Results 2,416 to 2,430 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
28-06-2011, 00:07 #2416
Έχεις δίκιο, μισώ τους πάντες και δεν ενδιαφέρομαι για κανέναν πέραν του εαυτού μου. Από που πηγάζει όλο αυτό το μίσος; Πες μου σε παρακαλώ να ξέρω τουλάχιστον τον λόγο της μοναξιάς μου.
- 28-06-2011, 00:09 #2417
Και κάτι άλλο που θα σου πω, κολάς σε λέξεις βασικά αυτό είναι το πρόβλημα, φτίαω και γω όμως γιατί θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πιο καλές εκφράσεις έτσι ώστε να γράψω τις σκέψεις μου με πολιτική ευράδεια με σκοπό να θίξω όσο λιγότερους μπορώ και να κερδίσω όσο περισσότερους υποστηρικτές μπορώ,.. δεν το κάνω όμως άρα φτίαω και γω,...
και κάτι ακόμα.. νομίζω βρίσκεις αφορμές να παλέψεις κάτι που νιώθεις πως έχεις λόγο να παλεύεις και συ η ίδια. Απάντησε μου πιο πάνω και άσε με στην ματαιοδοξία μου λοιπόν.
28-06-2011, 00:11 #2418
Ο λόγος της μοναξιάς σου δεν δικαιολογεί την επίθεση ενάντια στον αδύναμο της κοινωνίας σου, που χρειάζεται κι αυτός βοήθεια και προστασία. Δε σε τιμά. Η φυλακή του καθένα είναι το δημιούργημά του. Ούτε η βιολογία, ούτε οι εμπειρίες μας είναι πεπρωμένο.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-06-2011, 00:18 #2419
Εντάξει. Σου ζητάω συγνώμη λοιπόν.
Δεν πιστεύω όμως πως είναι αδύναμος κάποιος που βιάζει. Δηλαδή οι άλλοι που καθαρίζουν τα τζάμια και είναι πιο άκακοι αλλά παρόλα αυτά τους κοροιδευαν συνεχώς , είναι πιο δυνατοί;
Δεν έχω καταλάβει αν τελκά υποστηρίζεις τον βιαστή η τον αλοδαπό.
28-06-2011, 00:20 #2420
σκέφτομαι ότι ακόμα δεν είδα το νέο επεισόδιο τρου μπλαντ!!
28-06-2011, 00:27 #2421
Ωραία, όταν λοιπόν βιάσει ένας έλληνας και όχι ένας μετανάστης, φαντάζομαι πως θα το ποστάρεις κι αυτό, αλλά δεν ξέρω αν αυτό που φαντάζομαι ότι θα έκανες θα το κάνεις. Μου θυμίζει ειδήσεις καναλιών που η καταγωγή πάντα αναφέρεται, σε μια προσπάθεια να δοθεί το στίγμα της κακότητας της πράξης που αποτελεί ενδεικτικό του Άλλου, του Επικίνδυνου. Εχμ...όχι. ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ. Στον αγώνα για το όχι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-06-2011, 00:37 #2422
κ εσυ που το παιζεις ανθρωπιστρια, εισαι παντα πρωτη εδω μεσα να μειωνεις οποιον δε συμμεριζεται τις αποψεις σου. το κανεις επανειλημενα. το θεμα σου δεν ειναι ο ανθρωπισμος ρειν, το θεμα σου ειναι ικανοποιησεις την αναγκη σου να το παιξεις προστατης εκει που με τα δικα σου τα κριτηρια κρινεις οτι πρεπει να το παιξεις. ο σεβασμος στη διαφορετικη αποψη του αλλου, οταν αυτη η αποψη δε συμβαδιζει με τις ιδεες σου, απλα δεν υπαρχει.
28-06-2011, 00:38 #2423
Εντάξει κατανοητό αυτό που λες, και πολύ σωστά το λες. Τους Έλληνες θαρρώ τυχαίνει (δεν νομίζω :p) να τους πιάνουν με το τσουβάλι στα παραπτώματα (παιδική πορνογραφία για παράδειγμα) δεν ξέρω αν αυτό γίνεται για κάποιο λόγο όπως η απόδοση εντυπωσιακών χαρακτηρισμών "έλληνες οικογενιάρχες παιδεραστές" και "αλλοδαποί βιαστές". Σαφώς και δεν είναι όλοι οι ελληνες οικογενιάρχες παιδεραστες ούτε όλοι οι αλοδαποί βιαστές. Μπορείς να το δεις καθαρά στατιστικά το θέμα η πιο λεκτικά, όλοι είναι ικανοί για το κακό. Θα ξέρεις βέβαια πως αλοδαπούς λέμε τους φτωχούς ξένους και για τους πλόύσιους ξένους κρατάμε ένα σωρό όμορφες λέξεις.. είμαστε δια μαγείας πιο γλύφτηδες ως λαός απέναντι τους.
28-06-2011, 01:30 #2424
Ως γνωστόν, το προσωπικό είναι πολιτικό. Μπορείτε να με πείτε οτιδήποτε, το σημαντικό για μένα είναι να δρω σύμφωνα με τα σημαντικά μου. Δε μας πλάθει μόνο η κοινωνία, αλλά κάθε μας στιγμή, ιδιωτικά και δημόσια, την πλάθουμε και μεις. Τα υπόλοιπα κοσμοθεωρητικά που μένουν στην απάθεια μπροστά στο άδικο, είναι σάπια και ψευδή. Practice what you preach or shut the fuck up.
Σπύρος Μπιμπίλας
28-06-2011, 01:35 #2425
Γιατί μου επιτίθεσαι δεν καταλαβαίνω; Ούτε την συγνώμη μου δεν δέχτηκες. Είναι αεράτο το υφάκι σου ε;
28-06-2011, 01:55 #2426
Μα τη δέχτηκα ίνσεκτ, η αναφορά μου ήταν προσωπική -και πολιτική, λολ No hard feelings, μην ανησυχείς.
Σπύρος Μπιμπίλας
28-06-2011, 02:22 #2427
Μου φαίνεται θα πάω να ζήσω στο nip/tuck. Έχουν τρομερά προβλήματα...:P
[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
28-06-2011, 02:26 #2428
σκεφτομαι ποσο mentally disturbed και γενικα ποσο mentally whateverist παιζει να ειναι καποιος που καθεται στο ιδιο δωματιο με φαντασματα, ειδικα οταν ακουγονται κι ολας. κατι με πιανει το βραδυ και βλεπω πραγματα, λολ. σκεφτομαι οτι κι αυριο δεν εχω κατι σπουδαιο να κανω οποτε γιαυτο σκεφτομαι να φαω παλι του σκασμου να γινω χοντρος μπας και πεθανω επιτελους απο χοληστερινη. αντε ρε γμτ βαρεθηκα με τη κωλοζωη που μπλεξαμε, καταθλιψη or not, who cares anyway! ουτε εγω ο ιδιος δε νοιαζομαι για τον εαυτο μου πλεον.
28-06-2011, 02:29 #2429
σκεφτομαι ποσο mentally disturbed και γενικα ποσο mentally whateverist παιζει να ειναι καποιος που καθεται στο ιδιο δωματιο με φαντασματα, ειδικα οταν ακουγονται κι ολας
Indeed?[SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
[/SIZE]
[I]F. Scott Fitzgerald[/I]
28-06-2011, 02:36 #2430
Σκέφτομαι ότι αν δεν τελειώσω την δουλειά μου μέσα σε 4 μέρες το πολύ…Θα με περάσουν γενεές 14 και δεν με σώζει τίποτα, αλλά δεν έχω καμία διάθεση! Όχι γιατί είναι στις μαύρες μου , αλλά γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Το μυαλό μου ταξιδεύει συνέχεια! Τι θα κάνω δεν ξέρω… Δεν με βλέπω καλά…
Γιατί γράφω τόσο πολλά (lol)
26-06-2025, 20:25 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή