Τι σκέφτεστε; - Page 1489
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1489 of 1532 FirstFirst ... 489989138914391479148714881489149014911499 ... LastLast
Results 22,321 to 22,335 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πώς γίνεται κάποιο μέλος που έχει μπαναριστεί να φαίνεται συνδεδεμένο;
    Δεν έχει κανει log out ακόμα γι αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεν έχει κανει log out ακόμα γι αυτό.
    Ευχαριστώ! :) Μου έκανε εντύπωση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Ευχαριστώ! :) Μου έκανε εντύπωση...
    Μην ευχαριστεις καθολου..Οτι απορια εχεις για τα μπαν , εδω να ρωτας :P

Senior Member
    Προς συμφορουμίτες που απάντησαν στο ποστ μου (δεν ξέρω πως γίνεται η πολλαπλή παράθεση :-ρ):
    Τον ξέρω ένα χρόνο...μου άρεσε όταν ήμουν στην προηγούμενη σχέση αλλά για ευνόητους λόγους δεν είχε γίνει κάτι :)
    Το τελευταίο δίμηνο λοιπόν έχουμε βγει κάμποσες φορές, όχι σε φιλικό επίπεδο...σε πρώτη φάση με ελκύει γι'αυτό και βγήκα μαζί του..αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συναρπάζει σα χαρακτήρας...
    Αλλά και σεξουαλικά δεν κάνει κάτι, πράγμα που δε θεωρώ φυσιολογικό.
    Ντροπαλός δεν είναι ούτε άπειρος, είχε κι άλλες σχέσεις..απλώς μάλλον δεν τρελαίνεται κιόλας...όπως κι εγώ άλλωστε :)
    Αλλά από την άλλη παίρνει τηλέφωνα..τεσπά, εγώ ψιλοβαριέμαι να ασχολούμαι :)
    Αλλά δε θα μπω και στη διαδικασία να το λήξω..ας πάρει πρωτοβουλία να κάνει έστω αυτό!!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    σωστα, ότι εχει να κανει με μπαν και ρουφιανιλικια θα ρωτάτε το mnimonio...

Banned
    Quote Originally Posted by Stafidas View Post
    σωστα, ότι εχει να κανει με μπαν και ρουφιανιλικια θα ρωτάτε το mnimonio...
    Βρε χαζοπαοκι ποτε σε ρουφιανεψα??Σαφως και δεν συμφωνω με το μπαναρισμα σου το θεωρησα υπερβολικο , αλλα σαφως δεν θα συμφωνησω και με οτι μαλακια πεις..Κατα τα αλλα σ'αγαπω!μουτς στο μαγουλακι!

Banned
    αν ηταν μονο το θεμα οτι καπια μυνηματα περιεχουν περιεχομενο υβριστικο θα ταν καλα αν αυτο ηταν ως εκει

ελα ομως που αυτο καπιες φορες υποκρυπτει κ αλλες επικυνδηνες καταστασεις... κ αυτο σαφως θα τα πολυ πιο σοβαρο απο τους ορους ενος φορουμ....

αν κ δεν ισχυει σε ολα...

Quote Originally Posted by void View Post
    ..........

Το τελευταίο δίμηνο λοιπόν έχουμε βγει κάμποσες φορές, όχι σε φιλικό επίπεδο...σε πρώτη φάση με ελκύει γι'αυτό και βγήκα μαζί του..αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συναρπάζει σα χαρακτήρας...
    Αλλά και σεξουαλικά δεν κάνει κάτι, πράγμα που δε θεωρώ φυσιολογικό.
    Ντροπαλός δεν είναι ούτε άπειρος, είχε κι άλλες σχέσεις..απλώς μάλλον δεν τρελαίνεται κιόλας...όπως κι εγώ άλλωστε :)
    Αλλά από την άλλη παίρνει τηλέφωνα..τεσπά, εγώ ψιλοβαριέμαι να ασχολούμαι :)
    Αλλά δε θα μπω και στη διαδικασία να το λήξω..ας πάρει πρωτοβουλία να κάνει έστω αυτό!!!!
    Μου θυμίζει τον εαυτό μου... Τις πολλές κοπελες με τις οποίες βγήκα (νοείται ότι με καμιά δεν κράτησε για ένα χρόνο, ουτε καν το μισό!!). Δεν ηταν αυτο που έψαχνα να βρω. Απλα βλεπονταν περιπου και ηταν ας πούμε καλοί χαρακτήρες.
    Τη διάρκεια την καθόριζε η ανασφαλεια μου για το αν θα υπάρξει κάτι μετά. Δεν με ενθουσίαζαν. Έτσι δεν μπρορουσα να δοθω σ αυτους τους ανθρωπους. Έπαιρνα κι εγω πολλα τηλέφωνα για να υπάρχει υποτίθεται επικοινωνία. Ξέκοβα κι ετσι τελειωνε η σχεση.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μετά πρέπει να βγω έξω για λίγο αλλά δεν θέλω και δεν ξέρω πως θα το καταφέρω...μου φαίνεται δύσκολο...θέλω να μείνω εδώ, στη φωλιά μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μετά πρέπει να βγω έξω για λίγο αλλά δεν θέλω και δεν ξέρω πως θα το καταφέρω...μου φαίνεται δύσκολο...θέλω να μείνω εδώ, στη φωλιά μου...
    να σκεφτεσαι οτι θα βγεις για να επιστρεψεις και θα ειναι συντομο...
    την ευχαριστιεσαι ακομα πιο πολυ την ασφαλεια, οταν την στερηθεις για λιγο ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να σκεφτεσαι οτι θα βγεις για να επιστρεψεις και θα ειναι συντομο...
    την ευχαριστιεσαι ακομα πιο πολυ την ασφαλεια, οταν την στερηθεις για λιγο ;)
    Θα προσπαθήσω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να το αποφύγω...αλλά μου φαίνεται δύσκολο ακόμα και να ντυθώ που είναι κάτι τόσο απλό...νιώθω να παγώνει το σώμα μου όταν φοβάμαι να βγω από το σπίτι και συγκεκριμένα τη στιγμή που θέλω να ετοιμαστώ και μου έρχεται να κουκουλωθώ κάτω από την κουβέρτα...(από προηγούμενες εμπειρίες μου)

Senior Member
    Βρέχει και μου χαλάει ακόμα περισσότερο τη διάθεση... :(

Senior Member
    .................στην παλιά!!!!!!!!!

Senior Member
    Χρόνια πολλά void! :)

Senior Member
    Επιτέλους τελείωσαν οι έξοδοι για την ώρα και μπορώ να μείνω στο σπιτάκι μου...τι καλά! Αύριο δεν θα το κουνήσω από εδώ... :)