Τι σκέφτεστε; - Page 1509
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1509 of 1532 FirstFirst ... 5091009140914591499150715081509151015111519 ... LastLast
Results 22,621 to 22,635 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Μακάρι να υπήρχε ένας διακόπτης off για τα συναισθήματα...
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...c5d0573e2a.jpg

Senior Member
    Παντως ειλικρινα θελω να βγει Τσιπρας... και τα μισα να κανει απο οσα εχει προαναγγειλει... παλι της *******ς θα γινει...

Senior Member
    Νιώθω μόνη, κανείς δεν είναι εκεί όταν τον χρειάζομαι. Όσο δεν την θέλω τη μοναξιά, τόσο πιο μόνη νιώθω. Και αύριο πάλι από την αρχή. Άνθρωπος άλλος να μην νιώσει αυτό το συναίσθημα.

Quote Originally Posted by σακης View Post
    Παντως ειλικρινα θελω να βγει Τσιπρας... και τα μισα να κανει απο οσα εχει προαναγγειλει... παλι της *******ς θα γινει...
    Καλά δυστυχώς κάπως έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο που έχουμε φτάσει... επειδή ο μπαμπάς του Γιωργάκη έκανε τουλάχιστον από τα μισά που προανέγγελνε... και τώρα γίνεται της *******ς...
    Όποιος και να βγει τα ίδια σκατά θα γίνουμε... φτηνός τουριστικός προορισμός για τους Βόρειους.

Αύριο έχω ραντεβού για δουλειά.. Πρώτη συνέντευξη... και έχω τόσο άγχος... είχα αρχίσει να κοιμάμαι νωρίς τις δύο τελευταίες μέρες και σήμερα ξέφυγα από την ώρα πάλι... πολύ άγχος... πάω να ξαπλώσω και ελπίζω να κοιμηθώ γρήγορα...
    Ελπίζω αύριο να πάει καλά η πρώτη συνάντηση και να υπάρξει και δεύτερη... έχω πολυ άγχος... πάλι μιλάμε για φουλ τάιμ δουλειά...
    Μακάρι να πάει καλά
    Μου εύχομαι καλή μου τύχη.

Banned
    Quote Originally Posted by AggelikiAngy View Post
    Νιώθω μόνη, κανείς δεν είναι εκεί όταν τον χρειάζομαι. Όσο δεν την θέλω τη μοναξιά, τόσο πιο μόνη νιώθω. Και αύριο πάλι από την αρχή. Άνθρωπος άλλος να μην νιώσει αυτό το συναίσθημα.
    Καλωσήλθες στο club...

Απάλευτη η σημερινή νύχτα.Ευτυχώς που σε περίπου ένα 2ωρο ξημερώνει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Μακάρι να υπήρχε ένας διακόπτης off για τα συναισθήματα...

Mriya , υπαρχει σε πειραματικο σταδιο ενα χαπι που σε κανει να ξεχνας τις δυσαρεστες αναμνησεις ( οντως ) . Το θελουμε η οχι ? εγω δεν θα τοθελα γιατι θελω να ζω την ζωη με τα δυσαρεστα της , να μην τεμπελιαζει το μυαλο και να μαθαινουμε απο τα δυσαρεστα . Αλλωστε ετσι εχει πιο πολυ ενδιαφερον . Λεω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Απάλευτη η σημερινή νύχτα.Ευτυχώς που σε περίπου ένα 2ωρο ξημερώνει

Μερικες νυχτες ειναι οντως απαλευτες , περνανε ομως . Ειναι 11 μμ. Εχεις ηδη βαρεθει να κοιτας το ρολοι , που αργει να προχωρησει . Αντε πηγε 12 . Κατσε περναει η ωρα , θα το βγαλουμε και αυτο το βραδυ , οσο ανωδυνα γινεται . Ψυχραιμια . Αλλα μεχρι να ξημερωσει ειναι πολλες ωρες ακομη . Ας παω μεχρι την κουζινα . Δεν εχει κατι εκει . Πουθενα τιποτα . Σκοταδι και ησυχια . Κοιτας τα στολισμενα δεντρα εξω . Αυτοι περνανε καλα σκεφτεσαι . Κατι λοιπον δεν παει καλα μεμενα . Πηγε 3 μμ,. Μειναν λιγες ωρες ακομη . Ατελειωτες . Κοιτας τα βιβλια σου . Ολα σου φαινονται αδιαφορα . Αψυχα . Παραμιλας . 6.30 ΜΜ . Χαραζει . Μουντη μερα . Κρυουλακι θα κανει σημερα . Σαμπως θα παω καπου . Χαραξε . Ξεκιναει αλλη μια ανουσια μερα . Χωρις προσδοκιες . Αχαρη . Μα ειναι γιορτες λες . Γιορτες για ποιους ? Δεν στολισα δεντρο . Γιατι να το κανω ? Α, θα ξαπλωσω λιγο περισσοτερο , μεχρι να παει μεσημερακι . Ηρθε το απογευμα . Σουρουπωσε παλι . Ερχεται βραδυ . Μια απο τα ιδια . Εως ποτε ?
    Αλλαξε ο χρονος , ε και ? επειδη αλλαξε ημερολογιακα ο χρονος πρεπει ναλλαξει και η οποιαδηποτε κατασταση ? βρισκω ανοητη την ευχη Καλη Χρονια , δεν μας φταιει η χρονια αν δεν μας πηγε καλα . Ας συνεχισουμε την προσπαθεια για την βελτιωση της ψυχολογιας μας , των συνθηκων ζωης μας , ασχετως αν εχουμε 2015 η 2020 η 2030 .
    Και να μην ξεχασουμε να κανουμε και ενα δωρακι σενα αγαπημενο προσωπο , ασχετως φυλου , να δωσουμε λιγη χαρα σε καποιον / ους , και ενα δωρακι στον εαυτο μας , το σημαντικοτερο προσωπο στην ζωη μας
    Last edited by Macgyver; 30-12-2014 at 12:50.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AggelikiAngy View Post
    δεν εισαι η μονη,δυστυχως!ουτε εγω την παλευω,προσπαθω να κανω υπομονη οσο μπορω ακομα!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μερικες νυχτες ειναι οντως απαλευτες , περνανε ομως . Ειναι 11 μμ. Εχεις ηδη βαρεθει να κοιτας το ρολοι , που αργει να προχωρησει . Αντε πηγε 12 . Κατσε περναει η ωρα , θα το βγαλουμε και αυτο το βραδυ , οσο ανωδυνα γινεται . Ψυχραιμια . Αλλα μεχρι να ξημερωσει ειναι πολλες ωρες ακομη . Ας παω μεχρι την κουζινα . Δεν εχει κατι εκει . Πουθενα τιποτα . Σκοταδι και ησυχια . Κοιτας τα στολισμενα δεντρα εξω . Αυτοι περνανε καλα σκεφτεσαι . Κατι λοιπον δεν παει καλα μεμενα . Πηγε 3 μμ,. Μειναν λιγες ωρες ακομη . Ατελειωτες . Κοιτας τα βιβλια σου . Ολα σου φαινονται αδιαφορα . Αψυχα . Παραμιλας . 6.30 ΜΜ . Χαραζει . Μουντη μερα . Κρυουλακι θα κανει σημερα . Σαμπως θα παω καπου . Χαραξε . Ξεκιναει αλλη μια ανουσια μερα . Χωρις προσδοκιες . Αχαρη . Μα ειναι γιορτες λες . Γιορτες για ποιους ? Δεν στολισα δεντρο . Γιατι να το κανω ? Α, θα ξαπλωσω λιγο περισσοτερο , μεχρι να παει μεσημερακι . Ηρθε το απογευμα . Σουρουπωσε παλι . Ερχεται βραδυ . Μια απο τα ιδια . Εως ποτε ?
    Αλλαξε ο χρονος , ε και ? επειδη αλλαξε ημερολογιακα ο χρονος πρεπει ναλλαξει και η οποιαδηποτε κατασταση ? βρισκω ανοητη την ευχη Καλη Χρονια , δεν μας φταιει η χρονια αν δεν μας πηγε καλα . Ας συνεχισουμε την προσπαθεια για την βελτιωση της ψυχολογιας μας , των συνθηκων ζωης μας , ασχετως αν εχουμε 2015 η 2020 η 2030 .
    Και να μην ξεχασουμε να κανουμε και ενα δωρακι σενα αγαπημενο προσωπο , ασχετως φυλου , να δωσουμε λιγη χαρα σε καποιον / ους , και ενα δωρακι στον εαυτο μας , το σημαντικοτερο προσωπο στην ζωη μας
    Πολύ ωραία η περιγραφή σου.Κάπως έτσι έχει η κατάσταση.Στην κουζίνα όμως έχει κάτι που λέγεται ψυγείο... και όταν είμαι στα down μου τρώω.Ετσι και σήμερα τα χαράματα,έφαγα εκτός απο φρούτα,1 γιαουρτάκι και έψησα και 2 κατεψυγμένες μπουγάτσες. :p και μετά έκανα και ένα νες και τελικά κοιμήθηκα στις 5.30 το πρωϊ και νύσταζα μέχρι το μεσημέρι. Είχε και ψοφόκρυο σήμερα το πρωϊ -10 αλλά οκ ευτυχώς εδώ έχουμε φθηνή και καλή θέρμανση.Μας θυμήθηκε και το χιόνι σήμερα και έτσι είδαμε και μια άσπρη μέρα

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω απόψε είναι να προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς για να μην σκέφτομαι την κατάσταση αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτήν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω απόψε είναι να προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς για να μην σκέφτομαι την κατάσταση αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτήν...
    Εκτός και αν αποφασίσεις να τα λύσεις

Senior Member
    Νιώθω πολύ άσχημα και μειονεκτικα. Περνάνε τόσες σκέψεις από το μυαλό μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εκτός και αν αποφασίσεις να τα λύσεις
    Δεν εξαρτάται από μένα Ντιάνα δυστυχώς...πρόκειται για θέμα υγείας της γατούλας μου, ιατρικά έχει γίνει ότι ήταν δυνατόν...μόνο να περιμένω μπορώ πια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...