Τι σκέφτεστε; - Page 1502
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1502 of 1532 FirstFirst ... 5021002140214521492150015011502150315041512 ... LastLast
Results 22,516 to 22,530 of 22967
    Προβλέπονται 2 δύσκολες ώρες στην δουλειά και σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλω το multitasking μου σε λειτουργία καθώς κατά το ήμισυ πρέπει να λειτουργώ σωστά εσωτερικά και ο άλλος μισός μου ευατός να λαμβάνει σωστά τα εξωτερικά μηνύματα

https://www.youtube.com/watch?v=GsZc...elmvUCKzy5VFJg

Σκεφτομαι οτι δεν θα μπορουσε να γραφτει καλυτερο τραγουδακι για την περιπτωση μου χαχαχα :) Aντε και καλα χριστουγεννα να εχουμε με η χωρις τα κερατακια μας!!

Banned
    η μαλακια παει συννεφο..

Senior Member
    Τι ανακαλυψα .... soooooooooooooo cool

http://game-oldies.com/games-alphabetical-listing/n

Παλια παιχνιδια ..... online μεσω browser.

Να μπορουσαμε να παιξουμε κανα Bubble bobble διπλο:( .... παντως μονος σου παιζεις μια χαρα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

κιπ στο φβ έχει..
    αν πας στο dod games έχει τις φουσκομαχίες που νομίζω πως είναι κάτι παρόμοιο
    ο συμπαίκτης σου δεν βλέπει τον λογαριασμό σου στο φβ αλλά βλέπει την φωτογράφια που έχεις...

Senior Member
    κάτι να γελάσει λίγο το χειλάκι σου πάντα έχει και χειρότερα............. :) https://www.youtube.com/watch?v=Wq-asS8LqY0

Σκεφτομαι οτι αυτος ο καιρος μου ριχνει τη διαθεση.

Σκεφτομαι οτι τα 'πρεπει' ειναι γιατομπουτσο.

Σκεφτομαι οτι μου χουν λειψει οι ατακες του αλεχανδρου77.

Banned
    Δεν φτανει που σιχαινομαι τις Κυριακες..Μου εκατσε και κηδεια.

Banned
    Το αστερι ο ΚΕΝΟ που χαθηκε??

(ελπιζω να εισαι καλα συμφορουμιτη)

Banned
    Πως η ρήση "από μικρό κ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια" ισχύει κάργα.....

Banned
    γιατι απο τη πολυ αληθεια στο τελος σου στριβει κ μετα την κανεις σε δικους σου φανταστικους κοσμους για να συνελθεις κ μετα ταλαντευεσαι σε 2 διαφωρετικους κοσμους ενα αληθινο κ ενα φανταστικο.

εγώ που ευχαριστιέμαι δύσκολα είμαι αχάριστη άραγε?

Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Πως η ρήση "από μικρό κ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια" ισχύει κάργα.....
    Θα συμφωνήσω.Οπως επίσης πολλές φορές απο μικρές τυχαίες συμπτώσεις του στυλ να πρέπει να πας κάπου και να αλλάξεις δρόμο την τελευταία στιγμή έτσι επειδή σου ήρθε σαν φώτιση στο μυαλό,μπορεί να γίνει κάτι αναπάντεχο που θα φανερώσει κάποια κατάσταση

Banned
    εγω αυτο που βλεπω ειναι
    οτι αυτοι που λενε τις μεγαλυτερες αληθειες
    ειναι οι ιδιο που ζουν κατα καιρους σε ενα δικο τους κοσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ...Ξέρεις πόσος κόσμος δεν έχει κατασταλάξει στο τί θέλει κ στο τί του ταιριάζει, στο τί μπορεί να υποστηρίξει,
    στο μέχρι πού τον/την παίρνει, κ στο τί μπορεί να αντέξει.......? Στο λέω γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο που με όλη του την καρδιά
    φωνάζει πως θέλει να πάει (ας πούμε από Αθήνα) στη Θεσσαλονίκη, κ παίρνει κατευθείαν το πλοίο για Ηράκλειο Κρήτης......

Mariposa καλό!...
    ...κι έτσι να γίνεται πρόβλημα και για τους άλλους.

Περιγράφεις ακριβώς τη νοοτροπία που επικρατεί στη κοινωνία με τους περισσότερους από θύματα/θύτες!...

Δυστυχώς, για ν' αλλάξει άμεσα όλη αυτή η ταλαιπωρία που γεννάει μόνο δυστυχία είναι σχεδόν αδύνατο...
    Και δεν είν' εύκολο, γιατί συμβαίνει και το 'τρελό', να έχει π.χ. κάποιος θέμα μ' ένα απ' αυτά που αναφέρεις...
    και να χτυπιέται ότι πρόβλημα δεν είχε/έχει ο ίδιος, αλλά έχει ο διπλανός του(!)

Κι άντε να του δώσεις τώρα να καταλάβει...
    Απλά σταματάς να προσπαθείς από κάποιο σημείο και μετά ν' ασχολείσαι, όχι απλά γιατί "δεν αξίζει..."
    αλλά γιατί και τον "διαφορετικό" χρειάζεται αναγκαστικά να τον σεβαστείς.
    Όσο δεν υπάρχει αυτογνωσία/παιδεία, αλλά μόνο ανασφάλειες, ό,τι και να πεις, θ' ακολουθεί εμμονικά εφ' όρου ζωής τις χειριστικές συμπεριφορές
    σε βάρος του εαυτού του και των άλλων, που του πέρασε είτε το σπίτι, είτε το σχολείο, είτε γενικότερα η χειραγωγούμενη εκπαίδευση.

Υ.Γ. Σοφές ρήσεις: "μη κρίνεις, γιατί θα κριθείς", "μη κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν" και
    "πριν κοιτάξεις να βγάλεις το δοκάρι από το μάτι του άλλου, κοίτα πρώτα καλύτερα να βγάλεις το δικό σου"
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις