Τι σκέφτεστε; - Page 1386
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1386 of 1532 FirstFirst ... 38688612861336137613841385138613871388139614361486 ... LastLast
Results 20,776 to 20,790 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    οταν εισαι πιτσιρικας δεν τα σκεφτεσε αυτα.νομιζεις οτι εχεις τοση δυναμη που μπορεις να αναποδογυρισεις τον κοσμο ολο.οποτε κανεις λαθη.αλλα εχεις δικιο
    Δικαίωμα στο λάθος το έχουν όλοι και όλες οι ηλικίες. Αρκεί το λάθος αυτό να μην το σέρνεις σε όλη σου τη ζωή......Σωστό ή λάθος;
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    Δικαίωμα στο λάθος το έχουν όλοι και όλες οι ηλικίες. Αρκεί το λάθος αυτό να μην το σέρνεις σε όλη σου τη ζωή......Σωστό ή λάθος;
    σωστο.επισης δικαιωμα στο λαθος δεν εχει και αυτος που παει να κανει το ιδιο λαθος για δευτερη φορα...

Senior Member
    σε ενα κυκλο αμαρτολων ο αναμαρτιτος θα ειναι αυτος που θα λυθοβολιθει πρωτος

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    σωστο.επισης δικαιωμα στο λαθος δεν εχει και αυτος που παει να κανει το ιδιο λαθος για δευτερη φορα...
    Έτσι! το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού. (αλλά για γυναίκα δε λέει τίποτα...... χιχι)
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    τι να κανουμε ειναι εξυπνες οι γυναικες

Senior Member
    Πού είναι το μνιμόνιο και η Θεοφανία;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    σκεφτομαι οτι ποναω

Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί μόλις ξυπνάω νιώθω τόση ένταση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλησπέρα σας. τι κάνερε; καιρό είχα να γράψω και είπα να ικανοποιήσω λίγο τον εγωισμό μου με το να μου δώσει κάποιος σημασία!
    Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και είναι αλλο ένα που το περνάω μόνο μου. Διακοπές δε θα πάω κάπου, με έχει φάει η ρουτίνα της καθημειρνότητας. Δε με πειράζει η δουλειά μου και η κούραση που κουβαλάω από αυτήν. Με πειράζει που μετά γυρνάω και δεν έχω έναν άνθρωπο, μια κοπέλα να πάω μία βολτα στην παραλία, στην εξοχή, να φύγω για μία ώρα από τη μιζέρια.
    Την Κυριακή ξύπνησα πάλι με ένα πλάκωμα στο στήθος. Σκέφτομαι διάφορα. Βουρκώνων συχνά πυκνά, μιλάω στον εαυτό μου σαν να είχα καποιον μπροστά μου. Έχω γεμίσει αποθημένα. Αποθημένα, αποθημένα, αποθημένα. Ποτέ δεν τόλμησα να πως κάτι, να κάνω κάτι. Και μετά είναι πάντα πολύ αργά να κανω κατι.
    Υπάρχουν φορές που θέλω να μου συμβεί αυτό που λένε «θόλωσε το μυαλό του» μπας και κανω κακό στον εαυτό μου. Έτσι απλά. Μια στιγμή να μπλοκάρει ο εγκέφαλος, να τα δει όλα μαυρα. Αλλά οκ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και αυτό αποθημένο θα μου μείνει! Μια ζωη δειλός ήμουνα σε όλα. Δειλός, θύμα, κορόιδο, μαλάκας... Συνώνυμα όλα. Ένα και το αυτό. Αυτοεκτίμηση μηδέν, αυτοσεβασμός μηδέν. Υπάρχω μόνο ως βιολογική οντότητα. Απλά υπάρχω. Απλά κινούμαι. Δεν υπάρχει κάτι πίσω ούτε μπροστά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    καλησπέρα σας. τι κάνερε; καιρό είχα να γράψω και είπα να ικανοποιήσω λίγο τον εγωισμό μου με το να μου δώσει κάποιος σημασία!
    Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και είναι αλλο ένα που το περνάω μόνο μου. Διακοπές δε θα πάω κάπου, με έχει φάει η ρουτίνα της καθημειρνότητας. Δε με πειράζει η δουλειά μου και η κούραση που κουβαλάω από αυτήν. Με πειράζει που μετά γυρνάω και δεν έχω έναν άνθρωπο, μια κοπέλα να πάω μία βολτα στην παραλία, στην εξοχή, να φύγω για μία ώρα από τη μιζέρια.
    Την Κυριακή ξύπνησα πάλι με ένα πλάκωμα στο στήθος. Σκέφτομαι διάφορα. Βουρκώνων συχνά πυκνά, μιλάω στον εαυτό μου σαν να είχα καποιον μπροστά μου. Έχω γεμίσει αποθημένα. Αποθημένα, αποθημένα, αποθημένα. Ποτέ δεν τόλμησα να πως κάτι, να κάνω κάτι. Και μετά είναι πάντα πολύ αργά να κανω κατι.
    Υπάρχουν φορές που θέλω να μου συμβεί αυτό που λένε «θόλωσε το μυαλό του» μπας και κανω κακό στον εαυτό μου. Έτσι απλά. Μια στιγμή να μπλοκάρει ο εγκέφαλος, να τα δει όλα μαυρα. Αλλά οκ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και αυτό αποθημένο θα μου μείνει! Μια ζωη δειλός ήμουνα σε όλα. Δειλός, θύμα, κορόιδο, μαλάκας... Συνώνυμα όλα. Ένα και το αυτό. Αυτοεκτίμηση μηδέν, αυτοσεβασμός μηδέν. Υπάρχω μόνο ως βιολογική οντότητα. Απλά υπάρχω. Απλά κινούμαι. Δεν υπάρχει κάτι πίσω ούτε μπροστά.
    Στο κείμενό σου περιγράφεις την μία πλευρά Για να φέρεις μια ισορροπία ίσως να ξεκίναγες βάζοντας απο την άλλη μεριά το αντίθετο πχ αντι του ονόματος --κανείς-- να βάλεις ένα άλλο όνομα που να δείχνει πως είσαι κάποιος Αντι να ικανοποιήσεις τον εγωισμό να κάνεις κάτι για κάποιον /α, συνάδελφο, συγγενη, η ακόμα καλύτερα άγνωστο, κάτι που θα δώσεις εσυ σημασία για τον άλλον δλδ Διακοπές αντι να σκέφτεσαι με παρές κλπ πας μονάχος σου σε κάποιο νησί ΟΧΙ ερημονήσι, τρεξηματάκι το πρωί, μπανάκι κατόπιν, κανένα μπάρμπεκιου να σπάσεις μύτες, καφεδάκι μπαράκι και γενικά όσο γυρίζεις μυρίζεις
    Και το βασικότερο όλων είναι οι ΣΚΕΨΕΙΣ που σε κάνουν να αισθάνεσαι χάλια η αν θες για κάθε αρνητική σκέψη που κάνεις να διαβάζεις 10 ανέκδοτα

Τι σου λέω τώρα θα μου πεις ε ? Αν βαριέσαι πάντως άσε την βαριά και πιάσε το σφυρί (και καλα χουμορ)

Αν δεν αλλάξεις περιβάλλον και σκέψεις μην περιμένεις αλλαγές

Στον νου όταν του θέτεις το ερώτημα τι φταίει θα σου παράγει ένα εκατομμύριο αρνητικές σκέψεις ενώ αν του θέσεις ερωτήματα όπως τι να φορέσω, σε ποιο μέρος να πάω, καλημέρα κοπελιά με λένε ---κάποιο---- εσένα ?

Αμα μετά απο αυτα που έγραψα σκεφτείς ,,,,,,ναι καλά στα λόγια όλοι είμαστε προφέσορες,,,,, τότε τι να πω δεν είμαι και κανένας ειδικός, ίσως άργησα να καταλάβω πως τελικά είμαι ο ιδανικός για τον εαυτό μου, ,,,,, είπα άργησα ,,, γράψε λάθος ποτέ δεν είναι αργά

Σκεφτομαι τον αδερφο μου συνεχεια και τις καλες ανεμελες εποχες οταν ειμουν μικρος , γενικα εχω αρνητικες σκεψεις αλλα υπερβαλω , αλλα τωρα τελευταια σκεφτομαι αμα υπαρχουν και αλλοι σαν και εμενα που περνανε πραγματικα δυσκολα

Senior Member
    εκει που νομιζω οτι ολα μπηκαν σε ενα δρομο,αυτο το παιδι μου ,δινει μια και τα γκρεμιζει ολα!
    ωρες και στιγμες μου ερχεται να της ανοιξω την πορτα και να την πεταξω στον δρομο!!
    βα-ρε-θη-κα!!!
    κου-ρα-στη-κα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    μετρηση eq εχεις κανει? πρεπει να σπας κοντερ ......
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    σκεφτομαι τι ευτυχια ειναι να βλεπεις τον γατουλη σου να κοιμαται διπλα σου χουρχουριστος-χουρχουριστος!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σκεφτομαι τι ευτυχια ειναι να βλεπεις τον γατουλη σου να κοιμαται διπλα σου χουρχουριστος-χουρχουριστος!!
    Θα συμφωνήσω... :)
    Είναι πολύ καλή παρέα τα γατάκια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...