Τι σκέφτεστε; - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 1532 FirstFirst ... 541041441521531541551561642042546541154 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 22967
    Senior Member
    Θελω να σταματησω τη σκεψη μου, να παγωσω τα συναισθηματα μου, να μη νιωθω ουτε να σκεφτομαι, γινεται οεο ????
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Θελω να σταματησω τη σκεψη μου, να παγωσω τα συναισθηματα μου, να μη νιωθω ουτε να σκεφτομαι, γινεται οεο ????
    ποσο θα το ηθελα και εγω αυτο ειδικα τωρα δεν υπαρχει κανενα μαγικο ραβδακι αραγε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΝΙΑ View Post
    ποσο θα το ηθελα και εγω αυτο ειδικα τωρα δεν υπαρχει κανενα μαγικο ραβδακι αραγε?
    Έχω εγώ ένα, μπορεί και να σου κάνει!

Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Έχω εγώ ένα, μπορεί και να σου κάνει!
    θα ηθελα να μαθω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΝΙΑ View Post
    θα ηθελα να μαθω
    Ορίστε, στο κάνω δώρο!

http://www.bradfitzpatrick.com/store...magic-wand.jpg

Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ορίστε, στο κάνω δώρο!

http://www.bradfitzpatrick.com/store...magic-wand.jpg
    Σ΄ευχαριστω ευχομαι να με αγγιξει

Banned
    σκεφτομαι μια τουρκοποιημενη Ελλαδα, οπως κοντευει να γινει πανω στη Κομοτηνη, Ξανθη, Αλεξανδρουπολη, Εβρο κλπ (στα 3 πρωτα εχω παει κι ολας). τη κοκκινη σημαια με το μισοφεγγαρο και το αστερι να κυματιζει περηφανη παντου, τα καναλια να παιζουν τουρκικα προγραμματα (οπως κανει ο ΑΝΤ1 και το Mega ηδη), με τις τουρκαλες που φορουν μαντηλες να κυκλοφοραν ακομα και μεστις τραπεζες, τα παιδακια να παιζουν ξυπολιτα απ'τη φτωχεια, τη βλαχικη προφορα και συμπεριφορα των τουρκων και λοιπα. το μονο καλο που μπορω να δω σε ολα αυτα ειναι το βρωμικο σεξ με τις τουρκαλες και τπτ αλλο! τωρα μετα τις εκλογες που θα βγει η Νεα Δημοκρατια παλι, κι οταν διαλυθει επισημα και η χωρα μας, προβλεπεται να γυρισουμε σε λιγο προϊστορικες καταστασεις, να ξαναγινομαστε πραγματικα βυζαντιο. αλλα ακομα κι αν δεν εκτουρκοποιηθουμε και μας σωσει δηθεν η Ρωσια με τον Πουτιν, παλι βυζαντιο θα γινουμε. οτι και να λετε ΔΕΝ σωζεται η χωρα. μονο οι μαλακες καθονται εδω...

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο κουρασμένη είμαι..πάω να κοιμηθώ!
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

σκέφτομαι πως σήμερα ήταν μια από τις πιο δύσκολες και πιο όμορφες μέρες της ζωής μου....ταυτόχρονα.....(αυτή η ισοροπία του σύμπαντος τα φταίει όλα..:ρ)

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι πέρασε μια από της πιο μονότονες και ίδιες μέρες της ζωής μου και ότι με έχει φάει η περιέργεια τι να είναι αυτό που έκανε την μέρα της Θεοφανίας να είναι μία από τις ωραιότερες. Για κάποιο λόγο χάρηκα που το διάβασα. Παίρνω κουράγιο ότι έρχεται και η δικιά μου!

Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Σκέφτομαι ότι πέρασε μια από της πιο μονότονες και ίδιες μέρες της ζωής μου και ότι με έχει φάει η περιέργεια τι να είναι αυτό που έκανε την μέρα της Θεοφανίας να είναι μία από τις ωραιότερες. Για κάποιο λόγο χάρηκα που το διάβασα. Παίρνω κουράγιο ότι έρχεται και η δικιά μου!
    έγινε κατι που περίμενα πολύ καιρό και είχα σταματήσει να το περιμένω, κάτι που ήθελα πολύ και δεν πίστευα πως θα γίνει.....:)
    Έχει να κάνει με τη δουλειά μου και με πολυυυυυυυυυ κούραση, αλλά παρόλα αυτά δεν τολμούσα ούτε να το ονειρευτώ.
    (ελπίζω μόνο να μη στραβώσει..:ρ)

Σκεφτομαι οτι θα ηθελα κατι να μου κλεισει ολα τα αισθητηρια, να μην αισθανομαι, να μην υπαρχουν ερεθισματα, να μη σκεφτομαι τιποτα απολυτως, ενα γλυκο κενο, να ξαπλωσω διπλα στα κυμματα να με καιει ο ηλιος και να κλεινουν σιγα σιγα τα ματια μου να αδειαζω απο ολα, τιποτα, σαν την ησυχια του βυθου, επιτελους γαληνη

Senior Member
    Σκέφτομαι πως έχω ανάγκη από ένα 24ωρο απόλυτης ησυχίας και χαλάρωσης. Ούτε σύντροφος, ούτε παιδιά, ούτε φίλοι, ούτε δουλειά. Σκέφτομαι επίσης πόσο αντιπαθητικοί είναι οι τάχα σούπερ-φιλικοί άνθρωποι που προσπαθούν να σε στριμώξουν να κάνεις αυτά που θέλουν.. πόσο κουράστηκα που αναγκάστηκα να συναναστραφώ έναν τέτοιο σμρ...

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι παρόλο που μπορώ πλέον και ξυπνάω εύ-κολα τα πρωινά η ώρα που θα πέσω για ύπνο έχει μεταφερθεί ακόμα πιο αργά. Τρείς και να καίει λέμε.

Senior Member
    2.35 τα ξημερώματα, βλέπω ρόμποκοπ και τρώω καρπούζι..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...