Τι σκέφτεστε; - Page 1475
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1475 of 1532 FirstFirst ... 4759751375142514651473147414751476147714851525 ... LastLast
Results 22,111 to 22,125 of 22967
    Banned
    [QUOTE=ftatl;509455]για καρτα υγειας ειπα να δοκιμασω την τυχη μου αλλα δοκιμασε αυτη εμενα!! /QUOTE] ποσο εικονικο ειναι κ ποσο αληθινο ειναι

https://www.youtube.com/watch?v=M8CCKUt9vhY

Banned
    Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις........ κ εκπλήσσεσαι.......!!!!
    Το κάπνισμα μαριχουάνας περιέχει αντιρετροϊκές ουσίες κ θωρακίζει το ανοσοποιητικό απέναντι σε ρετροϊούς (το γενετικό τους υλικό είναι RNA) όπως ο Έμπολα κ ο HIV βάσει πρόσφατων ερευνών http://www.mtlblog.com/2014/10/smoki...u-from-ebola/# Βέβαια όταν λέμε μαριχουάνα εννοούμε την καθαρή ινδική κάνναβη κ όχι τα σκανκ κ όλες τις ποτισμένες αηδίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Εντυπωσιακό πάντως.....
    Κ να τονίσω φυσικά ότι σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω τα μέλη του forum σε κατανάλωση ψυχοτρόπων ουσιών, ή κ οποιονδήποτε ουσιών (εδώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ εγώ η ίδια, θα παρότρυνα άλλους να δοκιμάσουν........?), απλά το διευκρινίζω σε περίπτωση που κάποια πάλι τρέξει να κλαφτεί στη διαχείριση ότι ξέρω'γω ας πούμε, προωθώ την χρήση ουσιών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ελα ρε flatl γραψε λεπτομερειες!!Σας δινουν κειμενακι ? Σε εβαλαν απευθειας στα τηλεφωνα για δοκιμαστικο? πληρωνεσαι αν πεισεις τον πελατη και αν ναι ποσο ή εχεις στανταρ μισθουλακι?
    κοιτα πηγα χτες και ημουν με αλλες 2 κοπελες μας μιλησε εκει ο υπευθυνος να μας βαλει στο κλιμα και να μας πεισει για την καρτα υγειας στο τι προσφερει κλπ μας κρατησε εκει 2 ωρες με μπλα μπλα και κατσαμε αλλες 2 για να δουμε πως δουλευουν οι αλλες κοπελες εκει. Μετα μια αλλη υπευθυνη μας εδωσε κειμενακι με αρχη μεση και τελος. Δηλαδη: γεια σας ονομαζομαι ταδε τηλεφωνω απο την ταδε εταιρεια για να κανουμε μια ενημερωση σχετικα με τη καρτα υγειας που προσφερει αυτα κι αυτα 3 σελιδες κειμενο βασικα.
    Νταξει το κλιμα εκει ειναι καλο δεν εχει πιεση καθολου! ειναι και το συστημα ετσι γτ δεν παιρνεις εσυ τηλεφωνο εχουν ενα προγραμμα στον υπολογιστη και καλει αυτοματα οποτε δεν σε παιρνει να μην κανεις και δουλεια.
    Εν τω μεταξυ ολες οι κοπελες εκει ειναι πολυ πως να το πω πεπεισμενες οτι δινουν την προσφορα εγω αντιθετα ενιωθα αβολα δεν το πιστευω κι αυτο ηταν ενας απο τους λογους που τη παρατησα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    σταθερο μισθο συν ικα και ααααααααν εγραφες καποιον που σπανια παιρνεις και μπονους!!

Senior Member
    [QUOTE=αλεξανδρος_77;509457]
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    για καρτα υγειας ειπα να δοκιμασω την τυχη μου αλλα δοκιμασε αυτη εμενα!! /QUOTE] ποσο εικονικο ειναι κ ποσο αληθινο ειναι

https://www.youtube.com/watch?v=M8CCKUt9vhY
    σιγα μην κατσω και το δω.

Banned
    Ας το παλευες λιγες μερες ρε συ flatl ..!Απο την αλλη σε καταλαβαινω γιατι και εγω το διαφημιστικο δεν το εχω!!αλλη μια ερωτηση..Με ποια κριτηρια σε επιλεγουν , τι ζητανε δλδ?

Banned
    Και εγω θα ψαχτω αθηνα flatl θα πεσει γελιο και κλαμα μαζι λολ!

Και εγω θα ψαχτω αθηνα flatl θα πεσει γελιο και κλαμα μαζι λολ!
    ...λολ μν
    ..γκουντ λακ

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...λολ μν
    ..γκουντ λακ
    Εχω ελπιδες στον κλαδο μου σε ιδιωτικο θεμα..αλλα ποσα θα δινουν και καθε ποτε??Εκει ειναι το θεμανννν!

..μη ξεσηκωθείς χωρίς να είσαι σίγουρη.
    Οπως και να έχει, οι δουλειές σιγά-σιγά ανοίγουν και τα ενοίκια είναι πολύ φθηνά πλέον.
    (Επειδή όλοι έχουν μαζευτει στα πατρικά τους :Ρ)

Senior Member
    Ας το παλευες λιγες μερες ρε συ flatl ..!Απο την αλλη σε καταλαβαινω γιατι και εγω το διαφημιστικο δεν το εχω!!αλλη μια ερωτηση..Με ποια κριτηρια σε επιλεγουν , τι ζητανε δλδ?
    Δεν την παλευα με τιποτα αλλο να παιρνεις τον αλλον στο σπιτι του να του πριζεις τα @@ κι αλλο να κανεις προωθηση π.χ σε σουπερ μαρκετ. Εξ αλλου 4 μερες θα ηταν δοκιμαστικο χωρις πληρωμη αν συνεχιζα οποτε δεν με παιρνε να χασω τον καιρο μου σε κατι που δεν το αντεχα. Σε τετοιες δουλειες δεν νομιζω να ζητανε να εχεις καποια κριτηρια.

Banned
    Αυτο με το ενοικιο που λες ισχυει!!Σε περιοχες πολυ καλες με ωραια σπιτια εχουν πολυ καλες τιμες!!Εστω!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Δεν την παλευα με τιποτα αλλο να παιρνεις τον αλλον στο σπιτι του να του πριζεις τα @@ κι αλλο να κανεις προωθηση π.χ σε σουπερ μαρκετ. Εξ αλλου 4 μερες θα ηταν δοκιμαστικο χωρις πληρωμη αν συνεχιζα οποτε δεν με παιρνε να χασω τον καιρο μου σε κατι που δεν το αντεχα. Σε τετοιες δουλειες δεν νομιζω να ζητανε να εχεις καποια κριτηρια.
    Εχεις δικιο μωρε..Και εγω δεν θα μπορουσα!

Senior Member
    Εχω ελπιδες στον κλαδο μου σε ιδιωτικο θεμα..αλλα ποσα θα δινουν και καθε ποτε??Εκει ειναι το θεμανννν!
    αναλογως που θα βρεις!! ζητανε παντως αμα ψαχτεις κατι θα βρεις!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..μη ξεσηκωθείς χωρίς να είσαι σίγουρη.
    Οπως και να έχει, οι δουλειές σιγά-σιγά ανοίγουν και τα ενοίκια είναι πολύ φθηνά πλέον.
    (Επειδή όλοι έχουν μαζευτει στα πατρικά τους :Ρ)

Αυτό από που το εκπορεύεις;