Τι σκέφτεστε; - Page 1450
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1450 of 1532 FirstFirst ... 4509501350140014401448144914501451145214601500 ... LastLast
Results 21,736 to 21,750 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τί σχέση μπορεί να έχεις εσύ με τον Αϊνστάιν;;;;;;;;;;;
    χαχαχαχαχα θα πεθάνω!
    εσυ συνεχισε να ψαχνεις θεραπειες με κανενα κινεζοκορεατη εξπερ στις εντριβες κ αμα σε πιασει καμια σφυρα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ρε ντιανα προσεχε τι δημοσιευεις οταν μιλας για τους αλλους δεν ειναι κ τοσο διακριτικο αυτο που γραφεις....
    AXAXAXAXAXAXAXAXXAXA!!!
    αλεξ, τι εγινε? εβαλες συνεταιρο στο νικ για τα ρεπα σου? :p
    (πες της να το δουλεψει λιγο, καρφωνεται)

Banned
    Τα ειπα και ησυχασα!!Να ξεσπατε παιδια..Να ξεσπατε!
    (στους υπευθυνους ομως οχι σε ασχετους)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εσυ συνεχισε να ψαχνεις θεραπειες με κανενα κινεζοκορεατη εξπερ στις εντριβες κ αμα σε πιασει καμια σφυρα μου.
    Εσένα δε σε πιάνει ούτε εξορκισμός....το είπαμε!

Senior Member
    Εσένα δε σε πιάνει ούτε εξορκισμός....το είπαμε!

Πλεον ξεφευγει απο το οριο του αστειου . Μην τσακωνεστε ρε παιδια , ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε .

Banned
    Πλεον ξεφευγει απο το οριο του αστειου
    εχει παψει να με νιαζει προ πολου...

Banned
    Δυσκολη μερα..ενα κρασακι επιβαλλεται..

Banned
    Δεν ξερω αν η μαχη δινεται με τον "δυναστη" ή με τον ιδιο μας το εαυτο τελικα..Απο που πρεπει να ξεφυγεις?Απο τον δυναστη ή απο τον εαυτο σου που επιτρεπει ..........?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν ξερω αν η μαχη δινεται με τον "δυναστη" ή με τον ιδιο μας το εαυτο τελικα..Απο που πρεπει να ξεφυγεις?Απο τον δυναστη ή απο τον εαυτο σου που επιτρεπει ..........?
    Από τον δυνάστη.............

Senior Member
    Οτι θέλω να την κάνω από το σπίτι-αρκετά ανέχτηκα.................................. ..............

https://lh4.googleusercontent.com/-O...63329105_n.jpg

Banned
    Οτι θέλω να την κάνω από το σπίτι-αρκετά ανέχτηκα.................................. ..............

https://lh4.googleusercontent.com/-O...63329105_n.jpg
    Ναι αλλα οταν επιτρεπεις θα ξαναφερεις κι'αλλους δυναστες..τελος παντων εκανα κουοτ κατω απο την φωτο για να σου πω , ναι φυγε!!Τα οικονομικα εφοδια τα εχεις τα ψυχικα θα τα βρεις στην πορεια μπιλιβ μι!

Banned
    ειδαμε κι εγω που εφυγα τι καταλαβα. οπου κι αν παμε οι συνηθειες και τα προβληματα μας κυνηγανε. μονος μου ημουν, μονος μου ειμαι.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ειδαμε κι εγω που εφυγα τι καταλαβα. οπου κι αν παμε οι συνηθειες και τα προβληματα μας κυνηγανε. μονος μου ημουν, μονος μου ειμαι.
    Ειναι αυτο που λεω οτι οι δυναστες ειμαστε εμεις τελικα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Tο πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε βοήθησε η οικογενειά σου στην ομαλή εξέλιξη σου και γι'αυτό αισθάνεσαι τόσο ΚΕΝΟΣ όσο και το ονομά σου.
    Αυτή τη στιγμή όμως δεν θα κηνυγάς φαντάσματα-θα κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου - πάτα στα πόδια σου νιώσε ασφαλής-δημιούργησε τον κύκλο σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν άλλη τροπή..........

Το ξέρω ότι πονάει πολύ ο τρόπος που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας -αλλά από κάποια ηλικία και μετά πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο.
    Κανείς άνθρωπος δεν υπάρχει που να μην έχει προβλήματα εκτός και αν αποφασίσει ο ίδιος να κάνει την ζωή του παράδεισο.....

Η φυγή επίσης δεν είναι λύση.

Banned
    η οικογενεια μου, οπως και οι υπολοιποι ανθρωποι, ενιωθα οτι δεν ηταν ποτε αρκετοι για εμενα. μια ζωη καβγαδες ειμασταν, ημουν και το μεγαλυτερο παιδι τους, ολη τη προσοχη την επαιρνε ο μικροτερος αδερφος μου, οποτε καπου εμαθα να τα περναω ολα μονος, γιατι μου ηταν αχρηστοι. κι ετσι μαθαινωντας στη μοναξια, μοιαζει τωρα ανουσιο να δημιουργησω αυτο που ονομαζεις κυκλο. εξου και η αντικοινωνικοτητα που προσπαθω να ξεφορτωθω. μου αρκει μια κοπελα για συζυγος και τιποτα αλλο.

η φυγη δεν ειναι λυση, ουτε το μαμοθρεφτιασμα ειναι. μπορει στο ελλαδισταν να το εχουν κανει παραδοση και να μενουν μεχρι τα 50 τους κι οσο παει με τους γονεις, αυτο ομως δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο. ετσι βγαινουν ολοι εγωιστες και με ψυχολογικα, αφου δε ζουν σαν ενηλικοι αλλα σαν καλομαθημενα παιδακια που η μαμακα τους φροντιζει για τα παντα. βλεπεις και κατι γυναικες να εχουν περασει τα 30 και να μη ξερουν ουτε ενα πιατο φαγητο να μαγειρεψουν. πως θα κανουν οικογενεια αυτες, πως θα φροντισουν τον αντρα τους και τα παιδια τους αυριο μεθαυριο ?