Τι σκέφτεστε; - Page 1347
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1347 of 1532 FirstFirst ... 34784712471297133713451346134713481349135713971447 ... LastLast
Results 20,191 to 20,205 of 22967
    Senior Member
    pameoloi , εχεις ενα καλο ποιντ με την θεωρια σου , μονο που κ προ κτθλψεως , ετσι πηγαινα , αρα προκειται για καποιου ειδους ευχαριστησης . Αλλος κανει αιωροπτερισμο , αλλος σπηλαιοκαταδυση κλπ κλπ . Υπαρχουν προσωπικοτητες , το γνωριζεις σιγουρα , που την βρισκουν με τον κινδυνο . Μαλλον ανηκω σε αυτες . Επειδη εκανα καταδυσεις ( αφου πηγα σε σχολη ) , πηγαινα μονος ( μεγαλο λαθος ) στα 35-40 μετρα , κ σκεφτομουν , αν μου τυχει τωρα κατι , ειμαι τελειωμενος , κ αυτο με εξιταριζε . Διαστροφη ? ισως .

Senior Member
    αμα σου έχουν απαντήσει γράφε νέο ποστ, εγω εχω κόλλημα με το refresh για αυτό το είδα :P
    δεν λέω πως είναι δείγμα συμπεριφοράς καταθλιπτικού γενικά, για την δική σου περίπτωση μιλάω, πολλοί γουστάρουν την αδρεναλίνη και την ταχύτητα, αλλά να το κάνεις έφοσον είσαι καταθλιπτικός δεν νομίζω να δίνει την ευχαρίστηση που έδινε πρίν.

Senior Member
    και μια που είπα για αδρεναλίνη, γίνεται να ανέβει το "όριο" της έκκρισης χωρίς να είσαι adrenaline junkie; μήπως να δω γιατρό; :P

Senior Member
    Συγγνωμη pameoloi , που σε μπερδεψα με τα ποστ , τοχω αυτο !! το οριο της αδρεναλινης ( θιγεις τρομερα ενδιαφερον θεμα ) , εξαρταται απο το ' παλεψε η φυγε ' . Ειναι καθαρα θεμα συνθηκων κ προσωπικοτητας , κ δεν μπορει κανενας να στην αλλαξει ( την προσωπικοτητα ) . Απ οσο γνωριζω , δεν υπαρχουν υποκαταστατα , παρα μονον η αισθηση του κινδυνου , ειτε προκειται για σπορ , ειτε για καυγα , οτιδηποτε εμπεριεχει κινδυνο , ειτε για οτιδηποτε απειλει την σωματικη σου ακεραιοτητα η και την ζωη σου την ιδια . Αυτη ειναι η αποψη μου , μπορει να ειναι κ λανθασμενη . Φιλικα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συγγνωμη pameoloi , που σε μπερδεψα με τα ποστ , τοχω αυτο !! το οριο της αδρεναλινης ( θιγεις τρομερα ενδιαφερον θεμα ) , εξαρταται απο το ' παλεψε η φυγε ' . Ειναι καθαρα θεμα συνθηκων κ προσωπικοτητας , κ δεν μπορει κανενας να στην αλλαξει ( την προσωπικοτητα ) . Απ οσο γνωριζω , δεν υπαρχουν υποκαταστατα , παρα μονον η αισθηση του κινδυνου , ειτε προκειται για σπορ , ειτε για καυγα , οτιδηποτε εμπεριεχει κινδυνο , ειτε για οτιδηποτε απειλει την σωματικη σου ακεραιοτητα η και την ζωη σου την ιδια . Αυτη ειναι η αποψη μου , μπορει να ειναι κ λανθασμενη . Φιλικα .
    να έχω χάσει την αίσθηση του κινδύνου δεν παίζει, παλιότερα έπερνα τον "χτύπο" της αδρεναλίνης σχετικά εύκολα, πχ απο ενα παιχνίδι στον υπολογιστή μέχρι ενα αντικείμενο που θα έπεφτε στο πάτωμα, οπότε φαντάζεσαι τι έκκριση είχα αν μου τύχενε κάτι στο τιμόνι..
    εδώ και πολλούς μήνες ούτε σε απλά πράγματα αλλά ούτε και σε καταστάσεις πραγματικού κινδύνου εχω νοιώσει αδρεναλίνη, έχει τύχει 3 φορές (2 απο απροσεξία άλλων 1 απο δικιά μου) να έχω ατύχημα στο τσακ και ούτε κατάλαβα τίποτα, βούδας.
    Last edited by pameoloi; 26-06-2014 at 04:29.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ολοι εδω μεσα παρουσιαζουν εναν καλυτερο εαυτο τους
    Μαγκ, το να παρουσιάζεις κάτι που μπορεί να μην ισχύει είναι πολύ λάθος. Το να παρουσιάσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε ένα απρόσωπο περιβάλλον τι ωφελεί; Είσαι αυτό που είσαι, αν δεν σε αποδέχονται γιαυτό που είσαι τότε απλά δεν ταιριάζετε ρε φίλε. Το βρίσκω εντελώς παράλογο να προσπαθώ να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάποιον που μπορεί και πότε να μην τύχει να πιω έναν καφέ μαζί του.

Ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμων και λίγο πλάκα.

Banned
    kαταρχην το περιβαλον δεν ειναι απροσωπο παντα αφου υπαρχουν καπιοι που γνωριζονται μεταξυ τους κ μιλουν ο ενας κατω απο τον αλλο κανοντας τους κινεζους κανεις δεν ειναι σε θεση να βρει πιοι ειναι αν δε τους γνωριζει.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    kαταρχην το περιβαλον δεν ειναι απροσωπο παντα αφου υπαρχουν καπιοι που γνωριζονται μεταξυ τους κ μιλουν ο ενας κατω απο τον αλλο κανοντας τους κινεζους κανεις δεν ειναι σε θεση να βρει πιοι ειναι αν δε τους γνωριζει.
    Δεν το έπιασες μάλλον αυτό που είπα.

Senior Member
    Γαμω το κρατος , το ανυπαρκτο , πληρωσα συμμετοχη στα φαρμακα μου , 128 ευρω , σε απλα φαρμακα . Προ τριμηνου πληρωνα 70 ευρω . Πες οτι εγω μπορω κ τα πληρωνω , ο συνταξιουχος ? ειναι αληθεια , οτι οπου ενεπλακη το ΔΝΤ , ο μεσος ορος ζωης , μειωθηκε κατα 5-10 χρονια .
    Ξεφτιλες πολιτικοι , ολοι τους . Απορω πως ανεχομεθα τατοια κατασταση .

Banned
    εγω πχ συναντησα καπια μια μερα που τη γνωριζα αντε βρεστη τωρα αν μπορεις μεσα σε τοσα χιλιαδες κατεβατα με ονοματα.. δε μπορεις να ξερεις ποτε τι παρασκινιο εχει παιχτει ακομα κ εκτος αυτης τη σελιδας εκτος αν εισαι μεσα σ αυτο..

Banned
    οπως επισης μου χει τυχει να γνωριζω καπια που μιλαγαμε απο το φβ μηνες κ της ειπα αν ποτε μπεις εδω μπες με το ονομα χχχχχ για να σε γνωρισω κ να σου απαντησω αναλογως ακομα κ το μαντειο των δελφων να ρωταγες δε θα εβγαζες ακρη

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω πχ συναντησα καπια μια μερα που τη γνωριζα αντε βρεστη τωρα αν μπορεις μεσα σε τοσα χιλιαδες κατεβατα με ονοματα.. δε μπορεις να ξερεις ποτε τι παρασκινιο εχει παιχτει ακομα κ εκτος αυτης τη σελιδας εκτος αν εισαι μεσα σ αυτο..
    Αλέξανδρε μην μπερδεύεσαι, δεν έδωσα τόσο βάση στο πόσο απρόσωπο είναι το φόρουμ η όχι. Αλλά στο αν πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι σημερα εχω γενεθλια..
    Οτι κλεινω αλλο ενα χρονο δυστυχιας....
    Οτι μια φιλη μου πηγε να μ κανει εκπληξη με τουρτα και φερθηκα σαν μαλακας μη σβηνοντας τα κερακια και δεν εφαγα ουτε ενα κομματι...

Πραγματικα δεν ειναι καθολου καλα τα πραγματα... Και εχω απογοητευτει πληρως απτη ζωη μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Σκεφτομαι οτι σημερα εχω γενεθλια..
    Οτι κλεινω αλλο ενα χρονο δυστυχιας....
    Οτι μια φιλη μου πηγε να μ κανει εκπληξη με τουρτα και φερθηκα σαν μαλακας μη σβηνοντας τα κερακια και δεν εφαγα ουτε ενα κομματι...

Πραγματικα δεν ειναι καθολου καλα τα πραγματα... Και εχω απογοητευτει πληρως απτη ζωη μου...
    Φίλε μου χρόνια σου πολλά .. σου εύχομαι του χρόνου να γιορτάσεις χαρούμενος τα γενέθλιά σου...

Senior Member
    [QUOTE=undetermined;489862]Μαγκ, το να παρουσιάζεις κάτι που μπορεί να μην ισχύει είναι πολύ λάθος.

Undet , δεν καταλαβες , ειπα τις προαλλες την κατασταση στην οποια βρισκομαι ( κτθλψη ) , κ η Λιλιουμ , πολιο μελος , που της εχω μεγαλη εμπιστοσυνη , ειπε οτι δεν πιστευει κανεναν , απο αυτους που λενε οτι περνανε καλα , γιατι ο καθεις παρουσιαζει τον καλυτερο εαυτο του . Δεν αναφερομουν σε μενα , μαλιστα οταν ανεφερα οτι εχω μια μετριως σοβαρη κτθλψη , με πηραν στο ψιλο , οι γνωστες υποπτες !!! δλδ να λες οτι ειμαι κλεισμενος σενα σπιτι κ να μην σε πιστευουν ( τα συγκεκριμενα παντα ατομα ) !!
    Last edited by Macgyver; 27-06-2014 at 00:33.