Τι σκέφτεστε; - Page 1289
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1289 of 1532 FirstFirst ... 28978911891239127912871288128912901291129913391389 ... LastLast
Results 19,321 to 19,335 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πηγαίνω σε ψυχολόγο κι ευτυχώς που μπορώ...πιστεύω πως θα ήμουν χειρότερα χωρίς τις συνεδρίες απλά και πάλι υπάρχουν στιγμές που "πέφτω" δυστυχώς...ελπίζω όσο προχωράει η θεραπεία να μειώνονται...
    Ναι,αν είσαι έτοιμη να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου,τότε αυτό θα γίνει!!!!!!
    Αν όχι,τα συμπτώματα θα φύγουν μόλις κατανοήσεις γιατί σου έχει συμβεί όλο αυτό....

Μην ξεχνάς ότι τίποτα δεν φεύγει αν δεν μας διδάξει αυτό που χρειαζόμαστε....όσο πιο γρήγορα καταλάβεις τον εαυτό σου και γιατί στεναχωριέσαι-τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεράσεις την μελαγχολία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ναι,αν είσαι έτοιμη να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου,τότε αυτό θα γίνει!!!!!!
    Αν όχι,τα συμπτώματα θα φύγουν μόλις κατανοήσεις γιατί σου έχει συμβεί όλο αυτό....

Μην ξεχνάς ότι τίποτα δεν φεύγει αν δεν μας διδάξει αυτό που χρειαζόμαστε....όσο πιο γρήγορα καταλάβεις τον εαυτό σου και γιατί στεναχωριέσαι-τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεράσεις την μελαγχολία.
    Βασικά, δεν είμαι έτοιμη...υπάρχει κάποιο πρόσωπο που με κρατάει στο παρελθόν...κι εκτός αυτού είμαι μπερδεμένη...μερικές φορές δεν ξέρω τι ακριβώς μου φταίει και νιώθω άσχημα...σίγουρα πάντως φταίει το ότι η ζωή μου δεν είναι έτσι όπως τη θέλω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Βασικά, δεν είμαι έτοιμη...υπάρχει κάποιο πρόσωπο που με κρατάει στο παρελθόν...κι εκτός αυτού είμαι μπερδεμένη...μερικές φορές δεν ξέρω τι ακριβώς μου φταίει και νιώθω άσχημα...σίγουρα πάντως φταίει το ότι η ζωή μου δεν είναι έτσι όπως τη θέλω...

Κυκνε , για την υπερενταση που αναφερεις συχνα , παιρνεις κατι ?

"..σίγουρα πάντως φταίει το ότι η ζωή μου δεν είναι έτσι όπως τη θέλω..
    θα σου έλεγα '''άλλαξε τη ζωή σου'' αλλά είναι μόνο κωλοθεωρία! η πράξη είναι δύσκολη και μερικές φορές δεν ξέρουμε τι να κάνουμε

Banned
    "ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ" ότι την ερχομενη κυριακη είναι ευκερια να στειλουμε στο δυαλο το μνιμονιο!!! να διωξουμε κάθε θεοφενοντως πρακτηκες!! είναι ευκερεια να διοξουμε κάθε δυναστη από τον τοπο μας, να δειξουμε σαν ελλαδα την δυναμη μας στην ευρωπη!! να στειλουμε στις βρυξελλες ανθρώπους που θα αγωνιστουν για το καλο μας, ανεξάρτητα από κομματα κι ιδεολογιες!! ο κάθε ενας είναι δικοτου πρόβλημα κι ότι θελει θα κανει ,απλα ευχομαι να μας υπολογιζουν πιο πολλοι οι ξενοι! "καλο βολη"¨) χιχιχι

Banned
    ε αστο δυαλο!!!

Senior Member
    [QUOTE=giorgos panou;483707]"ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ" ότι την ερχομενη κυριακη είναι ευκερια να στειλουμε στο δυαλο το μνιμονιo

Δυσκολο , Γιωργο , δυσκολο .

Banned
    Εχω απλα να δηλωσω οτι αγαπαω πολυ τα ανηψια μου!18 και 15 και 7 και 5 χρονων..Τα λατρευω και ελπιζω ο θεος να τα εχει παντα καλα οπως ολα τα παιδια του κοσμου!!

Θα ειμαι παντα διπλα σας..Η τρελοθεια σας!

Senior Member
    Κάτι από μένα μου θυμίζεις........
    Το πρόσωπο από το παρελθόν άστο να πάει στο καλό και κοίτα να βρεις κανένα άλλο πρόσωπο να σε κάνει να χαρείς στο παρόν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Κάτι από μένα μου θυμίζεις........
    Το πρόσωπο από το παρελθόν άστο να πάει στο καλό και κοίτα να βρεις κανένα άλλο πρόσωπο να σε κάνει να χαρείς στο παρόν.
    Σωστά τα λες κι έτσι πρέπει να κάνω όμως έχω ακόμα συναισθήματα για το πρόσωπο που μιλάω...τί κάνω σ' αυτή την περίπτωση;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σωστά τα λες κι έτσι πρέπει να κάνω όμως έχω ακόμα συναισθήματα για το πρόσωπο που μιλάω...τί κάνω σ' αυτή την περίπτωση;
    Εάν δεν είναι αμφίδρομο,απλά το ξεχνάς-τόσο απλά.......και προχωράς παραπέρα...εγώ διακρίνω ότι στο σπίτι σου,δεν περνάς καθόλου καλά(κάτι που συμβαίνει και με μένα)
    βρες το κουράγιο να κάνεις κάτι στη ζωή σου που θα σε βγάλει από τον φαύλο κύκλο.
    ΑΥΤΑ

Ότι η μία πήρε τον πούλο,μένει άλλη μία.
    καργιολίτσες,εκδίκηση επιτέλους! ΝΑΙ!

pure evil

Banned

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    Ότι η μία πήρε τον πούλο,μένει άλλη μία.
    καργιολίτσες,εκδίκηση επιτέλους! ΝΑΙ!

pure evil

Xμ ,μηπως θα ηταν καλυτερα αντι να παρεις εκδικηση , να τα βρεις με τον εαυτο σου?

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Xμ ,μηπως θα ηταν καλυτερα αντι να παρεις εκδικηση , να τα βρεις με τον εαυτο σου?
    η εκδίκηση για τους ανθρώπους είναι δεδομένη.όπως έχουμε το καλό μέσα μας έχουμε και το κακό.Είναι φυσική αντίδραση.
    με τον εαυτό μου τα έχω βρει.Και πόσο μάλλον έχω αποδεχτεί ότι δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με μερικούς.