Τι σκέφτεστε; - Page 1404
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1404 of 1532 FirstFirst ... 40490413041354139414021403140414051406141414541504 ... LastLast
Results 21,046 to 21,060 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Καλο ταξιδι Αντωνη Βαρδη

http://www.newsit.gr/files/Image/201...20_630_200.jpg
    κριμα...πολυ κριμα...:(
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Banned
    αν καπιος ειναι πραγματικα αξιος κ ικανος ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειναι ο πρωτος που θα αμφισβητιθει.

...αχ! μου λειψε το φόρουμ τελικά :) :) :)

Banned
    για παραδειγμα φανταζομαι πως θα αντεδρασαν ολοι οταν τους ειπε καπιος οτι ανακαλυψε μια συσκευη για να τηλεφωνει απο δω μεχρι την αμερικη σιγουρα θα σκεφτηκαν αρχικα οτι ειναι τρελος.

_ _ _ _ _ _ _ _

τα ψυχολογικα προβληματα αντιμετωπιζονται
    τη ______ κ τα κολημενα μυαλα πιος θα τα αντιμετωπισει?
    (εδω σε θελω τωρα)
    αυτο ειναι το χειροτερο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν καπιος ειναι πραγματικα αξιος κ ικανος ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειναι ο πρωτος που θα αμφισβητιθει.
    Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι τις πιο πολλές φορές αμφισβητούνται οι ανάξιοι και ανίκανοι. Επειδή όμως δεν αντέχουν να δουν την πραγματικότητα, συνήθως σκαρφίζονται κάτι τέτοιες εξυπνάδες, όπως αυτό που έγραψες.

Banned
    Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι τις πιο πολλές φορές αμφισβητούνται οι ανάξιοι και ανίκανοι. Επειδή όμως δεν αντέχουν να δουν την πραγματικότητα, συνήθως σκαρφίζονται κάτι τέτοιες εξυπνάδες, όπως αυτό που έγραψες.
    φαινετε πιον περιγραφεις τοση ωρα.

Banned
    Εγώ σκέφτομαι πόση αναισθησία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος όταν του ανακοινώνεις πως "έφυγε" ο Βαρδής (τραγουδιστής που άκουε και εκτιμούσε) και σου απαντάει μ' ένα σκέτο "Έτσι φεύγουν οι άνθρωποι :p κρίμαα :p :p"

Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Εγώ σκέφτομαι πόση αναισθησία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος όταν του ανακοινώνεις πως "έφυγε" ο Βαρδής (τραγουδιστής που άκουε και εκτιμούσε) και σου απαντάει μ' ένα σκέτο "Έτσι φεύγουν οι άνθρωποι :p κρίμαα :p :p"
    ....δεν είναι θέμα αναισθησίας, αλλά.....γνωριμίας.
    Όσο πιο κοντά είσαι σε έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ σοκάρεσαι και στεναχωριέσαι με το θανατο του.
    Το ίδιο άτομο, αν είναι άντρας πχ, μπορεί να φρικάρει με το θάνατο ενός αθλητή που εσύ δεν έχεις ακούσει ούτε το όνομα του και να έχεις την ίδια αντίδραση :)

Banned
    Μα ναι, αυτό εννοείται. Αλλά μου έκανε αντύπωση γιατί ήταν από τους αγαπημένους του/της τραγουδιστές και οι φατσούλες μετά από τέτοια ανακοίνωση είναι σαν να κάνεις like στο facebook π.χ ή να μην σέβεσαι την κατάσταση, κάτι τέτοιο :p

Banned
    Μα ναι, αυτό εννοείται. Αλλά μου έκανε αντύπωση γιατί ήταν από τους αγαπημένους του/της τραγουδιστές και οι φατσούλες μετά από τέτοια ανακοίνωση είναι σαν να κάνεις like στο facebook π.χ ή να μην σέβεσαι την κατάσταση, κάτι τέτοιο :p
    Μπορει να μπερδεψε το :( με το :P

Banned
    ....δεν είναι θέμα αναισθησίας, αλλά.....γνωριμίας.
    Όσο πιο κοντά είσαι σε έναν άνθρωπο, τόσο πιο πολύ σοκάρεσαι
    ετσι ακριβως ειναι εγω που ειμουν "μακρυα του" δεν σοκαριστηκα γιατι απλα δεν τον καταλαβαινα κ τοσο
    το να εισαι κοντα σε καπιον ειναι κατι το μοναδικο κ ειναι αναντικαταστατο εκτος το οτι ειναι κ διεξοδος οταν σε περικυκλονουν μοναξιες κ προβληματα κ ετοιμαζονται να σε φανε οταν εισαι κοντα με καπιον τον νιωθεις κ τον συμπονας. ετσι ξεπερνας κ τον εγωισμο σου κατι που ειναι κ γιατρικο για τη ψυχη.
    οι ανθρωποι με μυαλο παντα επιδιωκουν βαθυτερες σχεσεις με τους αλλους.

Banned
    Αλέξανδρε, συμφωνώ. Είναι ό,τι πιο όμορφο και ανθρώπινο, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι. Όσοι δεν έχουν βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με κάποιον δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι χαζοί. Μπορεί να κρύβονται 1002 λόγοι πίσω απ' αυτό.

Μνημόνιο χαχα μακάρι αν και δεν νομίζω ;ρ

..αν εβγαλες συμπέρασμα μόνο από αυτή τη φράση, μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις.
    Από λάθος εμότικον, μέχρι αμηχανία απέναντι στην είδηση.

....αλέξανδρε συμφωνώ εν μέρει μαζί σου :)

Banned
    Ενταξει παντως περα απο ενα "κριμα" δεν μπορεις να πεις κατι αλλο ακομα και αν τον αγαπας σαν καλλιτεχνη..Αυτοι που πονανε πραγματικα ειναι η οικογενεια του και οι κοντινοι του ανθρωποι..Εμας θα μας λειψει ως καλλιτεχνης.