Τι σκέφτεστε; - Page 1266
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1266 of 1532 FirstFirst ... 26676611661216125612641265126612671268127613161366 ... LastLast
Results 18,976 to 18,990 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι προτιμώ να με πατήσει εδώ και τώρα φορτηγό, παρά να σηκωθώ να φτιάξω καφέ.
    Σκέφτομαι πώς καταφέρνουν οι γυναίκες οδηγοί να κάνουν στις ανηφόρες αυτό το πράγμα με το χειρόφρενο, κ εγώ δεν τό'χω καταφέρει ποτέ.
    Σκέφτομαι για πόσο καιρό ακόμα θα βρέχει.
    Σκέφτομαι ότι σε ένα μήνα αρχίζει η εξεταστική, και εγώ δεν έχω καν γραφτεί στη σχολή μου, επειδή έχουν έλλειψη προσωπικού.
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να εξαφανιστώ σήμερα από το σπίτι,για να γλιτώσω από τις φακές!!
    Οκ,παω να φτιάξω καφέ..

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πολες φορες ειναι καλυτερο να αδιαφωρεις οσο περισσοτερο αξιζεις τοσο περισσοτερο θα σε αμφισβητισουν εγω αυτο σκεφτομαι κ μενω βραχος ορθιος στα ποδια μου.
    Συμφωνώ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    κ εγω εχω στην πορτα το κλασικό στεφάνι με ένα μεγάλο ''2014'' με χρυσόσκονη..... Τώρα που το σκέφτομαι,δε στολίζουμε και κανα δέντρο????
    δεντρο???!!!!! ενα μικρο δεντρακι εχω που ειναι απο μονο του στολισμενο τα χριστουγεννα το βαζω μεσα σενα λεπτο ειναι ετοιμο!!! Ευτυχως που δεν ξεχασα κι αυτο να λες!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Σκέφτομαι ότι προτιμώ να με πατήσει εδώ και τώρα φορτηγό, παρά να σηκωθώ να φτιάξω καφέ.
    Σκέφτομαι πώς καταφέρνουν οι γυναίκες οδηγοί να κάνουν στις ανηφόρες αυτό το πράγμα με το χειρόφρενο, κ εγώ δεν τό'χω καταφέρει ποτέ.
    Σκέφτομαι για πόσο καιρό ακόμα θα βρέχει.
    Σκέφτομαι ότι σε ένα μήνα αρχίζει η εξεταστική, και εγώ δεν έχω καν γραφτεί στη σχολή μου, επειδή έχουν έλλειψη προσωπικού.
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να εξαφανιστώ σήμερα από το σπίτι,για να γλιτώσω από τις φακές!!
    Οκ,παω να φτιάξω καφέ..
    .......μήπως είσαι λίγο τεμπέλα?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    σκέφτομαι κι αναζητω!! με απολυτη αληθεια κι πονο ψυχης λεω τα παρακατω!!
    αν υπαρχει ΘΕΟΣ!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !! ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΕΕ!!ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΤΟ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΕΙΟΥΣ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟΜΑΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΘΕΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!! ΚΑΝΕΜΕ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!!!!!
    Αν διαβαζεις βιβλια σου προτεινω να παρεις τη σειρα βιβλιων " Συζητηση με το Θεο" να δεις αν υπαρχει θεος η οχι!
    http://www.e-shop.gr/product?id=BKS.0510027 Διαβασε το πρωτο αν σ αρεσει διαβαζεις και τα υπολοιπα!!!!

Senior Member
    Ο γαμπρός , ετών 70 + , και η νύφη , ετών 25 , μπαίνουν στο ξενοδοχείο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος ... Δεδομένης της διαφοράς στην ηλικία , όλοι στο προσωπικό του ξενοδοχείου σκέφτηκαν το προφανές ( ... ναι , αυτό που σκεφτήκατε και εσείς ... όχι ο έρωτας , το άλλο ... ) Λοιπόν φαντάζεστε την έκπληξη όλων το άλλο πρωί : Ο γαμπρός κατεβαίνει κατά τις 8 το πρωί , με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του , γεμάτος αυτοπεποίθηση και φοβερά ευδιάθετος . Καταβροχθίζει μερικές φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα , αυγά , μπέικον κλπ κλπ και όταν τελειώνει κατευθύνεται στο σαλόνι του ξενοδοχείου για το πρωινό του πούρο ... Η νύφη κατεβαίνει κατά τις 9 ... Όταν λέμε κατεβαίνει , σέρνεται η κοπέλα ,
    παραπατάει , παραμιλάει ...Τέλος πάντων , φτάνει στην σερβιτόρα : " Ένα καφέ ... " , ψελλίζει , " ... σκέτο και δυνατό ... " .Πηγαίνει όπως - όπως σε ένα
    τραπέζι και σωριάζεται ... Η σερβιτόρα , έκπληκτη , πηγαίνει τον καφέ στην νύφη . Φεύγοντας όμως δεν κρατιέται ...
    - " Με συγχαρείς , κοπέλα μου ... Δεν μπορώ να το χωνέψω όμως : Πώς εσύ , νέα κοπέλα , είσαι σε τέτοιο χάλι μετά την πρώτη νύχτα του γάμου με έναν γέρο που ξέχασε να πεθάνει ; "
    - " Ο αλήτης ! Ο απατεώνας ! Με ξεγέλασε ...Τόσο καιρό μου έλεγε ότι κάνει οικονομίες εδώ και 50 χρόνια ... Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε χρήματα ..."

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Ο γαμπρός , ετών 70 + , και η νύφη , ετών 25 , μπαίνουν στο ξενοδοχείο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος ... Δεδομένης της διαφοράς στην ηλικία , όλοι στο προσωπικό του ξενοδοχείου σκέφτηκαν το προφανές ( ... ναι , αυτό που σκεφτήκατε και εσείς ... όχι ο έρωτας , το άλλο ... ) Λοιπόν φαντάζεστε την έκπληξη όλων το άλλο πρωί : Ο γαμπρός κατεβαίνει κατά τις 8 το πρωί , με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του , γεμάτος αυτοπεποίθηση και φοβερά ευδιάθετος . Καταβροχθίζει μερικές φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα , αυγά , μπέικον κλπ κλπ και όταν τελειώνει κατευθύνεται στο σαλόνι του ξενοδοχείου για το πρωινό του πούρο ... Η νύφη κατεβαίνει κατά τις 9 ... Όταν λέμε κατεβαίνει , σέρνεται η κοπέλα ,
    παραπατάει , παραμιλάει ...Τέλος πάντων , φτάνει στην σερβιτόρα : " Ένα καφέ ... " , ψελλίζει , " ... σκέτο και δυνατό ... " .Πηγαίνει όπως - όπως σε ένα
    τραπέζι και σωριάζεται ... Η σερβιτόρα , έκπληκτη , πηγαίνει τον καφέ στην νύφη . Φεύγοντας όμως δεν κρατιέται ...
    - " Με συγχαρείς , κοπέλα μου ... Δεν μπορώ να το χωνέψω όμως : Πώς εσύ , νέα κοπέλα , είσαι σε τέτοιο χάλι μετά την πρώτη νύχτα του γάμου με έναν γέρο που ξέχασε να πεθάνει ; "
    - " Ο αλήτης ! Ο απατεώνας ! Με ξεγέλασε ...Τόσο καιρό μου έλεγε ότι κάνει οικονομίες εδώ και 50 χρόνια ... Εγώ νόμιζα ότι εννοούσε χρήματα ..."

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
    axaxaxaxaxaxaxaxxa μου δίνεις θάρρος άμα ζήσω τόσο.... χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    axaxaxaxaxaxaxaxxa μου δίνεις θάρρος άμα ζήσω τόσο.... χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!
    κανε οικονομια !!!!

Banned
    κανε οικονομια !!!!
    Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    κανε οικονομια !!!!
    χαχαχ ε δε κάνω όλο οικονομία κάνω...!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    .......μήπως είσαι λίγο τεμπέλα?
    γιατί καλέ??? επειδή δε μπορούσα να σηκωθώ να φτιάξω καφέ ;;;
    Κοιμάμαι 2 ώρες κάθε βράδυ, πώς να σηκώνομαι το πρωί...;;;
    Χαρωπή και κουνιστή κοκκινοσκουφίτσα ;;; χαχαχαχαχα

Senior Member
    Αυτό με το χειρόφρενο το κάνουν και οι άντρες. Σιγά τη μαγκιά.
    Η μαγκιά είναι να ξεκινάς χωρίς χειρόφρενο στην ανηφόρα και να μη σου φεύγει πίσω. Η άνεση στην οδήγηση είναι ως επί το πλείστον θέμα εμπειρίας και χιλιομέτρων που έχει κάνει κάποιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτό με το χειρόφρενο το κάνουν και οι άντρες. Σιγά τη μαγκιά.
    Η μαγκιά είναι να ξεκινάς χωρίς χειρόφρενο στην ανηφόρα και να μη σου φεύγει πίσω. Η άνεση στην οδήγηση είναι ως επί το πλείστον θέμα εμπειρίας και χιλιομέτρων που έχει κάνει κάποιος.
    μα εγω κανονικα ξεκιναω στην ανηφορα, χωρις να φευγω πισω,και ολες οι γυναικες μου λενε οτι πρεπει να το κανω με χειροφρενο.
    Ενω παω μια χαρα, σκεφτομαι μηπως πρεπει να το κανω με το χειροφρενο αλλα νομιζω οτι αν το κανω ετσι θα φτασω σε 2 δεύτερα Κρήτη....

Senior Member
    γιατί τυχαίνει με αυτές που κατά καιρους μου αρέσουνε να έχουμε πολλά κοινά αλλά να μη βλέπουν ερωτικά;

σκευτομαι γιατι να βλεπω τα όνειρα μου, τα δικά μου όνειρα να τα πετυχαίνουν, να τα ζουν άλλοι οι οποίοι μπορεί να μην τα επιθυμούσαν και τόσο... και με πιάνει το παράπονο.. και γίνομαι ΄χάλια