Τι σκέφτεστε; - Page 1429
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1429 of 1532 FirstFirst ... 42992913291379141914271428142914301431143914791529 ... LastLast
Results 21,421 to 21,435 of 22967
    Senior Member
    αλεξανδρε οχι αγορινα απο τις αποψεις σου που δινεις σε καθε θεμα που απαντας(σε ολα τα θεματα οχι μονο στα δικα σου)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    επισης ειδα τις 30 πιο δημοφιλεις αναζητησεις εδω μεσα στις οποιες περιλαμβανονται :γεροντοφιλία γυναικοφιλία κατινια μπουλισμος ?????? wtf??????????????????????/ χαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    αρχιστε χοροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοο
    δεν κανω τετοια επικινδυνα χομπυ

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    αλεξανδρε οχι αγορινα απο τις αποψεις σου που δινεις σε καθε θεμα που απαντας(σε ολα τα θεματα οχι μονο στα δικα σου)
    συγχαριτηρια μολις ανακαλυψες την αμερικη :-)

Banned
    επισης ειδα τις 30 πιο δημοφιλεις αναζητησεις εδω μεσα στις οποιες περιλαμβανονται :γεροντοφιλία γυναικοφιλία κατινια μπουλισμος ?????? wtf??????????????????????/ χαχαχαχαχα
    ημαρτον θεε μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συγχαριτηρια μολις ανακαλυψες την αμερικη :-)
    συνχαρητηρια μολις εκανες την πρωτη σου επαφη με την αληθεια

...από που το βλέπουμε αυτό?

Banned
    κοιμασαι τον υπνο του δικαιου σε ολα αυτα τα θεματα που διαβασες δε διευκρινιζω καν αν αναφερομαι στους αλλους η στον εαυτο μου δε μπορεις καν να ξερεις τι απο ολα αυτα που λεω κανω κ τι δεν κανω για παραδειγμα σε αυτο το θεμα μπορει ακομα κ να υπονοω οτι δεν καταλαβαινω ακομα κ τον εαυτο μου η μπορει να υπονοω οτι δεν καταλαβαινω τους αλλους ριξε τα χαρτια κ βγαλε ακρη αν μπορεις κ μετα κανε τον εξυπνο. εισαι ασχετος κ κανεις τον μαγκα κ τον σχετικο.

Senior Member
    δεν κανω τιποτα απο αυτο που λες,ειμαι απλα ο εαυτος μου...τωρα οσο και να προσπαθεις να κανεις τετοια μυστιρια πραγματα και να προσποιησε στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε.

Banned
    αν δοκιμασω να προσποιηθω να σαι σιγουρος οτι ειμαι τοσο καλος στο θεατρο που μπορω να πεισω τους παντες οτι πεταει ο γαιδαρος. μονο ενα ειδος γνωριζει πιος ειμαι αυτος που πραγματικα μου μιαζει.

Senior Member
    ξερω κατι φαντασμενους που σου μοιαζουν αμα ειναι θα τους ρωτησω.α και κατι ακομα αυτο το πραγμα που βλεπεις μπροστα σου λεγετε οθονη,ειναι μια εικονικη πραγματικοτητα αλλα απεχει πολυ απο τον αληθινο κοσμο οποτε κανείς δεν δινει μια για να κατσει και να αναλυσει τα μυστιρια που προσπαθεις να πουλησεις.και στην πραγματικοτητα δεν θα χρειαζομουν 1 μηνα για να καταλαβω τι τυπος εισαι,θα μυριζα τι εισαι πριν καν παρεις την στροφη.

Banned
    αντε ρε φιλοσοφε! εισαι τοσο φωστηρας τελικα απο τετιους παλικαραδες του γλυκου νερου εχω δει σε ολο το ιντερνετ μια ντουζινα κ ολοι απο το ιδιο καλουπι ειχαν βγει.δε φανταζεσε ποσο συνηθισμενος τυπος εισαι ολο το ιντερνετ ειναι γεματο απο παλικαρια σαν εσενα που μολις θα σου πασαιρναν το θειο μου που ειχε βγει παγκοσμιος πρωταθλιτης στις πολεμικες τεχνες θα του ελεγες γλουγλουγλου εγω ειμαι κινεζακι τυχαια περασα απο δω.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κοιμασαι τον υπνο του δικαιου σε ολα αυτα τα θεματα που διαβασες δε διευκρινιζω καν αν αναφερομαι στους αλλους η στον εαυτο μου δε μπορεις καν να ξερεις τι απο ολα αυτα που λεω κανω κ τι δεν κανω για παραδειγμα σε αυτο το θεμα μπορει ακομα κ να υπονοω οτι δεν καταλαβαινω ακομα κ τον εαυτο μου η μπορει να υπονοω οτι δεν καταλαβαινω τους αλλους ριξε τα χαρτια κ βγαλε ακρη αν μπορεις κ μετα κανε τον εξυπνο. εισαι ασχετος κ κανεις τον μαγκα κ τον σχετικο.
    Ζαλιστηκα...

Αλεξανδρε,του 77 εισαι ή του 97?Μαλλον προς το δευτερο σε κοβω.Αν και πιο πολυ του 07 παιζει να σαι,γιατι ουτε καν για 17 χρονων φαινεσαι.Εχεις μια αντιδραστικοτητα ανευ αιτιας.

Ναι ξερω χεστηκες,τον πραγματικο σου εαυτο τον ξερει μια συγκεκριμενη ελιτ με την οποια στελνετε πμ και πινετε τσαι,και εισαι μεγαλος θεατρινος και καταφερτζης.Μην κανεις τον κοπο και τα ξαναπεις.

Banned
    Εγω πασαιρνω
    Εσυ πασαιρνεις
    Αυτος πασαιρνει
    Εμεις πασαιρνουμε
    Εσεις πασαιρνετε
    Αυτοι πασαιρναν

Οποτε ο αλεξ χρησιμοποιησε γ πληθυντικο του ρηματος πασαιρνω -ενεργητικη φωνη