Τι σκέφτεστε; - Page 1343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1343 of 1532 FirstFirst ... 34384312431293133313411342134313441345135313931443 ... LastLast
Results 20,131 to 20,145 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αντι να μαλωνεις τηλεφωνικα η απο κοντα, χωρις αποδειξεις δλδ, στειλε τους μια ψυχραιμη επιστολη με ολα αυτα αναλυτικα γραμμενα και στο τελος πες τους οτι προκειται να κινηθεις νομικα και περιμενεις να ανταποκριθουν εγκαιρως.
    επανελαβε την επιστολη μερικες φορες λεγοντας οτι τους ενοχλεις, σε εχουν εξαπατησει, αλλα απαντηση δεν παιρνεις, κι αστους...
    Οχι αυτοι δεν καταλαβαινουν Χριστο και πιστεψε με μονο αυθαδεια τους πρεπει σιγα μην τους σεβαστω κιολας οταν αυτοι δεν σεβονται εμενα!Αυτα!

Senior Member
    Ναι εγω μιλαω με βονταφον , αλλα δεν εχω τοσο καλο πακετο . 28 ευρω , 300 προς κινητα , 1500 προς σταθερα , οχι ιντρνετ , 10 sms.και απεριοριστα προς βονταφον . Δεν μουχουν παρουσιασει προβλημα παντως .

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν υπεγραψα τιποτα..ολα εγιναν τηλεφωνικα και δεν μου ανεφεραν τετοιες επιβαρυνσεις..Τι θα πει "επωφεληθηκα της εκπτωσης" εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο!εμενα μου μιλησαν για 17.80 τον μηνα και τελος!επισης δεν μου ειπαν για 2μηνη καθυστερηση διακοπης που με καθιστουν υποχρεωμενη (κουνια που τους κουναγε) να πληρωσω και 2 μηνιατικα ακομα!Ειναι κλεφτες ρε..
    Τι τρελαίνεσαι τότε; Γραψτους και εσύ στα @@ σου

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Τι τρελαίνεσαι τότε; Γραψτους και εσύ στα @@ σου
    Μια καταγγελια στην προστασια καταναλωτη θα φανε και δεν ξανασχολουμαι..Α θα παρουν 80 @@ οχι ευρω :)

Senior Member
    Δεν υπεγραψα τιποτα..ολα εγιναν τηλεφωνικα και δεν μου ανεφεραν τετοιες επιβαρυνσεις..Τι θα πει "επωφεληθηκα της εκπτωσης" εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο!εμενα μου μιλησαν για 17.80 τον μηνα και τελος!επισης δεν μου ειπαν για 2μηνη καθυστερηση διακοπης που με καθιστουν υποχρεωμενη (κουνια που τους κουναγε) να πληρωσω και 2 μηνιατικα ακομα!Ειναι κλεφτες ρε..
    τηλεφωνικα σου γυρισαν την καρτα σε καρτοσυμβολαιο???
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Οχι αυτοι δεν καταλαβαινουν Χριστο και πιστεψε με μονο αυθαδεια τους πρεπει σιγα μην τους σεβαστω κιολας οταν αυτοι δεν σεβονται εμενα!Αυτα!
    δεν μιλαω για σεβασμο. σαφως και δεν τους αξιζει σεβασμος!προσβαλε τους οσο θελεις, αν σου κολλανε.
    για αποτελεσματικοτητα μιλαω...
    αν σου ζηταν εκεινοι λεφτα, πες τους τα, γραψτα να υπαρχουν και γραπτα και ξεχνα τους.

Banned
    Μια καταγγελια στην προστασια καταναλωτη θα φανε και δεν ξανασχολουμαι..Α θα παρουν 80 @@ οχι ευρω :)
    Που θα τα βρεις τόσα πολλά @@; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    καλα εγω ειχα κανει μαλακια που ειχα γυρισει το whats up σε cosmote συνδεση και πληρωνα 15 ευρω το μηνα αλλα μονο προς κοσμοτε και πηγαν να το διακοψω πριν τη ληξη του συμβολαιου και εσκασα αυτο τα 30 ευρω συν ενα μηνα χωρις τηλεφωνο για να μου ξαναγυρισουν σε whats up
    τωρα αυτη την καρτα δεν την χρησιμοποιω καθε 6μηνες βαζω μια 5 αρα και τελος. Χρησιμοποιω wind free2 go δεκα ευρω με δωρο 300 προς ολους κι αν θελω ενεργοποιω ενα πακετο με 5 και τελος .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    καλα εγω ειχα κανει μαλακια που ειχα γυρισει το whats up σε cosmote συνδεση και πληρωνα 15 ευρω το μηνα αλλα μονο προς κοσμοτε και πηγαν να το διακοψω πριν τη ληξη του συμβολαιου και εσκασα αυτο τα 30 ευρω συν ενα μηνα χωρις τηλεφωνο για να μου ξαναγυρισουν σε whats up
    τωρα αυτη την καρτα δεν την χρησιμοποιω καθε 6μηνες βαζω μια 5 αρα και τελος. Χρησιμοποιω wind free2 go δεκα ευρω με δωρο 300 προς ολους κι αν θελω ενεργοποιω ενα πακετο με 5 και τελος .
    ευτυχως ο ανταγωνισμος τους εκανε να εχουν ολοι προς ολους φθηνα πακετα,και δεν υπαρχειτο προβλημα του ποια εταιρια εχεις. αρκει να μην σε δενουν με συμβολαια.

Banned
    τηλεφωνικα flatl ναι..ρεμ χτες ενα τσοκαριδι μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα πριν φορτωσω,θα φανε καταγγελια και δυσφημηση παντου..οσο για τα @@ καπου θα τα βρω,τοσα αρσενικα γυρω απο ενα να δωσουν..

Senior Member
    Μακρια απο οποια εταιρια στην οποια εχει εμπλακει η forthnet . Ειναι οι χειροτεροι ,

Banned
    τηλεφωνικα flatl ναι..ρεμ χτες ενα τσοκαριδι μου εκλεισε το τηλ στα μουτρα πριν φορτωσω,θα φανε καταγγελια και δυσφημηση παντου..οσο για τα @@ καπου θα τα βρω,τοσα αρσενικα γυρω απο ενα να δωσουν..
    Μιλάμε έχω δακρύσει από τα γέλια ....

Banned
    εγω το 80αρι δεν τους το δινω..οφειλαν να με ενημερωσουν για ολα αυτα,με διαβεβαιωσε το τσοκαρο που μου πουλησε ανθρακες οτι καμια δεσμευση δεν υπαρχει και πριν πανε στο διαολο να ακουσουν την ηχογραφημενη μας κληση με την σεξουαλικη φωνη μου να ακουσουν σε τι συμφωνησα.

Senior Member
    ειναι μαλακες καποια εποχη με επαιρναν τηλεφωνο συνεχεια να μου κλεισουν τηλεφωνικα τετοια συμβολαια. μια φορα με πηρε τηλεφωνο μια επεσε δουλεμα και μου κλεισε το τηλεφωνο!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα μνημονιο!!
    λοιπον, οταν παιρνουν τσοκαριδια τηλεφωνο, μολις αντιληφθεις οτι προκειται γι αυτους, ρωτα ονομα επιθετο με ποιον συνομιλεις και γραφε τα. αν αρνηθουν, χεστους και κλειστο.ειναι ολοι ευθυνοφοβοι και χεζονται να σου μιλουν επωνυμα.

εμενα σε καποια φαση που ειχαν δωσει την οφειλη του τηλεφωνου σε εταιρια εισπραξης, οι πανεξυπνοι, με παιρνει μια ψωλα και χωρις να μου πει το ονομα της (!) μου λεει το εξης απιστευτο:
    "ειμαστε απο εταιρια εισπραξης οφειλων κλπ, εισαστε η ταδε?' 'ναι της λεω, η ταδε ειμαι, εσυ ποια εισαι?" καμια απαντηση, συνεχιζει:"θα ηθελα να μου πειτε τον αριθμο ταυτοτητας σας και το αφμ σας (!) για να επιβεβαιωσω την ταυτοτητα σας και να σας ενημερωσω για μια οφειλη σας"
    "και που ξερω ποια εισαι εσυ που θα σου δωσω αριθμο ταυτοτητας και αφμ?" της λεω? " μα σας ειπα " λεει το βουρλο, "ειμαι απο την εταιρια ταδε ταδε και πηρα να ενημερωσω"
    της λεω "ενημερωσε με ετσι ,στοιχεια απο εμενα δεν παιρνεις, αν ησουν αυτη που λες, θα τα ειχες τα στοιχεια μου"
    "μα" μου λεει, "εγω τα εχω τα στοιχεια σας αλλα δεν μπορω να σας ενημερωσω αν δεν τα επιβεβαιωσω απο εσας, δεν μου επιτρεπεται"
    "κι ειχα μια σκασιλα αν θα μας ενημερωσεις" της λεω, "μην μας ενημερωσεις. χεστηκαμε!" και της το κλεινω στα μουτρα. (οτι το χαρηκα, το χαρηκα).