Τι σκέφτεστε; - Page 1369
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1369 of 1532 FirstFirst ... 36986912691319135913671368136913701371137914191469 ... LastLast
Results 20,521 to 20,535 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mαριον , εχεις σκεφτει οτι η δηλωση σου αυτη , ειναι προκλητικη σενα φορουμ , στο οποιο κανεις δεν ειναι καλα ( πλην εσου , δεν σε αμφισβητω ) , κ το φορουμ ειναι φτιαγμενο για παιδια που αντιμετωπιζουν πραματικα προβληματα , ψυχολογικα η οχι , κ ψαχνουν καπου να πουν τον πονο τους , να κλαφτουν , γιατι οχι , τα βλεπουν ολα μαυρα , ειτε λογω χαρακτηρος , ειτε λογω συνθηκων , ειτε λογω απειριας , κ εχουνε καταληξει σε εσφαλμενα συμπερασματα ( οι ανθρωποι ειναι κακοι ) . Λες οτι δεν ακουνε ανθρωπους σαν κεσενα που εχεις κατι να τους πεις , για να νιωσουν καλυτερα .
    Τι θαλεγες σεναν αλκοολικο ?
    Τι θαλεγες σεναν καταθλιπτικο ?
    Τι θαλεγες σεναν ψυχωτικο ?
    Τι θαλεγες σε καποιον με κρισεις πανικου ? ο καταλογος ειναι ατελειωτος , κ το οτι περνας καλα εσυ , δεν αφορα το φορουμ .
    Ναρχισω κ εγω να λεω λοιπον τι υπεροχη ζωη εχω περασει , μεχρι τα 42 μου , τι ειχα , τι εκανα , τι ερανα κ.ο.κ.
    Δεν λεω αυτο ομως , λεω οτι εχω να παω για μπανιο απο το 2004 , να βγω για ενα καφε απο το 2008 , οτι κανω μοναχικες βολτες μονο , κ αυτες με το ζορι , απλως ειμαι πιο ψυχραιμος λογω ηλικιας ( 52 ) , αλλα συμμεριζομμαι ενα 20-25χρονο , που δεν εχει τις εμπειριες μου , δεν τον καταδικαζω .
    Δεν εχει νοημα να ανοιξουμε κουβεντα , ουτε εσυ το θελεις , ουτε εγω , γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις . Αυτα ηθελα να πω .
    Δεν συμφωνω.
    Πιστευω πραγματικα πως ολοι αντιμετωπιζουμε προβληματα,γι αυτον ακριβως το λογο το να τα καταφερεις να εισαι καλα ειναι Δυναμη.
    Προσωπικα μου δινει παντοτε κουραγιο να ακουω οτι καποιος ειναι καλα,ισως ανηκω υποσυνειδητα ή συνειδητα σε αυτους που θελουν να ειναι ΟΝΤΩΣ καλα.
    Σε πρωτη φαση χρειαζομαστε κατανοηση,μετα θελουμε χρονο και ενδοσκοπηση στο τελος ομως θα ειμαστε τυχεροι να μας σπρωξει καποιος που γυρισε πισω να βοηθησει.
    Νο οφενς Αγγελε,εγω βρισκω ωθηση την παρουσια χαρουμενων ανθρωπων.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Εγω σκεφτομαι αν εχεις την δυναμη να τα κανεις ολα ******* στην ζωη σου,γιατι να μην εχεις την δυναμη να το αντιστρεψεις αυτο?
    Αφου διαθετει κανεις δυναμη να αυτοκαταστραφει σιγουρα διαθετει δυναμη και για αναγεννηση.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω σκεφτομαι αν εχεις την δυναμη να τα κανεις ολα ******* στην ζωη σου,γιατι να μην εχεις την δυναμη να το αντιστρεψεις αυτο?
    Αφου διαθετει κανεις δυναμη να αυτοκαταστραφει σιγουρα διαθετει δυναμη και για αναγεννηση.
    Γιατί το δύσκολο είναι να χτίζει κανείς, όχι να γκρεμίζει......

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Γιατί το δύσκολο είναι να χτίζει κανείς, όχι να γκρεμίζει......
    Και τα δυο πονανε εξισου ομως :)

Senior Member
    Ίσως γιατί δεν έχεις μάθει πώς γίνεται.
    Αλλά πιστεύω ότι αν το θέλεις, αργά ή γρήγορα θα βρεις τον τρόπο.
    Την δύναμη την έχουμε όλοι μας, το θέμα είναι πώς τη χρησιμοποιούμε. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε όπως μας έμαθαν. Και συχνά δεν έχουμε τους καλύτερους δασκάλους.
    Τότε πρέπει να ψάξουμε για άλλους.

Banned
    Και τα δυο πονανε εξισου ομως :)
    Ναι...... εξαρτάται......... Ξέρεις πόσο κόσμο ξέρω που προτιμάει να πονάει παρά να ξεβολευτεί κ να προσπαθήσει?
    Καλώς ή κακώς όλοι -κ δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω- βολευόμαστε στη ζωή που επιλέγουμε, όποια κ αν είναι αυτή.

Banned
    Ναι μαριαν..αν και το εθεσα ως ερωτημα ηταν λαθος διατυπωση διοτι προκειται για προσωπικη διαπιστωση.

Senior Member
    Και κάτι επίκαιρο.
    19 πράγματα που κάνουν οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. κλικ

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ίσως γιατί δεν έχεις μάθει πώς γίνεται.
    Αλλά πιστεύω ότι αν το θέλεις, αργά ή γρήγορα θα βρεις τον τρόπο.
    Την δύναμη την έχουμε όλοι μας, το θέμα είναι πώς τη χρησιμοποιούμε. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε όπως μας έμαθαν. Και συχνά δεν έχουμε τους καλύτερους δασκάλους.
    Τότε πρέπει να ψάξουμε για άλλους.
    Άμα θέλεις γίνεται. Έχω κάνει πολλά χωρίς δασκάλους. Αλλά κ δάσκαλο να μην έχεις άμα όντως το θέλεις θα βρεις το δάσκαλο. Το θέμα, σόρυ κιόλας, είναι να είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις κ να θυσιάσεις το βόλεμά σου κ να μην κάνεις πίσω όταν κάτι κάθεται στραβά. Τίποτα που να αξίζει πραγματικά σε αυτή τη ζωή δεν έρχεται εύκολα κ στο πιάτο. Εύκολα κ στο πιάτο έρχεται μόνο η παρακμή κ τα σκουπίδια, αυτά δεν απαιτούν καμία προσπάθεια.

Banned
    Ναι...... εξαρτάται......... Ξέρεις πόσο κόσμο ξέρω που προτιμάει να πονάει παρά να ξεβολευτεί κ να προσπαθήσει?
    Καλώς ή κακώς όλοι -κ δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω- βολευόμαστε στη ζωή που επιλέγουμε, όποια κ αν είναι αυτή.
    Ναι mariposa ειναι τετοιο το ψυχολογικο σου υποβαθρο οταν βρισκεσαι στα πατωματα που νιωθεις ασφαλεια εκει..

Senior Member
    Άμα θέλεις γίνεται. Έχω κάνει πολλά χωρίς δασκάλους. Αλλά κ δάσκαλο να μην έχεις άμα όντως το θέλεις θα βρεις το δάσκαλο. Το θέμα, σόρυ κιόλας, είναι να είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις κ να θυσιάσεις το βόλεμά σου κ να μην κάνεις πίσω όταν κάτι κάθεται στραβά. Τίποτα που να αξίζει πραγματικά σε αυτή τη ζωή δεν έρχεται εύκολα κ στο πιάτο. Εύκολα κ στο πιάτο έρχεται μόνο η παρακμή κ τα σκουπίδια, αυτά δεν απαιτούν καμία προσπάθεια.
    Συμφωνώ. Αλλά ακόμη κι αυτό, το να προσπαθείς για το καλύτερο και να ξεβολεύεσαι, άλλοι το έχουν διδαχτεί από μικροί και άλλοι όχι. Πολλοί μάλιστα έχουν διδαχτεί το αντίθετο.
    Το θέμα είναι να αποφασίσει κάποιος ότι θέλει να βελτιώσει την κατάσταση της ζωής του, μετά τον τρόπο θα τον βρει.
    Πολλές φορές όμως, αυτό συμβαίνει δυστυχώς, αφού κάποιος έχει φτάσει στον πάτο. Αναγκαστικά.
    Για κάποιους λίγους δε συμβαίνει ποτέ.

Banned
    Την ασφάλεια στο πάτωμα την έχω νοιώσει πολέεεεεεες φορές. Καμιά φορά όμως κάνεις ή αναγκάζεσαι να κάνεις την επιλογή που σε απομακρύνει από την ασφάλεια επειδή θες κάτι καλύτερο (όχι απλά σαν ευχή, το θέλεις όντως). Σαν να είσαι στον Τιτανικό 1 πράγμα, ο Τιτανικός βουλιάζει, το ξέρεις ότι όπως πάει θα βουλιάξει αλλά η αίσθηση ασφάλειας σου λέει να μείνεις στο πλοίο αντί να βουτήξεις σε έναν μαύρο παγωμένο ωκεανό. Δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθείς, αλλά αντίθετα με τα αν μείνεις στο πλοίο, κάποιες πιθανότητες τις έχεις.

Δεν εχω δει γενικα τι λεει η Μαριαν,αλλα αν το μηνυμα της ειναι οτι μπορεσε και εγινε ευτυχισμενη ΠΑΡΑ τα οποια ψυχολογικα προβληματα της,τοτε ειναι ελπιδοφορο :)

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Συμφωνώ. Αλλά ακόμη κι αυτό, το να προσπαθείς για το καλύτερο και να ξεβολεύεσαι, άλλοι το έχουν διδαχτεί από μικροί και άλλοι όχι. Πολλοί μάλιστα έχουν διδαχτεί το αντίθετο.
    Το θέμα είναι να αποφασίσει κάποιος ότι θέλει να βελτιώσει την κατάσταση της ζωής του, μετά τον τρόπο θα τον βρει.
    Πολλές φορές όμως, αυτό συμβαίνει δυστυχώς, αφού κάποιος έχει φτάσει στον πάτο. Αναγκαστικά.
    Για κάποιους λίγους δε συμβαίνει ποτέ.
    Να λοιπόν που συμφωνούμε, θέμα απόφασης είναι μετά ο τρόπος θα βρεθεί, για άλλους μπορεί να είναι πιο εύκολος κ άλλους πιο δύσκολος.
    Αυτό με το τί έχει διδαχθεί ο καθένας είναι πολύ σωστό, παίζει όμως κ ο παράγοντας χαρακτήρας..... Πχ ξέρω 2 αδέρφια, παιδιά ζάμπλουτης οικογένειας, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε, που μεγαλώσανε στη χλιδή κ σε φάση "δε θα χρειαστεί να κουραστείτε ποτέ για τίποτα, τα έχετε όλα κ οι πάντες θα σας κάνουν τούμπες......" Τέτοια ωραία ανατροφή κ τα 2 παιδιά. Ο 1 έκανε παπάδες, 2πλασίασε "το μερίδιό του", ο άλλος γ.............. τα πάντα. Παίζει κάπου κ ο χαρακτήρας νομίζω.

Banned
    Μπαα οπου υπαρχει βυθιση και μεινεις εκει καμια πιθανοτητα δεν εχεις νομιζω..ο ωκεανος ομως μπορει να ειναι μια επιλογη που σε φοβιζει ομως εκει εχεις πιθανοτητες να ανεβεις στην επιφανεια