Τι σκέφτεστε; - Page 145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 145 of 1532 FirstFirst ... 45951351431441451461471551952456451145 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    σοφτακι........
    :(((

ολα θα φτιαξουν μαλλον παλι ,οπως λενε ολοι .

Αρκτος ευχαριστω
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι για κάποιο λόγο στις σχέσεις επέλεγα πάντα τους ασαφής. Εκείνους που ήξερα ότι για κάποιο λόγο δεν θα τους είχα. Έκανα σχέσεις με δεσμευμένους… Με ανθρώπους σε άλλη πόλη… Με εκείνους που κάτι δύσκολο υπήρχε προς διαχείριση. Ποτέ ευκολάκια.

Είναι ολοφάνερο ότι στο βάθος επέλεγα να είμαι μόνη , χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις και ευθύνες. Ακόμα και στην μακροχρόνια σχέση μου απέφυγα τον γάμο και το παιδί εντέχνως. Δεν άκουσα κανένα βιολογικό ρολόι να χτυπάει, παρ’ όλο που δεν αργούν και τόσο τα 40. Βέβαια , για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Φορτώθηκα ευθύνες από πολλή μικρή και μεγάλωσα σε οικογένεια με πολλά αδέλφια.
    Μισώ τις ευθύνες… Τις ασφυκτικές καταστάσεις και τις υποχρεώσεις. Κάθε πρέπει μπορεί να με αδρανοποιήσει και αυτό το πλήρωσα ακριβά στη ζωή μου. Η ζωή μας είναι γεμάτη, κυρίως με πρέπει.

Έχω κάνει πάντα ότι ήθελα, για να μην πω ότι γούσταρα. Αυτό πληρώνω. Και είναι τεράστιο το κόστος! Δεν ξέρω αν αξίζει. Οι προτεραιότητες αλλάζουν. Εγώ αλλάζω… Ο κόσμος αλλάζει….

Senior Member
    soft, take care. Εύχομαι αύριο να ξυπνήσεις σε μία μέρα με λιγότερη σκοτεινιά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έχω έντονη ανησυχία και θα φταίει η σελήνη! Σαν τους λύκους έχω γίνει, σαν τις λύκαινες μάλλον, παρόλο που είμαι λέων! Μάλλον θα πάω στο περίπτερο να πάρω πατατάκια για να ηρεμήσω. Τώρα καταλαβαίνω τους χοντρούς! :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Οι χοντροί χαίρονται που υπάρχουν στιγμές που οι αδύνατοι τους καταλαβαίνουν :) Η σελήνη τους φέρνει πιο κοντά:))
    Last edited by Σουέλ; 15-06-2011 at 03:05.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    soft, take care. Εύχομαι αύριο να ξυπνήσεις σε μία μέρα με λιγότερη σκοτεινιά.
    Σ ευχαριστω rain ,να εισαι καλα παντα ευχομαι .

Και ολοι μας με μια αχτιδα σαν πυξιδα μεσα στο σκοταδι,για να βρισκουμε το δρομο μας
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    σκεφτομαι τη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ που νιωθω και με εχουν πιασει τασεις φυγης παλι. το soundtrack μυριζει επανασταση, αλλα το μυαλο μου δεν ειναι εκει και δε συμμετεχει. δε θελω τπτ απ'αυτο το κοσμο, μονο λιγη παρεα και κατανοηση ζηταω να μη νιωθω μονος. ξανα εκλογες στις 22 ιουλιου, ξανα να επιλεξουν τα προβατα αναμεσα στο μπιμπερο και τη φρουτοκρεμα λες και βρισκομαστε σε μωρουδιστικη κατασταση. καποια στιγμη βρε παλιοπουστα ελληνα θα μεγαλωσεις και θα πρεπει να φας κανονικο φαγητο, και τοτε θα δεις ποσες αλλες επιλογες ειχες. σκατα στα μουτρα ολων δε φτανει που νιωθω ασχημα, εχω και τη καθε ξεφτυλισμενη κυρατσα εδω μεσα που τη βρηκε ο διαολος της σε μια στιγμη και της σημαδεψε τη ζωη, να με σχολιαζει λες και με ξερει προσωπικα. ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ

Senior Member
    Εκλογές ξανά! Την έχουμε δει αλλιως μου φαίνεται, σαν χόμπι! Έχεις δίκιο πρέπει να μεγαλώσουμε!

Banned
    σκεφτομαι τα σκαλακια, τη σταση του λεωφορειου, την υπογεια διαβαση τετοιες νυχτερινες ωρες. μου λειπει η αλητικη ζωη, βραδια με παρεα εξω μεχρι τις 5-6 το ξημερωμα, και να μη βρισκουμε τροπο να γυρισουμε σπιτια μας...

Senior Member
    Σκέφτομαι μπυρα απο το περίπτερο, τσιγάρα δανεικά, βινύλια...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Senior Member
    Σκέφτομαι πως μου θυμίσατε ότι δεν ζούμε. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας ψεκάζουν διάφορα.

(τα κουνούπια είναι F16 )

Senior Member
    Σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να ζεις με χάπια...

Senior Member
    Σκέφτομαι οτι κουράστηκα να την παλεύω. Και δεν την παλεύω πια...
    [/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι τη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ που νιωθω και με εχουν πιασει τασεις φυγης παλι. το soundtrack μυριζει επανασταση, αλλα το μυαλο μου δεν ειναι εκει και δε συμμετεχει. δε θελω τπτ απ'αυτο το κοσμο, μονο λιγη παρεα και κατανοηση ζηταω να μη νιωθω μονος. ξανα εκλογες στις 22 ιουλιου, ξανα να επιλεξουν τα προβατα αναμεσα στο μπιμπερο και τη φρουτοκρεμα λες και βρισκομαστε σε μωρουδιστικη κατασταση. καποια στιγμη βρε παλιοπουστα ελληνα θα μεγαλωσεις και θα πρεπει να φας κανονικο φαγητο, και τοτε θα δεις ποσες αλλες επιλογες ειχες. σκατα στα μουτρα ολων δε φτανει που νιωθω ασχημα, εχω και τη καθε ξεφτυλισμενη κυρατσα εδω μεσα που τη βρηκε ο διαολος της σε μια στιγμη και της σημαδεψε τη ζωη, να με σχολιαζει λες και με ξερει προσωπικα. ΔΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ
    +100000000 τα λεει ολα το ποστ κ πολυ ευστοχος ο παραλληλισμος με το φαγητο κ τη φρουτοκρεμα που μας χωνουν μες στα μουτρα....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να ζεις με χάπια...
    Ασε ρε συ ετσι οπως το παμε μονο με χαπια θα αντεχουμε, φυσικα κ δεν αξιζει, ωρες ωρες νιωθω ενα τελειωμενο πρεζονι κ ισως ετσι να ειμαι..... γαμω τα χαπια μου κ την τρελα μου κ την κοινωνια μου μεσα........
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."