Τι σκέφτεστε; - Page 1267
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1267 of 1532 FirstFirst ... 26776711671217125712651266126712681269127713171367 ... LastLast
Results 18,991 to 19,005 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by ΙΟΥΛΙΤΑ View Post
    σκευτομαι γιατι να βλεπω τα όνειρα μου, τα δικά μου όνειρα να τα πετυχαίνουν, να τα ζουν άλλοι οι οποίοι μπορεί να μην τα επιθυμούσαν και τόσο... και με πιάνει το παράπονο.. και γίνομαι ΄χάλια
    προσπάθησε....προσπάθησε και θα δεις ότι θα πετύχουν μιά μέρα και για σένα
    --------------------

ότι έφτιαξα κρουασανάκια catering!!!! yey!!!!!!

προσπάθησε....προσπάθησε και θα δεις ότι θα πετύχουν μιά μέρα και για σένα
    --------------------
    ίσως ναι, ΄κουράστηκα όμως να περιμένω και να μένω στάσιμη... και βιάζομαι δεν ξέρω γιατί βιάζομαι τόσο, λες και η ζωή μου δεν έχει νόημα μέχρι να πετύχω τους σκοπούς μου

Banned
    Quote Originally Posted by ΙΟΥΛΙΤΑ View Post
    ίσως ναι, ΄κουράστηκα όμως να περιμένω και να μένω στάσιμη... και βιάζομαι δεν ξέρω γιατί βιάζομαι τόσο, λες και η ζωή μου δεν έχει νόημα μέχρι να πετύχω τους σκοπούς μου
    κι εγώ έτσι το βλέπω...........
    κι έτσι είναι έμμεσα.
    χωρίς σκοπούς δε ζούμε,δε δημιουργούμε,δεν έχουμε κάποια ουσιαστική ύπαρξη/σκοπό για να ζούμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    μα εγω κανονικα ξεκιναω στην ανηφορα, χωρις να φευγω πισω,και ολες οι γυναικες μου λενε οτι πρεπει να το κανω με χειροφρενο.
    Ενω παω μια χαρα, σκεφτομαι μηπως πρεπει να το κανω με το χειροφρενο αλλα νομιζω οτι αν το κανω ετσι θα φτασω σε 2 δεύτερα Κρήτη....
    Τόσο ξέρουν, τόσο λένε! Αν δε φεύγεις πίσω, ποιος ο λόγος να ξεκινήσεις με χειρόφρενο; Για να φθείρεις τα λάστιχα;
    Αλλά μήπως ξέρουν όλοι να οδηγούν;
    Άλλη φορά πες τους, καιρός να μάθετε κι εσείς να ξεκινάτε χωρίς χειρόφρενο!
    Και να μην οδηγείτε μονίμως με τον συμπλέκτη πατημένο! (Κι αυτό είναι κακή συνήθεια μερικών).
    Και να βγάζετε φλας όποτε στρίβετε ή αλλάζετε λωρίδα!
    Και να μην πιάνετε τη μεσαία ή ακόμη χειρότερα την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και πάτε σαν χελώνες!
    Τα νεύρα μου!
    Last edited by marian_m; 25-04-2014 at 18:05.

ίσως σε κάποιους τελικά δεν αξίζουν αυτά που θέλουν? δεν αξίζουν να βλέπουν τα όνειρα τους να γινονται πραγματικότητα? όμως αν έκαναν κάτι για να τιμωρούνται, κάτι κακό, αν πλήγωναν κάποιον αν έβλαπταν κάποιον δεν θα το ήξεραν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τόσο ξέρουν, τόσο λένε! Αν δε φεύγεις πίσω, ποιος ο λόγος να ξεκινήσεις με χειρόφρενο; Για να φθείρεις τα λάστιχα;
    Άλλη φορά πες τους, καιρός να μάθετε κι εσείς να ξεκινάτε εσείς χωρίς χειρόφρενο!
    Και να μην οδηγείτε μονίμως με τον συμπλέκτη πατημένο! (Κι αυτό είναι κακή συνήθεια μερικών).
    Και να μην πιάνετε τη μεσαία ή ακόμη χειρότερα την αριστερή λωρίδα στην εθνική οδό και πάτε σαν χελώνες!
    Τα νεύρα μου!
    χαχαχαχαχαχ πεθανα στο γελιο...

Banned

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Άλλη φορά πες τους, καιρός να μάθετε κι εσείς να ξεκινάτε χωρίς χειρόφρενο!
    Τα νεύρα μου!
    ΑΧ! ποσο δικιο εχει μια ψυχη εδώ μεσα¨) που μου ειπε!! από τωτες που επιτραπηκε να ψιφιζουν αυτές, οι γυναικες δλδη!! διαλυθηκε η πολυτικη!!! αφανιστικη η αξια της δημοκρατιας!! όλα είναι πανω στο ιματζ μεικερ!! αφου ψιφιζουν οι γυναικες!! χιχιχιχιχ
    από τωτες που οδηγανε οι γυναικες!!! εχουν αυξηθεί τα ατυχήματα!!! εχουν χασει την αξια τους τα αμαξια!! πλεον δεν είναι μηχανιματα αδρεναλυνης!! είναι πλαστικοι κουβαδες!!"), με φλορικα ντιζαιν!!
    αχχχ!!!,δεν πατε να πληνετε καμια καλτσα!! χαχαχα, να καθαρησετε κανενα πιατο!! η? να σφουγκαρισετε κανενα πλακακι ,μαρμαρο ε?? χιχιχιχιχι

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΑΧ! ποσο δικιο εχει μια ψυχη εδώ μεσα¨) που μου ειπε!! από τωτες που επιτραπηκε να ψιφιζουν αυτές, οι γυναικες δλδη!! διαλυθηκε η πολυτικη!!! αφανιστικη η αξια της δημοκρατιας!! όλα είναι πανω στο ιματζ μεικερ!! αφου ψιφιζουν οι γυναικες!! χιχιχιχιχ
    από τωτες που οδηγανε οι γυναικες!!! εχουν αυξηθεί τα ατυχήματα!!! εχουν χασει την αξια τους τα αμαξια!! πλεον δεν είναι μηχανιματα αδρεναλυνης!! είναι πλαστικοι κουβαδες!!"), με φλορικα ντιζαιν!!
    αχχχ!!!,δεν πατε να πληνετε καμια καλτσα!! χαχαχα, να καθαρησετε κανενα πιατο!! η? να σφουγκαρισετε κανενα πλακακι ,μαρμαρο ε?? χιχιχιχιχι
    Χαχανούλη, άιντε τράβα να δεις αν έρχομαι!

Και για να είμαστε σοβαροί, τα ατυχήματα συνήθως τα προκαλούν μεθυσμένοι και μαστούρηδες!

Senior Member
    Πως είναι λυπηρό το πόσο αχάριστοι και εγωιστές είναι οι άνθρωποι....

Senior Member
    σκεφτομαι οτι θα βαρεθω αυριο 5 ωρες ταξιδι!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    Πως είναι λυπηρό το πόσο αχάριστοι και εγωιστές είναι οι άνθρωποι....
    συμφωνωω απολυτα!!! αλλοι είναι κι κακομαθημένοι!!! αλλοι είναι κι αδιαφοροι!!! το θεμα είναι ότι πρωτα πρεπει να κρινουμε τον εαυτομας!!! να δουμε αν ειμαστε σωστοι!! να δουμε αν κανουμε το σωστο
    Last edited by giorgos panou; 27-04-2014 at 06:10.

Senior Member
    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Πόσα ποστ χρειάζονται για να μπορώ να στείλω πμ? Έχω να ρωτήσω κάτι για την ΙΨΔ αλλά προτιμώ να μην το ποστάρω.

Senior Member
    Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος να ξυπνάω...για να βλέπω τα ίδια χάλια;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Πόσα ποστ χρειάζονται για να μπορώ να στείλω πμ? Έχω να ρωτήσω κάτι για την ΙΨΔ αλλά προτιμώ να μην το ποστάρω.
    50 αγαπητέ/ αγαπητή...

Senior Member
    Οκ, σ`ευχαριστώ!