Τι σκέφτεστε; - Page 141
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 141 of 1532 FirstFirst ... 41911311391401411421431511912416411141 ... LastLast
Results 2,101 to 2,115 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις και άνισα κατανεμημένοι ρόλοι (κλασική ελληνική οικογένεια)..όταν ήμουν μικρή έλεγα ότι ήμουν υιοθετημένη πάντως..:-)
    Μην νιώθεις ενοχές! Κανένας δεν ξυπνάει ένα πρωί και λέει: «Α, τι θα κάνω σήμερα; Ας κάνω κακές σκέψεις για τα αδέλφια μου!» Κανένας!
    Κάτι φταίει. Δούλεψέ το στο μυαλό σου. Και έχε υπόψη σου ότι δεν θα έκανες κακές σκέψεις, αν ένα κομμάτι σου δεν ήταν καθηλωμένο σε παρελθοντικούς χρόνους και καταστάσεις. Εκεί ψάξε να βρεις την αιτία. Σκέφτεσαι έτσι, γιατί καταστρέφει τον ρόλο σου. Στη οικογένεια όλοι έχουμε έναν ρόλο. Όταν αυτός ο ρόλος απειλείται, χαλούν οι ισορροπίες μας. Είναι φυσικό αυτό. Ιδικά όταν είσαι μικρότερος, οι διαθέσιμοι ρόλοι είναι λιγότεροι. (λολ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Μην νιώθεις ενοχές! Κανένας δεν ξυπνάει ένα πρωί και λέει: «Α, τι θα κάνω σήμερα; Ας κάνω κακές σκέψεις για τα αδέλφια μου!» Κανένας!
    Κάτι φταίει. Δούλεψέ το στο μυαλό σου. Και έχε υπόψη σου ότι δεν θα έκανες κακές σκέψεις, αν ένα κομμάτι σου δεν ήταν καθηλωμένο σε παρελθοντικούς χρόνους και καταστάσεις. Εκεί ψάξε να βρεις την αιτία. Σκέφτεσαι έτσι, γιατί καταστρέφει τον ρόλο σου. Στη οικογένεια όλοι έχουμε έναν ρόλο. Όταν αυτός ο ρόλος απειλείται, χαλούν οι ισορροπίες μας. Είναι φυσικό αυτό. Ιδικά όταν είσαι μικρότερος, οι διαθέσιμοι ρόλοι είναι λιγότεροι. (λολ)
    σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..έτσι κάνω, τα εκλογικεύω προκειμένου να βρω μια λύση...:-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    όντως χωρίς λόγια!!!!

Senior Member
    Απαντω ,και μονο τουτο μπορω να σου πω
    Το ενδιαφερον και την ανησυχια του καποιος τη μοιραζεται,οταν χρειαζεται
    Και γω λυπηθηκα παρα πολυ :(
    Εσυ με χρονοδιακοπτη στο τωρα . Τι κριμα !!

soft !
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    σκεφτομαι οτι οσοι δεν πιστευουν καθολου σε καποια ανωτερη δυναμη, κ πιστευουν οτι με τις επιστημες μπορουν να εξηγηθουν τα παντα, οπως κ να ανιχνευθουν ολα τα υπαρκτα, οτι ουσιαστικα πιστευουν οτι το συμπαν δημιουργηθηκε απο μονο του τελειως τυχαια κ μαλιστα απο το ΤΙΠΟΤΑ. δεν εχουν δυσκολια να δεχτουν αυτο, κ δυσκολευονται να δεχτουν τα θαυματα που καμια φορα φημολογειται οτι γινονται στον κοσμο?

με αλλα λογια το να δεχτεις οτι ενας ανθρωπος μπορει να θεραπευτηκε μυστηριωδως απο εναν μη ιασιμο καρκινο, ειναι περισσοτερο παραλογο απο το να δεχτεις οτι το συμπαν δημιουργηθηκε τελειως μοναχο του, χωρις καμια βοηθεια, απο το τιποτα?

Banned
    υπαρχουν και οι μηδενιστες ομως, που πιστευουν οντως στο τιποτα (προσωπικα κι εγω πιστευω οτι ο κοσμος θα γυρισει ξανα στο απολυτο τιποτα, οπως ηταν πριν το γνωστο big bang). οσον αφορα τα της επιστημης, η διαφορα της απο την θρησκεια, οπως ειχε γραψει κι ο PETRAN νομιζω εδω μεσα, ειναι οτι δε πιστευει σε κατι το ανυπαρκτο, αλλα σε πραγματα που εχουν εξηγηθει και μπορουμε να τα αποδειξουμε στη πραξη. το να αποδειξεις τη δημιουργια του συμπαντος (ειτε οφειλεται στο τιποτα, ειτε οφειλεται σε κατι αλλο με βαση το δραση-αντιδραση), μοιαζει λιγακι απιθανο, απ'τη στιγμη που δεν ειμαστε θεοι, αλλα δεν εχουμε ιδεα για το τι συμβαινει γενικα στο υπολοιπο συμπαν, ουτε καν αλλους πλανητες (εδω καλα καλα δεν εχουμε εξερευνηση πληρως τη γη)...

τεσπα σημερα σκεφτομαι οτι εξω βρεχει και εχει σκοτεινια, χτες βραδυ τσακωθηκα παλι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ με μια πρωην που με ξαναθυμηθηκε και ηρθε να μου κανει ελεγχο, καταληξαμε σε εναν διαλογο γεματο ειρωνια προσπαθωντας να αποδειξουμε ποιος εχει δικιο, και αν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας (εγω δε πιστευω οτι υπαρχει), και τελικα την ξεφορτωθηκα μια και καλη απ'τη ζωη μου! με ταραξε και νιωθω οτι με περιβαλλουν παλι ενα σωρο ΑΧΡΗΣΤΑ ατομα, τα οποια δε μου προσφερουν τπτ απολυτως και καλο θα ηταν να εξαφανιστουν κι αυτα.

Senior Member
    Σκέφτομαι δυο κουρασμένα χρυσόψαρα μέσα σε μια γυάλα που μια μέρα θα δραπετεύσουν.
    Δυο γυναίκες σε μια πισίνα, πορτοκαλί νερό, η μάνα, θολούρα, χέρια ενωμένα, κράτα με να μη πνιγώ, εσύ που είσαι τελικά εγώ,
    γιατί έτσι μιλούν τα όνειρα, να κοιτάς με μάτια καθαρά μέσα στον καθρέφτη.

Οι άνθρωποι που δεν μιλούν, που δεν ρωτούν, που δε ζητάνε εξηγήσεις.
    Μαθαίνω να είμαι όπως νιώθω και όχι όπως νιώθεις. Ξανά απ’ την αρχή. Όλη η γαμημένη η αλφαβήτα. Να Λό-λα, να ένα μή-λο.
    Κι αν μου βγαίνει θα δαγκώσω.
    Δαγκώνοντας ξεφλουδίζω ένα ολόκληρο χειμώνα απ’ το πετσί μου. Με το πριν μου, λες και από πάντα, δεν ξέρω τι θα κάνω.
    Εκεί δεν έχει φλούδες. Κομμάτια ολόκληρα που όλα μαζί είναι πια εγώ. Μαθαίνω. Αλλιώς.

Ορθογραφικά λάθη, τρίγωνα κάλαντα, τρεις τρεις οι άνθρωποι, ο τρίτος να φυλάει τσίλιες, σύρμα, σύρμα ρε,
    μα δε θα πάρω αλλουνού ευθύνη για να κρατώ τα δύο ρο σε μιαν ευθεία. Μαθαίνω. Nα είμαι εγώ.

Ο θυμός προσδοκεί την αλλαγή. Η θλίψη ξέρει πως ότι είναι είναι και άλλο δεν μπορώ παρά να το καταπιώ. Α-πο-δοχή.
    Crazy-έλεγχος: 1-0. Έτσι έληξε χθες το ματς πρωί πρωί.
    Σκέψου να είχα παραιτηθεί.. Θα έχανα όλη την ποδηλατάδα μας, το μαζί.

Πεταλιά άλφα, πεταλιά βήτα, πεταλιά γάμα, γάμα, κι ας είναι όλο και πιο μακρυά δήθεν το ωμέγα.

Banned
    σκεφτομαι αν ταιριαζε ταυρος με κριο τελικα, μαλλον οχι, λολ. επισης σκεφτομαι οτι με εχει επηρεασει ασχημα το καλοκαιρι και νιωθω σαν να ποσταρω συνεχως με την ψ@λη στο χερι, και δε θελω να το κανω αυτο οποτε λεω καλυτερα να παω να γαμηθω. καληνυχτα!

Senior Member
    σκεφτομαι τι μπορει να κανει η ελλειψη..
    σε κρατα μεσα, αρχιζεις τις μαλακιες ξανα μανα με προσχημα τη βροχη

τι ομορφιες !!!!!!!!!!!!!
    ποσο ευαισθητοι ανθρωποι υπαρχουν εδω μεσα
    Last edited by soft; 13-06-2011 at 16:55.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι χρειαζομαι επειγοντως διακοπες γιατι δεν την παλευω!!! Μολις τακτοποιησω τις δουλιτσες μου....την κααανω με ελαφραααα!!!!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Σκέφτομαι την ψυχική ανάταση που είναι δυνατόν να προκαλέσει το μοίρασμα... το άμεσο... το αυθεντικό... το λιτό...
    Πανέμορφη φύση, καλή ζωντανή μουσική, παρέα και καλό αλκοόλ... :)

Senior Member
    Tην κανω απο το φορουμακι φορεβερ, η carrie παει τελειωσε, ο,τι ηταν να πει το ειπε. ΑΝ θελει η διαχειριση ας το απενεργοποιησει κιολας, άλλα ξερει να κανει, οταν της ζητανε κατι τετοιο κανει την παπια. Ενιγουει, φευγω οπως και να εχει, και δε θα εστελνα καν δημοσιο ποστ, αλλα καποιων τα ινμποξ ειναι γεματα που θα ηθελα να χαιρετησω και δε θα μπορουσα να φυγω χωρις γεια! Οποτε φιλια πολλα σε RainAndWind (θα ηθελα να τα λεμε με σενα ρε γμτ), KENO, soft, Remedy, Θεοφανια και Φωτεινη! (Φωτεινη ολα καλα, ξερεις εσυ ;) ) Kαλη συνεχεια σε ολους! xx

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Tην κανω απο το φορουμακι φορεβερ, η carrie παει τελειωσε, ο,τι ηταν να πει το ειπε. ΑΝ θελει η διαχειριση ας το απενεργοποιησει κιολας, άλλα ξερει να κανει, οταν της ζητανε κατι τετοιο κανει την παπια. Ενιγουει, φευγω οπως και να εχει, και δε θα εστελνα καν δημοσιο ποστ, αλλα καποιων τα ινμποξ ειναι γεματα που θα ηθελα να χαιρετησω και δε θα μπορουσα να φυγω χωρις γεια! Οποτε φιλια πολλα σε RainAndWind (θα ηθελα να τα λεμε με σενα ρε γμτ), KENO, soft, Remedy, Θεοφανια και Φωτεινη! (Φωτεινη ολα καλα, ξερεις εσυ ;) ) Kαλη συνεχεια σε ολους! xx
    που πας ρε κοπελια??
    στασου, μυγδαλα!!!
    προφανως δεν μιλας για το δικο μου ινμποξ, γιατι νομιζω οτι εχει χωρο.
    κατι θα εγινε, αλλα δεν το παρακολουθησα γιατι παρακολουθω πολυ αποσπασματικα τις τελευταιες μερες.
    τι τρεχει?
    κατι συγκεκριμενο, η μια γενικη κοπωσις?
    αν ειναι το πρωτο, το συζηταμε αν θες.
    αν ειναι το δευτερο, δεν χρειαζεται να μας κουνας το μαντηλι, ξεκουρασου λιγο, πηγαινε καμια βολτα κι οταν θα ξαναεχεις διαθεση, ξαναρχεσαι!

Senior Member
    Διάβασα κάπου πως από δέκα διανοούμενους και ένα βλάκα που περπατάει μεγαλύτερη αξία έχει ο βλάκας.
    Ότι δηλαδή περισσότερη αξία δεν έχει ο πιο έξυπνος, ο πιο πλόυσιος η ο πιό όμορφος αλλά ο πιο σπάνιος.