Τι σκέφτεστε; - Page 1277
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1277 of 1532 FirstFirst ... 27777711771227126712751276127712781279128713271377 ... LastLast
Results 19,141 to 19,155 of 22967
    Senior Member
    Εμενα παντως μ ελειψες....

Banned
    σκεφτομαι πως δε θα πρεπει να δενομαστε συναισθηματικα με κανεναν. οσο δυσκολο κι αν ειναι, ετσι βγαινουμε λιγοτερο ζημιωμενοι. απαξ και συμβει υπαρχει περιπτωση το θυμα να γινει θυτης και να βρεθουμε σε δυσαρεστες καταληξεις.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως δε θα πρεπει να δενομαστε συναισθηματικα με κανεναν. οσο δυσκολο κι αν ειναι, ετσι βγαινουμε λιγοτερο ζημιωμενοι. απαξ και συμβει υπαρχει περιπτωση το θυμα να γινει θυτης και να βρεθουμε σε δυσαρεστες καταληξεις.
    Θα πρεπει να ειμαστε με κουμπακια οι ανθρωποι για να γινει αυτο που λες.

Προσπαθησε να πας παρακατω χωρις πολλες πολλες σκεψεις,ισως ξαναπληγωθεις στο μελλον να εισαι παντα προετοιμασμενος και για τετοιες καταστασεις.
    Περαστικα και σε λιγο καιρο θα εισαι περδικι!Αντε καλοκαιρι ερχεται μην μιζεριασεις για μια γυναικα!

Banned
    εχω παει ηδη παρακατω, την εχω διαγραψει απ'τη ζωη μου και απο παντου. απλα ξερεις, ορισμενοι ανθρωποι μας ταιριαζουν τοσο πολυ, που μας κολλανε στο μυαλο και λεμε γιατι ? αν δεν εχουμε αυτους που μας ταιριαζουν τοσο, ποιους θα εχουμε ?
    και τεσπα απ'οτι φαινεται ο KENO δε προκειται να παντρευτει ποτε του. γιατι ειναι εξωγηινος, δεν ανηκει εδω να εχει ταιρι.

Banned
    Καμια φορα νομιζουμε οτι εχουμε το ιδανικο διπλα μας επειδη αυτο ειναι δικη μας αναγκη και εν τελει δεν ειναι καθολου ιδανικο!Αν σου ταιριαζε αυτη την στιγμη θα ηταν διπλα σου..

Banned
    εγω πηγα ενα ταξιδακι στο αμστερνταμ καπια στιγμη περπαταγαμε σε μια σαν παζαρι ηταν εγω περπαταγα διπλα απο ενα καναλι που διπλα ηταν ενα ποταμι καπια στιγμη ακουμπησα ελαχιστα μια μ που ειχε φτιαξει ενας που ηταν κατι σαν πυργος κ με το που το ακουμπησα (ελαχιστα το ακουμπησα) κατερευσε σαν να ηταν φτιαγμενο απο τραπουλοχαρτα κ πηγενε φουλαριστο να πεσει στο ποταμι κ το προλαβα τη τελευταια στιγμη πριν πεσει κ μετα αυτος αρχισε να φωναζει κ μου λεγε δε μ αρεσε που το αγγιξες στα αγγλικα κ γω στα αγγλικα του ειπα οοο im sorry ενω στα ελληνικα ελεγα κ γω χ τωρα κ μετα την εκανα παντος ειχε πλακα το ολο σκηνικο.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καμια φορα νομιζουμε οτι εχουμε το ιδανικο διπλα μας επειδη αυτο ειναι δικη μας αναγκη και εν τελει δεν ειναι καθολου ιδανικο!Αν σου ταιριαζε αυτη την στιγμη θα ηταν διπλα σου..
    δε ξερω με τι ειδους γυναικες ταιριαζω πλεον. δε ξερω τι μου γινεται. δεν ειμαι καλα. μοιαζουν ολα τοσο αγνωστα παλι, λες και βρισκομαι στο μηδεν και κανω κυκλους. γι'αυτο καλυτερα θα ηταν να παω στο διαολο να πηδηξω απο καμια ταρατσα. θα κανω υπομονη μεχρι τις εκλογες μπας κι εχουμε καλο αποτελεσμα. εννοειται θα ξαναπερασω μαυρο καλοκαιρι.

Banned
    Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος ΚΕΝΟ ...Οσο λοιπον θα διανυεις τον θεραπευτικο χρονο σου,παρε κανενα φιλαρακι να πιεις μια μπυρα,εναν καφε..Και που ξερεις τι μπορει να σε περιμενει εκει εξω?Ασε τις ταρατσες,οι ταρατσες ειναι μονο για τις μπουγαδες :)

Senior Member
    οι ταρατσες εχουν και ωραια μπαρακια καμια φορα....
    δεν πινεις καμια μπυρα, εκει που θα σκας για μια πρωην?

Senior Member
    + ενα εκατομυριο, εκατον μια χιλιαδες, εκατον μια και δεκα!

Banned
    απο μπυρες αλλο τιποτα. κι αν σε φορουμ ψυχολογιας θελουν να με ξανακανουν αλκοολικο, φαντασου τι συμβαινει εξω απ'αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απο μπυρες αλλο τιποτα. κι αν σε φορουμ ψυχολογιας θελουν να με ξανακανουν αλκοολικο, φαντασου τι συμβαινει εξω απ'αυτο.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ!
    αμαν ρε κενο, δεν θελουμε να σε κανουμε και αλκοολικο. για την παρεα και τις γνωριμιες ειναι οι μπυρες. αν κολλας ευκολα, πιες λεμοναδες εσυ

Senior Member
    υπαρχουν και μπυρες χωρις αλκοολ :P
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Εχω πιει μπυρα χωρις αλκοολ..μιση γουλια για την ακριβεια γιατι την αλλη μιση την εφτυσα!

Senior Member
    Εχω πιει μπυρα χωρις αλκοολ..μιση γουλια για την ακριβεια γιατι την αλλη μιση την εφτυσα!
    καλα δεν θα δοκιμασω!!
    ποια ειχες πιει? Μηπως παιζει ρολο και η μαρκα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!