Τι σκέφτεστε; - Page 1421
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1421 of 1532 FirstFirst ... 42192113211371141114191420142114221423143114711521 ... LastLast
Results 21,301 to 21,315 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μεχρι τωρα μου εχουν προσαψει υπερανθρωπες δυνατοτητες κ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα σε λιγο θα μου πουν οτι ειμαι κ ο ρομποκοπ αυτοπροσωπως χαχχαχαχαχαχχαχαχα..
    μεγας εισαι κυριε κ θαυμαστα τα εργα σου....
    Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Ή βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις. Ή ίσως και τα δύο μαζί (ολέθριος συνδυασμός).
    Όσο για ρόμποκομπ, καμία σχέση. Προς Λόλεκ πιο πολύ σε κόβω. ("Μπόλεκ και Λόλεκ", πολύ παλιό αλλά ψάξτο λίγο).

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γεια σου , kozchr , ουδεποτε εχω δειξει ελλειψη σεβασμου στο προβλημα του αλλου , ολοι το γνωριζουν , παντα ειμαι με την καλη κουβεντα , θα δωσω ενα χερακι βοηθειας , αν εχω την διαθεση και μπορω αλλα , ανηκοντας στην παλαια γενια , ηλικιακα , 53 , και λογω χαρακτηρος , εχω μαθει να λυνω τα προβληματα μου ουσιαστικα μονος μου , πολλα θρεντ που αναφερονται σε προβληματα παντοειδους τυπου , μου φαινονται αδιανοητο για την εποχη που μεγαλωσα να ζητας βοηθεια , οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ( ψυχολογικα δεν υπηρχαν ) , αλλα δεν υπηρχαν η/υ , οποτε ολα ηταν πιο απλα ( δεν συμπαθω η/υ ) . Εχω μια 10ετη κτθλψη , σοβαρουτσικη , παντα ειμαι με το χιουμορ ομως και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια απο κανεναν , μισω τις κλαψες , εχω ξεπερασει και προσφατο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , και εχω την αισθηση οτι σε γενικες γραμμες , τα νεα παιδια , ειναι πιο καλομαθημενα απο μας , δεν φταινε αυτα , εμεις φταιμε , και δυσκολοι καιροι . Μπορει ναναι θεμα χαρακτηρος , ιδιοσυγκρασιας , δικου μου , δεν ξερω .
    Δεν εχω την προθεση νανοιξουμε ατερμονη κουβεντα , απλα ειπα ενα δυο πραματακια .
    Οκ καταλαβαίνω τι εννοείς.προσωπικά θεωρώ ότι πάντα υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα στους ανθρώπους και πολλά ακόμη όπως πχ ενδοοικογενειακή βία κτλ απλά δεν υπήρχαν τα μέσα που υπάρχουν σήμερα στη διάδοση της πληροφορίας ώστε να γίνονται τόσο γνωστά.Τα πάντα κρύβονταν μέσα στο κάθε σπίτι.Ο σημερινός έφηβος,η γυναίκα που κακοποιείται κτλ έχει σήμερα χάρη στην τεχνολογία ένα μέρος όπου μπορεί να βγει να πει τον πόνο του,να αναζητήσει πιο εύκολα βοήθεια.Προσωπικά για μένα θεωρώ ότι αν στην εφηβεία μου είχα την άνεση που έχω σήμερα να μπαίνω στο νετ και να βλέπω τι συμβαίνει παραπέρα απο την μικρή επαρχιακή πόλη που μεγάλωσα,ίσως τώρα θα είχα τον τρόπο να αντιμετωπίζω πιο εύκολα τα όποια πρόβληματά μου
    Last edited by Deleted-member-19102015; 14-09-2014 at 16:54.

Senior Member
    Παιδια , ειμαι 8 χρ. κλεισμενος σενα σπιτι , στα 8 χρ. εχω βγει 1 φορα για καφε, εχω να δω αλλο ατομο 8 χρ. , ( ο κολλητος μου εφυγε το 08 για Γερμανια )10 χρ. εχω να παω στην θαλασσα που λατρευω , αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω βιβλιο απο το 08 , δυσκολευομαι ακομα και σουπερμαρκετ να παω ,να συνεχισω ? εχω τελειως αλλη οπτικη γωνια ομως , μπορα ειναι θα περασει , δεν ειναι η πρωτη , αλλα η χειροτερη . Και δεν ειμαι με στην τρελλη χαρα ποτε , δεν ειμαι δυστυχης , ουτε ευτυχης , εχω τις πτωσεις μου , αλλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην το βαζω κατω , και απο χαρακτηρος ειμαι ετσι , αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι διεκοψα αλκοολισμο μονος , 1-2 /100 ατομα τα καταφερνουν . Αισιοδοξια , πιστη , ελπιδα , ηθικο , οχι αρνητικες σκεψεις , υπομονη , πολυ θετικος , και ολα αυτα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια , μπορειτε κ εσεις , αλλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας οσο εγω . Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω ..
    Ουτε πιστευω σε γιατρους , τους εχω χ@σμενους , οπως και τα φαρμακα , αλλα εγω ειμαι εγω .
    Δεν ηθελα να θιξω κανεναν . Εσεις εκλαμβανετε τα γραφομενα μου κατα το δοκουν .
    Α , και στην ζωη δεν υπαρχουν προβληματα , υπαρχουν ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ .

Να προσθεσω οτι κανω εξαιρετικη παρεα με τον εαυτο μου , βρισκω ενδιαφερον σε αυτον .

Kαι για να μηνφ ανω ανακολουθος , ναι , εχω 3 μοτοσυκλεττες , μεχρι και αυτη του 04 , εχει 2,500 χλμ , οι αλλες 2 τα ιδια , κυριως βολτες για να μην χαλασουν . Το αμαξι μου , 12 ετων , εχει 35.000 χλμ , εκ των οποιων τα 20.000 τα εκανα απο το 02-05 , που ειχα ελαφρα κτθλψη .

Kαι κατι τελευταιο , το φωναζω συνεχεια εδω μεσα , ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ , το καλυτερο φαρμακο , εχω την πολυτελεια να εχω προσωπικο γυμναστηριο σπιτι μου , και λυσσαω , απο μικρος λυσσαγα . Αν δεν σας αρεσουν τα βαρη , περπατηστε . Πολλες φορες φγυμναζομαι με το ζορι , λογω διαθεσης , αλλα προσπαθω βρε παιδια , δεν αφηνομαι γενικως , και ηδη βλεπω καποιο φως .
    Last edited by Macgyver; 14-09-2014 at 17:28.

Φίλε μακάρι και εγώ μέχρι να φτάσω στα 53 μου να μπορέσω να πιστέψω περισσότερο σε μένα.Ζητώ συγνώμμη αν παρεξήγησα αυτά που ήθελες να πεις.Προφανώς παρασύρθηκα απο τον τρόπο που το έγραψες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Φίλε μακάρι και εγώ μέχρι να φτάσω στα 53 μου να μπορέσω να πιστέψω περισσότερο σε μένα.Ζητώ συγνώμμη αν παρεξήγησα αυτά που ήθελες να πεις.Προφανώς παρασύρθηκα απο τον τρόπο που το έγραψες.

kozchr , φιλε μου , δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη , εισαι ευγενης , καταλαβαινω . Πραγματι , απο μικρος πιστευα στον εαυτο μου , δλδ υπηρχε η ' μαγια ' , και με τα χρονια , και τις εμπειριες , αποκτας σαφως μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου . Αλλο 53 , αλλο 33 , αλλο 23 .
    Ισως ο τροπος μου , να μην ηταν ο πρεπον .

Banned
    σκεφτομαι οτι πρεπει να ευχαριστησω τη χρηστρια που μου εστειλε πμ μονο και μονο για να μου προτεινει μια ταινια. μεσα σ'αυτο το βοθρο παλιανθρωπιας και ψυχαρρωστιας βρισκω ακομα ανθρωπους της κουλτουρας και της τεχνης. αντε και καλα χριστουγεννα!

Banned
    ειμουν παντα της αποψης οτι οταν σε καπιον εισαι καλος κ αυτος σου φαιρετε ασχημα αυτο σημαινει οτι εχεις βρει τον ανθρωπο που αξιζει να του διξεις το πιο σκοτεινο κ ψυχρο σου προσωπο γιατι απλα αυτος το επελεξε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παιδια , ειμαι 8 χρ. κλεισμενος σενα σπιτι , στα 8 χρ. εχω βγει 1 φορα για καφε, εχω να δω αλλο ατομο 8 χρ. , ( ο κολλητος μου εφυγε το 08 για Γερμανια )10 χρ. εχω να παω στην θαλασσα που λατρευω , αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω βιβλιο απο το 08 , δυσκολευομαι ακομα και σουπερμαρκετ να παω ,να συνεχισω ? εχω τελειως αλλη οπτικη γωνια ομως , μπορα ειναι θα περασει , δεν ειναι η πρωτη , αλλα η χειροτερη . Και δεν ειμαι με στην τρελλη χαρα ποτε , δεν ειμαι δυστυχης , ουτε ευτυχης , εχω τις πτωσεις μου , αλλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην το βαζω κατω , και απο χαρακτηρος ειμαι ετσι , αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι διεκοψα αλκοολισμο μονος , 1-2 /100 ατομα τα καταφερνουν . Αισιοδοξια , πιστη , ελπιδα , ηθικο , οχι αρνητικες σκεψεις , υπομονη , πολυ θετικος , και ολα αυτα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια , μπορειτε κ εσεις , αλλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας οσο εγω . Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω ..
    Ουτε πιστευω σε γιατρους , τους εχω χ@σμενους , οπως και τα φαρμακα , αλλα εγω ειμαι εγω .
    Δεν ηθελα να θιξω κανεναν . Εσεις εκλαμβανετε τα γραφομενα μου κατα το δοκουν .

Να προσθεσω οτι κανω εξαιρετικη παρεα με τον εαυτο μου , βρισκω ενδιαφερον σε αυτον .

Kαι για να μηνφ ανω ανακολουθος , ναι , εχω 3 μοτοσυκλεττες , μεχρι και αυτη του 04 , εχει 2,500 χλμ , οι αλλες 2 τα ιδια , κυριως βολτες για να μην χαλασουν . Το αμαξι μου , 12 ετων , εχει 35.000 χλμ , εκ των οποιων τα 20.000 τα εκανα απο το 02-05 , που ειχα ελαφρα κτθλψη .

Kαι κατι τελευταιο , το φωναζω συνεχεια εδω μεσα , ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ , το καλυτερο φαρμακο , εχω την πολυτελεια να εχω προσωπικο γυμναστηριο σπιτι μου , και λυσσαω , απο μικρος λυσσαγα . Αν δεν σας αρεσουν τα βαρη , περπατηστε . Πολλες φορες φγυμναζομαι με το ζορι , λογω διαθεσης , αλλα προσπαθω βρε παιδια , δεν αφηνομαι γενικως , και ηδη βλεπω καποιο φως .
    Που πατάω λαικ ?

Στα μέρη μου άμα μας αρέσει κάτι λέμε ΣΟΡΑΙΩΣΣΣΣΣ

Senior Member
    οτι ειμαι οντως σεπτικ μεμπερ

Senior Member
    Φίλε Μαγκαιβερ
    Είναι ότι πιο εξαιρετικό έχω διαβάσει στο φόρουμ όλο αυτό το καιρό που μπαίνω, ειδικά το πρώτο σκέλος με συνεταραξε, οκτώ χρόνια να βγεις;;; αυτό σημαίνει δύο πράγματα.. Είτε τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είτε δεν προσπαθησες αρκετά... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως κάποιο από τα δύο είναι κακό.. Respect από εμένα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μακαιβερ ενας γνωσιακος θεραπευτης θα σε βοηθαγε πολυ. η γνωσιακηεχει πολυ καλα αποτελεσματα στην καταθλιψη, ειναι κριμα να αφηνεις κατι να χρονιζει οταν θα μπορουσε να λυθει με μια παρεμβαση. καμια φορα θελουμε βοηθεια.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μεχρι τωρα μου εχουν προσαψει υπερανθρωπες δυνατοτητες κ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα σε λιγο θα μου πουν οτι ειμαι κ ο ρομποκοπ αυτοπροσωπως χαχχαχαχαχαχχαχαχα..
    μεγας εισαι κυριε κ θαυμαστα τα εργα σου....
    Mερικα ποστ σου,θελουν οχι να σαι Ρομποκοπ,αλλα ο Χαλ 9000 απο την Οδυσσεια του Διαστηματος,για να τα αποκρυπτογραφησει καποιος :P

Senior Member
    Brian Tracy - Personal Time Management
    https://www.youtube.com/watch?v=IN2fa-WyfNI

Senior Member
    In this old house where every door is open
    σκεφτομαι τι να γινεται ο βινς.. καπως τον θυμηθηκα χτες.. μας διαβαζει, ειναι εδω? ποιος ξερει? να ναι καλα ευχομαι.

Σιγουρα δεν το λες εκ του ασφαλους,αφου περνας ΧΟΝΤΡΟ λουκι,αλλα διαολε,8 χρονια ειναι αυτα,δεν ειναι οτι μας περισσευουν.Και 8 αρκετα παραγωγικα χρονια (εν δυναμει) γιατι εισαι αρκετα νεος.

Αδυνατω να δω υπο αυτο το πρισμα τις δυσκολιες που περναει ο καθενας.Κατα την γνωμη μου καθε μερα που εισαι ασχημα (οχι μονο εσυ,ο οποιοσδηποτε),ειναι μια μερα που εχασες απο τη ζωη σου,για παντα.Πολλα που περναμε ειναι μαθηματα,αλλα μπορεις να παρεις το μαθημα σου και με μικροτερο κοστος.

Δεν ειναι αναγκη να φορτωθεις με καταθλιψεις,χαπια και ιστοριες για να το παρεις,πρεπει να υπαρχει πιο ευκολος και λογικος δρομος,το κερατο μου.Την ζωη πρεπει να την ζεις,οχι μονο να παλευεις.Αν ολη η ζωη ειναι ενα πεσε-σηκω,ενα συνεχες και καθημερινο πεσε-σηκω,οχι να πεφτω μια στις τοσες,τοτε δεν αξιζει δεκαρα.

ΥΓ Το β' ενικο ειναι γενικο,με εξαιρεση την πρωτη παραγραφο.