μιλαμε στον αερα, ενω εχουν γραφτει μερες πριν και μερικα μελη νοιωθουν την αναγκη να διαψευσουν τον συκοφαντη και να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
    Remedy, και συ έχεις τα δίκια σου, αυτό όμως δεν δικαιολογεί να προσβάλεις κατ εξακολούθηση στις αναφορές σου/προσωπικά μήνυματα εμένα ή τη διαχείριση γενικά. Κάθε αναφορά σου έχει και μια προσβολή.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    από δευτερα θα περημενω τον υπευθυνο σας ψυχολογο η γιατρο!-αφου πρεπει σε ένα σαιτ ιατρικης - να εχετε καποιον με αδεια επαγγέλματος θα περημενω να μου στειλει μην.!!
    θα περημενω επονυμα κι όχι με ψευδονημα να με παρει τηλεφωνο η να βρεθουμε από κοντα κι να μου εξηγηση πως επητρεπετε παρα την ειδοποιηση που σας εχω γραψει!! ότι πασχω από ψυχιατρικο πρόβλημα!! κι παρα ταυτα αφήνετε κι μαλιστα επικροτητε την ειρψνια προς εμενα!! με αποτελλεσμα να εχει προκληθεί πρόβλημα σε εμενα!!! ετσι λοιπον από δευτερα θα πρεπει να μου εξηγήσετε πως το επιτρεψατε αυτό.
    όπως λεει κι η ΕΕΤΤ. προσωπικα σας εχω ενημερωσει για κάθε ποροβλημαμου!! επισης εχω κανει κάθε ενεργεια που προβλεπετε, εχω ζητησει συγνωμη κι εχω αναφερει πως επυθημω το να σταματηση κάθε προσωπικη επιθεση!! τελος εκανα κι το προβλεπομενο από μερος μου να εχω αναφερει με γραπτο μηνυμα σε εσας- στο φορουμ δλδη- κάθε παρενοχληση που εχω δεχτει!! περασαν οι μερες- λενε ότι πρεπει να περασουν 12 εργασημες μερες- περασαν οι μερες, την δευτερα δλδη κι μεχρι τωρα τυποτα!! επειδή όμως όπως γνωρίζεις αυτές οι υπηρεσσιες συνηθως είναι κλειστα τις γιορτες μαλον από την άλλη βδομαδα! θα τα ξανα πουμε
    Γιώργο, εκτίθεσαι λεβέντη μου. Μήπως θα σου ήταν χρήσιμο να πάρεις μια ανάσα από το φόρουμ και να απέχεις ένα διάστημα?
    Αυτή τη στιγμή είναι πολύ τοξικό για σένα.

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Γιώργο, συμμαζέψου σε παρακαλώ γιατί έχω δεκάδες μηνύματα σου που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση. Μόλις τώρα διέγραψα άλλα 2 τέτοια.
    Να χαρείς, έχω μια αλλεργία στις χειριστικές συμπεριφορές.

ΥΓ. Φιλικά: σέβομαι το πρόβλημα σου, μην το κάνεις σημαία και άλλοθι.
    από ότι βλεπω εχεις πολύ διαφορετικη συμπεριφορα σε εμενα ε? στις φιλες σου μηλας με ευγενεια κι θα παρακαλούσες να μην γινοταν αυτό κι σε εμενα μηλας απότομα κι με τροπο πολύ υποτιμοτικο!!
    νομιζω ότι θα επρεπε να γραψεις ότι το φορουμ δεν εχει με ψυχικες διαταραχες !! διοτι πολύ κοσμος θα την πατησει!!!
    αεον, από εμενα δεν θα ακουσεις λογια υποκρισίας!! θα σου μηλαω στα ισια!!! αν θες μπορεις να με διεγραψεις-εξαλου θα το κανεις συντομα- εςλπιζω όμως να βλεπουν την αντικειμενικοτητασου όλα τα μελοι του φορουμ!!
    πως μηλας σε εμενα που εχω πρόβλημα- κι όχι στα λογια εχω χαρτια από νοσοκομεια κι από γιατρους- κι πως μηλας σε ατομα που μπαινουν εδώ μεσα με σκοπο απλα να κοροιδεψουν η να μιοσουν ανθρώπους!! όπως κανουν σε εμενα!!!οπου παρα το ότι εχω αναφερει το θεμαμου καποια ατομα εδώ μεσα-μνιμονιο-ρεμεντυ-κ.α. βριζουν κι λενε διαφορα ειρωνικα σχολια για το ότι είμαι χρηστης!! όπως ότι δεν εχω φλεβες!! ότι είμαι καμενος!! όλα αυτά υπαρχουν

Banned
    Μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις..Οχι οτι υιοθετω απολυτα αυτο που λεω,αλλα στην δικη σου περιπτωση πιστεψε με και πολυ που κρατηθηκα!Διοτι εσυ ξεκινησες εναν ανελεητο πολεμο με ψεμματα προς το προσωπο μου ουσιαστικα ανευ λογου!
    Περιμενες να σου απαντησω με λουλουδια?Οχι καλε μου ανθρωπε!Και στην τελικη βλεπεις οτι εχω μπαναριστει,απο αυτα που σου ειπα μπαναριστηκα και συνεχιζεις τον βοθρο..

Super Moderator
    Γιώργο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απειλείς και προσπαθώ να σε προστατέψω. Συκοφαντείς και διαγράφω τα μηνύματα σου (πάνω από 10 εως τώρα). Καυγαδίζεις και ξανα διαγράφω (πάνω από 30-40 μηνύματα έως τώρα). Σου στέλνω προειδοποίηση ότι παραβιάζεις κατ επανάληψη τους όρους χρήσης του φόρουμ και μου επιτίθεσαι.
    Αν δεν καταλαβαίνεις τις φιλικές προθέσεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι και δεν σκοπεύω να ξανα επανέλθω στο θέμα. Μίλα μόνος σου.

ΥΓ. Ναι, είσαι στο όριο των προειδοποιήσεων. Αν συνεχίσεις να απειλείς/συκοφαντείς κτλ, προφανώς και θα αποκλειστείς από το φόρουμ. Σου μοιάζει μεροληπτικό αυτό?

Banned
    ΑΕΟΝ ξερεις πολύ καλα ότι απεχω αρκετες φορες από το φορουμ για μηνες!!! ξερεις πολύ καλα ότι μεχρι σημερα δεν εχω βρισει ουτε εχω προσβαλει κανενα!!!
    ξερεις ότι εχω παραδεχτει την αξια του φορουμ. Ξερις πολύ καλα ότι δεν εχω προσβαλει απεναντίας εχω σταθει σε πολλα ατομα!! κι ακομα κι σε πολύ επικυνδηνα θεματα-ρωτα τον νικο- .ουτε εχω σκοπο να είμαι εδώ για παντα!!!από την στιγμη που προσβαλετε η ασθενειαμου .
    όμως ξερεις καλα ότι το καταστατηκο σας αναφερει πως δεν πρεπει να φερομαστε κι να προκαλουμε καποιον να κανει κακο στον εαυτοτου!! ετσι λοιπον υπαρχουν πολλα μηνυματα εδώ που με προτρεπουν να παω να πιω!! να παω,,,,,
    για όλα αυτά τι εχεις να πεις???
    προσωπικα ακομα κι τωρα, παρα τις τοσες προσβολες συνεχεια κανω το πρωτο βημα κι λεω ότι δεν ξανα ασχολουμε ουτε θα ξανα γραψω κατι κακο η ότι άλλο για τα συγκεκριμενα μελοι του φορουμ!! θα επρεπε να τους το πεις κι εσυ νομιζω ε?

Banned
    Και εγω πλακωθηκα με ανθρωπο που εφαγε μπαν...Μετα το μπαν ομως βουλωσα το στομα μου,γιατι το θεωρω χυδαιο να συνεχιζεις να βριζεις καποιον οταν δεν εχει την ευκαιρια να σου απαντησει.

Banned
    απετω να μου στειλεις το μηνυμα που σε εχω απειλησει!!! όπως απετω κι να μου πεις αν προβλεπετε να υπαρχει τετοια συμπερηφορα σε καποιον ασθενη ψυχικα όπως εγω!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by anti_mni View Post
    Οκ..Το μονο που θελω μιας και σε λιγο θα μπαναριστει το προφιλ αυτο και σωστα θα γινει..Να μην επιτραπει αλλο στον παλαβιαρη να ασχολειται μαζι μου και να με συκοφαντει.Αλλωστε αναφερεται αυτος ο κανονας για τα μπαναρισμενα μελη.

Μακια.
    αεον !!βλέπεις??? η φιλη συνεχιζει!! ποιο αποκλεισμο λοιπον μου λες??? αφου το κανει συνεχεια!!!! κι θα δεις που θα το ξανα κανει!!

Banned
    Μα δεν αντεχεις ουτε να απαντησω,θες μονο εσυ να μιλας ανθρωπε!

Να μπαναριστει το προφιλ ναι,ετσι και αλλιως ειπα ποια ειμαι και μπηκα μονο και μονο για να σε βαλω στην θεση σου,αλλα εσυ αγορι μου δεν παιζεσαι.

Αντε Αεον,σουταρε το το προφιλ..Ετσι και αλλιως το mnimonio θελω!Αν ξαναμπω θα τα πουμε σε εναν μηνα που θα ληξει το μπαν!Καλη Ανασταση σε ολους.

Και σε εσενα Πανου.

Banned
    Quote Originally Posted by anti_mni View Post
    Μα δεν αντεχεις ουτε να απαντησω,θες μονο εσυ να μιλας ανθρωπε!

Να μπαναριστει το προφιλ ναι,ετσι και αλλιως ειπα ποια ειμαι και μπηκα μονο και μονο για να σε βαλω στην θεση σου,αλλα εσυ αγορι μου δεν παιζεσαι.

Αντε Αεον,σουταρε το το προφιλ..Ετσι και αλλιως το mnimonio θελω!Αν ξαναμπω θα τα πουμε σε εναν μηνα που θα ληξει το μπαν!Καλη Ανασταση σε ολους.

Και σε εσενα Πανου.
    den ανεχομαι προσβολες ουτε από την κοπελαμου!!θα δεχτω από εσενα???
    οσο για κουβεντα, κι διαλογο ,είναι κατι που θελει σεβασμο κι ευγενεια για να υπαρχει!! όταν βριζεις δεν γινετε!! ο διαλογος θελει επιχειρηματα!! όχι προσβολες!!! επισης δεν γινετε να μου την πεφτετε 4-5 ατομα μαζι κι να περημενετε να απνατησω ψυχραιμα κι αναλογα σε ολους!!!
    προσωπικα δεν θα ειμουν τοσο καιρο στο φορουμ ,εξαλου προσωπικα εχω απεχει πολλες φορες κι για μηνες!! λογο του ότι εχω προσωπικη ζωη κι μου αρεσει να ζω!! απλα αυτόν τον καιρο λογο ότι ειχα χειρουργιο καθομουν σπιτι κι επισης δεν θα μπορουσα να μην απαντω σε τοσες προσβολες!!
    οσο για το πασχα, ευχομαι να αποπκτησετε ολοι σας κατι ομορφο στην καθημερηνοτιτα σας ώστε να μην υπαρχουν τοσα νευρα!!!

Banned
    Και εγω δεν ανεχομαι ψεματα οταν δεν σε εχω ενοχλησει..Το καταλαβες?Πως να στο κανω λιανα??

Αν εισαι ανδρας παλαιας κοπης οπως λες και με εντονη ζωη και τιμας τα παντελονακια σου..Παραδεξου οτι ειπες ψεματα μονο και μονο επειδη διαφωνησαμε μαζι σου στο θεμα των εξαρτησεων!Θυμασαι ποσο ευγενικα σου μιλησα?Οταν δεν καταλαβα το αστειακι σου,ξεκινησες την συκοφαντια και τα σεναρια.Το εχω ξαναπει δεν φταις εσυ..
    Φταιμε ολοι οσοι ασχοληθηκαμε στα θεματα εδω μαζι σου.Ας γινει παραδειγμα προς αποφυγην λοιπον ολη αυτη η σουρεαλ κατασταση που δημιουργησες εσυ και μετα συνεχισαμε και εμεις κατα καποιον τροπο.

Banned
    se παρακαλω μην μου ξανα γραψεις κατι, αν μπορεις σε θερμοπαρακαλώ!!!!!!!!!!!!
    οσα χρονια είμαι εδώ μεσα, εχω τσακοθει με διαφορα μελοι του φορουμ ,εχω βρηστει, εχω ερθει σε ασχημες φασεις!!
    όμως οσο ασχημα μου φερθηκες εσυ! δεν εχω ξανα υποστεί πωτε!!ουτε εδώ, ουτε πουθενα στο διαδικτιο!! τοσο πολύ να με προσβαλουν τετοια μανια να με μιωσουν !!πωτε!!! δεν μπορω να καταλαβω γτ. τετοιο μισος!! ειδικα το ότι στην αρχη μηλαγες φιλικα- βεβαια με σκοπο να γινει ολο αυτό μετα- αλλα αυτό το πραγμα με εχει πιραξει παρα πολύ!!! δεν εχω ξανα νιωσει τοσο ασχημα.
    λοιπον δεν σε βριζω ουτε θα σου πω κατι κακο!! απλα ζητω να με αφησεις ησυχο .