Τι σκέφτεστε; - Page 1313
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1313 of 1532 FirstFirst ... 31381312131263130313111312131313141315132313631413 ... LastLast
Results 19,681 to 19,695 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι πως οταν ο κοσμος σε μισει, λογικο δεν ειναι να τον μισεις κι εσυ ? ειναι ευκολο να κακοχαρακτηρισεις κι απορριψεις καποιον που συμπεριφερεται ασχημα, αλλα δυσκολο να καταλαβεις τι του μαυρισε τη ψυχη και τον οδηγησε εκει. κι ετσι η κακια επαναλαμβανεται. θα επρεπε να απανταμε με κατι θετικο σε ολα τα αρνητικα.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως οταν ο κοσμος σε μισει, λογικο δεν ειναι να τον μισεις κι εσυ ? ειναι ευκολο να κακοχαρακτηρισεις κι απορριψεις καποιον που συμπεριφερεται ασχημα, αλλα δυσκολο να καταλαβεις τι του μαυρισε τη ψυχη και τον οδηγησε εκει. κι ετσι η κακια επαναλαμβανεται. θα επρεπε να απανταμε με κατι θετικο σε ολα τα αρνητικα.
    Να μην φέρεσαι κι εσύ άσχημα για να μη σε μισεί κι ο άλλος έτσι ώστε να μη σε κακοχαρακτηρίσει εύκολα για να του δώσεις την ευκαιρία να καταλάβει τι σου μαύρισε την ψυχή.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μιλάω για αυτοτραυματισμούς..
    ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.
    ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΓΟΥΣΤΑΡΕ� �Σ;; ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΡΙΧΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ,ΓΡΑΨΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ.
    (και δεν εννοω με κερί μηχανής,εννοώ με κερί που καίγεται σε κατσαρολάκι! χεχεχεχεχεχε)

Οτι πρεπει να ειμαι πολυ κακια για να μου συμβαινουν ολα αυτα....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Ποιός μου έσβησε το σχόλιο ρε παιδιά; είπα κάτι κακό;;;

Banned
    ε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω :-)

Ποιός το έκανε;;;;;;!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by προσωρινάεδώ View Post
    ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.
    ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΓΟΥΣΤΑΡΕ� �Σ;; ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΡΙΧΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.
    (και δεν εννοω με κερί μηχανής,εννοώ με κερί που καίγεται σε κατσαρολάκι! χεχεχεχεχεχε)

Προσωρινα , δεν ειναι ωραιο να απευθυνεσαι σε ανθρωπους με προβλημα , κατ αυτον τον τροπο
    Last edited by Macgyver; 08-06-2014 at 17:58.

Banned
    τι εγινε σημερα ολοι αποφασισαν να κανουν ηλιοθεραπεια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι εγινε σημερα ολοι αποφασισαν να κανουν ηλιοθεραπεια?

Αλεξ , δοκιμη κανω . Μην ασχολεισαι .

Senior Member

Σου φαινεται κατι αστειο σε μια κοπελα που εχει την ταση να αυτοτραυματιζεται ? δεν μας το λες κεμας να γελασουμε ?

Senior Member
    Παντως κ εμενα μου σβηστηκαν δυο σχολια , σαν του ' προσωρινα εδω '

Senior Member
    ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;; ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΡΙΧΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.
    Ειναι bug toy forum απο τα πιο παλια , εαν γραψεις τεραστιες λεξεις σου "τρωει" το υπολοιπο μυνημα αν και φαινεται με παραθεση ....ποια ηταν η τεραστια λεξη στην προκειμενη?

Το "ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;;" μονο που δεν ειχε το κενο που εβαλα εγω γιατι οι υπολογιστες το βλεπουν σαν μια λεξη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καλα ρε , προσωριναεδω , αστειευεσαι με μια κοπελα που αυτοτραυματιζεται ? χαζος εισαι ? που το βλεπεις το αστειο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Καλα ρε , προσωριναεδω , αστειευεσαι με μια κοπελα που αυτοτραυματιζεται ? χαζος εισαι ? που το βλεπεις το αστειο ?

Ναι , αστοχο χιουμορ κατα τη γνωμη μου εντελως .... εσυ μακγκαιβερ προσπαθησες σε δυο ποστ να βγαλεις ολο το μηνυμα και το διαβαζες καθαρα μιας και φαινεται απο το παραθεση οταν πατας το αρχικο μηνυμα και ξαφνικα .... θυμηθηκες οτι δεν σου αρεσε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]