Τι σκέφτεστε; - Page 1416
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1416 of 1532 FirstFirst ... 41691613161366140614141415141614171418142614661516 ... LastLast
Results 21,226 to 21,240 of 22967
    Δυστυχώς το "σύμπαν" έχει πάντοτε ένα τρόπο να μας στέλνει να βλέπουμε αυτά που ξέρουμε ότι θα μας πληγώσουν.Για τον λόγο ότι και εμείς δεν έχουμε κάτι ανάλογο.Ισως βέβαια το μήνυμα που στέλνει με αυτά να είναι "ξύπνα,τα καλύτερα είναι εκεί μπροστά σου απλά εσύ δεν τα βλέπεις"

Banned
    σκεφτομαι αν οταν εχεις πιει πολυ, κι οταν λεμε πολυ εννοουμε να ξυπνας το επομενο πρωι και να ξερνας τα αντερα σου, να μη μπορεις να συγκρατησεις τον εμετο στο στομα σου, και σνιφαρεις δυο μυτιες κοκαϊνης, θα νιωσεις καλυτερα ή θα τα τιναξει ο οργανισμος ?

Senior Member
    ΚΕΝΟ παιζει να κανεις και φουσκα...

Senior Member
    keno,pws se lene?

Banned
    στειλε μου πμ και ρωτα με οτι θελεις εκτος φορουμ. εδω δε προκειται να γραψω ουτε ονομα, ουτε ηλικια, ουτε περιοχη, ουτε επαγγελμα, ουτε τιποτα γιατι απαγορευεται και μετρα για προσωπικο δεδομενο.

Senior Member
    Mακαρι να την (ξανα) εβλεπα εστω και για ενα δευτερολεπτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by christos78 View Post
    Mακαρι να την (ξανα) εβλεπα εστω και για ενα δευτερολεπτο.
    ligoi antres to lene ayto.

Banned
    Γκαντεμη keep χτες σου ελεγα για το φρεσκοπλυμμενο αμαξι μου και μου ειπες μεχρι να ερθει μια βροχη..Και σημερα με ξυπνησαν οι καρεκλες που επεφταν απο τον ουρανο...!Δεν ελεγες τιποτε αλλο χρυσε μου ανθρωπε?

Banned
    Γκαντεμη keep χτες σου ελεγα για το φρεσκοπλυμμενο αμαξι μου και μου ειπες μεχρι να ερθει μια βροχη..Και σημερα με ξυπνησαν οι καρεκλες που επεφταν απο τον ουρανο...!Δεν ελεγες τιποτε αλλο χρυσε μου ανθρωπε?
    σαν αυτο το εργο με τη βλαχοπουλου που ελεγε κ δω με βρηκες γρουσουζη γι αυτο χανω χαχαχαχα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι αν οταν εχεις πιει πολυ, κι οταν λεμε πολυ εννοουμε να ξυπνας το επομενο πρωι και να ξερνας τα αντερα σου, να μη μπορεις να συγκρατησεις τον εμετο στο στομα σου, και σνιφαρεις δυο μυτιες κοκαϊνης, θα νιωσεις καλυτερα ή θα τα τιναξει ο οργανισμος ?
    δεν πας καλυτερα για περιαματοζωο σε φαρμακευτικες εταιριες, ρισκαρεις που ρισκαρεις να πληρωνεσαι κιολασ!!

Senior Member
    βαριεμε τι να κανω ριξτε καμια ιδεα

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    βαριεμε τι να κανω ριξτε καμια ιδεα
    εγώ θα κάνω μπάνιο σε λίγο.Αυτό με κάνει να νιώθω όμορφα και να μη νιώθω άσχημα για το οτιδήποτε,διώχνει και τη βαρεμάρα.
    αν είσαι γυναίκα βάψε τα νύχια σου ή κάνε μία μάσκα προσώπου και χαλάρωσε.
    αν είσαι άντρας δεν ξέρω.διάβασε καμιά εφημερίδα κανένα περιοδικό ή παίξε τάβλι.

Banned
    κατα καιρους εχω διαβασει διαφορα εξωφρενικα σχολια που εκαναν καπιοι φωστηρες για μενα που ελεγαν οτι ακουσον ακουσον δεν αναγνωριζω τους ψυχολογους κλπ κ ως συνηθως κατεριψαν καθε ρεκορ ασχετης τοποθετησης σχετικα με εμενα (παλια τους τεχνη κοσκινο)
    οστοσο αρκετα χρονια της ζωης μου τα περασα στο σπιτι ενως φιλου μου στη γλυφαδα που μαλιστα κ ενας γειτωνας του που πολυ συχνα πηγαιναμε στο σπιτι του που ηταν στο πανω οροφο ειχε σπουδασει ψυχολογια στην αγγλια κ εκανα συνεχως κολιτιληκια με αυτον αφου ειμαστα φιλοι δε με ειχε ουτε πελατη ουτε για να του τα σκαω καθε εβδομαδα
    η πραγματικη μου γνωμη κ οχι αυτη του στιλ χαλασμενο τηλεφωνο που αναμεταδιδει πληροφορειες οτι να ναι για μενα κ ακυρες φημες που δεν ισχυουν ειναι οτι τιποτε δεν μπορει να αναπληρωσει τους φιλους οτιδηποτε ιδιωτητα κ αν εχουν αυτοι απο μπογιατζηδες μεχρι σπουδαστες με μεταπτυχιακα διοτι πολυ απλα αλλη ειναι η σχεση που εχεις με καπιον που ειναι φιλος σου κ σκεφτεσται μαζι σαν συνεργατες για το κοινο σας συμφαιρον κ αλλη αυτη του πελατη που ζει για να πληρωνει.διοτι πολυ απλα οπου μπαινει στη μεση το χρημα μπαινει στη μεση κ η πανουργια κ η πονηρια κατι το οποιο εγω ερχομαι σε κοντρα μονιμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δεν πας καλυτερα για περιαματοζωο σε φαρμακευτικες εταιριες, ρισκαρεις που ρισκαρεις να πληρωνεσαι κιολασ!!

Καλοοοο . Λιλ , αυτο το χιουμορακι σου πολυ μαρεσει , καπου ειναι στο ιδιο μηκος κυματος με το δικο μου , αλλα οι ομοιοτητες μας , σταματανε εκει !!!!! γραφε ποστακια , δεν χανω κανενα , εχεις γελιο ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Δυστυχώς το "σύμπαν" έχει πάντοτε ένα τρόπο να μας στέλνει να βλέπουμε αυτά που ξέρουμε ότι θα μας πληγώσουν.Για τον λόγο ότι και εμείς δεν έχουμε κάτι ανάλογο.Ισως βέβαια το μήνυμα που στέλνει με αυτά να είναι "ξύπνα,τα καλύτερα είναι εκεί μπροστά σου απλά εσύ δεν τα βλέπεις"

Μπα , ας αφησουμε το συμπαν στην ησυχια του , και οποιος πιστευει το περιφημο , ' αμα θελεις κατι πολυ , το συμπαν θα συνομωτησει ωστε να ταποκτησεις ' , ας αρχισει να ετοιμαζεται για μεγαλο χαστουκι .........