Τι σκέφτεστε; - Page 1308
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1308 of 1532 FirstFirst ... 30880812081258129813061307130813091310131813581408 ... LastLast
Results 19,606 to 19,620 of 22967
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μια γνωστη μου μου λεγε μια ζωη οτι για ολα φταιει ο μαζοχισμος των ανθρωπων να κανουν αρνητικες σκεψεις αραγε περασε σε κανεναν απο το μυαλο αυτο
    είναι ,πιστεύω,τι θες εκείνη την ώρα.
    όχι μαζοχισμός.δε θα το'λεγα έτσι.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι δεν χωριζεις απο εναν νεκρο γαμο, που σε ποναει και σε πονας??
    εγώ πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ κόσμο.
    και είναι ίσως από φόβο,από συνήθεια,από αδυναμίες.

Senior Member
    εκει κοντα ειμαι μα ........ειναι δυσκολο κι οχι μονο για τα παιδια..
    ειναι πολλά...δε ''κοβονται'' στη μεση ευκολα...
    καποτε ειχα και καπου να παω τωρα δεν εχω ουτε αυτο...ειμαι κουρασμενος.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    εκει κοντα ειμαι μα ........ειναι δυσκολο κι οχι μονο για τα παιδια..
    ειναι πολλά...δε ''κοβονται'' στη μεση ευκολα...
    καποτε ειχα και καπου να παω τωρα δεν εχω ουτε αυτο...ειμαι κουρασμενος.....
    καλη δυναμη τοτε, και φωτιση ωστε να παρεις την σωστη αποφαση, ευχομαι :)

μονο μην το καθυστερεις, οποια κι αν ειναι η εκβαση.
    υπαρχει περιπτωση η ζωη που ζουμε να ειναι η μοναδικη και να μην εχει ουτε παραταση, ουτε συνεχεια, ουτε επαναληψη...

Senior Member
    υπαρχει περιπτωση η ζωη που ζουμε να ειναι η μοναδικη και να μην εχει ουτε παραταση, ουτε συνεχεια, ουτε επαναληψη...
    Ακόμη και να μην είναι η μοναδική, γιατί να την χαραμίζουμε;
    Στο χέρι μας είναι να είμαστε ευτυχισμένοι, φτάνει να το πάρουμε απόφαση.
    Και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλον η ευτυχία μας, αν νιώθουμε έτσι τότε κάτι δεν κάνουμε σωστά...

Senior Member
    Οτι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ζουν πάνω στην γη,σαν να βρίσκονται σε παράδεισο-μόνο έτσι θα δικαιολογούνταν η ύπαρξη του Θεού!
    Και μόνο έτσι θα δικαιολογούνταν και οι άνθρωποι πάνω στη γη....

Πολλά ωραία πράγματα διαβάζω στο 'τι σκέφτεστε'!
    Έτσι!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι οι άνθρωποι θα έπρεπε να ζουν πάνω στην γη,σαν να βρίσκονται σε παράδεισο-μόνο έτσι θα δικαιολογούνταν η ύπαρξη του Θεού!
    Και μόνο έτσι θα δικαιολογούνταν και οι άνθρωποι πάνω στη γη....
    https://www.youtube.com/watch?v=iKGDBoAkfUA

Senior Member
    καλη δυναμη τοτε, και φωτιση ωστε να παρεις την σωστη αποφαση, ευχομαι :)

μονο μην το καθυστερεις, οποια κι αν ειναι η εκβαση.
    Ευχαριστώ για τις ευχές....:) δεν ξέρω αν είναι η μοναδική ζωή αυτή που ζούμε....αλλά και στις επόμενες...πάλι μ@λ@κιες θα κάνω ...

Senior Member
    Tι κανουν τα ευαισθητα ομορφα και γελαστα μωρα?...

ελπιζω ολοι καλα....

αφιερωμενο..

https://www.youtube.com/watch?v=mI_W4IsSX7E

Banned
    οσο κ αν η marin_m το παλευει το παλευει κ το ξαναπαλευει οταν καπιος ειναι απολυτος συμβατος με το δικο μου μυαλο θα χρειαστουν μολις 5 λεπτα για να συνενοηθουμε _ll

Banned
    στη πραγματικοτιτα παντως δε ξερω αν το εχουν αντιληφθει μερικοι οτι με το να μου τα χωνουν κ να ψαχνουν πατημα να αποδειξουν στους αλλους οτι δε πρεπει να με παρουν στα σοβαρα ετσι δεν βλαπτουν εμενα αλλα ολους αυτους που μπαινουν στο φορουμ κ ψαχνουν διεξοδο στα προβληματα τους αυτο συμβαινει γιατι εγω δε προβαλω το δικο μου εγω εδω μεσα οστε να με ενδιαφερει η γνωμη των αλλων για μενα αφου αν προσεξει καλυτερα κανεις το πως γραφω θα παρατηρισει οτι η θα πω κανενα αστειακι για να γελασουμε αφου αν προσεξεις καλυτερα οι περισσοτεροι τους εχει φαει η μαυριλα (κ παλι βγαζω εμενα απ εξω) η απλα θα τους πω το τι πιστευω για τα δικα τους θεματα αν πχ εμπαινα σε μια σειλιδα για να προβληθω (που εχω κ προσωπικη σελιδα για αυτο) κ να διξω πραγματα για μενα τοτε θα μπορουσε να με απασχολισει το τι θα πουν οι αλλοι για μενα (αλλα κ παλι στα ατομα που με απασχολει η γνωμη τους ειναι αυστηρα επιλεγμενα απο μενα αφου μονο αυτους αφηνω να με πλησιασουν)

Senior Member
    Quote Originally Posted by σακης View Post
    Tι κανουν τα ευαισθητα ομορφα και γελαστα μωρα?...

ελπιζω ολοι καλα....

αφιερωμενο..

https://www.youtube.com/watch?v=mI_W4IsSX7E
    καλοοοοοοοοο........................!! !!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

- Θα σου πω Σωκράτη, μα τον Δία, είπε, πως μου φαίνεται. Γιατί πολλές φορές μερικοί συνομήλικοι συγκεντρωνόμαστε σε ένα μέρος, βγάζοντας αληθινή την παλιά παροιμία. Οι περισσότεροι λοιπόν από μας που συναναστρεφόμαστε, θρηνούν γιατί λαχταρούν τις ηδονές της νιότης και συλλογίζονται τους έρωτες, τα συμπόσια και τις διασκεδάσεις και όλα τα σχετικά, και αγανακτούν που έχασαν, λέει, κάποια σημαντικά πράγματα και που τότε ζούσαν καλά, ενώ τώρα δεν ζουν καθόλου. Μερικοί θρηνούν και για τις προσβολές που λόγω του γήρατος δέχονται από τους δικούς τους, και γι' αυτό όλο το λένε, πόσων κακών αιτία είναι τα γηρατειά. Εμένα όμως μου φαίνονται, Σωκράτη, πως αυτοί δεν κατηγορούν το πραγματικό αίτιο, γιατί, αν ήταν αυτό το αιτιο, θα πάθαινα κι εγώ τα ίδια από τα γηρατειά, καθώς και όλοι οι άλλοι που έφτασαν σ' αυτή την ηλικία. Εγώ όμως τώρα πια συνάντησα κι άλλους που δεν έχουν αυτή τη στάση, και μια φορά μάλιστα ήμουν κοντά στον ποιητή Σοφοκλή που ρωτήθηκε από κάποιον "πως νιώθεις, Σοφοκλή" είπε "σχετικά με τις ερωτικές ηδονές; Μπορείς ακόμα να συνευρεθείς με γυναίκα;" Και αυτός απάντησε: "Σε καλό σου, άνθρωπέ μου. Με μεγάλη ευχαρίστηση απαλλάχτηκα από αυτό, σαν να γλίτωσα από κάποιο λυσσασμένο κι άγριο αφεντικό". Και τότε λοιπόν η απάντησή του μου φάνηκε καλή και τώρα εξ ίσου. Γιατί βρίσκει κανείς πολύ γαλήνη κι ελευθερία, από αυτά τουλάχιστον, με τα γηρατειά. Άμα οι πόθοι σταματήσουν να βασανίζουν και καταλαγιάσουν, τότε απόλυτα επαληθεύεται αυτό που είπε ο Σοφοκλής. Απαλλάσσεται κανείς από πολλούς και παράφρονες αφέντες. Αλλά και αυτά και τα παράπονα για τους συγγενείς μια αιτία έχουν Σωκράτη, όχι τα γηρατειά, αλλά τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Αν δηλαδή είναι ευγενικοί και καλόβολοι, τότε και τα γηρατειά είναι λιγότερο βαριά. Διαφορετικά Σωκράτη, και τα γηρατειά και η νιότη γίνονται δύσκολα στον άνθρωπο.

Senior Member

Η ζωη , ρεμ , μπορει ναναι μια , αλλα αν την ζησουμε σωστα , μια φτανει κ περρισευει .