Τι σκέφτεστε; - Page 1484
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1484 of 1532 FirstFirst ... 484984138414341474148214831484148514861494 ... LastLast
Results 22,246 to 22,260 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δεν προκειται να το κανω, αν θελει γυναικα λυσσαρα τελικα, θα πρεπει να βρει αλλη! εγω θελω να λυσσαει πρωτα ο αντρας για μενα, μετα εγω :P ασ κρατησουμε σε καποια πραγματα τους δυο ρολους :p
    βασικά, δεν είναι ότι χρειάζεται να λυσσάει κάποιος από τους δυο..απλώς ξεβρακώνεστε αυθορμήτως χωρίς πολλά πολλά λόγια :)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    yeap yeap! you get the idea!!

Banned
    Και κενη και γεματη..και καλα και σκατα..Θα το περασουμε και αυτο..!Προσωρινη και επιβεβλημενη διπολικοτητα!

Banned
    Μαγκαιβερ - Αγγελος Χρονια σου πολλα με υγεια!!Εγω μονο αυτο ευχομαι..!Υγεια υγεια υγεια!

Banned
    Και κενη και γεματη..
    o kaλυτερος τροπος για να τραβηξεις ολους τους προβολεις πανω σου η μυστηρια ζωη μιας διχασμενης προσωπικοτητας κ το πολυταραχο κ σκοτεινο παρελθον της.ολοι θα κοιταγαν εστω κ λιγο ακομα κ για να την επικρινουν.

Senior Member
    δεν προκειται να το κανω, αν θελει γυναικα λυσσαρα τελικα, θα πρεπει να βρει αλλη! εγω θελω να λυσσαει πρωτα ο αντρας για μενα, μετα εγω :P ασ κρατησουμε σε καποια πραγματα τους δυο ρολους :p
    κι εγω το ιδιο λιλι. αν δεν με ψησει ο ανδρας οτι λυσσαει για μενα, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ασχοληθω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    εννοώ να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία που δεν παίρνει αυτός... μπορεί κι αυτός να θέλει να τον θέλεις και να του το δείχνεις... κι εξάλλου, τι? αυτός περιμένεις να γδυθεί, να σε γδύσει και να σε βάλει στο κρεβατάκι κι αυτό το λες "έρωτα"?
    η ερωτική πράξη δεν είναι κάτι που κάνει ο ένας στον άλλον αλλά κάτι που κάνουν και οι δύο μαζί, χωρίς να κολλάμε στο ποιός θα κάνει την αρχή...

έτσι κι εμείς, τα "θηλυκά" δεν θέλουμε αγοράκια να τα παίρνουμε από το χεράκι, θέλουμε "αρσενικά' να μας βουτάνε από το μαλλί και στο κρεβάτι, όπως στην εποχή του χαλκού... τέλος πάντων, έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...
    εξάλλου τα όρια του "φυσιολογικού" καθορίζονται από τα ήθη και τις συνήθειες των πολλών κάθε φορά...
    πιστευω το ακριβως αντιθετο.. οτι το σεξ εχει να κανει με καθαρα προσωπικες προτιμησεις και δεν μας ενδιαφερει καθολου το τι θελουν οι πολλοι...
    αν θελεις τον ανδρα σε ρολο κυνηγου και δεν βλεπεις τον εαυτο σου σε τετοιους ρολους, γιατι να κυνηγησεις? χαθηκαν οι ανδρες? δεν παει με "οδηγιες" αυτο. ξερουμε πως γινεται το σεξ.αν ο αλλος δεν παιρνει την πρωτοβουλια και δεν με διεκδικει, ας παει στο καλο (οσο με αφορα).
    Last edited by Remedy; 08-11-2014 at 12:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τι εγινε , ρεμ , δεν θα γυρισεις τον κοσμο σε 80 μερες , ως β Φιλεας Φογκ ?
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
    θα τον γυρισω σε δοσεις μαγκ! δεν εχουμε 80 μερες αδειας μαζεμενες προς το παρον, αλλα παει πολυ καλα το πλανο μας!!! ;)

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    o kaλυτερος τροπος για να τραβηξεις ολους τους προβολεις πανω σου η μυστηρια ζωη μιας διχασμενης προσωπικοτητας κ το πολυταραχο κ σκοτεινο παρελθον της.ολοι θα κοιταγαν εστω κ λιγο ακομα κ για να την επικρινουν.
    Μιλάμε είσαι ντιπ πυροβολημενος έτσι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μαγκαιβερ - Αγγελος Χρονια σου πολλα με υγεια!!Εγω μονο αυτο ευχομαι..!Υγεια υγεια υγεια!

Σευχαριστω mnimonio ....οντως υγεια υπερανω ολων .

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μιλάμε είσαι ντιπ πυροβολημενος έτσι;
    κ στο επομενο ποστ σου τι θα μου απαντησεις??? :-D αχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα χαχχαχαχαχαχαχα
    :-D :-D :-D 7.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 08-11-2014 at 20:02.

Banned
    Αυτός που σέβεται τον εαυτό του είναι ασφαλής από τους άλλους φοράει μια πανοπλία που κανείς δεν μπορεί να διαπεράσει.
    Henry Wadsworth Longerfellow

http://www.swordsandarmor.com/images...n_Mail_med.JPG

αν κ αυτο δεν ισχυει για φιλους σου....

ενα ειναι το μυστικο για να εχεις τη πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο

να συνδιαζεις τα 2 ακρα ταυτοχρονα να κλεινεις τα αφτια σου σε οσους δεν θες να ακουσεις κ τα ανοιγεις μονο σε οσους θες

ετσι οι μεν θα ανακαλυψουν οτι εσπαγαν τα λογια τους τζαμπα σε ενα τοιχο
    οσο οι δε θα ανακαλυψουν οτι εχεις αυτια για να ακους μονο αυτους...

δεν περιμενει να παρω την πρωτοβουλια. Τον ρωτησα χτες εκει που φιλιομασταν και γουσταραμε και οι δυο, καθως "φαινοταν" στο σωμα του, του λεω ρε συ εγω θελω να πεταξω τα ρουχα μου, γουσταρω, και μου απανταει αμα θελεις βγαλτα.. Του λεω εσυ δε θες να με γδυσεις??? Οχι, μου λεει, αν ηθελα θα το ειχα κανει! Μετα απο αυτο, δεν υπαρχει περιπτωση να κουνησω ποτε το μικρο μου δαχτυλακι να βγαλω ουτε το κασκολ.
    Τα νεφρα μου ρε πστη μου!!!

Μπορει να του αρεσει με τα ρουχα :p :p

Banned
    αυτη τωρα η ιστορια μου θυμιζει μια που ηξερα πριν χρονια στη σχολη που ολοι της κολαγαν κ εγω ειμουν ο μονος που ειμουν στο κοσμο μου κ ολο μου μιλαγε κ γω ταξιδευα σε αλλους πλανητες κ τη μερα που της μιλησα με εγραψε

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτη τωρα η ιστορια μου θυμιζει μια που ηξερα πριν χρονια στη σχολη που ολοι της κολαγαν κ εγω ειμουν ο μονος που ειμουν στο κοσμο μου κ ολο μου μιλαγε κ γω ταξιδευα σε αλλους πλανητες κ τη μερα που της μιλησα με εγραψε

Γιατι το φτυνες το κοριτσι?
    Εφαγες τιποτα τελικα? (δεν εννοω κανενα φουσκο)