Τι σκέφτεστε; - Page 1383
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1383 of 1532 FirstFirst ... 38388312831333137313811382138313841385139314331483 ... LastLast
Results 20,731 to 20,745 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι οτι εχω παρει 5 διδακτορικα διπλωματα στους επωδυνους χωρισμους και 4 στις επωδυνες σχεσεις. Τοση γνωση, τοση σοφια, πρεπει να την μεταλαμπαδευσω. Πρεπει να αξιοποιησω τους με κοπους αποκτηθεντας τιτλους σπουδων μου. Και εχω και τιμητικο μεταδιδακτορικο τιτλο της καμιας επιτυχημενης και σωστης σχεσης. Θα τα κορνιζαρω.

Λιλ , σε θεωρω πολυ εξυπνη , ειμαι βεβαιος οτι γνωριζεις τους λογους . Δεν χρειαζεσαι συμβουλες απο κανεναν . Aλλα εισαι εις θεση να δωσεις συμβουλες .

Senior Member
    Οτι κάποιος εδω μέσα το παίζει γκόμενος....εκτός όλων των άλλων που το "παίζει" κατα καιρούς!................................... ...................................

Senior Member
    Ειναι ασχημο να κατηγορεις τον Αλεξανδρο , οτι το παιζει γκομενος , η το παιζει κατα καιρους , ειναι καλοπροαιρετο παιδι ( δεν μπορω να σκεφτω αλλον ).

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι ασχημο να κατηγορεις τον Αλεξανδρο , οτι το παιζει γκομενος , η το παιζει κατα καιρους , ειναι καλοπροαιρετο παιδι ( δεν μπορω να σκεφτω αλλον ).
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Τρολαρουμε??

Senior Member
    Ρε μνιμονιο , ξυπνια εισαι , χαιρομαι που επανηλθες , αληθεια , να πουμε κ καμμια κουβεντα .

Banned
    Oχι σοβαρα με εκανες και γελασα!!Τι να πουμε ρε Αγγελε,τετοια ωρα τετοια λογια!!Υγεια και ευτυχια σε ολους!!

Senior Member
    Ελα ντε , τι να πουμε ? σεκανα και γελασες ε ? αυτο ειναι καλο μνιμονιο , καλο σου βραδυ .

Banned
    Δεν ειναι πολιτικου ενδιαφεροντος το σαιτ το ξερω,αλλα ηθελα να'ξερα με τι μουτρα θα ξαναπαραπονεθουν οι Εβραιοι για το ολοκαυτωμα τους,οταν κοντευουν να αφανισουν τον λαο της Παλαιστινης επειδη θελουν εδαφη που δεν τους ανηκουν!!
    Δεν υπαρχουν χειροτεροι σκατιαρηδες,ραδιουργοι και προπαγανδιστες απο αυτους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν ειναι πολιτικου ενδιαφεροντος το σαιτ το ξερω,αλλα ηθελα να'ξερα με τι μουτρα θα ξαναπαραπονεθουν οι Εβραιοι για το ολοκαυτωμα τους,οταν κοντευουν να αφανισουν τον λαο της Παλαιστινης επειδη θελουν εδαφη που δεν τους ανηκουν!!
    Δεν υπαρχουν χειροτεροι σκατιαρηδες,ραδιουργοι και προπαγανδιστες απο αυτους..
    Mα αυτη ειναι η δικαιολογια τους τοσα χρονια.
    Ετσι και ασκησει καποιος κριτικη στην πολιτικη του , αμεσως τον βαφτιζουν αντισημιτιστη , αρνητη ολοκαυτωματος και δεν ξερω τι αλλο.

Καλα εδω που τα λεμε μια μεγαλη μεριδα επικριτων του Ισραηλ ειναι οντως φασιστες,χρυσα αυγα κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Καλα εδω που τα λεμε μια μεγαλη μεριδα επικριτων του Ισραηλ ειναι οντως φασιστες,χρυσα αυγα κλπ
    Nαι , αυτη η μεριδα περα απο αντισημιτιστες ειναι και οπαδοι του Λιακο , ,αντιμουσουλμανιστες ,αντιπακιστανιστες , αντιμαυριστες , μισογυνηδες κ.α .
    Α , εχουν και ενα παραπανω χρωμοσωμα που τους κανει σουπερ ντουπερ και ειναι και γαμω .
    Δεν νομιζω να τους παιρνει κανεις στα σοβαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    oσο εξω κυκλοφορουνε ατομα που μπορουν να σου διξουν οτι εισαι μηδενικο,καταλαβαινεις οτι υπαρχουν "ανθρωποι" που τους παιρνουν στα σοβαρα και με το παραπανω...

Banned
    Είπα να απαντήσω,αλλά να παρεις και στα σοβαρά τον καθένα του e psy παει πολύ.. Βλέπω ένας ένας την κανει απο εδώ..ήρθε και η σειρα μου νομιζω.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Nαι , αυτη η μεριδα περα απο αντισημιτιστες ειναι και οπαδοι του Λιακο , ,αντιμουσουλμανιστες ,αντιπακιστανιστες , αντιμαυριστες , μισογυνηδες κ.α .
    Α , εχουν και ενα παραπανω χρωμοσωμα που τους κανει σουπερ ντουπερ και ειναι και γαμω .
    Με πιασες ;)

Kαι γω ετσι ελεγα και τους επαιρνα στο ψιλο.Μεχρι που ειδα κατι ασβερκα πλασματα να καταλαμβανουν την δεξια πτερυγα του κοινοβουλιου και λιγο αργοτερα να δολοφονουν εναν νεαρο,και μου κοπηκαν τα γελια.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Είπα να απαντήσω,αλλά να παρεις και στα σοβαρά τον καθένα του e psy παει πολύ.. Βλέπω ένας ένας την κανει απο εδώ..ήρθε και η σειρα μου νομιζω.
    Μνημονιο,δεν ηταν μπηχτη για σενα το σχολιο μου,δεν ξερω τις πολ. αποψεις σου συνολικα αλλωστε.Και γω βρισκω σκατατζιδικη την κυβερνηση του Ισραηλ και αυτα που κανει,αλλα ειναι γεγονος οτι πολλοι φασιστες βρισκουν την ευκαιρια μετα τα προσφατα γεγονοτα να ριξουν το δικο τους δηλητηριο.

Banned
    ποια προσφατα γεγονοτα? αυτο συνεβενε εκει περα μια ζωη