Τι σκέφτεστε; - Page 1387
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1387 of 1532 FirstFirst ... 38788712871337137713851386138713881389139714371487 ... LastLast
Results 20,791 to 20,805 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτός είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού...άραγε αυτό είναι καλό ή κακό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    "κανε παιδι να δεις καλο" σας λεγανε εεε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι αυτός είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού...άραγε αυτό είναι καλό ή κακό;

Για μας εδω στην Αθηνα καλο ειναι , για εχουμε σκασει απ την ζεστη . Εκει ζεσταινεστε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    Έτσι! το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού. (αλλά για γυναίκα δε λέει τίποτα...... χιχι)

Στην παλια εποχη , τις γυναικες τις ειχαν του κλωτσου κ του μπατσου , οχι σαν σημερα που κοντευετε να κανετε εσεις κουμαντο ......
    Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν υπαρχει καμμια φιλοσοφος........
    Μην παρεξηγηθω , τις αγαπω τις γυναικες , σε πολλα σημεια υπερτερουν ημων των ανδρων .
    Last edited by Macgyver; 01-08-2014 at 22:09.

Senior Member
    επιτελους εκανα καπου δεκα μπανια και μαυρισα λιγο!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    μετρηση eq εχεις κανει? πρεπει να σπας κοντερ ......
    έψαξα τι είναι το eq αλλά δεν κατάλαβα ακριβως. ειναι καλο να εχεις ανεπτυγμένι ή χαμηλό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Στο κείμενό σου περιγράφεις την μία πλευρά Για να φέρεις μια ισορροπία ίσως να ξεκίναγες βάζοντας απο την άλλη μεριά το αντίθετο πχ αντι του ονόματος --κανείς-- να βάλεις ένα άλλο όνομα που να δείχνει πως είσαι κάποιος Αντι να ικανοποιήσεις τον εγωισμό να κάνεις κάτι για κάποιον /α, συνάδελφο, συγγενη, η ακόμα καλύτερα άγνωστο, κάτι που θα δώσεις εσυ σημασία για τον άλλον δλδ Διακοπές αντι να σκέφτεσαι με παρές κλπ πας μονάχος σου σε κάποιο νησί ΟΧΙ ερημονήσι, τρεξηματάκι το πρωί, μπανάκι κατόπιν, κανένα μπάρμπεκιου να σπάσεις μύτες, καφεδάκι μπαράκι και γενικά όσο γυρίζεις μυρίζεις
    Και το βασικότερο όλων είναι οι ΣΚΕΨΕΙΣ που σε κάνουν να αισθάνεσαι χάλια η αν θες για κάθε αρνητική σκέψη που κάνεις να διαβάζεις 10 ανέκδοτα

Τι σου λέω τώρα θα μου πεις ε ? Αν βαριέσαι πάντως άσε την βαριά και πιάσε το σφυρί (και καλα χουμορ)

Αν δεν αλλάξεις περιβάλλον και σκέψεις μην περιμένεις αλλαγές

Στον νου όταν του θέτεις το ερώτημα τι φταίει θα σου παράγει ένα εκατομμύριο αρνητικές σκέψεις ενώ αν του θέσεις ερωτήματα όπως τι να φορέσω, σε ποιο μέρος να πάω, καλημέρα κοπελιά με λένε ---κάποιο---- εσένα ?

Αμα μετά απο αυτα που έγραψα σκεφτείς ,,,,,,ναι καλά στα λόγια όλοι είμαστε προφέσορες,,,,, τότε τι να πω δεν είμαι και κανένας ειδικός, ίσως άργησα να καταλάβω πως τελικά είμαι ο ιδανικός για τον εαυτό μου, ,,,,, είπα άργησα ,,, γράψε λάθος ποτέ δεν είναι αργά

ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες.
    Last edited by kaneis; 01-08-2014 at 23:55.

Senior Member
    Οτι καλό είναι κάθε άνθρωπος να διατηρεί όσο μπορεί την ψυχική του ηρεμία.!
    Με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.......................

Καντε το και θα με θυμηθείτε....
    Γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου....

Αφιερωμένο............

https://www.youtube.com/watch?v=L7EmX6NYnkc

Senior Member
    Σκεφτομαι αυτα τα αισιοδοξα ποστ , καλα ειναι , αλλα την αλλη φορα που θα σας πει καποιος να μην ανησυχητε , ολα θα πανε καλα , ζητηστε ακριβεις οδηγιες .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaneis View Post
    έψαξα τι είναι το eq αλλά δεν κατάλαβα ακριβως. ειναι καλο να εχεις ανεπτυγμένι ή χαμηλό;

ανεπτυγμενο............................ ...κανε το , ειναι καλο , διοτι δεν ειναι προφανεις οι σωστες απαντησεις , οποτε δεν μπορεις να κλεψεις .
    Last edited by Macgyver; 02-08-2014 at 05:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αναρωτιέμαι γιατί μόλις ξυπνάω νιώθω τόση ένταση...

Γιατι οταν κοιμασαι , το υποσυνειδητο παιρνει τα ηνια , και παιζει την ' κασσετουλα ' με τα δυσαρεστα συναισθηματα με τα οποια εχεις κανει επανειλημμενες εγγραφες ξυπνια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για μας εδω στην Αθηνα καλο ειναι , για εχουμε σκασει απ την ζεστη . Εκει ζεσταινεστε ?
    Ναι, κι εδώ έχει ζέστη...απλά σκέφτομαι ότι το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί και το τέλος της ξενοιασιάς κατά κάποιο τρόπο...
    Επίσης, όσον αφορά τον καιρό χθες είχε καταιγίδα και στις ειδήσεις είπαν ότι και σήμερα θα βρέξει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι οταν κοιμασαι , το υποσυνειδητο παιρνει τα ηνια , και παιζει την ' κασσετουλα ' με τα δυσαρεστα συναισθηματα με τα οποια εχεις κανει επανειλημμενες εγγραφες ξυπνια .
    Πω πω...ούτε στον ύπνο δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε...ελπίζω να μπορούμε τουλάχιστον στον αιώνιο ύπνο...κάποτε πρέπει να ξεκουραστεί η ψυχή...

Senior Member
    ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες.
    Θα με ευχαριστήσει να ακούσω η να μάθω πως ο καθένας μας βρήκε τον τρόπο και ξέφυγε απο αυτά που τον παιδεύουν, που τον έχουν αρρωστήσει, ακόμα και σε εκείνους που ο οργανισμός τους δεν είναι σύμμαχος όμως τα καταφέρνουν με πείσμα, με υπομονή, με --- ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ --- δίπλα τους

Ξέρω πως δεν έχω τον τρόπο να μεταφέρω το πως τα κατάφερα, ξέρω που ήμουν και που έφτασα και εδω πάνω που είμαι έχει ωραία θέα, και αν ακόμα κατα τύχη η ατυχία ξανα πέσω θα ξέρω πως αξίζει τον κόπο να ξαναπροσπαθήσω, όσο και αν φαντάζει δύσκολο, όσο και αν στην αρχή πονέσει

Άλλωστε η αρχή είναι δύσκολη

Senior Member
    ειναι καλο να ειναι ανεπτυγμενο οπως ειπε κ ο mac αλλα προκαλει ¨τα προβληματα" που εμεις εχουμε συνηθως!
    αντιλαμβανεσαι πραγματα που ενας μεσος ανθρωπος δν μπορει... κ αυτα που αντιλαμβανομαστε δν ξερουμε να τα διαχειριστουμε!!!
    Ειναι η λεγομενη συναισθηματικη νοημοσυνη....
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!