Τι σκέφτεστε; - Page 1515
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1515 of 1532 FirstFirst ... 5151015141514651505151315141515151615171525 ... LastLast
Results 22,711 to 22,725 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by karidi View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    καμια ελπίδα...
    Α, έχεις και πρόβλημα κατανόησης κειμένου...ε πες το ρε παιδί μου να μην ασχολούμαστε αφού άλλα γράφει ο κόσμος κι άλλα καταλαβαίνεις...
    Κατά τα άλλα συνεχίζεις να μιλάς με τον εαυτό σου...εκτός κι αν είσαι διχασμένη προσωπικότητα είναι πολύ αστείο...

Μαγκάιβερ, δεν πάει έτσι τα διπλά προφίλ απαγορεύονται από τους κανόνες του site...
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 16:13.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 16:13.

Senior Member
    Προτεινω για επομενο νικ το "σφηνωμενο καρυδι" .

Mαγκ , το βιντεο ειναι πολυ σοφτ για τα δεδομενα του φορουμ.

Banned
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 16:14.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α, έχεις και πρόβλημα κατανόησης κειμένου...ε πες το ρε παιδί μου να μην ασχολούμαστε αφού άλλα γράφει ο κόσμος κι άλλα καταλαβαίνεις...
    Κατά τα άλλα συνεχίζεις να μιλάς με τον εαυτό σου...εκτός κι αν είσαι διχασμένη προσωπικότητα είναι πολύ αστείο...

Banned

Senior Member
    Quote Originally Posted by karidi View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.)
    Και ναι, όντως έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου όλα λάθος τα λες από την ηλικία μέχρι και την πάθηση...
    Βρε δεν πάει να μου στείλεις κι όλες τις φιλοζωικές της Ελλάδας, καλό θα μου κάνεις μπας και συνεισφέρουν κάνα ευρώ για τη θεραπεία του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    προσοχη εδω μεσα σε προβληματικους με τα χιλια προσωπα..τα κομπλεξ τους ειναι μεγιστου βεληνεκους !
    Από κόμπλεξ άλλο τίποτα, αν το είχαμε σε €, τώρα θα είχαμε ξεπληρώσει το χρέος κ οι τράπεζές μας θα παρείχαν ρευστότητα στην ΕΚΤ κ από πάνω αντί να δανείζονται.

Υπάρχει όμως κ κάτι πολύ χειρότερο: Η επιλεκτική ανοχή αν όχι κ ενθάρρυνση της υποκρισίας κ της παραβίασης των κανόνων χρήσης, που εκπορεύονται από τη στάση κάποιων μελών κ συνεχίζουν φυσικά κ με τις ευλογίες της Διαχείρισης.

Δηλ. είναι μια χαρά οκ, να σε συκοφαντούν κ να σε διασύρουν κ εσύ απλά να τους γράφεις στα αρχ........ σου, γιατί τόση είναι κ η αξία που τους αποδίδεις, με αποτέλεσμα όμως την αδιαφορία σου να την εκλαμβάνουν ως αδυναμία (άμα το μυαλό τους φτάνει ως εκεί, τί να πεις........?) κ να αποθρασύνονται με αυξανόμενο ρυθμό, δεν είναι όμως καθόλου μα καθόλου οκ κάποια στιγμή να βγαίνεις κ εσύ να λες τα πράγματα με το όνομά τους.........?

Εμ σόρυ κιόλας, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουμε τί θέλουμε:
    - Να μην ενοχλούμε κ να μην ασχολούμαστε με άτομα τα οποία ουδέποτε ασχοληθήκανε μαζί μας, οπότε όταν δεχθούμε αδικαιολόγητες επιθέσεις κ συκοφαντίες να έχουμε το δικαίωμα να απευθυνόμαστε στη Διαχείριση, η οποία με τη σειρά της να "τιμά" τους κανόνες που η ίδια έχει θέσει πράττοντας τα δέοντα.
    - Να το "παίζουμε" μάγκες, να την λέμε σε όποιον βρούμε μπροστά μας για το ό,τι μπορεί να μας κατέβει στο κεφάλι, υποθετικό ή ακόμα χειρότερα, πραγματικό, υπό την έννοια της εκμετάλλευσης κ της διαστρέβλωσης ενός προβλήματος, που κάποτε έξέθεσε κ μοιράστηκε ένα μέλος στο forum (για να βρει υποστήριξη, κουράγιο, να ακούσει 2 απόψεις ή κ να βοηθήσει άλλους στο ίσιο λούκι, εάν το έχει ξεπεράσει), να ξεσπάμε τα "θεματάκια" μας σε όποιο δυστυχισμένο πλάσμα βρεθεί στο δρόμο μας, να ξεκατινιαζόμαστε επειδή στερούμαστε επιχειρημάτων στοχοποιώντας όποιον "μας χαλάει στη σούπα" κ να προσπαθούμε να ζήσουμε μέσω του forum τη ζωή που θα θέλαμε, πουλώντας τα αποστάγματα της σοφίας μας, οπότε κ να απαιτούμε από τη Διαχείριση να πρασινίζει κ να μπανάρει αυτούς που δε γουστάρουμε (ε, κ αν δε βρούμε κάποια τεκμηρίωση που να στέκει, τότε καταφεύγουμε στο κλασσικό, τα 2πλοπρόφιλα) αλλά τα δικά μας διπλοπρόφιλα/προσβλητικά κείμενα κλπ κλπ να τα αφήνει άθικτα. Κ έτσι να γίνεται ένα ωραιότατο πανηγύρι με τους "ψαγμένους" (κούνια που σας κούναγε) που παντού βλέπουν 2πλά προφίλ εκτός από εκεί που πρέπει, με άτομα που παθαίνουν εμμονή με κάποια άλλα κ αλλάζουν 50 νικ για να τα κυνηγάνε, με ψυχολογικά άρρωστα άτομα, κ δεν εννοώ την ύπαρξη διαταραχής αλλά τον αρρωστημένο χαρακτήρα κ τη διαστροφή, με παιδιά που απλά χρειάζονται συμπαράσταση κ μια καλή κουβέντα, με άτομα που απλά δεν έχουν παρέα κ την ψάχνουν εδώ, με ανθρώπους που απλά έρχονται κ φεύγουν σαν κομήτες θέτοντας ένα προσωπικό πρόβλημα (το οποίο στην πράξη καταλήγει να μετατρέπεται σε φτηνό κουτσομπολιό), με ανθρώπους που ψάχνουν άλλους ομοιοπαθείς να μοιραστούν τον πόνο τους κ μια Διαχείριση που σε όλο αυτό βλέπει το δέντρο κ χάνει το δάσος.

Όταν ισχύουν 2 μέτρα κ 2 σταθμά, εκεί νομίζω πως κανένας δεν μπορεί να βγαίνει κ να μιλάει για υποκρισία. Κ πολύ φοβάμαι ότι έχει επιλεγεί το 2ο.

Banned
    Mariposa αν θες να μου πεις κάτι , μπορείς να το κάνεις πιο ξεκάθαρα και με λιγότερες αραδες, γιατί εκεί που πάω να πιάσω ενα νόημα στην πορεία χάνω την μπάλα.. Κάνοντας κουοτ αυτό το κομμάτι που έγραψα μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;τι ακριβώς θες να μου πεις;

Banned
    Mariposa αν θες να μου πεις κάτι , μπορείς να το κάνεις πιο ξεκάθαρα και με λιγότερες αραδες, γιατί εκεί που πάω να πιάσω ενα νόημα στην πορεία χάνω την μπάλα.. Κάνοντας κουοτ αυτό το κομμάτι που έγραψα μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;τι ακριβώς θες να μου πεις;
    ότι ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω, και ότι δεν γίνετε ρε φιλε να προκαλείς πρώτος και μετά να κανεις παράπονα γιατί σε κράζουν...

Banned
    Ουδείς αναμάρτητος σαφώς και κανείς δεν είναι υποδειγματικό μελος , αλλά τι σχέση έχει η άποψη της μαριποζα με τα ξεφτιλικια σου παοκι;

Banned
    Αυτό το οποίο λέει η τελευταία σειρά. Οκ δίκιο έχεις αν νευριάζεις με κάποιον που σε κυνηγάει αλλάζοντας 80 προφίλ, όμως έχεις σκεφτεί κ εσύ ποτέ εάν έχεις βγάλει κάποιο άλλο μέλος 2πλοπρόφιλο επειδή επηρεάστηκες ή έτσι επειδή αυτή την εντύπωση είχες......? Επίσης μπορεί να έχεις τα 1000 δίκια αν δεν σου αρέσει κάποιος να σε βρίζει δημόσια η να βρίζει τη μάνα σου ή κ εγώ δεν ξέρω τί, αλλά από την πλευρά σου υπήρξες 100% οκ με όλα τα μέλη......? Δεν επιτέθηκες ποτέ άνευ λόγου κ αιτίας σε κάποιον ή δε χρησιμοποίησες κάποιο πρόβλημά του, το οποίο ενδέχεται να είναι κ "ευαίσθητης" φύσης όπως οι πάσης φύσεως εξαρτήσεις, ως σημείο εκκίνησης να τον προσβάλλεις....?

Banned
    Ουδείς αναμάρτητος σαφώς και κανείς δεν είναι υποδειγματικό μελος , αλλά τι σχέση έχει η άποψη της μαριποζα με τα ξεφτιλικια σου παοκι;
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 16:15.

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Αυτό το οποίο λέει η τελευταία σειρά. Οκ δίκιο έχεις αν νευριάζεις με κάποιον που σε κυνηγάει αλλάζοντας 80 προφίλ, όμως έχεις σκεφτεί κ εσύ ποτέ εάν έχεις βγάλει κάποιο άλλο μέλος 2πλοπρόφιλο επειδή επηρεάστηκες ή έτσι επειδή αυτή την εντύπωση είχες......? Επίσης μπορεί να έχεις τα 1000 δίκια αν δεν σου αρέσει κάποιος να σε βρίζει δημόσια η να βρίζει τη μάνα σου ή κ εγώ δεν ξέρω τί, αλλά από την πλευρά σου υπήρξες 100% οκ με όλα τα μέλη......? Δεν επιτέθηκες ποτέ άνευ λόγου κ αιτίας σε κάποιον ή δε χρησιμοποίησες κάποιο πρόβλημά του, το οποίο ενδέχεται να είναι κ "ευαίσθητης" φύσης όπως οι πάσης φύσεως εξαρτήσεις, ως σημείο εκκίνησης να τον προσβάλλεις....?
    Έχω πει δημοσια πολλές φορές οτι έχω αδικήσει μέλη , δεν το επαιξα ποτε παρθένος Μαρία , επίσης και σε πμ έχω στείλει συγνώμη σε κάποια μέλη , απο εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να το βουλωνω και παντού οπου κρίνω αδικία και υποκρισία . αν έχεις παρακολουθήσει έχω φαει πολύ λάσπη απο άτομά που μιλάνε για δήθεν κλικες , έχω βρει τον μπελά μου άνευ λόγου .
    Τέλος μαριποζα δεν το επαιξα ποτε οτι έχω την εξαιρετική ζωή επειδή μονίμως το αναφέρετε κάποια μέλη.

(για ναι μαι και γω μεσ το κλιμα)