Τι σκέφτεστε; - Page 1327
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1327 of 1532 FirstFirst ... 32782712271277131713251326132713281329133713771427 ... LastLast
Results 19,891 to 19,905 of 22967
    Banned
    σκεφτομαι οτι εφτασα τα 6666 ποστς. αρχικα ελεγα να τον παρατησω ετσι το λογαριασμο και να μη ξαναμπω, παραμενωντας σ'αυτον τον σημαδιακο αριθμο. αλλα μετα λεω δε γαμιεται, οι αριθμοι μονο προβληματα μας προκαλουν. σκατα και στα μουτρα της μαθηματικου, θα σου σβηνω τσιγαρα στα μαγουλα μεχρι να ανοιξεις επιπλεον τρυπες!

Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι εφτασα τα 6666 ποστς. αρχικα ελεγα να τον παρατησω ετσι το λογαριασμο και να μη ξαναμπω, παραμενωντας σ'αυτον τον σημαδιακο αριθμο. αλλα μετα λεω δε γαμιεται, οι αριθμοι μονο προβληματα μας προκαλουν. σκατα και στα μουτρα της μαθηματικου, θα σου σβηνω τσιγαρα στα μαγουλα μεχρι να ανοιξεις επιπλεον τρυπες!
    Κάποτε χάρηκα για σενα πιστεύοντας ότι είχες εγκαταλείψει οριστικά αυτό το χώρο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν κοιταξεις καλυτερα οσους η ζωη τους τα φερενει ολα στραβα θα παρατηρισεις οτι ειναι γεματοι κακια για αυτο εφτασαν σε αυτο το σημειο
    Όχι πάντα αλέξανδρε. Καποιοι υπήρξαν καλοπροαίρετοι και παρα ταύτα η ζωη τους τα φερε στραβα. Κι αυτο μπορει να οφειλεται ειτε σε λάθος και επιπόλαιες επιλογές τους, είτε σε απροσδόκητα γεγονότα στη ζωη τους, είτε επειδη καποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν και τους αδίκησαν, ειτε επειδη δεν διεκδίκησαν, ειτε λόγω άσχημης ψυχολογίας. Την κακία στην οποία αναφέρεσε θα την εκδηλώσει κανείς μετά που θα υποστεί κάποια στραβά στη ζωη του. Η κακία είναι το αποτέλεσμα αυτού του αρνητικού βιώματος. Ετσι, θα σε ζηλεύει αμα σε βλέπει να προχωράς κι αμα προχωρησες θα νιωθει μίσος για σενα που τα καταφερες, θα αρνειτε να σε βοηθησει, θα προσπαθει όσο μπορει να σε ριξει, κι αυτο αν δεν το καταφερνει με πράξεις με λόγια, θα σε συκοφαντεί με το παραμικρό ψεγάδι που σου βρίσκει, θα γίνεται δύστροπος κι απόμακρος με τους άλλους κλπ συναφή. Δεν ειναι η κακία που τους εφερε τα στραβα, τα στραβα ειναι που τους προκάλεσαν την κακια, ως πικρία γι αυτα που έπαθαν.
    Αυτο δεν ειναι και ο γενικός κανόνας αφού υπάρχουν άνθρωποι που εχουν στο αίμα τους την κακία είτε στραβά τους φέρνει ζωή είτε χαρές κι επιτυχίες. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοι που τα στραβα στη ζωη τους, τους έκαναν συμπονετικους για τον άλλο, αλτρουιστές κι ανθρωπιστές, που στήριξαν συναναθρωπους σε ίδιες με αυτες που πέρασαν καταστασεις.
    γιάννης

Senior Member
    σκεφτομαι να κανω ενα δωρο στον ΤΟΜΗΕΤ για να γελασει.
    αν περιδιαβαινει στο φορουμ, ας μου στειλει ενα πμ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όχι πάντα αλέξανδρε. Καποιοι υπήρξαν καλοπροαίρετοι και παρα ταύτα η ζωη τους τα φερε στραβα. Κι αυτο μπορει να οφειλεται ειτε σε λάθος και επιπόλαιες επιλογές τους, είτε σε απροσδόκητα γεγονότα στη ζωη τους, είτε επειδη καποιοι τους εκμεταλλεύτηκαν και τους αδίκησαν, ειτε επειδη δεν διεκδίκησαν, ειτε λόγω άσχημης ψυχολογίας. Την κακία στην οποία αναφέρεσε θα την εκδηλώσει κανείς μετά που θα υποστεί κάποια στραβά στη ζωη του. Η κακία είναι το αποτέλεσμα αυτού του αρνητικού βιώματος. Ετσι, θα σε ζηλεύει αμα σε βλέπει να προχωράς κι αμα προχωρησες θα νιωθει μίσος για σενα που τα καταφερες, θα αρνειτε να σε βοηθησει, θα προσπαθει όσο μπορει να σε ριξει, κι αυτο αν δεν το καταφερνει με πράξεις με λόγια, θα σε συκοφαντεί με το παραμικρό ψεγάδι που σου βρίσκει, θα γίνεται δύστροπος κι απόμακρος με τους άλλους κλπ συναφή. Δεν ειναι η κακία που τους εφερε τα στραβα, τα στραβα ειναι που τους προκάλεσαν την κακια, ως πικρία γι αυτα που έπαθαν.
    Αυτο δεν ειναι και ο γενικός κανόνας αφού υπάρχουν άνθρωποι που εχουν στο αίμα τους την κακία είτε στραβά τους φέρνει ζωή είτε χαρές κι επιτυχίες. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοι που τα στραβα στη ζωη τους, τους έκαναν συμπονετικους για τον άλλο, αλτρουιστές κι ανθρωπιστές, που στήριξαν συναναθρωπους σε ίδιες με αυτες που πέρασαν καταστασεις.
    Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι,πιστεύω όμως ότι ο καλός άνθρωπος είναι καλός είτε στις κακές είτε στις καλές φάσεις της ζωής του και ακριβώς το αντίθετο,οπότε μην φτιάχνεις κατηγορίες....οι περισσότεροι όμως άνθρωποι είναι μέτριου χαρακτήρα προσωπικοτητες με μπόλικη έλλειψη παιδείας....που κοιτάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να είναι πάντα αυτός ο καλύτερος!
    Αυτό βέβαια είναι και χαρακτηριστικό των Ελλήνων.!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σκεφτομαι να κανω ενα δωρο στον ΤΟΜΗΕΤ για να γελασει.
    αν περιδιαβαινει στο φορουμ, ας μου στειλει ενα πμ :)
    Τι δώρο?
    Επειδή θυμάμαι ότι δεν έφυγε απο το φόρουμ με το χαμόγελο στα χείλη!
    γιάννης

Senior Member
    Καλημερα!!
    Σκεφτηκα να διαβασω λιγο για το αγχος και πανικο και μολις ολοκληρωσα ηλεκτρονικα μια παραγγελια στο public.
    Σιγα τον ελευθερο χρονο που εχω αλλα λιγο πριν το ζζζζζ νομιζω θα μπορω να διαβαζω
    11/12/2006

Senior Member
    Τι δώρο?
    Επειδή θυμάμαι ότι δεν έφυγε απο το φόρουμ με το χαμόγελο στα χείλη!
    δεν εχει σχεση με το μπαναρισμα του, ειναι κατι προσωπικο του γιαννη.
    μου ειχε ζητησει βοηθεια σε κατι και δεν μπορουσα να τον βοηθησω, αλλα εσπασε ο διαολος το ποδαρι του (και παλι) και η απαντηση βρεθηκε μπροστα μου ως δια μαγειας.
    και ηταν και η προφανης.......
    θα γελασει πολυ...

Banned
    Κάποτε χάρηκα για σενα πιστεύοντας ότι είχες εγκαταλείψει οριστικά αυτό το χώρο.
    τα εχουμε ξαναπει, συμμετεχω οταν βαριεμαι, οταν δεν εχω χρονο απουσιαζω (οπως τα χριστουγεννα). ουτε δικα μου θεματα ξεκινω πια, ουτε διαλογους κανω τεραστιους, ουτε τσακωνομαι. ποσταρω απλα την αποψουλα μου οπου βρω ενδιαφερον, κι αυτο ειναι ολο. αν σε ενοχλω τοσο μπορεις να με κανεις ιγκνορ.

Senior Member
    σκεφτομαι να παω για μπανιο αλλα εχει σκατοκαιρο.. πφφφφφφφ...

Banned
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    σκεφτομαι να παω για μπανιο αλλα εχει σκατοκαιρο.. πφφφφφφφ...
    θα γυρσει ο τροχος
    θα αλαξει κ ο καιρος

χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα γυρσει ο τροχος
    θα αλαξει κ ο καιρος

χαχαχαχα

χαχαχα.. και ο καιροσ τα ψυχολογικα του εχει.. μη νομιζεις... ελπιζω να ξεκινησει ψυχοθεραπεια μπασ και δουμε καμια λιακαδα..

Senior Member
    Aαααααχχχχχχ αυτα τα παθη θα μας καταστρεψουν!!!...

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν το καλοκαίρι θα ΄ρθει και στην ψυχή μου φέτος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αναρωτιέμαι αν το καλοκαίρι θα ΄ρθει και στην ψυχή μου φέτος...
    Ολοι αυτό σκεφτόμαστε εδώ μέσα κύκνε....
    Ξεκίνα με λίγες θετικές σκέψεις και μετά θα έρθουν και οι θετικές καταστάσεις....
    Τώρα το καλοκαιράκι μία βουτιά στην θάλασσα κάθε τόσο λειτουργεί σαν φάρμακο...!!!!!