Τι σκέφτεστε; - Page 1296
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1296 of 1532 FirstFirst ... 29679611961246128612941295129612971298130613461396 ... LastLast
Results 19,426 to 19,440 of 22967
    Senior Member
    Και οι γενικευσεις του τυπου ολοι ειμαστα ανεγκεφαλοι , οσοι ψηφιζουμε , ειναι αυθαιρετες και αδοκιμες
    1) Θεωρω πιο ανεγκεφαλο καποιον που θα ψηφισει ελια και ν.δ απο καποιον που θα ψηφισει χρυση αυγη.
    2) ειναι αντισυνταγματικες γτ οι περισσοτεροι υποψηφιοι εχουν παραβιασει το συνταγμα με τις πολιτικες τους και θα πρεπει να κατηγορηθουν για εσχατη προδοσια!
    3) δεν τσακωνομαι.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    1) Θεωρω πιο ανεγκεφαλο καποιον που θα ψηφισει ελια και ν.δ απο καποιον που θα ψηφισει χρυση αυγη.
    2) ειναι αντισυνταγματικες γτ οι περισσοτεροι υποψηφιοι εχουν παραβιασει το συνταγμα με τις πολιτικες τους και θα πρεπει να κατηγορηθουν για εσχατη προδοσια!
    3) δεν τσακωνομαι.

Αυτες flall , ειναι προσωπικες κ ακραιες αποψεις , κ να σου πω , δεν ασχολουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με πολιτικα , δεν μου αρεσουν , ιδιως τωρα με την παρακμη αυτη . Φιλικα . Αγγελος .
    Συμφωνω οτι ολοι ( σχεδον ) θα επρεπενα δικαστουν για εσχατη προδοσια , αλλα δεν ειμαι συνταγματολογος , κ δεν ξερω . Παντως δεν υποστηριζω κανενα κομμα , αλλα ΜΙΣΩ χρυσαυγιτες , κ αυτους που τους φηφιζουν . Προσωπικη αποψη .
    Last edited by Macgyver; 26-05-2014 at 17:16.

τελικα οταν εχεις κατι πολλη αναγκη και δεν το εχεις για πολυ καιρο,ερχεται η στιγμη/ ο καιρος που δεν το εχεις πια αναγκη ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ
    αυτο ειναι αληθεια.

Senior Member
    Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, Κράτος και Βία είναι αδέρφια.

Και ποτε υπήρξε τελευταία φορα κάποιος πολιτικός,που δεν κοίταξε μονο την "παρταρα" του,των μπατζανάκη του,την θεία του,την μανούλα,κλπ "γαμωσοια"...
    Ψηφίστε,γιατί ναι,οι βλάκες χρυσαυγήτες θα σας σώσουν,οι μαλακες "αναρχικοί" θα σας σώσουν,τα κομμούνια...ας το αφήσουμε,κλπ νδ και πασόκια που βολεύουν εδώ και δεκαετίες τα μέλη διαφορων ρουφιάνο οικογενειών...
    A ναι,και οποιος βγει,θα βολέψει ΜΕΛΗ διαφορων ρουφιάνο οικογενειών,άσχετα το τι θα βγούν να φωνάξουν ότι θα αλλάξουν κλπ πριν της εκλογές....
    Βεβαια,όταν ζεις σε μια χωρα όπου ********* που αυτοεξορίστηκαν σε κάτι γαλλιες με την χούντα και μετά επέστρεψαν,ο ιδιαιτερα νοήμον λαός τους ψήφισε,πάλι,και πάλι,και πάλι,και πάλι,και πάλι...
    E τι περιμένεις...
    Ψηφίστε.
    Όπως λένε οι πολλοί,εδώ είναι Ελλάδα ρε,δεν μασάμε.
    AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0
    Πρέπει να περιμένετε ότι κάποια στιγμή,όλο αυτό θα κουράσει λάθος κόσμο...
    Και στο δρόμο,δεν θα βγούν τα παιδάκια με τα μολότοφ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, Κράτος και Βία είναι αδέρφια.

Και ποτε υπήρξε τελευταία φορα κάποιος πολιτικός,που δεν κοίταξε μονο την "παρταρα" του,των μπατζανάκη του,την θεία του,την μανούλα,κλπ "γαμωσοια"...
    Ψηφίστε,γιατί ναι,οι βλάκες χρυσαυγήτες θα σας σώσουν,οι μαλακες "αναρχικοί" θα σας σώσουν,τα κομμούνια...ας το αφήσουμε,κλπ νδ και πασόκια που βολεύουν εδώ και δεκαετίες τα μέλη διαφορων ρουφιάνο οικογενειών...
    A ναι,και οποιος βγει,θα βολέψει ΜΕΛΗ διαφορων ρουφιάνο οικογενειών,άσχετα το τι θα βγούν να φωνάξουν ότι θα αλλάξουν κλπ πριν της εκλογές....
    Βεβαια,όταν ζεις σε μια χωρα όπου ********* που αυτοεξορίστηκαν σε κάτι γαλλιες με την χούντα και μετά επέστρεψαν,ο ιδιαιτερα νοήμον λαός τους ψήφισε,πάλι,και πάλι,και πάλι,και πάλι,και πάλι...
    E τι περιμένεις...
    Ψηφίστε.
    Όπως λένε οι πολλοί,εδώ είναι Ελλάδα ρε,δεν μασάμε.
    AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0AX0
    Πρέπει να περιμένετε ότι κάποια στιγμή,όλο αυτό θα κουράσει λάθος κόσμο...
    Και στο δρόμο,δεν θα βγούν τα παιδάκια με τα μολότοφ...
    Να και μια ευστοχη αποψη , για τα τεκταινομενα , απεικονιζει πληρως την Ελληνικη πραματικοτητα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτες flall , ειναι προσωπικες κ ακραιες αποψεις , κ να σου πω , δεν ασχολουμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με πολιτικα , δεν μου αρεσουν , ιδιως τωρα με την παρακμη αυτη . Φιλικα . Αγγελος .
    Συμφωνω οτι ολοι ( σχεδον ) θα επρεπενα δικαστουν για εσχατη προδοσια , αλλα δεν ειμαι συνταγματολογος , κ δεν ξερω . Παντως δεν υποστηριζω κανενα κομμα , αλλα ΜΙΣΩ χρυσαυγιτες , κ αυτους που τους φηφιζουν . Προσωπικη αποψη .
    Η παρακμη υπηρχε και προ κριση απλα με την κριση ξυπνησαμε αποτομα!!!

Banned
    αλλα ΜΙΣΩ χρυσαυγιτες , κ αυτους που τους φηφιζουν . Προσωπικη αποψη .
    Ουαου Δημοκρατης!Ανατριχιασα...Σε λιγο θα βγαλει τα νεροπιστολα να απειλησει παλι

http://www.paraskhnio.gr/wp-content/...E%BB%CE%BF.jpg

Ασε να τους κρινει κανενας αλλος ρε ανθρωπε,η συμπεριφορα σου ειναι χειροτερη και απο νονου της νυχτας ακομα και μεσα σε ενα φορουμ και μιλας και για Δημοκρατια εκφραζοντας μισος?

Παραμυθατζη εισαι για να...

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...83126824_n.jpg

Senior Member
    να τον κλαιν οι regge χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Banned
    E μα ας λυπηθει τις ξανθες ανταυγειες μου!!Δεν θα μου μεινει τριχα στο τελος :P

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχα το mnimonio.....αν και δεν θέλω να δίνω αφορμές για παρεξηγήσεις μέσα στο φόρουμ,αλλά χαχαχαχαχα
    Τελικά mnimonio είναι σίγουρο ότι είσαι ερωτευμένη με τον Αγγελο,όλο μαζί του ασχολείσαι!! χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    E μα ας λυπηθει τις ξανθες ανταυγειες μου!!Δεν θα μου μεινει τριχα στο τελος :P

Eσενα σουχει μεινει ψυχικο τραυμα , απο τις δυο φορες που εχασες . Εγω δεν κραταω καμμια κακια . Να το προσεξεις αυτο , η μνησικακια γενικως βλαπτει .

Senior Member
    Ρε σεις , τρεις-τρεις μου την πεφτετε ? τετοια τακτικη ξερετε ποια ζωα της πανιδος ακολουθουν ,οι ΥΑΙΝΕΣ !!!!!

Senior Member
    Ρε σεις , τρεις-τρεις μου την πεφτετε ? τετοια τακτικη ξερετε ποια ζωα της πανιδος ακολουθουν ,οι ΥΑΙΝΕΣ !!!!!
    βρε μαγκαιβερ μην εισαι μνησικακος!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    βρε μαγκαιβερ μην εισαι μνησικακος!!!!!!!

Δεν διαβασες την#19436 μου φαινεται .

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχα το mnimonio.....αν και δεν θέλω να δίνω αφορμές για παρεξηγήσεις μέσα στο φόρουμ,αλλά χαχαχαχαχα
    Τελικά mnimonio είναι σίγουρο ότι είσαι ερωτευμένη με τον Αγγελο,όλο μαζί του ασχολείσαι!! χαχαχαχα
    Σε αντιθεση με αλλους που τον εχουν συνδεσει με Καιρο,εγω συνεχιζω να απαντω σε εξυπναδες που λεει..Nαι ειναι αληθεια!

Diana περα απο την υπερτατη βλακεια που μολις ειπες,θα σου πω οτι το γουστο μου δεν ηταν ποτε παππουδες..Εσυ να το κοιταξεις αυτο σαν συνομηλικη μου που εισαι :)