Results 20,836 to 20,850 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
05-08-2014, 08:45 #20836
Σκέφτομαι πόσο χαλαρωτικό κι ευεργετικό για την ψυχή είναι να χαϊδεύεις τον επίσης χαλαρωμένο γατούλη σου ενώ μισοκοιμάται... :)
Ακόμα κι αν κρατάει για λίγο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 05-08-2014, 09:16 #20837
Aληθεια ειναι , οι γατουληδες ειναι τα αγαπημενα μου ζωα , Κυκνε , τους λατρευω , ειχα γατο μεχρι το 08 , και κοιμομουνα μαζι του , στο ιδιο κρεββατι , του μιλαγα , του ελεγα τα προβληματα μου ( καταλαβαινε ? ) , παντως με κοιταγε στα ματια , και μετα , αρχιζε να με γλυφει στο λαιμο , μεχρι που τουλεγα στοπ , κ πηγαινε παραπερα . Ουτε παθαινουν καταθλιψεις , ουτε νευρικους κλονισμους , απλως υπααρχουν .
Μηπως θαπρεπε να παρουμε μαθηματα απ αυτους ? εγω εχω παρει Κυκνε , κ ισως γι αυτο αντιμετωπιζω την κτθλψη μου τοσο κουλ . Απλως υπαρχω ( νταξει δεν ειναι τοσο απλο , εμεις οι ανθρωποι ειμαστε περιπλοκα οντα , αυτο ειναι καλο η κακο ?) κανω ρεπετισιον την ερωτηση σου , αν τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι ειναι καλο η κακο , δεν γνωριζω λοιπον . Οσο μεγαλωνω , ανακαλυπτω οτι γνωριζω ολο και λιγοτερα .
05-08-2014, 09:16 #20838
Επίσης σκέφτομαι πως στο καλό να είμαι καλά όταν η μάνα μου πρωί πρωί που καθόμαστε να πιούμε καφέ σαν άνθρωποι αρχίζει να λέει ότι αν πεθάνει ο πατέρας μου θα πηδήξει απ' το μπαλκόνι κι όταν αυτός της λέει τι θα κάνουμε εμείς μετά απαντάει ν' αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί...έλεος δηλαδή! Ανατρίχιασα πρωινιάτικα!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-08-2014, 09:24 #20839
Βρε Κυκνε , τι ειναι αυτα που σου λεει η μανα σου ? μετα ειναι να μην εισαι καλα ? Ακου τωρα συζητηση !!! αν θα πεθανει κ ποιος κ αν , κ αν , κ αν , αν μουλεγε κατι τετοιο η μανα μου , θα της ελεγα , αντε και .............κ ειχα μια σκασιλα ποτε θα πεθανει ο πατερας μου , ολοι θα πεθανουμε , so what ?
05-08-2014, 09:24 #20840
Εμένα μου αρέσουν και οι σκύλοι...από γατούλια έχω δύο, ένα θηλυκό κι ένα αρσενικό, τον αρσενικό χαϊδευα πριν...τώρα ξύπνησαν και τα δύο...Εσύ πώς και δεν ξαναπήρες γάτο;
Εγώ δεν τους μιλάω αλλά όταν είμαι στεναχωρημένη πάω και τα χαϊδεύω...τα δύο άλλα που είχα παλιά και "έφυγαν" κάθονταν και να τα αγκαλιάσεις κι αυτό ήταν μεγάλη παρηγοριά για μένα...
Εγώ θα έλεγα για το καλοκαίρι ότι θα δείξει από το τι θα φέρει το φθινόπωρο αν είναι καλό η κακό που τελειώνει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-08-2014, 09:28 #20841
Άστα να πάνε...και τα λέει και σε περίοδο πένθους, ε; Άντε ας τη δικαιολογήσω λόγω του πόνου της για να μην τα πάρω κι εγώ αν και της είπα ότι πάω μέσα μ' αυτά που λέει, δεν θέλω ν' ακούω κι αποχώρησα...αλλά μου ψιλοχάλασε τη διάθεση...και θα μείνω και μόνη μου τώρα το πρωί, κάνω που κάνω αυτοκαταστροφικές σκέψεις τώρα ένα παραπάνω, θα σκέφτομαι θανάτους κι αυτοκτονίες...ω Θεέ μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-08-2014, 09:48 #20842
Ναι ξερω ο θειος . Καλα κανεις κ αποχωρησες , αλλα αυτες οι σκεψεις , πω πω , καταστροφη , προφανως δεν μπορεις να τις αντικαταστησεις με αλλες , καταλαβαινω κοριτσι μου , αν ησουν Αθηνα και μουλεγες , Αγγελε δεν ειμαι καλα , θα τσακιζομουν να ερθω σπιτι σου , ( ειλικρινα ) , ειμαι ο ιδανικος ανθρωπος να ενθαρρυνω τους αλλους . Δεν εχεις καμμια κολλητη , οπως εγω ( κολλητο εχω ) που να τηλεφωνιεστε κ να λετε τα προβληματα σας ? εμενα η υπαρξη 2 κολλητων μεχει βοηθησει παρα πολυ , λεω τον πονο μου , μου λενε τον δικο τους , κ η κουβεντα γρηγορα γυρναει στα αυτοκινητα , στις μοτοσυκλεττες και ξεχνιεσαι .
Να τωρα θα παω για υπνο , και οποτε ξυπνησω , γατος κ εγω , πηρα μαθηματα απ αυτον !!
05-08-2014, 10:31 #20843
μετακομιζω γτ χωριζωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
05-08-2014, 10:36 #20844
Έχω αλλά είναι μακριά (σε άλλο μέρος) και τα λέμε μόνο από το τηλέφωνο αλλά δεν είναι το ίδιο με την προσωπική επαφή...σ' εμάς η κουβέντα όποτε τα λέμε γυρνάει στο μωράκι της...τώρα και μ' αυτό δεν είναι εύκολο να μιλάμε για πολλή ώρα...πάντως και να τα γράφω εδώ με ξεθυμαίνει...αυτή η γυναίκα με εκνευρίζει γενικά...υψώνει τη φωνή της με το παραμικρό και με χτυπάει στα μηνίγγια...τώρα είχαμε ένα παρόμοιο επεισόδιο και ζαλίστηκα από την ένταση...
Δεν σε πρόλαβα αλλά καλή ξεκούραση...εγώ τέτοια ώρα δεν μπορώ να πάω για ύπνο, ειδικά αφού ήπια καφέ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-08-2014, 12:25 #20845
- still searching for the right place.....
Κατ'αρχας ζηταω εκ των προτερων συγγνωμη απο το γυναικειο πληθυσμο του forum, μαλλον να με λιθοβολησουν θα θελουν, αλλα επειδη θελω να ειμαι δικαιη, νομιζω πως κ οι σημερινες γυναικες εχουν ευθυνη για την κατασταση αυτη, το οτι δηλ. οι αντρες δεν τις πλησιαζουν η αν το κανουν ο τροπος στερειται πληρως εξυπναδας κ ποιοτητας. Κ αυτο συμβαινει γιατι πολλοι αντρες ειναι:
-πολυ βολεμενοι, γιατι εχουν μαθει, αν οχι οι γυναικες να τους κυνηγανε κ τους ορμανε πρωτες, τουλαχιστον να ερχονται ολα ευκολα, ετοιμα κ στο πιατο. Ποιος ειναι αυτος που θα διασχισει 20 μετρα μεσα στο κλαμπ για να μιλησει στην κοπελα που του φαινεται ενδιαφερουσα, αν μεσα σε αυτα τα 20 μετρα του εχουν κ....τριφτει κ του την εχουν πεσει αλλες 5? Αν η απαντηση ειναι ο επιλεκτικος αντρας, λυπαμαι χασατε, το ειδος ειναι υπο εξαφανιση ακριβως οπως ο πληθυσμος των τελευταιων 90 τιγρεων των Ιμαλαιων.
-πολυ ανασφαλεις κ φοβισμενοι. Αυτο το ειδος προυπηρχε φυσικα αλλα την κατασταση εχει επιδεινωσει κ η συμπεριφορα πολλων γυναικων που στεκονται σουζα σε κατι καθικια κ βγαζουν τα απωθημενα τους σε οσα παιδια εχουν πιο ευθραυστο κ ευαισθητο χαρακτηρα. Για να μην το προχωρησω κ κανω λογο για οσες δινουν δηθεν το πρασινο φως εσκεμμενα κ ριχνουν τη χυλοπιτα υστερα για να θρεψουν τον εγωισμο τους κ να το παιξουν γκομενες με ζητηση.
-ειναι πολυ εξυπνοι. Τι θελω να πω με αυτο? Οτι βλεπουν πως το 98% των γυναικων που προκαλουν να τους την πεσουν (αυτο μπορει να συμπεραινεται απο το ντυσιμο, το περπατημα, τον τροπο που καρφωνουν βλεμματα, το στυλ ομιλιας κλπ), κοινως ψαχνονται, δεν ψαχνονται ακριβως για αυτο το οποιο δειχνουν να ψαχνονται.Ειναι η κλασσικη κατηγορια bimbo:Δηλ θα προκαλεσουν, θα βγαλουν πρασινο φως, αλλα..... στην πραγματικοτητα θελουν να ακουσουν το παραμυθακι της σχεσης κ των υποσχεσεων, να τις βγαλει ο αλλος 3-4-8-..... ραντεβου, οχι οπου κ οπου κ οχι με ο,τι κ ο, τι πουκαμισο, κ υστερα βλεπουμε..... Κ καποιος στοιχειωδως εξυπνος κ με στοιχειωδη σεβασμο προς τον εαυτο του δεν προκειται ουτε να παιξει ολο αυτο το θεατρο κ να μπλεξει σε τετοιο καραγκιοζιλικι για μερικα κρεβατωματα, οσο καλα κ αν ειναι αυτα. Αν θελει σκετο κρεβατι, θα απευθυνθει σε καποια που επισης θελει συνειδητοποιημενα το ιδιο κ ξερει να χειριστει τους κανονες του παιχνιδιου, χωρις περιττες κορδελες κ λουλουδια. Αν παλι θελει κατι σε "φιλετο", μια κοπελα που να της κοβει λιγο, να μην ειναι ιδιαιτερα επιφανειακη κ να μπορει να επικοινωνησει μαζι της κ σε αλλα επιπεδα περαν του κρεβατιου, τοτε το "φιλετο" θα το ψαξει κ θα το προσεγγισει σταδιακα αναμεσα σε κοπελες του ευρυτερου κοινωνικου του περιβαλλοντος, οι οποιες δε δειχνουν, τουλ οχι ευθεως, οτι ψαχνονται.
Αυτα. Σιγουρα δεν ανηκουν σε αυτες τις κατηγοριες ουτε ολοι οι αντρες, ουτε ολες οι γυναικες. Αλλα επειδη τα τελευταια 15 κ βαλε χρονια ακουω μονιμη γκρινια απο το 1 φυλο για το αλλο, πιστευω οτι οι ευθυνες ειναι αμοιβαιες.
05-08-2014, 12:43 #20846
οκ ας τα πάρω με τη σειρά :p
-ένστολος δεν είμαι
-οικοδομή δούλεψα για κανένα δίμηνο πριν καμμιά 18 περίπου χρόνια αλλά τέτοιες βλακείες δεν έκανα
-μηχανάκι δεν έχω.Αυτοκίνητο έχω αλλά και πάλι δεν έχω επιδιώξει τέτοια συμπεριφορά
-ταξιτζής δεν είμαι
-ούτε είμαι 85 χρονών
-αλλοδαπός δεν είμαι αλλά δεν έχω και κανένα πρόβλημα μαζί τους.Αλλωστε το παλικάρι που με βοήθησε να μάθω την δουλειά που είμαι τώρα,είναι απο Αλβανία και όταν έρχεται Ελλάδα πάντα έρχεται να με
επισκεπτεί και είναι πολύ καλός φίλος
-συνήθως κυκλοφορώ μόνος
-δεν είμαι εργοδότης άλλα ένας απλός υπάλληλος και εδώ στη δουλειά μου είμαστε όλοι ίσοι
-δεν έχω κατάστημα
το θέμα είναι ότι πάλι δεν έχω τον τρόπο.Προφανώς και δε θέλω να φτάσω στο άλλο άκρο της προσβολής αλλά δε ξέρω καν τη μέση οδό
Συμφωνούμε αλλά εδώ υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια κατά την ταπεινή μου άποψη.Οτι όλοι αυτοί που φέρονται έτσι,έχουν στο μυαλό τους ότι και να εκτεθούν και να τους κοροϊδέψουν δεν έγινε κάτι.Εχοντας δεχθεί bullying στα παιδικά μου χρόνια αλλά και ταυτόχρονα έχοντας πετύχει και ανθρώπους που με βοήθησαν,δε θέλω να κάνω κανέναν να νιώσει άσχημα.Η καλύτερη λύση ειναι η μέση οδός την οποία ποτέ δεν έχω καταφέρει να μάθω.Γιαυτό πια σταμάτησα να ασχολούμαι οριστικά με ότι έχει σχέση με καμάκι κτλ γιατί έχω πειστεί ότι όσο σωστά και να φερθώ που ειναι πάντα αυτό που επιδιώκω και μου αρέσει να κάνω τα -αντα+ της ηλικίας μου ειναι αυτά που θα κάνουν την όποια κοπέλα να μην με πάρει στα σοβαρά.Μέχρι τα 25 μου προσπαθούσα και μου δόθηκαν ευκαιρίες.Απλά έπεφτα στην κατηγορία γυναίκας που περίμενε από εμένα να μιλάω για να συνεχιστεί η κουβέντα.Εγώ δεν το έκανα γιατί δεν ένιωθα ότι έχω το οκ για να μιλήσω.Αν υπήρχε ενθάρρυνση απο μεριάς τους,θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Παρόλα αυτά τον μόνο που έχω να κατηγορήσω είναι εμένα και κανέναν άλλο.Last edited by Deleted-member-19102015; 05-08-2014 at 13:04.
05-08-2014, 13:09 #20847
- still searching for the right place.....
Μη σκας. Υπαρχει μια πολυ μεγαλη κατηγορια ανθρωπων, για την οποια εαν εισαι αορατος, ειναι κοπλιμεντο για σενα. Προκειται για την ιδια μεγαλη κατηγορια, η οποια αν επιωκει επαφες μαζι σου, τοτε να αρχισεις να ανησυχεις......
Το θεμα ειναι να μπαινουν κ να μενουν στη ζωη σου τα ατομα που εχεις επιλεξει εσυ.
05-08-2014, 14:25 #20848
και εγω αυτο πιστευω αλλα,λιγο πολυ οι αντρες αυτο που νιωθουνε και θελουν ή το λενε ή δεν μπορουν να το κρυψουν...οι γυναικες σου βγαζουνε την ψυχη για ακομα και για τα πιο απλα πραγματα.το παιζουνε δυσκολες αλλα ζοριζονται και παραπονιουνται οταν τις βγαζεις στην απεξω.ας πουμε οτι χωριζετε χωρις μαλωματα και ιστοριες επειδι το θελετε,αλλα οταν θα κανει την βλακεια ο επομενος ή σε καποια στιγμη αδυναμιας που δεν εχει κατι σιγουρο και παει στα χαμενα θα σε παρει τηλ να της σταθης με κλαμενα μουτρα και θα παει επιτιδες να σε βαλει στην κατασταση του "φιλου" και θα σε ψυνει μεχρι να βρει κανεναν καινουργιο.και μολις βρει και της πεις οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο και οτι δεν μπορει να παιζει με τους ανθρωπους αυτη θα κατσει να μαλωσει μαζυ σου και να σου ριξει το φταιξιμο του χωρισμου σας πριν τοσο καιρο (που στην τελικη μαζυ ειχατε αποφασισει!!!) μονο και μονο για να μην ριξει την θυληκοτιτα και τον εγωισμο της.και θα σου πει οτι οι αντρες δεν νιωθουμε και δεν μπορουμε να σταθουμε σε μια σχεση.και αμα δεν γινει αυτο 8α γινει το ακρος αντιθετο.εεεμμμμ μια ζεστη μια κρυο τι να κανουμε
05-08-2014, 15:05 #20849
Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή άρχισα να σκάω όντως αλλά ξύπνησα ένα πρωϊ και κατάλαβα ότι δεν αξίζει να σκάω για πράγματα που δε ξε-γίνονται πλέον.Το πρώτο μου μήνυμα εδώ μέσα ήταν με τεράστια ηττοπάθεια,ήθελα να φουντάρω και πραγματικά το εννοούσα.Πλέον το μήνυμα είναι αποδοχή κατάστασης και τέλος χωρίς αυτό να σημαίνει "μένω στο σπίτι και κλαίω απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ" αλλά βρίσκω άλλες δραστηριότητες να κάνω.Προς θεού δε λέω σε κανένα άτομο που είναι στη θέση μου να πάψει να προσπαθεί αλλά το μήνυμα μου ειναι να μην σταματήσει κανείς να προσπαθεί για ότι έχει ήδη στη ζωή του. Γιατι με την παραίτηση ή το υπερβολικό κόλλημα του μυαλού σε κάτι,δεν οδηγείσαι πουθενά.Μόνο προς τα κάτω πας..Και για τα άτομα που λες,φυσικά και πέρασαν απο την ζωή μου αυτοί που με εκμεταλεύτηκαν.Η καλύτερα που άφησα εγώ να με εκμεταλευτούν.
05-08-2014, 16:47 #20850
- In this old house where every door is open
σιγουρα οφειλεται στις γυναικες η συμπεριφορα των αντρων σε μεγαλο βαθμο. Αλλα εγω ειπα να γραψω ενα χιουμοριστικο σχολιο αγγιζοντας την επιφανεια, αμα ηθελα να κανω ψυχαναλυση σε βαθος δε θα το εκανα στο νημα τι σκεφτεστε. θα εγραφα κανα κοινωνιολογικο αρθρο. αλλα δεν εχω διαθεση για αναλυσεις αυτο τον καιρο. να ριξω καρπαζιες σε κοσμο θελω. προς το παρον εσπασα μονο το κινητο μου και οχι στο κεφαλι καποιου μην τρομαζετε :p
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία