Τι σκέφτεστε; - Page 1402
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1402 of 1532 FirstFirst ... 40290213021352139214001401140214031404141214521502 ... LastLast
Results 21,016 to 21,030 of 22967
    Senior Member
    Τί να πω...δεν παρακολουθώ ιδιαιτερα πολιτική,αλλά νομίζω ότι μέλημά μας είναι να εμποδίσουμε να μπαίνουν στην χώρα,άλλοι λάοι-ειδικά μουσουλμάνοι και διάφοροι τέτοιοι γιατί στο τέλος θα βλέπουμε εικόνες φρίκης καταμεσής του Συντάγματος
    Ας μην πετάμε στην κάλπη,έτσι αβίαστα την ψήφο μας,να ξέρουμε σε ποιον την δίνουμε...
    Αν και κανείς δεν μας εγγυάται τί θα αποφασίσει ο καθένας,αλλά λίγο να σκεφτόμαστε πρώτα και να μην χωριζόμαστε σε κόμματα και ιδεολογίες,αλλά περισσότερο το καλό της χώρας και των πολιτών.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε....

Banned
    Τί να πω...δεν παρακολουθώ ιδιαιτερα πολιτική,
    αν θες να παιξεις την υπομονη σου παρακολουθησε.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τί να πω...δεν παρακολουθώ ιδιαιτερα πολιτική,αλλά νομίζω ότι μέλημά μας είναι να εμποδίσουμε να μπαίνουν στην χώρα,άλλοι λάοι-ειδικά μουσουλμάνοι και διάφοροι τέτοιοι γιατί στο τέλος θα βλέπουμε εικόνες φρίκης καταμεσής του Συντάγματος
    Ας μην πετάμε στην κάλπη,έτσι αβίαστα την ψήφο μας,να ξέρουμε σε ποιον την δίνουμε...
    Αν και κανείς δεν μας εγγυάται τί θα αποφασίσει ο καθένας,αλλά λίγο να σκεφτόμαστε πρώτα και να μην χωριζόμαστε σε κόμματα και ιδεολογίες,αλλά περισσότερο το καλό της χώρας και των πολιτών.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε....
    Απόλυτα!!
    Άλλα με τα δουβλινα του ''ανθρωπισμού'' λίγο δύσκολο..ηδη έχουν μπει χιλιαδες μεσα σε ενα μήνα..

Ειδες όμως και οι μουσουλμάνοι που είναι εδώ βγαινουν σε πορείες (και τι πορείες..συνθήματα που δεν καταλαβαίνουν φωνάζουν και στο τέλος ρίχνουν και ενα Αλλάχ Ακμπάρ) μονο για δικαίωματα ...για τους αδελφούς τους που χύνεται ποτάμι το αίμα τους..νεκρική σιωπή και απο τους ανθρωπιστές αριστερούς και απο τους μουσουλμάνους.

Ο Μπουταρης ειναι επιεικως εμετικος,και δεν ειναι καθολου μαγκια εκ μερους του να υποστηριζει τους ισχυρους (το Ισραηλ στην συγκεκριμενη περιπτωση),αλλα το τρολλαρισμα που εκανε στους ναζι ηταν επικο.

Banned
    Καινούργια μέλη και κουραφεξαλα... Όλοι οι παλιοί εδώ είμαστε!!

Banned
    εντελως ακυρο αν κοιταξεις τις πληροφοριες γραφει 1115επισκεπτες online. σιγα μην ειναι ολοι παλιοι με τοσοι που παρακολουθουν ολοι πολοι το παιζουν κλου ζω εδω περα χωρις να ξερουν καν τι κ πως.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καινούργια μέλη και κουραφεξαλα... Όλοι οι παλιοί εδώ είμαστε!!
    Αυτο σε μενα παει Μνημονιο?

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αυτο σε μενα παει Μνημονιο?
    Μύγα ή ακουσες το ονοματακι σου;μια διαπίστωση μου ηταν τίποτε παραπάνω.

Καλα ντε,ηρεμησε

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Καλα ντε,ηρεμησε
    Ήρεμη είμαι πινω το φρεντακι μου και κάνω το τσιγαρακι μου :-)

Senior Member
    Ήρεμη είμαι πινω το φρεντακι μου και κάνω το τσιγαρακι μου :-)
    xaxaxaxaxaxa αμαν μωρή mnimoniara......
    πάντως άσχετα με τα παραπάνω δείτε και αυτό το άρθρο περικαλώ......

Huffington Post: "Ελπίδα της Ελλάδας ο Γιάννης Μπουτάρης".

Ένα ιδιαίτερα εγκωμιαστικό άρθρο για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, φιλοξενεί η αμερικανική εφημερίδα Huffington Post, τον οποίο κατατάσσει στην κορυφή της λίστας με τους οχτώ δημάρχους από όλον τον κόσμο που κατάφεραν να μεταμορφώσουν τις πόλεις τους.

«Καθώς η Ελλάδα κλυδωνίζεται από τη μία κρίση στην άλλη τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας για το ελληνικό έθνος, αυτή απεικονίζεται στη μορφή του Γιάννη Μπουτάρη», αναφέρει η εφημερίδα για τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, στο δημοσίευμα με τίτλο «Γνωρίστε τους δημάρχους από όλον τον κόσμο που μεταμόρφωσαν τις πόλεις τους».

«Αν και δεν μοιάζει με παραδοσιακό πολιτικό (φοράει βραχιόλια αγορασμένα από το δρόμο, έχει διαμαντένιο σκουλαρίκι και ένα τατουάζ-σαύρα) κατάφερε να διαχειριστεί τις προκλήσεις με θράσος έμπειρου πολιτικού.
    Παρά το γεγονός ότι κληρονόμησε ένα χρέος της τάξης των 100 εκατ. ευρώ όταν ανέλαβε το 2011, ο Μπουτάρης ισορρόπησε τον προϋπολογισμό της πόλης, αναζωογόννησε τον τουρισμό και επιτέθηκε στην εκτεταμένη διαφθορά», επισημαίνεται στο άρθρο για τον Έλληνα δήμαρχο, καταλήγοντας πως αν ο Μπουτάρης παραμείνει σε αυτήν την πορεία, ίσως καταφέρει να να αποκαταστήσει τη Θεσσαλονίκη στη θριαμβευτική Βυζαντινή πόλη που ήταν κάποτε και να εμπνεύσει κατά τη διαδικασία αυτή τους υπόλοιπους Έλληνες.

Στο ίδιο άρθρο φιλοξενούνται επίσης ο Τρι Ρισμαχαρίνι, δήμαρχος της πόλης Σουραμπάγια στην Ινδονησία, ο δήμαρχος του Βερολίνου Κλάους Βόβεραϊτ, ο δήμαρχος του Κάλγκαρι του Καναδά Ναχίντ Νενσί, η δήμαρχος Παρισιού Αν Ινταλγκό, ο Γκουστάβο Πέτρο, δήμαρχος Μπογκοτά στην Κολομβία, η Ανίς Πάρκερ από το Χιούστον του Τέξας και ο δήμαρχος του Μπουένος Άιρες Μαουρίτσιο Μάκρι.

http://www.thessalonikiartsandculture.gr

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν θες να παιξεις την υπομονη σου παρακολουθησε.
    Γενικά η υπομονή μου παίζεται από πολλά πράγματα Αλέξανδρε και η πολιτική θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα με επηρέαζε αρνητικά.....
    Παρ'όλα αυτά πιστεύω ότι είναι χρέος μας μετά από κάποια ηλικία να παίρνουμε μέρος στα κοινά με τον τρόπο που μπορούμε και μας αναλογεί...

Για παράδειγμα με μία σωστή ψήφο.!

Senior Member
    Απόλυτα!!
    Άλλα με τα δουβλινα του ''ανθρωπισμού'' λίγο δύσκολο..ηδη έχουν μπει χιλιαδες μεσα σε ενα μήνα..

Ειδες όμως και οι μουσουλμάνοι που είναι εδώ βγαινουν σε πορείες (και τι πορείες..συνθήματα που δεν καταλαβαίνουν φωνάζουν και στο τέλος ρίχνουν και ενα Αλλάχ Ακμπάρ) μονο για δικαίωματα ...για τους αδελφούς τους που χύνεται ποτάμι το αίμα τους..νεκρική σιωπή και απο τους ανθρωπιστές αριστερούς και απο τους μουσουλμάνους.

Τα δουβλίνα του ανθρωπισμού,τα ψηφίζουν κάτι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας από αυτούς που ψηφίζουμε...
    Τί να λέμε τώρα-αφού μέχρι και σήμερα υπάρχει η λαμογιά ,τα μικροσυμφέροντα,οι απατεωνιές μέγα διαστάσεων-ψηφισέ με να σου βρω δουλειά-και άλλες τέτοιες ιστορίες για αγρίους!
    Αν ξεκινήσουμε όλοι μαζί να σκεφτόμαστε το κοινό συμφέρον - τότε θα έρθει η πραγματική ανάκαμψη...

Για την παρακμή της Ελλάδας κατά κυριο λογο ευθύνεται η Ελλάδα και οι Ελληνες και πολύ λιγότερο οι έξωθεν παράγοντες.
    Τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο με καινούργιους δημάρχους διαφαίνεται μία προοπτική...ας ελπίσουμε να συνεχιστεί και σε εθνικό επίπεδο αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    xaxaxaxaxaxa αμαν μωρή mnimoniara......
    πάντως άσχετα με τα παραπάνω δείτε και αυτό το άρθρο περικαλώ......

Huffington Post: "Ελπίδα της Ελλάδας ο Γιάννης Μπουτάρης".

Ένα ιδιαίτερα εγκωμιαστικό άρθρο για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, φιλοξενεί η αμερικανική εφημερίδα Huffington Post, τον οποίο κατατάσσει στην κορυφή της λίστας με τους οχτώ δημάρχους από όλον τον κόσμο που κατάφεραν να μεταμορφώσουν τις πόλεις τους.

«Καθώς η Ελλάδα κλυδωνίζεται από τη μία κρίση στην άλλη τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας για το ελληνικό έθνος, αυτή απεικονίζεται στη μορφή του Γιάννη Μπουτάρη», αναφέρει η εφημερίδα για τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, στο δημοσίευμα με τίτλο «Γνωρίστε τους δημάρχους από όλον τον κόσμο που μεταμόρφωσαν τις πόλεις τους».

«Αν και δεν μοιάζει με παραδοσιακό πολιτικό (φοράει βραχιόλια αγορασμένα από το δρόμο, έχει διαμαντένιο σκουλαρίκι και ένα τατουάζ-σαύρα) κατάφερε να διαχειριστεί τις προκλήσεις με θράσος έμπειρου πολιτικού.
    Παρά το γεγονός ότι κληρονόμησε ένα χρέος της τάξης των 100 εκατ. ευρώ όταν ανέλαβε το 2011, ο Μπουτάρης ισορρόπησε τον προϋπολογισμό της πόλης, αναζωογόννησε τον τουρισμό και επιτέθηκε στην εκτεταμένη διαφθορά», επισημαίνεται στο άρθρο για τον Έλληνα δήμαρχο, καταλήγοντας πως αν ο Μπουτάρης παραμείνει σε αυτήν την πορεία, ίσως καταφέρει να να αποκαταστήσει τη Θεσσαλονίκη στη θριαμβευτική Βυζαντινή πόλη που ήταν κάποτε και να εμπνεύσει κατά τη διαδικασία αυτή τους υπόλοιπους Έλληνες.

Στο ίδιο άρθρο φιλοξενούνται επίσης ο Τρι Ρισμαχαρίνι, δήμαρχος της πόλης Σουραμπάγια στην Ινδονησία, ο δήμαρχος του Βερολίνου Κλάους Βόβεραϊτ, ο δήμαρχος του Κάλγκαρι του Καναδά Ναχίντ Νενσί, η δήμαρχος Παρισιού Αν Ινταλγκό, ο Γκουστάβο Πέτρο, δήμαρχος Μπογκοτά στην Κολομβία, η Ανίς Πάρκερ από το Χιούστον του Τέξας και ο δήμαρχος του Μπουένος Άιρες Μαουρίτσιο Μάκρι.

http://www.thessalonikiartsandculture.gr
    Τυχαίο ότι η Huffington Post είναι εβραϊκών συμφερόντων; Δε νομίζω.
    Α και όπου "βυζαντινή" βάλε "εβραϊκή" και έχεις την απάντηση.

Banned
    Για κοιτα Diana και λοιποι τι λεει εδω ο κουμανταδορος..

https://www.youtube.com/watch?v=Mw-aYYzv6uk